Elektricien Alkmaar - Paul Schenk Onderhoud & Service is uw elektra specialist!

Paul Schenk Onderhoud & Service lost al uw elektra problemen graag voor u op! De elektricien werkzaam in Alkmaar geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Alkmaar:

Altijd een oplossing

Elektra experts

Stoppenkast werkzaamheden

Snel ter plaatse

Op zoek naar een allround elektricien in Alkmaar?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Alkmaar staat klaar om u te helpen.

elektricien alkmaar

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Alkmaar!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

De elektricien in Alkmaar helpt u bij de aanleg van elektra

Het aanleggen van elektra in en rondom uw woning wordt geregeld onderschat door woningbezitters. Men denkt de elektra zelf aan te kunnen leggen met instructievideo’s of handleidingen op internet. Het tegendeel blijkt uiteindelijk vaak waar te zijn! Wanneer elektra niet door de elektricien in Alkmaar wordt aangelegd, bestaat er een kans dat u met kortsluitingen of stroomstoringen te maken krijgt. In het ergste geval resulteert een kortsluiting zelfs in een brand. U moet er toch niet aan denken welke gevaarlijke situaties er in uw woning kunnen ontstaan? Voorkom dit door vooraf de hulp van de elektricien in Alkmaar in te schakelen.

Tip: bel ook na de aanleg van de elektra af en toe met de ervaren elektricien in Alkmaar voor het onderhouden van het elektriciteitsnetwerk in uw woning.

 

Wat kan er fout gaan bij de aanleg van elektra?

De elektricien in Alkmaar komt geregeld bij mensen thuis waar de elektra niet op de juiste wijze aangelegd is. Zo kunnen kabels tegen elkaar aan komen te liggen, kunnen elektriciteitskabels op scherpe voorwerpen liggen, enzovoorts. De binnenzijde van een elektriciteitskabel kan hierdoor met de binnenzijde van een andere elektriciteitskabel in contact komen, met een kortsluiting tot gevolg.

Door de hulp van de elektricien in Alkmaar in te schakelen, bent u ervan verzekerd dat dit niet gebeurt. De aangesloten elektriciens bij Volton hebben een ruime ervaring in het aanleggen van elektra en weten precies op welke punten ze moeten letten! Waar in huis wilt u nieuwe elektra aanleggen?

De elektricien werkzaamheden in Alkmaar:

Storingen oplossen

Aansluiten van elektra

24 uurs service

Groepen uitbreiden

Over Volton:

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra.

Groepenkast vervangen rond Alkmaar

In menig oude woning is nog een sterk verouderde groepenkast terug te vinden. Over het algemeen zijn deze oude groepenkasten niet aan de moderne eisen van de tijd aangepast. Hierdoor kan het voorkomen dat de groepenkast bijvoorbeeld niet beschikt over een – inmiddels sinds 1975 verplichte – aardlekschakelaar. Een aardlekschakelaar waarborgt de veiligheid van de elektrische installatie in de woning, waardoor de aanwezigheid daarvan van groot belang is. Het is daarom sterk aan te raden om een dergelijke schakelaar in een oude meterkast te laten bijplaatsen door een ervaren elektricien of om de gehele groepenkast te laten vervangen.

Voldoen aan de eisen van de moderne tijd

Het vervangen van de groepenkast zorgt ervoor dat de volledige groepenkast weer voldoet aan de eisen van de tijd. Hierbij worden niet alleen de laatst geldende veiligheidsnormen in acht genomen, maar kan men eveneens rekening houden met de wensen die de bewoners in de toekomst aan de groepenkast stellen. Hierdoor weet u zeker dat uw woning veilig is en geschikt is voor de toekomst. Het bijplaatsen van groepen hoeft dan niet af nauwelijks een probleem te vormen doordat de groepenkast al helemaal is geactualiseerd.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Alkmaarse elektricien verhelpt kortsluiting

Kortsluiting was jarenlang de grootste oorzaak van brand in woningen. Het is haast niet meer voor te stellen, maar in vroegere tijden waren er heel wat meer woningbranden dan nu het geval is. Gelukkig is dat aantal onder andere door nieuwe wet- en regelgeving sterk teruggebracht. Sinds een veertigtal jaren is een aardlekschakelaar in elke woning verplicht. Deze schakelaar houdt – simpel gezegd – de in- en uitgaande hoeveelheid stroom bij. Wanneer er meer stroom binnenkomt dan er weer uit gaat, is er ergens sprake van een kortsluiting en zal de aardlekschakelaar de stroomvoorziening staken. Op deze manier kunnen situaties als brand worden voorkomen.

Aardlekschakelaar kan levens redden

Het moge duidelijk zijn dat er dan wel een goed functionerende aardlekschakelaar vereist is. Test dus met enige regelmaat de aardlekschakelaar in uw woning om zeker te weten dat de aardlekschakelaar goed zal functioneren wanneer dit geboden is. Een niet goed functionerende schakelaar kan immers voor tal van problemen zorgen.

Wanneer u last hebt van een kortsluiting, is het aan te raden om een elektricien in te schakelen om het probleem nader te onderzoeken. Vaak zal er sprake zijn van een defect apparaat, maar soms is het probleem veel ernstiger dan dat en zal er ergens in de kabels een defect aanwezig zijn.

Elektra aanleggen bij Alkmaar

Het is belangrijk om bij het aanleggen van elektra een aantal uitgangspunten in de gaten te houden.

Zo is het belangrijk dat rekening gehouden wordt met de veiligheid van de elektra. Die veiligheid is gekoppeld aan de betrouwbaarheid van het netwerk en het is dan ook van groot belang dat de installatie veilig en betrouwbaar is. Wanneer dit niet het geval is, kan de installatie levensgevaarlijk zijn. De aangesloten elektriciens bij Volton zijn goed opgeleid op dit gebied en weten dan ook precies hoe alles in z’n werk gaat en wat er gedaan moet worden om de installatie zowel veilig als betrouwbaar te houden.

Toekomstige wensen

Ook is van groot belang dat er rekening wordt gehouden met eventuele toekomstige wensen, ook als die zich nu nog niet openbaren. Misschien hebt u nu voldoende aan drie groepen, maar wilt u wellicht in de toekomst een sauna of een elektrische kookplaat laten plaatsen. Of er moet over een aantal jaar een kinderkamer worden gebouwd, waar uiteraard ook weer elektra moet komen. Door nu al in een vroeg stadium rekening te houden met de mogelijke toekomst, kan in die toekomst gemakkelijk worden bespaard op installatiekosten.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • De elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Alkmaarse storingsdienst

Ondervindt u hinder van een stroomstoring? Uiteraard wil u dan dat uw storing zo snel mogelijk weer is opgelost. Gelukkig voor u is daar de storingsdienst. De aangesloten elektriciens bij Volton staan 7 dagen per week, 24 uur per dag klaar om de problemen die met elektriciteit te maken hebben, snel en accuraat op te lossen.

Wanneer bel ik de storingsdienst?

Er wordt ons regelmatig gevraagd wanneer een storing ernstig genoeg is om een telefoontje aan de storingsdienst te rechtvaardigen. Daar is echter niet een eenduidig antwoord op te geven. De ene storing is immers de andere niet. Een storing waarbij één stopcontact niet meer naar behoren functioneert, is logischerwijze over het algemeen niet voldoende om direct langs te komen; vaak kan dit wel wachten tot de volgende werkdag. Wanneer u echter zonder elektriciteit zit, is het wel degelijk gewenst en uiteraard voor ons geen enkel probleem dat de storingsdienst zo snel als mogelijk langs komt. De vakmensen kunnen uw stroomstoring over het algemeen in korte tijd verhelpen. Soms kan dat niet met een permanente oplossing en moeten we daarvoor op een later moment nog eens terugkomen. We kunnen echter wel vrijwel alle storingen verhelpen zodat u in ieder geval weer televisie kunt kijken, elektrisch kunt koken en van de jacuzzi kunt genieten.

Neem contact op met Paul

U kunt mij inschakelen voor alle soorten elektriciens werkzaamheden. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor inschakelen voor onderhoud en reparatie!

Wie schakel ik in?

Paul Schenk Onderhoud & Service
KVK: 36045292

Werkgebied

U kunt bij ons ook terecht in: Castricum, Heiloo, Heerhugowaard, Schagen

Over ons.

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 072-7820502.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact op met een aangesloten elektricien bij Volton! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • De elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts