Logo volton

Elektricien Apeldoorn - Volton staat paraat!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Apeldoorn geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Apeldoorn:

De vakman in uw regio!

Storingsdienst

Elektra aanleggen

24/7 bereikbaar voor nood

De hulp van een ervaren elektricien in Apeldoorn nodig?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij onze elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektriciens van Volton in Apeldoorn staan klaar om u te helpen.

elektricien Apeldoorn

Uitstekende service van Volton

Service staat bij de elektriciens van Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt onze elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. Volton is u graag van dienst in de omgeving van Apeldoorn!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Onderhoud aan elektra? De elektricien in Apeldoorn helpt!

Het uitvoeren van onderhoud aan de elektra in uw woning is van erg groot belang. Zonder dat u het wellicht merkt, zullen de elektriciteitskabels in huis versleten raken door de jaren heen. Om vroegtijdig te voorkomen dat u te maken krijgt met een kortsluiting of een vervelende stroomstoring, kunt u de hulp van onze elektricien in Apeldoorn inschakelen. Onze elektricien in Apeldoorn heeft een ruime expertise in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van elektra. Naast het uitvoeren van onderhoud kunnen we u bijvoorbeeld ook van dienst zijn bij de aanleg van nieuwe elektra in huis, of het verhelpen van storingen. Met welke werkzaamheden kan de elektricien in Apeldoorn u van dienst zijn? Samen zoeken we naar een passende oplossing!

 

Kortsluitingen als gevolg van achterstallig onderhoud

De elektricien in Apeldoorn waarschuwt woningbezitters regelmatig voor de kans op kortsluitingen als gevolg van slijtage aan elektriciteitskabels in huis. Zo kunnen twee kabels die te dicht tegen elkaar liggen versmelten, doordat de warmte niet kan ontsnappen. In zo’n geval kan de binnenzijde van de ene kabel in contact komen met de binnenzijde van de andere kabel, met een vervelende kortsluiting tot gevolg. Wees u ervan bewust dat een kortsluiting in het ergste geval in een brand resulteert.

Naast een kortsluiting kan ook een stroomstoring in huis ontstaan bij achterstallig onderhoud. Er is niets vervelender dan een avond zonder elektriciteit door te moeten komen. Reden genoeg om de hulp van onze ervaren elektricien in Apeldoorn in te schakelen.

De elektricien werkzaamheden van Volton in APELDOORN:

Hulp bij stroomuitval

Aanleg van Elektra

24 uurs dienst

Groepenkasten aansluiten

Over volton:

De elektriciens van Volton zijn actief in heel Apeldoorn en helpen u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!

Groepenkast vervangen in Apeldoorn

Bent u van plan om eindelijk die oude, niet meer aan de eisen van de moderne tijd voldoende groepenkast te laten vervangen door een gloednieuwe groepenkast die wel aan die eisen voldoet? In dat geval staan onze elektriciens voor u klaar!

Uiteraard wil u allereerst wel zeker weten dat vervanging van de groepenkast noodzakelijk is. Dat is namelijk lang niet altijd het geval. Veelal kan de groepenkast simpelweg worden uitgebreid of gemoderniseerd om weer aan de moderne eisen te voldoen. Toch is het soms verstandig of financieel voordeliger om de groepenkast in zijn geheel te vervangen door een nieuw exemplaar. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer de bestaande groepenkast sterk verouderd is. Een verouderde groepenkast kan voor tal van veiligheidsrisico’s zorgen. Zo is de kans op kortsluiting groter en kan er een kans op brand bestaan. Uiteraard is dat niet iets waar u op zit te wachten, waardoor die nieuwe groepenkast toch wel aantrekkelijk kan zijn.

Aardlekschakelaar verplicht

Sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw is een aardlekschakelaar verplicht in elke groepenkast. De kans is groot dat deze nog niet aanwezig is in oudere groepenkasten. Vervanging van de groepenkast kan dan geboden zijn, maar in de meeste gevallen kan de aardlekschakelaar alsnog worden geplaatst zonder dat vervanging noodzakelijk is.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting laten verhelpen in Apeldoorn

Helaas hebben we allemaal wel eens te maken met een stroomuitval. Bij het uitvallen van de stroom is het echter lang niet altijd duidelijk wat precies de oorzaak is van het uitvallen van de stroom. Dit kan namelijk diverse oorzaken hebben. Zo kan er allereerst een probleem zijn bij de netbeheerder. Je komt er snel genoeg achter of dit het geval is door even naar buiten te kijken. Als je ziet dat anderen in de straat nog wel stroom hebben, is de kans op een probleem bij de netbeheerder vrij gering.

Een andere oorzaak kan zijn dat er sprake is van overbelasting van een groep. Deze oorzaak is snel te controleren door te kijken of er elders in het huis – waar overduidelijk een andere groep wordt gebruikt – nog wel sprake is van elektriciteit. Wanneer daar nog wel stroom is, zal de groep overbelast zijn. Is dit niet het geval, dan is de kans vrij fors dat er sprake is van kortsluiting.

Diverse redenen kunnen zorgen voor kortsluiting

Kortsluiting kan ontstaan door diverse oorzaken. De meest voorkomende oorzaak is een defect in een elektrisch apparaat. Wanneer hiervan sprake is, dient u het apparaat zo snel mogelijk los te koppelen en te vervangen.

In de andere gevallen is het probleem vaak lastiger te verhelpen en kunt u het beste een ervaren elektricien inschakelen.

Elektra aanleggen in Apeldoorn

Bij het aanleggen van elektra komen tal van zaken om de hoek kijken. Het is lastig voor een onervaren elektricien of een handige klusser om met al deze aspecten rekening te houden. Precies hierom hebben wij ervaren mensen in dienst die van aanpakken weten. Door de jarenlange ervaring kunnen we elk project tot een goed einde brengen; of het nu gaat om de aanleg van nieuwe elektra of de uitbreiding van een bestaand netwerk.

Advies nodig? Elektriciens staan voor u klaar!

We voorzien u graag van advies. U hebt uiteraard de touwtjes in handen, maar het kan zijn dat onze elektriciens bepaalde dingen opvalt waar u mogelijk nog niet aan gedacht hebt. Laat elektriciens weten wat uw problemen en doelen precies zijn, dan kunnen we zo goed mogelijk uw project afronden.

Het tot een goed einde brengen van het project bestaat echter niet enkel uit meedenken. Doordat we veel ervaring hebben, komen we regelmatig mensen tegen die spijt hebben van beslissingen uit het verleden. Hierop kunnen wij anticiperen door deze beslissingen te evalueren en aan u voor te leggen. Zo voorkomt u dat u dezelfde fouten maakt en eveneens in de toekomst spijt krijgt van bepaalde keuzen met betrekking tot bijvoorbeeld de groepenkast.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst Apeldoorn en omstreken

Een storingsdienst is een dienst die zich continu bezig houdt met het oplossen van storingen. Die storingen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Een storing kan bijvoorbeeld kortsluiting zijn. Kortsluiting kan letterlijk levensgevaarlijk zijn doordat het brand kan veroorzaken. Het is dan ook niet iets waarmee rustig afgewacht kan worden tot de volgende werkdag.

Stroomstoring kan diverse oorzaken hebben

Een stroomstoring kan om tal van redenen ontstaan. Vaak is niet direct duidelijk wat precies de oorzaak is van een stroomstoring. Gelukkig kan onze storingsdienst vaak uitkomst bieden. Dankzij de specialistische kennis van onze vakmensen kunnen we redelijk snel inschatten en onderzoeken wat de oorzaak van een stroomstoring is.

Eén van de oorzaken van een stroomstoring is kortsluiting. Ook kortsluiting kan om tal van redenen ontstaan. Zo kan bijvoorbeeld een defect apparaat een kortsluiting veroorzaken, maar ook een defect in de elektriciteitskabels kan zorgen voor een kortsluiting. Wat de oorzaak ook is; de kortsluiting moet natuurlijk snel verholpen worden. Daarom sturen we graag onze meest deskundige vakmensen bij u langs om de elektricien het probleem op te laten lossen. Op die manier is niet alleen uw probleem zo snel mogelijk verholpen, maar weet u ook zeker dat het probleem zo goed als mogelijk is verholpen.

Werkgebied

Over ons.

Volton zorgt in Apeldoorn voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektricies inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 055-7820405.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts