Logo volton

Elektricien Amstelveen - Volton is er voor al uw elektra!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Amstelveen geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Amstelveen:

Ervaring en kwaliteit

Elektra specialisten

Stoppenkast werkzaamheden

24-uurs storingsdienst

De hulp nodig van een allround elektricien in Amstelveen?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektriciens van Volton in Amstelveen staan klaar om u te helpen.

elektricien Amstelveen

Uitstekende service van Volton

Service staat bij de elektriciens van Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt onze elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektriciens van Volton zijn u graag van dienst in de omgeving van Amstelveen!

Overtuigd? Bel een elektricien van Volton voor een afspraak!

Marcia en Arthur

Favicon

Wie zijn Marcia en Stephan?

Elektricien nodig? Dan kunt u ons bellen. Wij zijn Marcia en Stephan, aangenaam kennis te maken. Heeft u een probleem met uw elektriciteit? Dan helpen wij u graag. Marcia staat u telefonisch te woord en Arthur werkt als elektrotechnisch installatiespecialist. Voor ons is vrijwel elke dag anders. Hierdoor blijft het werk afwisselend en verveeld het nooit. We werken elke dag met plezier voor onze klant. Het contact met de klanten vinden wij erg belangrijk en we overleggen veel met de klanten waardoor ze niet voor verassingen komen te staan.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektricien in Amstelveen verhelpt uw storing

Bijna niets is zo vervelend als kapotte elektra. Wanneer de storing bijvoorbeeld in uw meterkast zit, betekent dit in veel gevallen dat er helemaal geen elektriciteit meer te gebruiken is in uw woning. Dit wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk oplossen. Om dit probleem snel te verhelpen, schakelt u Volton in. Onze medewerkers in Amstelveen gaan vrijwel direct naar u toe en zorgen dat de storing binnen no-time verholpen is.

Hulp bij kortsluiting

Wanneer elektrische apparaten in uw woning niet meer werken, kan dit komen door een kortsluiting. Dit kan ontstaan door een technisch mankement in het apparaat zelf. Ga niet zelf overal met uw vingers aan zitten, aangezien het apparaat mogelijk onder spanning kan staan. Aangezien u met stroom werkt, is het aan te raden om Volton in te schakelen. Onze professionele medewerkers komen uit Amstelveen en dat maakt dat zij binnen de kortste keren bij u op de stoep staan om de kortsluiting te verhelpen.

De elektriciens van Volton staat voor u klaar

Kortsluiting hoeft niet altijd de reden te zijn dat de elektrische apparaten in uw woning niet meer werken. Zo kan het ook zijn dat er sprake is van een algehele storing. In dat geval bent u niet de enige in uw wijk die niet meer over elektriciteit beschikt. Kijk daarom altijd eerst in de meterkast of u eventueel problemen ziet. Zo kan het zijn dat uw aardlekschakelaar is uitgeschakeld door kortsluiting, maar het kan ook voorkomen dat de hoofdzekering is gesmolten. Dit laatste probleem is duidelijk zichtbaar. Is dit bij u het geval? Schakel dan een elektricien van Volton in om de hoofdzekering te laten vervangen. Het is niet aan te raden om dit zelf te doen. Aangezien er met elektriciteit gewerkt wordt kunt u dit beter overlaten aan onze ervaren elektricien uit Amstelveen.

Over Volton:

Volton is actief in Amstelveen en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in AMSTELVEEN:

Elektra aanleggen

Verlichting installeren

Spoedservice

Hulp bij kortsluiting

Elektricien nodig? Bel Marcia en Stephan!

Elektricien Amstelveen vervangt uw groepenkast

De groepenkast is het elektrische hart in de woning. Zonder groepenkast, of met een defect in de groepenkast, werkt de elektra niet meer. Het is daarom van groot belang dat de groepenkast goed wordt bijgehouden en indien nodig wordt vervangen.

Wanneer moet een groepenkast worden vervangen?

Een groepenkast kan decennia meegaan en hoeft daarom helemaal niet regelmatig vervangen te worden. Als de groepenkast goed is geïnstalleerd en goed is onderhouden, is er eigenlijk geen bezwaar om de groepenkast in gebruik te houden. Het wordt echter anders wanneer de vraag van de bewoners verandert of wanneer de technische inzichten veranderen.

Zo werden woningen tot de jaren ’70 niet voorzien van een aardlekschakelaar in de groepenkast. Wanneer uw woning nog steeds geen aardlekschakelaar heeft, is het sterk aan te raden deze alsnog te laten plaatsen. Een andere reden om de groepenkast te vervangen is bijvoorbeeld wanneer de energiebehoefte sterk verandert door bijvoorbeeld het vervangen van de keuken en het gaan koken op elektriciteit, het plaatsen van een sauna en het plaatsen van een jacuzzi. Kortom: er kunnen tal van redenen zijn waarom een elektricien van Volton u kan helpen met het vervangen van de groepenkast.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien Amstelveen verhelpt kortsluiting

Kortsluiting is heel erg gevaarlijk en daarom moet de oorzaak ervan zo snel als mogelijk worden verholpen. Kortsluiting kan om tal van redenen voorkomen en daarom is het doorgaans verstandig om het oplossen van de kortsluiting over te laten aan experts.

Kortsluiting kan levensgevaarlijk zijn

Door kortsluiting kan brand ontstaan. Kortsluiting ontstaat ook niet zomaar. Wanneer de stop doorslaat vanwege kortsluiting, is dat dus niet iets wat nu eenmaal kan gebeuren, maar is dat een indicatie dat er echt iets goed mis is. Het is dus aan te raden om niet zonder meer de stop weer terug te zetten en er van uit te gaan dat het euvel is verholpen. De problemen moeten echt achterhaald worden om de gevaarlijke situatie te stoppen.

Schakel een expert in

Kortom: schakel altijd een expert in als de oorzaak van een kortsluiting niet direct aanwijsbaar is. Vaak is er meer aan de hand dan in eerste instantie het geval lijkt te zijn. Om de mogelijke risico’s zo ver mogelijk in te perken, kunnen de elektriciens van Volton de oorzaak van de kortsluiting daarom snel en doeltreffend op een veilige en verantwoorde wijze verhelpen.

Elektricien Amstelveen legt elektra aan

Het aanleggen van elektra is een klus waar heel wat praktijkkennis bij komt kijken. De meeste klussers kunnen wel een lamp aansluiten, maar zeker bij de meer ingewikkelde zaken is het sterk aan te bevelen om een expert langs te laten komen. Ook wanneer u zelf geen of weinig ervaring hebt met het aanleggen van elektra, raden we aan om een expert te raadplegen.

Aansluiten moet deskundig gebeuren

Het aanleggen van elektra is iets wat doorgaans voor vele jaren gebeurt. Wanneer er eenmaal iets is aangesloten, laten we dat vaak voor jaren of decennia met rust. Dat moet ook wel, want over het algemeen kun je niet goed meer bij de ingebouwde kabels en elektradozen. Reden temeer om te zorgen dat het aanleggen van de elektra echt op de juiste wijze gebeurt. Het is één ding om te zorgen dat de lamp brandt wanneer de schakelaar omgezet wordt, maar het is nog heel wat lastiger om te zorgen dat alles volgens de laatste normen en inzichten geschiedt. Volton sluit daarom alle elektra aan op een zorgvuldige en deskundige wijze. Op die manier bent u er van verzekerd dat de elektra op een juiste manier is aangelegd.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Elektricien Amstelveen helpt u in de storingsdienst

Het kan om tal van redenen gewenst zijn dat er zo spoedig mogelijk een elektricien langs komt. Te denken valt bijvoorbeeld aan situaties waarbij de stroom compleet is uitgevallen. Het is dan verre van prettig als er gewacht moet worden tot er eindelijk een elektricien is die bij u langs kan komen. Bij dergelijke problemen wilt u immers dat het probleem snel wordt opgelost zodat het normale leven weer door kan gaan.

Kortsluiting

Eén van die gevallen is bijvoorbeeld het geval waarin er kortsluiting heeft plaatsgevonden. Kortsluiting kan erg gevaarlijk zijn, waardoor snel handelen noodzakelijk is. Soms is het bij kortsluiting verleidelijk om gewoon de stop weer te activeren om te kijken of alles dan wel blijft werken. De kans is echter groot dat de stop er weer uit gaat, of dat er een onveilige situatie ontstaat. Bij kortsluiting bestaat er een reële kans op brand, waardoor het sterk is aan te raden om zo spoedig mogelijk de storingsdienst langs te laten komen. Een elektricien van Volton kan u daarbij helpen en een storing op elk gewenst moment verhelpen. Op die manier bent u zo snel en zo veilig mogelijk van de storing af.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Aalsmeer
Amsterdam
Diemen

Over ons.

Volton zorgt in Amstelveen voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ons ook bereiken bij spoed. Onze spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komt zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektriciens inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met onze elektriciens opnemen via 020-7870148.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom een elektricien van Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts