Elektricien Barendrecht - De Ruyter Elektrotechniek is uw betrouwbare elektricien service!

De Ruyter Elektrotechniek lost al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens werkzaam in Barendrecht geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Barendrecht:

Altijd gericht op kwaliteit en service

Experts in elektra

Stroomkabels aanleggen

Spoedservice bij acute problemen

Dringend de hulp nodig van een elektricien in Barendrecht?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Barendrecht staat klaar om u te helpen.

elektricien Barendrecht

Uitstekende service van een elektricien van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Barendrecht!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel een elektricien voor een afspraak!

Hulp van de elektricien in Barendrecht bij onderhoudsklussen

Het is voor een veel mensen een van de grootste nachtmerries: een brand in hun woning! Bij steeds meer mensen wordt deze nachtmerrie werkelijkheid, door achterstallig onderhoud aan het elektriciteitsnetwerk in hun woning. Als gevolg van het achterstallige onderhoud kan er een kortsluiting in huis ontstaan, met een brand tot gevolg. Om de kans op een kortsluiting te minimaliseren, is het raadzaam om tijdig de hulp van de elektricien in Barendrecht in te schakelen. De ervaren elektricien in Barendrecht helpt al vele jaren particulieren bij het onderhouden, het aanleggen en het repareren van de elektra in huis. Door slijtage aan elektriciteitskabels tijdig op te merken, wordt de kans op een kortsluiting of stroomstoringen minimaal.

Tip: de elektricien in Barendrecht raadt woningbezitters aan om hun elektriciteitsnetwerk zeker eens per jaar of eens per twee jaar na te laten kijken op slijtage! Wanneer heeft u dit voor het laatst laten doen?

 

Kortsluiting door versmelting van twee elektriciteitskabels

Wanneer twee elektriciteitskabels dicht tegen elkaar aan liggen, kan de vrijgekomen warmte niet ontsnappen. In dit geval resulteert dit in een situatie dat het rubber aan de buitenzijde van de elektriciteitskabels zal smelten. De binnenzijde van de ene elektriciteitskabel kan hierbij in contact komen met de binnenzijde van een andere elektriciteitskabel, waarbij een gigantische hoeveelheid stroom ontstaat. De stoppen in de meterkast zullen hierdoor meteen springen. Wanneer u de stoppen zou vervangen, zou dit in dit geval geen succesvol resultaat opleveren. Er ontstaat immers meteen weer een nieuwe kortsluiting! Voorkom zo’n situatie door de hulp van de elektricien in Barendrecht tijdig in te schakelen.

De elektricien werkzaamheden in BARENDRECHT:

Kortsluiting verhelpen

Stroom aanleggen

24/7 te bereiken in nood

Meterkast installaties

Over Volton:

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra.

Groepenkast vervangen in en rondom Barendrecht

Een veelgestelde vraag is wat de redenen zouden kunnen zijn om te kiezen voor de vervanging van de groepenkast. Daar valt geen eenduidig antwoord op te geven. Er kunnen namelijk meerdere redenen zijn om te kiezen voor een dergelijke toch redelijk ingrijpende operatie.

Voldoen aan de laatste normen

Eén van die gevallen kan zijn dat er sprake is van een ingrijpende verandering aan de groepenkast. Hierbij bent u dan verplicht om de nieuwste veiligheidseisen en -normen op te volgen, waaraan een oudere groepenkast vaak niet meer voldoet. Het kan dan een optie zijn om de groepenkast geheel bij te werken en zo weer te laten voldoen aan de eisen van deze tijd, maar over het algemeen is het voordeliger om de groepenkast in zijn geheel te vervangen en aldus weer aan de laatste eisen te laten voldoen.

Die eisen worden niet zonder reden telkens gewijzigd. Er zijn voortdurend nieuwe inzichten waardoor de woningen en de elektra in de woningen nog veiliger gemaakt kan worden. Door hier voortdurend op in te spelen, kunnen veel mensenlevens worden gespaard. De aangesloten elektriciens bij Volton denken graag met u mee om ook uw woning nog veiliger te maken.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting rondom Barendrecht

Iedereen kent wel het fenomeen kortsluiting. Helaas kan een kortsluiting uiteenlopende oorzaken hebben. Er valt dus niet op voorhand al aan te geven waardoor een specifieke kortsluiting is ontstaan.

Het zal in de meeste gevallen echter gewoon gaan om een apparaat dat op elektriciteit werkt en niet goed meer functioneert. Deze oorzaak is te herkennen aan het feit dat de stroom direct na inschakeling van het apparaat niet meer zal werken. Het kan zo zijn dat de elektriciteit in de rest van de woning nog wel gewoon werkt. In dat geval is er geen sprake van kortsluiting (dan is immers de stroom eraf in de gehele woning), maar is de kans groot dat er sprake is van overbelasting.

Oorzaak van kortsluiting lastig te vinden?

Het kan echter ook zo zijn dat de oorzaak zich minder gemakkelijk laat raden. Te denken valt aan de gevallen waarbij er sprake is van een kabelbreuk in de elektriciteitsvoorziening. Dit is niet altijd gemakkelijk op te sporen, waardoor het zeer verstandig is om een elektricien naar de problemen te laten kijken. Het is immers van groot belang dat een kortsluiting efficiënt en deskundig wordt verholpen. Op die manier kan herhaling van de kortsluiting hopelijk worden voorkomen.

Elektra aanleggen door kundige elektriciens in Barendrecht

Wanneer men besluit elektra aan te laten leggen, dienen er enkele uitgangspunten in acht te worden genomen. We zullen die hieronder kort beschrijven.

Uiteraard staat de veiligheid op nummer één. Niet alleen de veiligheid van de installatie is van levensgroot belang; ook de veiligheid tijdens het aanleggen van de elektra is zeer belangrijk. De veiligheidsnormen op het gebied van elektra worden voortdurend aangepast. Gelukkig zien we dat de ontwikkelingen in die normen door de markt breed omarmd worden. Zo ook door de elektriciens. Die normen zijn er namelijk niet voor niets; die normen zijn er voor de bewoners. Niemand wil immers dat er een onveilige situatie ontstaat in de woning die juist veilig moet zijn.

Veiligheid en betrouwbaarheid gaan hand in hand

Naast veiligheid is ook de betrouwbaarheid erg belangrijk. Aangelegde elektra moet gewoon goed werken en vooral ook goed blijven werken. Wanneer een groepenkast niet goed is ingedeeld, kunnen er regelmatig stroomstoringen optreden en kan het zijn dat bepaalde apparaten niet tegelijk worden ingeschakeld. Het moge duidelijk zijn dat dit bijzonder vervelend kan zijn. Gelukkig kunnen de aangesloten elektriciens bij Volton dit met hun jarenlange ervaring grotendeels voorkomen. Ze denken graag met u mee en geven u advies over allerhande onderwerpen waar u mogelijk nog over twijfelt.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • De elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst Barendrecht en omstreken

De storingsdienst houdt zich voortdurend bezig met – zoals de naam al weggeeft – het verhelpen van storingen. Wat die storingen precies zijn, kan zeer divers zijn. Een veel voorkomende storing is een kortsluiting. Deze storingen zijn vaak bijzonder vervelend doordat de stroom uitvalt en die stroomuitval doorgaans op een totaal ongewenst moment komt. Schroom daarom niet langer en schakel bij een stroomstoring altijd de storingsdienst in.

Bron van problemen soms lastig te vinden

Wat precies de oorzaak van een stroomstoring is, is niet altijd direct duidelijk. Dat maakt het voor de bewoners dan ook vaak zo lastig om het euvel zelf te verhelpen. Gelukkig hebben de specialisten bij de storingsdienst behalve veel kennis van zaken, ook veel praktijkervaring. Ze kunnen daarom vrij snel inschatten wat precies de oorzaak van een specifieke stroomstoring is. Hierdoor weten ze al snel of men te maken heeft met een kortsluiting, een overbelasting of misschien zelfs een storing in de wijkcentrale.

De storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u de beste hulp te kunnen bieden bij de problemen die u ondervindt. De aangesloten specialisten bij Volton staan daarmee dag en nacht voor u klaar.

Neem contact op met Nico

U kunt mij inschakelen voor alle soorten elektriciens werkzaamheden. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor inschakelen voor onderhoud en reparatie!

Wie schakel ik in?

De Ruyter Elektrotechniek
KVK: 91736315

Werkgebied

U kunt bij ons ook terecht in: Ridderkerk, Rotterdam, Zwijndrecht, Capelle aan den ijssel

Over ons.

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 0180-783558.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact op met een aangesloten elektricien bij Volton! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom een elektricien van Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • De elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts