Elektricien Amstelveen - Unikol Elektra is de specialist in de regio!

Unikol Elektra lost al uw elektra problemen graag voor u op! De elektricien werkzaam in Amstelveen geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Amstelveen:

Ervaring en kwaliteit

Elektra specialisten

Stoppenkast werkzaamheden

24-uurs storingsdienst

De hulp nodig van een allround elektricien in Amstelveen?

Marcia en Stephan

Favicon

Wie zijn Marcia en Stephan?

Elektricien nodig? Dan kunt u ons bellen. Wij zijn Marcia en Stephan, aangenaam kennis te maken. Heeft u een probleem met uw elektriciteit? Dan helpen wij u graag. Marcia staat u telefonisch te woord en Stephan werkt als elektrotechnisch installatiespecialist. Voor hen is vrijwel elke dag anders. Hierdoor blijft het werk afwisselend en verveeld het nooit. We werken elke dag met plezier voor onze klant. Het contact met de klanten vinden wij erg belangrijk en we overleggen veel met de klanten waardoor ze niet voor verassingen komen te staan.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. De aangesloten elektrabedrijven gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Amstelveen staat klaar om u te helpen.

elektricien Amstelveen

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Amstelveen!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Elektricien werkzaam in Amstelveen verhelpt uw storing

Bijna niets is zo vervelend als kapotte elektra. Wanneer de storing bijvoorbeeld in uw meterkast zit, betekent dit in veel gevallen dat er helemaal geen elektriciteit meer te gebruiken is in uw woning. Dit wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk oplossen. Om dit probleem snel te verhelpen, schakelt u een aangesloten elektricien bij Volton in. Onze aangesloten elektricien in Amstelveen gaat vrijwel direct naar u toe en zorgt dat de storing binnen no-time verholpen is.

Hulp bij kortsluiting

Wanneer elektrische apparaten in uw woning niet meer werken, kan dit komen door een kortsluiting. Dit kan ontstaan door een technisch mankement in het apparaat zelf. Ga niet zelf overal met uw vingers aan zitten, aangezien het apparaat mogelijk onder spanning kan staan. Aangezien u met stroom werkt, is het aan te raden om via Volton een elektricien in te schakelen. De aangesloten elektricien in Amstelveen zorgt dat hij binnen de kortste keren bij u op de stoep staat om de kortsluiting te verhelpen.

De aangesloten elektriciens bij Volton staan voor u klaar

Kortsluiting hoeft niet altijd de reden te zijn dat de elektrische apparaten in uw woning niet meer werken. Zo kan het ook zijn dat er sprake is van een algehele storing. In dat geval bent u niet de enige in uw wijk die niet meer over elektriciteit beschikt. Kijk daarom altijd eerst in de meterkast of u eventueel problemen ziet. Zo kan het zijn dat uw aardlekschakelaar is uitgeschakeld door kortsluiting, maar het kan ook voorkomen dat de hoofdzekering is gesmolten. Dit laatste probleem is duidelijk zichtbaar. Is dit bij u het geval? Schakel dan de elektricien in Amstelveen in om de hoofdzekering te laten vervangen. Het is niet aan te raden om dit zelf te doen. Aangezien er met elektriciteit gewerkt wordt kunt u dit beter overlaten aan de ervaren elektricien in Amstelveen.

Over Volton:

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra.

de elektricien werkzaamheden in amstelveen:

Elektra aanleggen

Verlichting installeren

Spoedservice

Hulp bij kortsluiting

Elektricien nodig? Bel Marcia en Stephan!

Elektricien Amstelveen vervangt uw groepenkast

De groepenkast is het elektrische hart in de woning. Zonder groepenkast, of met een defect in de groepenkast, werkt de elektra niet meer. Het is daarom van groot belang dat de groepenkast goed wordt bijgehouden en indien nodig wordt vervangen.

Wanneer moet een groepenkast worden vervangen?

Een groepenkast kan decennia meegaan en hoeft daarom helemaal niet regelmatig vervangen te worden. Als de groepenkast goed is geïnstalleerd en goed is onderhouden, is er eigenlijk geen bezwaar om de groepenkast in gebruik te houden. Het wordt echter anders wanneer de vraag van de bewoners verandert of wanneer de technische inzichten veranderen.

Zo werden woningen tot de jaren ’70 niet voorzien van een aardlekschakelaar in de groepenkast. Wanneer uw woning nog steeds geen aardlekschakelaar heeft, is het sterk aan te raden deze alsnog te laten plaatsen. Een andere reden om de groepenkast te vervangen is bijvoorbeeld wanneer de energiebehoefte sterk verandert door bijvoorbeeld het vervangen van de keuken en het gaan koken op elektriciteit, het plaatsen van een sauna en het plaatsen van een jacuzzi. Kortom: er kunnen tal van redenen zijn waarom de elektricien in Amstelveen u kan helpen met het vervangen van de groepenkast.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien Amstelveen verhelpt kortsluiting

Kortsluiting is heel erg gevaarlijk en daarom moet de oorzaak ervan zo snel als mogelijk worden verholpen. Kortsluiting kan om tal van redenen voorkomen en daarom is het doorgaans verstandig om het oplossen van de kortsluiting over te laten aan experts.

Kortsluiting kan levensgevaarlijk zijn

Door kortsluiting kan brand ontstaan. Kortsluiting ontstaat ook niet zomaar. Wanneer de stop doorslaat vanwege kortsluiting, is dat dus niet iets wat nu eenmaal kan gebeuren, maar is dat een indicatie dat er echt iets goed mis is. Het is dus aan te raden om niet zonder meer de stop weer terug te zetten en er van uit te gaan dat het euvel is verholpen. De problemen moeten echt achterhaald worden om de gevaarlijke situatie te stoppen.

Schakel een expert in

Kortom: schakel altijd een expert in als de oorzaak van een kortsluiting niet direct aanwijsbaar is. Vaak is er meer aan de hand dan in eerste instantie het geval lijkt te zijn. Om de mogelijke risico’s zo ver mogelijk in te perken, kunnen de aangesloten elektriciens bij Volton de oorzaak van de kortsluiting daarom snel en doeltreffend op een veilige en verantwoorde wijze verhelpen.

De aangesloten elektricien werkzaam in Amstelveen legt elektra aan

Het aanleggen van elektra is een klus waar heel wat praktijkkennis bij komt kijken. De meeste klussers kunnen wel een lamp aansluiten, maar zeker bij de meer ingewikkelde zaken is het sterk aan te bevelen om een expert langs te laten komen. Ook wanneer u zelf geen of weinig ervaring hebt met het aanleggen van elektra, raden we aan om een expert te raadplegen.

Aansluiten moet deskundig gebeuren

Het aanleggen van elektra is iets wat doorgaans voor vele jaren gebeurt. Wanneer er eenmaal iets is aangesloten, laten we dat vaak voor jaren of decennia met rust. Dat moet ook wel, want over het algemeen kun je niet goed meer bij de ingebouwde kabels en elektradozen. Reden temeer om te zorgen dat het aanleggen van de elektra echt op de juiste wijze gebeurt. Het is één ding om te zorgen dat de lamp brandt wanneer de schakelaar omgezet wordt, maar het is nog heel wat lastiger om te zorgen dat alles volgens de laatste normen en inzichten geschiedt. De aangesloten vakmannen bij Volton sluiten daarom alle elektra aan op een zorgvuldige en deskundige wijze. Op die manier bent u er van verzekerd dat de elektra op een juiste manier is aangelegd.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

De storingsdienst in Amstelveen

Het kan om tal van redenen gewenst zijn dat er zo spoedig mogelijk een elektricien langs komt. Te denken valt bijvoorbeeld aan situaties waarbij de stroom compleet is uitgevallen. Het is dan verre van prettig als er gewacht moet worden tot er eindelijk een elektricien is die bij u langs kan komen. Bij dergelijke problemen wilt u immers dat het probleem snel wordt opgelost zodat het normale leven weer door kan gaan.

Kortsluiting

Eén van die gevallen is bijvoorbeeld het geval waarin er kortsluiting heeft plaatsgevonden. Kortsluiting kan erg gevaarlijk zijn, waardoor snel handelen noodzakelijk is. Soms is het bij kortsluiting verleidelijk om gewoon de stop weer te activeren om te kijken of alles dan wel blijft werken. De kans is echter groot dat de stop er weer uit gaat, of dat er een onveilige situatie ontstaat. Bij kortsluiting bestaat er een reële kans op brand, waardoor het sterk is aan te raden om zo spoedig mogelijk de storingsdienst langs te laten komen. De aangesloten elektriciens bij Volton kunnen u daarbij helpen en een storing op elk gewenst moment verhelpen. Op die manier bent u zo snel en zo veilig mogelijk van de storing af.

Neem contact op met Marcia en Stephan

U kunt mij inschakelen voor alle soorten elektriciens werkzaamheden. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor inschakelen voor onderhoud en reparatie!

Wie schakel ik in?

Unikol Elektra
KVK: 61570176

Werkgebied

U kunt bij ons ook terecht in: Aalsmeer, Amsterdam, Diemen

Over ons.

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 020-7870148.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct op met een aangesloten elektricien bij Volton! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom een elektricien van Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts