Elektricien Alphen aan den Rijn - De Ruyter Elektrotechniek is uw elektra specialist!

Een aangesloten elektricien bij Volton lost al uw elektra problemen graag voor u op! De elektricien werkzaam in Alphen aan den Rijn geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Alphen aan den Rijn:

Vakkundige dienstverlening

Stoppenkast repareren

Specialist in alle elektra

Ook voor acute problemen

Heeft u een elektricien nodig in Alphen aan den Rijn?

Nico

Favicon

Wie is Nico ?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Nico , aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik werk al vele jaren als elektrotechnisch installatiespecialist. Bij mij kunt u klantvriendelijkheid en vakmanschap verwachten. Ik vind deze aspecten belangrijk bij het helpen van mijn klanten. Als u een vraagt heeft, bel mij en ik help u verder met al uw vragen.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. De aangesloten elektrabedrijven gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Alphen aan den Rijn staat klaar om u te helpen.

elektricien Alphen aan den Rijn

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Alphen aan den Rijn!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Onderhoud nodig? Bel de elektricien in Alphen aan den Rijn!

Wanneer heeft u voor het laatst onderhoud aan uw elektriciteitsnetwerk in huis uit laten voeren? Veel mensen vergeten dit of zien de noodzaak van het uitvoeren van onderhoud niet direct in, met alle gevolgen van dien! In een slecht onderhouden elektriciteitsnetwerk kunnen kortsluitingen ontstaan, evenals vervelende stroomstoringen. U moet er toch niet aan denken, dat u een avond zonder elektra komt te zitten? De elektricien in Alphen aan den Rijn is een specialist op het gebied van onderhoud aan elektriciteitsnetwerken. De aangesloten elektriciens bij Volton kijken graag met u mee, om te zien of uw elektriciteitsnetwerk in een goede staat verkeert. Waar nodig zal de elektricien in Alphen aan den Rijn direct voor een passende oplossing zorgen.

Elektriciteitskabels in huis vernieuwen

Door de jaren heen kunnen de elektriciteitskabels in uw woning versleten raken. Het is in zo’n geval noodzakelijk om de elektriciteitskabels gedeeltelijk of volledig te vervangen. De elektricien in Alphen aan den Rijn helpt u hierbij. Hij loopt de elektriciteitskabels in huis na om beginnende slijtage vroegtijdig te detecteren. De versleten elektriciteitskabels zullen direct door ons vervangen worden, zodat een kortsluiting of stroomstoring niet voor zal komen.

De aangesloten elektricien in Alphen aan den Rijn raadt woningbezitters aan om hun elektriciteitsnetwerk zeker eens per jaar of eens per twee jaar te laten onderhouden. Zo is de kans op complicaties minimaal. Mocht u zelf slijtage aan elektriciteitskabels of elektrische apparaten opmerken, dan is het eveneens raadzaam om de hulp van de elektricien in Alphen aan den Rijn in te schakelen.

Elektricien nodig? Bel Nico!

elektricien

De elektricien werkzaamheden in ALPHEN AAN DEN RIJN:

Storingen en kortsluitingen

Stoppenkast werkzaamheden

Altijd bereikbaar

Renoveren van elektra

Groepenkast vervangen rondom Alphen aan den Rijn

Veel mensen zullen niet snel te maken krijgen met een groepenkast die vervangen moet worden. Wanneer de groepenkast eenmaal goed werkt en er geen klachten zijn, heeft eigenlijk niemand voldoende motivatie om de groepenkast te laten vervangen. Er zijn immers toch redelijk wat kosten mee gemoeid.

Toch zijn er redenen waarom een groepenkast wel degelijk vervangen zou moeten worden. We zullen er enkele uitlichten.

Vervanging van de groepenkast

Allereerst kan een groepenkast veel te klein zijn aangelegd waardoor uitbreiding praktisch onmogelijk wordt. Het kan qua ruimte soms niet meer uitgebreid worden, terwijl u wellicht wel een aantal extra groepen wil hebben. In dit geval kan de vervanging van de groepenkast uitkomst bieden. Er kan dan rekening worden gehouden met uw nieuwe wensen waardoor u voorlopig weer een tijd vooruit kunt.

Een andere reden kan sterke veroudering van de groepenkast zijn. De kast zal normaliter decennialang mee kunnen gaan, maar dat betekent niet dat de veiligheid altijd nog in orde is. In de loop der tijd zijn de normen en veiligheidseisen veel strenger geworden. Dat is niet zonder reden; er worden tegenwoordig heel wat woningbranden voorkomen door deze hogere normen. Een oude groepenkast kan daarom vaak het beste vervangen worden indien deze te oud is om nog veilig te kunnen werken.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Wat moet ik doen bij kortsluiting in Alphen aan den Rijn?

Helaas zal vrijwel elke bewoner wel eens met het fenomeen kortsluiting te maken krijgen. Dat is niet altijd te voorkomen. Lang niet elke kortsluiting kan immers voorkomen worden en lang niet elke kortsluiting is het gevolg van ondeskundige elektriciens. Het kan echter wel zo zijn dat er wel degelijk sprake is van ondeugdelijke aansluitingen, waardoor het van groot belang is dat een erkende en deskundige loodgieter naar de problemen komt kijken. Het is immers van groot belang om geen onnodige risico’s te nemen daar kortsluiting voor brand kan zorgen en dus zeer ernstige problemen kan geven.

Oorzaken van kortsluiting achterhalen

U kunt wel proberen om te achterhalen wat precies de oorzaak van de kortsluiting is. Er zijn eigenlijk twee soorten oorzaken te onderscheiden. Enerzijds kan een kortsluiting ontstaan doordat een defect elektrisch product is aangesloten. In dit geval merkt u dat vrij snel doordat direct na inschakelen van het apparaat de stroom zal uitvallen. Lijkt het alsof de stroom meer spontaan is uitgevallen, dan bestaat de kans dat het een probleem in het elektriciteitsnet in uw woning is. In die gevallen is het dan ook ten zeerste aan te raden om een ervaren elektricien langs te laten komen.

Elektra aanleggen rond Alphen aan den Rijn

Wanneer u bezig bent met het nieuw bouwen van een woning of een deel daarvan, bijvoorbeeld een aan- of uitbouw of bezig bent met een verbouwing, is de kans groot dat u te maken krijgt met de aanleg van elektra. Tegenwoordig is elektra immers niet meer weg te denken uit onze woningen. In elke nieuwe ruimte dient verlichting te zijn, moeten schakelaars worden aangelegd en zijn stopcontacten onmisbaar.

Meedenken en uitvoeren

De ervaren aangesloten elektricien bij Volton, kunnen voor u op vakkundige wijze uw ideeën de werkelijkheid laten worden. Ze voeren niet blind uw ideeën uit, maar denken graag proactief met u mee. Hierdoor weet u zeker dat uw ideeën niet alleen haalbaar zijn, maar ook dat er geen betere oplossingen zijn te vinden voor de problemen waarmee u te maken hebt.

Ook zijn de elektriciens goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt met betrekking tot de veiligheid van de aangelegde elektra. Die veiligheid is van groot belang en daarom volgen de elektriciens alle relevante normen en wet- en regelgeving op om de veiligheid ook in uw woning te kunnen betrachten.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • De elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

De storingsdienst in Alphen aan den Rijn

In deze moderne tijd waarin alles altijd maar door moet gaan en iedereen direct of indirect afhankelijk is van elektriciteit, kan een stroomstoring uiterst vervelend zijn. Iedereen zal dan ook wel eens met een stroomstoring te maken hebben gehad en kunnen beamen dat het een zeer vervelend fenomeen is.

Stroomstoring vaak ontstaan door kortsluiting

Helaas is er lang niet altijd duidelijkheid over wat de stroomstoring precies veroorzaakt heeft. Een storing kan immers zeer uiteenlopende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak van een stroomstoring is kortsluiting. Maar dat betekent niet dat deze stroomstoringen eenvoudig op te lossen zijn. Een kortsluiting kan immers ook weer om diverse redenen zijn ontstaan. Wanneer de verlichting niet werkt, is het erg lastig om er precies achter te komen wat nu eigenlijk de oorzaak van deze specifieke stroomstoring is.

Gelukkig staat de deskundige storingsdienst 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. De storingsdienst weet op elk probleem een oplossing zodat u weer zo snel als mogelijk kunt genieten van de elektriciteit in uw woning. De aangesloten elektriciens bij Volton zijn altijd bereikbaar en staan altijd voor u klaar met de deskundige hulp.

Werkgebied

U kunt bij ons ook terecht in: Bodegraven, Gouda, Leiden, Zoetermeer

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • De elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts

Neem contact op met Nico

U kunt mij inschakelen voor alle soorten elektriciens werkzaamheden. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor inschakelen voor onderhoud en reparatie!

Wie schakel ik in?

De Ruyter Elektrotechniek
KVK: 91736315

Over Volton

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 0172-787566.