Logo volton

Elektricien Alphen aan den Rijn - De elektra specialist!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Alphen aan den Rijn geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Alphen aan den Rijn:

Vakkundige dienstverlening

Stoppenkast repareren

Specialist in alle elektra

Ook voor acute problemen

Heeft u een elektricien nodig in Alphen aan den Rijn?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! Volton in Alphen aan den Rijn staat klaar om u te helpen.

elektricien Alphen aan den Rijn

Uitstekende service van Volton

Service staat bij de elektriciens van Volton hoog in het vaandel. Onze elektriciens zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend.  De elektriciens van Volton zijn u graag van dienst in de omgeving van Alphen aan den Rijn!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Onderhoud nodig? Bel de elektricien in Alphen aan den Rijn!

Wanneer heeft u voor het laatst onderhoud aan uw elektriciteitsnetwerk in huis uit laten voeren? Veel mensen vergeten dit of zien de noodzaak van het uitvoeren van onderhoud niet direct in, met alle gevolgen van dien! In een slecht onderhouden elektriciteitsnetwerk kunnen kortsluitingen ontstaan, evenals vervelende stroomstoringen. U moet er toch niet aan denken, dat u een avond zonder elektra komt te zitten? Onze elektricien in Alphen aan den Rijn is een specialist op het gebied van onderhoud aan elektriciteitsnetwerken. Onze elektriciens kijken graag met u mee, om te zien of uw elektriciteitsnetwerk in een goede staat verkeert. Waar nodig zal de elektricien in Alphen aan den Rijn direct voor een passende oplossing zorgen.

Elektriciteitskabels in huis vernieuwen

Door de jaren heen kunnen de elektriciteitskabels in uw woning versleten raken. Het is in zo’n geval noodzakelijk om de elektriciteitskabels gedeeltelijk of volledig te vervangen. De elektricien in Alphen aan den Rijn helpt u hierbij. Wij lopen de elektriciteitskabels in huis na om beginnende slijtage vroegtijdig te detecteren. De versleten elektriciteitskabels zullen direct door ons vervangen worden, zodat een kortsluiting of stroomstoring niet voor zal komen.

Onze elektricien in Alphen aan den Rijn raadt woningbezitters aan om hun elektriciteitsnetwerk zeker eens per jaar of eens per twee jaar te laten onderhouden. Zo is de kans op complicaties minimaal. Mocht u zelf slijtage aan elektriciteitskabels of elektrische apparaten opmerken, dan is het eveneens raadzaam om de hulp van de elektricien in Alphen aan den Rijn in te schakelen.

Over Volton

Volton is actief in Alphen aan den Rijn en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in ALPHEN AAN DEN RIJN:

Storingen en kortsluitingen

Stoppenkast werkzaamheden

Altijd bereikbaar

Renoveren van elektra

Over Volton:

Volton is actief in Alphen aan den Rijn en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!

Groepenkast vervangen rondom Alphen aan den Rijn

Veel mensen zullen niet snel te maken krijgen met een groepenkast die vervangen moet worden. Wanneer de groepenkast eenmaal goed werkt en er geen klachten zijn, heeft eigenlijk niemand voldoende motivatie om de groepenkast te laten vervangen. Er zijn immers toch redelijk wat kosten mee gemoeid.

Toch zijn er redenen waarom een groepenkast wel degelijk vervangen zou moeten worden. We zullen er enkele uitlichten.

Vervanging van de groepenkast

Allereerst kan een groepenkast veel te klein zijn aangelegd waardoor uitbreiding praktisch onmogelijk wordt. Het kan qua ruimte soms niet meer uitgebreid worden, terwijl u wellicht wel een aantal extra groepen wil hebben. In dit geval kan de vervanging van de groepenkast uitkomst bieden. Er kan dan rekening worden gehouden met uw nieuwe wensen waardoor u voorlopig weer een tijd vooruit kunt.

Een andere reden kan sterke veroudering van de groepenkast zijn. De kast zal normaliter decennialang mee kunnen gaan, maar dat betekent niet dat de veiligheid altijd nog in orde is. In de loop der tijd zijn de normen en veiligheidseisen veel strenger geworden. Dat is niet zonder reden; er worden tegenwoordig heel wat woningbranden voorkomen door deze hogere normen. Een oude groepenkast kan daarom vaak het beste vervangen worden indien deze te oud is om nog veilig te kunnen werken.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Wat moet ik doen bij kortsluiting in Alphen aan den Rijn?

Helaas zal vrijwel elke bewoner wel eens met het fenomeen kortsluiting te maken krijgen. Dat is niet altijd te voorkomen. Lang niet elke kortsluiting kan immers voorkomen worden en lang niet elke kortsluiting is het gevolg van ondeskundige elektriciens. Het kan echter wel zo zijn dat er wel degelijk sprake is van ondeugdelijke aansluitingen, waardoor het van groot belang is dat een erkende en deskundige loodgieter naar de problemen komt kijken. Het is immers van groot belang om geen onnodige risico’s te nemen daar kortsluiting voor brand kan zorgen en dus zeer ernstige problemen kan geven.

Oorzaken van kortsluiting achterhalen

U kunt wel proberen om te achterhalen wat precies de oorzaak van de kortsluiting is. Er zijn eigenlijk twee soorten oorzaken te onderscheiden. Enerzijds kan een kortsluiting ontstaan doordat een defect elektrisch product is aangesloten. In dit geval merkt u dat vrij snel doordat direct na inschakelen van het apparaat de stroom zal uitvallen. Lijkt het alsof de stroom meer spontaan is uitgevallen, dan bestaat de kans dat het een probleem in het elektriciteitsnet in uw woning is. In die gevallen is het dan ook ten zeerste aan te raden om een ervaren elektricien langs te laten komen.

Elektra aanleggen rond Alphen aan den Rijn

Wanneer u bezig bent met het nieuw bouwen van een woning of een deel daarvan, bijvoorbeeld een aan- of uitbouw of bezig bent met een verbouwing, is de kans groot dat u te maken krijgt met de aanleg van elektra. Tegenwoordig is elektra immers niet meer weg te denken uit onze woningen. In elke nieuwe ruimte dient verlichting te zijn, moeten schakelaars worden aangelegd en zijn stopcontacten onmisbaar.

Meedenken en uitvoeren

De ervaren elektriciens die wij in dienst hebben, kunnen voor u op vakkundige wijze uw ideeën de werkelijkheid laten worden. Ze voeren niet blind uw ideeën uit, maar denken graag proactief met u mee. Hierdoor weet u zeker dat uw ideeën niet alleen haalbaar zijn, maar ook dat er geen betere oplossingen zijn te vinden voor de problemen waarmee u te maken hebt.

Ook zijn onze elektriciens goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt met betrekking tot de veiligheid van de aangelegde elektra. Die veiligheid is van groot belang en daarom volgen onze elektriciens alle relevante normen en wet- en regelgeving op om de veiligheid ook in uw woning te kunnen betrachten.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • De elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Onze storingsdienst in Alphen aan den Rijn

In deze moderne tijd waarin alles altijd maar door moet gaan en iedereen direct of indirect afhankelijk is van elektriciteit, kan een stroomstoring uiterst vervelend zijn. Iedereen zal dan ook wel eens met een stroomstoring te maken hebben gehad en kunnen beamen dat het een zeer vervelend fenomeen is.

Stroomstoring vaak ontstaan door kortsluiting

Helaas is er lang niet altijd duidelijkheid over wat de stroomstoring precies veroorzaakt heeft. Een storing kan immers zeer uiteenlopende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak van een stroomstoring is kortsluiting. Maar dat betekent niet dat deze stroomstoringen eenvoudig op te lossen zijn. Een kortsluiting kan immers ook weer om diverse redenen zijn ontstaan. Wanneer de verlichting niet werkt, is het erg lastig om er precies achter te komen wat nu eigenlijk de oorzaak van deze specifieke stroomstoring is.

Gelukkig staat onze deskundige storingsdienst 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. De storingsdienst weet op elk probleem een oplossing zodat u weer zo snel als mogelijk kunt genieten van de elektriciteit in uw woning. We zijn altijd bereikbaar en staan altijd voor u klaar met de deskundige hulp van onze goed opgeleide elektriciens.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Bodegraven
Gouda
Leiden
Zoetermeer

Over ons.

Volton zorgt in Alphen aan den Rijn voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ons ook bereiken bij spoed. Onze spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komt zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle elektra klussen waarvoor u ons inschakelt staan onze elektriciens garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0172-787561.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • De elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts