Logo volton

Elektricien Berkel en Rodenrijs - Staat altijd voor u klaar!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Berkel en Rodenrijs geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Berkel en Rodenrijs:

Persoonlijke aanpak

Storingsdienst

Elektra problemen?

Altijd beschikbaar

Hulp nodig van een ervaren elektricien in Berkel en Rodenrijs?

Perry

Favicon

Wie is Perry?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Perry, aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik werk al vele jaren als elektrotechnisch installatiespecialist. Bij mij kunt u klantvriendelijkheid en vakmanschap verwachten. Ik vind deze aspecten belangrijk bij het helpen van mijn klanten. Als u een vraagt heeft, bel mij en ik help u verder met al uw vragen.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij onze elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton in Berkel en Rodenrijs staan klaar om u te helpen.

elektricien Berkel en Rodenrijs

Uitstekende service van de elektriciens van Volton

Service staat bij de elektriciens van Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt onze elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektriciens van Volton zijn u graag van dienst in de omgeving van Berkel en Rodenrijs!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Elektricien uit Berkel en Rodenrijs: hulp bij stroomstoringen in huis!

Een stroomstoring behoort voor veel woningbezitters tot een van de grootste ergernissen. Dit is niet voor niets! Bij een stroomstoring heeft u geen verlichting meer, kunt u geen mailtjes naar uw zakenpartners sturen en kunnen uw kinderen niet meer naar hun favoriete televisieserie kijken. Gelukkig blijkt het voorkomen van een stroomstoring vaak makkelijker te zijn dan veel mensen denken! Onze elektricien uit Berkel en Rodenrijs helpt u hierbij, door de elektra in uw woning eens per twee jaar te controleren op slijtage of defecten. Het uitvoeren van onderhoud aan de elektra in huis is essentieel om de kans op een stroomstoring zo klein mogelijk te maken. Wanneer heeft u voor het laatst onderhoud aan de elektra in huis uit laten voeren door de elektricien in Berkel en Rodenrijs?

 

Een overbelasting van de meterkast als oorzaak

Naast het feit dat de elektriciteitskabels in uw woning sterk versleten of beschadigd kunnen zijn, kan ook een overbelasting van de meterkast de bron van een stroomstoring vormen. Een overbelasting van de meterkast in huis is onder meer het gevolg van het gebruik van een grootstroomverbruiker. Denk hierbij aan een elektrisch kooktoestel in de keuken, of een jacuzzi in uw tuin. De meterkast krijgt niet voldoende stroom binnen om deze apparaten van voldoende energie te voorzien. Als gevolg hiervan zullen de stoppen in de meterkast springen en krijgt u te maken met een stroomstoring.

De elektricien uit Berkel en Rodenrijs helpt u dit te voorkomen door de meterkast met een extra groep uit te breiden. Zo wordt de binnenkomende stroom beter over de ruimtes in uw woning verdeeld!

Over Volton

De elektriciens van Volton zijn actief in Berkel en Rodenrijs en helpen u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in Berkel en rodenrijs:

Oplossingen bij storingen

Reparatie van elektra

Spoedservice

Groepenkast aansluiten

Elektricien nodig? Bel Perry!

Groepenkast vervangen in Berkel en Rodenrijs

Een groepenkast kan om diverse redenen aan vervanging toe zijn. Veel mensen menen dat een groepenkast niet vervangen hoeft te worden zolang deze nog functioneert, maar dat is niet altijd het geval.

Een werkende groepenkast toch vervangen

Het kan bijvoorbeeld het geval zijn dat u een uitbreiding van de groepenkast wil, maar dat dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is bij de bestaande groepenkast. Een groepenkast kan bijvoorbeeld heel onlogisch ingedeeld en opgebouwd zijn of door latere uitbreidingen zeer onlogisch en ingewikkeld zijn geworden. Het is dan lastig om de groepenkast nog op een veilige en zorgvuldige wijze uit te breiden, waardoor over het algemeen aan wordt geraden om de groepenkast dan maar te vervangen. Hierdoor kunt u als het ware weer met een schone lei beginnen en voldoet de groepenkast weer aan de meest moderne veiligheidseisen.

Een andere reden om de groepenkast te vervangen, kan zijn omdat deze nu al niet meer aan de veiligheidseisen voldoet. Vaak is het dan nog wel mogelijk om de groepenkast bij te werken en te zorgen dat deze weer voldoet aan die laatste veiligheidseisen, maar dat is lang niet altijd goed mogelijk.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting in Berkel en Rodenrijs eenvoudig verholpen

Helaas zal bijna elke bewoner wel eens te maken hebben gehad met kortsluiting. Alhoewel sommige kortsluitingen zeker te voorkomen zijn, zal het merendeel dat niet zijn en kan het dan ook nog eens lastig zijn om de bron van de kortsluiting te achterhalen.

Belangrijk in het geval van kortsluiting, is dan ook dat er zo spoedig mogelijk een elektricien langs komt om de kortsluiting te verhelpen.

Wees voorzichtig met kortsluiting

Het is ten zeerste aan te raden om bij een kortsluiting niet zomaar weer de stop in de meterkast te activeren. De stop springt er immers niet voor niets uit; dit is het teken dat er iets niet goed zit. Kortsluiting kan voor brand zorgen wanneer het probleem niet tijdig wordt verholpen; reden temeer om te zorgen dat er snel voor een oplossing wordt gezorgd.

Uiteraard kunt u ook zelf proberen te achterhalen welk apparaat het probleem is geweest en een stroomstoring heeft veroorzaakt. Gebruik de boosdoener zelf niet meer maar laat het door een specialist repareren of vervang het apparaat in zijn geheel. Hierdoor kunt u ergere problemen voorkomen. Uiteraard kan een erkend elektricien u hierover meer vertellen en u helpen bij het zoeken naar het probleem.

Elektra aanleggen door elektricien uit Berkel en Rodenrijs

Bij het klussen komt er eigenlijk altijd wel elektra om de hoek kijken. Wat voor klus het ook is; de kans is groot dat er iets aan de elektra moet gebeuren. Of het nu het plaatsen van een dakkapel is, het bouwen van een nieuwe serre of het uitbouwen van de woonkamer: doorgaans zullen er stopcontacten geplaatst moeten worden en bijvoorbeeld in het geval er een sauna of jacuzzi wordt geplaatst dan kan het nog behoorlijk lastig worden om alles netjes en zorgvuldig aan te leggen.

Elektra is tegenwoordig haast onmisbaar in de samenleving. Het leven kan zo goed als stil komen te liggen wanneer de stroom plots uitvalt. Houd daar voldoende rekening mee door een elektricien in te schakelen voor het aanleggen van elektra.

Expertise voorkomt problemen

De aanleg van elektra moet op een zorgvuldige en nauwkeurige wijze geschieden. Hiermee wordt voorkomen dat er problemen optreden. Dat is van belang omdat de kabels van de stroomvoorziening vaak goed zijn weggestopt. Hierdoor kan er na de verbouwing eigenlijk niets meer aan gebeuren. Het moet dus echt in één keer goed gedaan worden om te voorkomen dat er hoge kosten gemaakt moeten worden om de elektra opnieuw zorgvuldig aan te leggen.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst 24 uur per dag in Berkel en Rodenrijs

Tegenwoordig lijkt het wel alsof we leven in permanente afhankelijkheid van elektriciteit. We kunnen eigenlijk geen dag meer zonder stroom, en zelfs een korte periode zonder stroom kan al behoorlijk hinderlijk zijn. Vrijwel alle apparaten in en rondom de woning hebben elektriciteit nodig om te werken; ons leven is er eigenlijk gewoon compleet van afhankelijk. Dat is in principe niet erg, maar wanneer de stroom uitvalt, betekent het wel dat er een klein probleem is. Het leven valt dan als het ware stil. Je kunt niet meer even snel douchen, thuis werken lukt niet meer, koken wordt vaak al lastig en in extreme gevallen is het zelfs niet meer mogelijk om deuren te openen.

De storingsdienst staat altijd voor u klaar

Gelukkig is er een storingsdienst die u altijd verder kan helpen. Het is zeer vervelend wanneer de stroom niet meer werkt. Onze elektriciens weten daar alles van. Daarom staan ze altijd voor u klaar en kunnen ze een stroomstoring vaak al in zeer korte tijd oplossen. Door de jarenlange praktijkervaring weten ze de oorzaak van een stroomstoring vaak al snel in te schatten, waardoor een oplossing snel gevonden kan worden.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Delft
Rotterdam
Pijnacker
Zoetermeer
Nootdorp

Over ons.

De elektriciens van Volton zorgt in Berkel en Rodenrijs voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektricies inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met onze elektriciens opnemen via 010-7640896.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom een elektricien van Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts