✓ 24/7 te bereiken

✓ Ook voor spoed

✓ Wij komen direct

✓ Elektrotechniek

✓ Kortsluiting verhelpen

✓ Elektra experts

Elektricien Amersfoort - Wij staan 24/7 paraat!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! Elektricien Aan Huis uit Amersfoort geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Elektricien Aan Huis in Amersfoort:

Vakkundige dienstverlening

Stoppenkast repareren

Specialist in alle elektra

Ook voor acute problemen

De hulp nodig van een allround elektricien in Amersfoort?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Elektricien Aan Huis, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! Elektricien Aan Huis in Amersfoort staat klaar om u te helpen.

Elektricien Amersfoort

Uitstekende service van Elektricien Aan Huis

Service staat bij Elektricien Aan Huis hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. Elektricien Aan Huis is u graag van dienst in de omgeving van Amersfoort!

Overtuigd? Bel ons voor een afspraak!

Met spoed een elektricien in Amersfoort nodig?

Kampt u met een probleem in uw elektrische installatie in Amersfoort? In dat geval schakelt u Elektricien Aan Huis in. Onze elektricien uit Amersfoort gaat vrijwel direct naar u toe om het probleem te verhelpen. Het maakt in dit geval niet uit of het een groot of een klein probleem betreft en of het nu overdag of ’s nachts gebeurt: Wij staan altijd voor u klaar.

Groot of klein

Voor stroomuitval kunt u altijd contact zoeken met onze spoedservice. In dat geval maakt het niet uit of het probleem groot of klein is. Wij weten dat stroomuitval bijzonder ongewenst is en onze elektricien uit Amersfoort zet dan ook alle zeilen bij om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Professionele elektricien

Wanneer uw woning of bedrijfspand niet meer over stroom beschikt, is dit bijzonder vervelend. Dat maakt dat u dit probleem zo snel mogelijk wilt verhelpen. Wij bieden u hierbij graag de helpende hand. Onze elektriciens uit Amersfoort hebben jarenlange ervaring en zijn goed geschoold. Hierdoor kunnen zij bij problemen aan uw elektriciteitsnetwerk snel handelen en voorzien zij uw woning of bedrijfspand binnen no-time weer van stroom.

Spoedservice Elektricien Aan Huis

Het is bijzonder vervelend als de stroom in uw woning niet meer werkt. Om dit zo snel mogelijk terug te krijgen, kunt u contact opnemen met Elektricien Aan Huis. Dankzij onze spoedservice zijn wij binnen de kortste keren ter plaatse om problemen op het gebied van elektriciteit te verhelpen. Onze elektricien in Amersfoort is 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar.

De werkzaamheden van Elektricien Aan Huis in Amersfoort:

Alles rondom meterkasten

Aansluitpunten installeren

24/7 spoedservice

Aanleg krachtstroom

Over Elektricien Aan Huis:

Elektricien Aan Huis is actief in heel Amersfoort en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Elektricien Aan Huis voor u paraat!

Groepenkast vervangen in regio Amersfoort

In de loop der tijd zijn de normen met betrekking tot de veiligheid in en rond de groepenkast ingrijpend veranderd. We zullen kort enkele wijzigingen bespreken.

Allereerst de meest ingrijpende verandering. Sinds 1975 is het verplicht om in elke woning een aardlekschakelaar te hebben. Deze schakelaar zal de stroom direct afschakelen wanneer er sprake is van kortsluiting en het gevaar op elektrocutie of brand bestaat. Een aardlekschakelaar is dus verplicht en zeer nuttig voor de veiligheid in de woning.

Hoofdschakelaar als veranderende norm

Een andere wijziging is de aanwezigheid van een hoofdschakelaar, die sinds 2005 verplicht is. Hiermee kan met één knop de elektriciteit worden afgezet.

Het wijzigen van deze normen heeft maar één doel: het verbeteren van de veiligheid van de groepenkast. Wanneer uw groepenkast niet langer aan deze eisen voldoet, is het dus ten zeerste aan te raden om de groepenkast te laten bijwerken of deze in zijn geheel te vervangen. U weet dan zeker dat de groepenkast weer aan de moderne eisen van de tijd voldoet en geen gevaar voor de bewoners zal opleveren.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien verhelpt kortsluiting in Amersfoort

In vrijwel alle gevallen van kortsluiting zal de kortsluiting worden veroorzaakt door een apparaat dat niet meer naar behoren functioneert. De meeste apparaten zullen zelf over beveiliging beschikken om kortsluiting te voorkomen, maar gelukkig is er in elke meterkast – als het goed is! – ook een afzonderlijke beveiliging te vinden die kortsluiting snel de kop in moet drukken. Hier is namelijk de aardlekschakelaar voor uitgevonden.

Elektricien kan uitkomst bieden bij onoplosbare kortsluiting

Wanneer de bron van de kortsluiting minder duidelijk is, is het zeer sterk aan te raden om zo snel mogelijk een elektricien in te schakelen die naar het probleem kan kijken. Een ervaren elektricien zal al vrij snel in de gaten hebben waardoor het probleem is ontstaan. Hij weet hoe hij de mogelijke probleemplekken zo snel mogelijk kan reduceren en dus ook snel de werkelijke oorzaak kan achterhalen. Maar dat is niet het enige. Een goede elektricien lost immers ook het probleem direct op. Op die manier bent u voorgoed van de kortsluiting verlost en hebt u dus ook de garantie dat alles weer goed is aangesloten. Ook kan hij u adviseren of het nodig is de rest van de bekabeling – als daar althans de oorzaak te zoeken is – na te kijken en waar nodig te repareren.

Storingsdienst rondom Amersfoort

Uiteraard zit niemand te wachten op een stroomstoring. Toch zal het zo nu en dan zeker voor kunnen komen. Stroomstoringen zijn immers nauwelijks geheel te voorkomen.

In sommige situaties kunt u een stroomstoring goed zelf verhelpen. Te denken valt aan situaties waarin een stop is gesprongen. Hierbij zal er over het algemeen sprake zijn van overbelasting van de groep. De oplossing is dan ook vrij eenvoudig: zorg dat de groep minder heftig belast wordt door enkele apparaten uit te schakelen die op die groep aangesloten zijn.

Stroomstoring vaak lastig te verhelpen

Een stroomstoring kan echter ook zeer lastig te verhelpen zijn. Wanneer de aardlekschakelaar er uit springt, is dat doorgaans een teken aan de wand dat er ergens in het systeem een kortsluiting gaande is. Het is dan als particulier vrij complex om de oorzaak goed en nauwkeurig te achterhalen. In die gevallen kunt u dan ook uiteraard contact opnemen met onze storingsdienst. Onze elektriciens staan graag voor u klaar om de stroomstoring te verhelpen en u te adviseren omtrent te nemen vervolgstappen om de kans op herhaling zo gering mogelijk te maken. Onze storingsdienst is – zoals het een echte storingsdienst betaamt – 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?
 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring

Elektra aanleggen in Amersfoort

Of er nu sprake is van een verbouwing, van nieuwbouw of van het plaatsen van een aanbouw: er zal altijd gedacht moeten worden aan het aanleggen van elektra. Elektra is tegenwoordig onmisbaar in de gemiddelde woning en hier zal dan ook de nodige zorg en tijd aan moeten worden besteed. Ook in een aan- of uitbouw wilt u immers verlichting hebben, stopcontacten kunnen gebruiken, en ga zo maar door.

Groepindeling door ervaren vakmensen

Er moet echter wel goed over worden nagedacht. Wanneer er groepen worden aangelegd zonder dat goed over de indeling wordt nagedacht, kan het voorkomen dat bepaalde apparaten niet tegelijkertijd ingeschakeld kunnen worden. Zo is het in veel woningen zo dat de vaatwasser en de waterkoker niet tegelijk kunnen draaien. Als je dat eenmaal weet kun je er rekening mee houden, maar het is uiteraard vele malen prettiger wanneer u hier gewoon goed rekening mee kunt houden.

Dankzij onze goed opgeleide vakmensen kunnen we u niet alleen goed adviseren omtrent de juiste oplossingen voor uw vraagstukken, maar kunnen we uiteraard uw complete project onder handen nemen. We bespreken met u de door ons aangedragen oplossingen en uiteraard houdt u zelf de touwtjes in handen en hakt u zelf de knopen door.

Werkgebied

Over ons.

Elektricien Aan Huis zorgt in Amersfoort voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ons ook bereiken bij spoed. Onze spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komt zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u ons inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 085-7827564.

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Elektricien Aan Huis?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts