Elektricien Amersfoort - Unikol Elektra is de specialist in de regio!

Unikol Elektra lost al uw elektra problemen in Amersfoort graag voor u op! De elektricien werkzaam in Amersfoort geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Amersfoort:

Vakkundige dienstverlening

Stoppenkast repareren

Specialist in alle elektra

Ook voor acute problemen

De hulp nodig van een allround elektricien in Amersfoort?

Marcia en Stephan

Favicon

Wie zijn Marcia en Stephan?

Elektricien nodig? Dan kunt u ons bellen. Wij zijn Marcia en Stephan, aangenaam kennis te maken. Heeft u een probleem met uw elektriciteit? Dan helpen wij u graag. Marcia staat u telefonisch te woord en Stephan werkt als elektrotechnisch installatiespecialist. Voor hen is vrijwel elke dag anders. Hierdoor blijft het werk afwisselend en verveeld het nooit. We werken elke dag met plezier voor onze klant. Het contact met de klanten vinden wij erg belangrijk en we overleggen veel met de klanten waardoor ze niet voor verassingen komen te staan.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. De aangesloten elektrabedrijven gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De aangesloten elektricien in Amersfoort staat klaar om u te helpen.

elektricien almere

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt onze elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektriciens van Volton zijn u graag van dienst in de omgeving van Amersfoort!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel onze elektriciens voor een afspraak!

Met spoed een elektricien in Amersfoort nodig?

Kampt u met een probleem in uw elektrische installatie in Amersfoort? In dat geval schakelt u een aangesloten elektricien bij Volton in. Onze aangesloten elektricien in de regio Amersfoort gaat vrijwel direct naar u toe om het probleem te verhelpen. Het maakt in dit geval niet uit of het een groot of een klein probleem betreft en of het nu overdag of ’s nachts gebeurt: De elektricien in Amersfoort staat altijd voor u klaar.

Groot of klein

Voor stroomuitval kunt u altijd contact zoeken met onze spoedservice. In dat geval maakt het niet uit of het probleem groot of klein is. Wij weten dat stroomuitval bijzonder ongewenst is en de elektricien in Amersfoort zet dan ook alle zeilen bij om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Professionele elektricien

Wanneer uw woning of bedrijfspand niet meer over stroom beschikt, is dit bijzonder vervelend. Dat maakt dat u dit probleem zo snel mogelijk wilt verhelpen. De aangesloten elektriciens bij Volton bieden u hierbij graag de helpende hand. De elektricien in Amersfoort heeft jarenlange ervaring en is goed geschoold. Hierdoor kan hij bij problemen aan uw elektriciteitsnetwerk snel handelen en voorziet hij uw woning of bedrijfspand binnen no-time weer van stroom.

Spoedservice Volton

Het is bijzonder vervelend als de stroom in uw woning niet meer werkt. Om dit zo snel mogelijk terug te krijgen, kunt u contact opnemen met een elektricien bij u in de buurt. Dankzij de spoedservice is de elektricien binnen de kortste keren ter plaatse om problemen op het gebied van elektriciteit te verhelpen. Onze aangesloten elektricien in de regio Amersfoort is 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar.

Over Volton

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra.

De werkzaamheden van de elektricien werkzaam in Amersfoort:

Alles rondom meterkasten

Aansluitpunten installeren

24/7 spoedservice

Aanleg krachtstroom

Elektricien nodig? Bel Marcia en Stephan!

Groepenkast vervangen in regio Amersfoort

In de loop der tijd zijn de normen met betrekking tot de veiligheid in en rond de groepenkast ingrijpend veranderd. We zullen kort enkele wijzigingen bespreken.

Allereerst de meest ingrijpende verandering. Sinds 1975 is het verplicht om in elke woning een aardlekschakelaar te hebben. Deze schakelaar zal de stroom direct afschakelen wanneer er sprake is van kortsluiting en het gevaar op elektrocutie of brand bestaat. Een aardlekschakelaar is dus verplicht en zeer nuttig voor de veiligheid in de woning.

Hoofdschakelaar als veranderende norm

Een andere wijziging is de aanwezigheid van een hoofdschakelaar, die sinds 2005 verplicht is. Hiermee kan met één knop de elektriciteit worden afgezet.

Het wijzigen van deze normen heeft maar één doel: het verbeteren van de veiligheid van de groepenkast. Wanneer uw groepenkast niet langer aan deze eisen voldoet, is het dus ten zeerste aan te raden om de groepenkast te laten bijwerken of deze in zijn geheel te vervangen. U weet dan zeker dat de groepenkast weer aan de moderne eisen van de tijd voldoet en geen gevaar voor de bewoners zal opleveren.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien verhelpt kortsluiting in Amersfoort

In vrijwel alle gevallen van kortsluiting zal de kortsluiting worden veroorzaakt door een apparaat dat niet meer naar behoren functioneert. De meeste apparaten zullen zelf over beveiliging beschikken om kortsluiting te voorkomen, maar gelukkig is er in elke meterkast – als het goed is! – ook een afzonderlijke beveiliging te vinden die kortsluiting snel de kop in moet drukken. Hier is namelijk de aardlekschakelaar voor uitgevonden.

Elektricien kan uitkomst bieden bij onoplosbare kortsluiting

Wanneer de bron van de kortsluiting minder duidelijk is, is het zeer sterk aan te raden om zo snel mogelijk een elektricien in te schakelen die naar het probleem kan kijken. Een ervaren elektricien zal al vrij snel in de gaten hebben waardoor het probleem is ontstaan. Hij weet hoe hij de mogelijke probleemplekken zo snel mogelijk kan reduceren en dus ook snel de werkelijke oorzaak kan achterhalen. Maar dat is niet het enige. Een goede elektricien lost immers ook het probleem direct op. Op die manier bent u voorgoed van de kortsluiting verlost en hebt u dus ook de garantie dat alles weer goed is aangesloten. Ook kan hij u adviseren of het nodig is de rest van de bekabeling – als daar althans de oorzaak te zoeken is – na te kijken en waar nodig te repareren.

Elektra aanleggen in Amersfoort

Of er nu sprake is van een verbouwing, van nieuwbouw of van het plaatsen van een aanbouw: er zal altijd gedacht moeten worden aan het aanleggen van elektra. Elektra is tegenwoordig onmisbaar in de gemiddelde woning en hier zal dan ook de nodige zorg en tijd aan moeten worden besteed. Ook in een aan- of uitbouw wilt u immers verlichting hebben, stopcontacten kunnen gebruiken, en ga zo maar door.

Groepindeling door ervaren vakmensen

Er moet echter wel goed over worden nagedacht. Wanneer er groepen worden aangelegd zonder dat goed over de indeling wordt nagedacht, kan het voorkomen dat bepaalde apparaten niet tegelijkertijd ingeschakeld kunnen worden. Zo is het in veel woningen zo dat de vaatwasser en de waterkoker niet tegelijk kunnen draaien. Als je dat eenmaal weet kun je er rekening mee houden, maar het is uiteraard vele malen prettiger wanneer u hier gewoon goed rekening mee kunt houden.

Dankzij onze goed opgeleide aangesloten vakmensen kunnen we u niet alleen goed adviseren omtrent de juiste oplossingen voor uw vraagstukken, maar kunnen we uiteraard uw complete project onder handen nemen. Zij bespreken met u de door hen aangedragen oplossingen en uiteraard houdt u zelf de touwtjes in handen en hakt u zelf de knopen door.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst rondom Amersfoort

Uiteraard zit niemand te wachten op een stroomstoring. Toch zal het zo nu en dan zeker voor kunnen komen. Stroomstoringen zijn immers nauwelijks geheel te voorkomen.

In sommige situaties kunt u een stroomstoring goed zelf verhelpen. Te denken valt aan situaties waarin een stop is gesprongen. Hierbij zal er over het algemeen sprake zijn van overbelasting van de groep. De oplossing is dan ook vrij eenvoudig: zorg dat de groep minder heftig belast wordt door enkele apparaten uit te schakelen die op die groep aangesloten zijn.

Stroomstoring vaak lastig te verhelpen

Een stroomstoring kan echter ook zeer lastig te verhelpen zijn. Wanneer de aardlekschakelaar er uit springt, is dat doorgaans een teken aan de wand dat er ergens in het systeem een kortsluiting gaande is. Het is dan als particulier vrij complex om de oorzaak goed en nauwkeurig te achterhalen. In die gevallen kunt u dan ook uiteraard contact opnemen met de storingsdienst. Onze aangesloten elektriciens staan graag voor u klaar om de stroomstoring te verhelpen en u te adviseren omtrent te nemen vervolgstappen om de kans op herhaling zo gering mogelijk te maken. De storingsdienst is – zoals het een echte storingsdienst betaamt – 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Neem contact op met Marcia en Stephan

U kunt mij inschakelen voor alle soorten elektriciens werkzaamheden. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor inschakelen voor onderhoud en reparatie!

Wie schakel ik in?

Unikol Elektra
KVK: 61570176

Werkgebied

U kunt bij ons ook terecht in: Barneveld, Soest & Zeist

Over ons.

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 033-7820551

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct op met een aangesloten elektricien bij Volton! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom een elektricien van Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts