Elektricien Bussum - Unikol Elektra is u graag van dienst!

Unikol Elektra lost al uw elektra problemen graag voor u op! De elektricien werkzaam in Bussum geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Bussum:

Veilig vakwerk

Aanleggen van elektra

Meedenken aan uw oplossing

Snelle dienstverlening

De hulp nodig van een professionele elektricien in Bussum?

Marcia en Stephan

Favicon

Wie zijn Marcia en Stephan?

Elektricien nodig? Dan kunt u ons bellen. Wij zijn Marcia en Stephan, aangenaam kennis te maken. Heeft u een probleem met uw elektriciteit? Dan helpen wij u graag. Marcia staat u telefonisch te woord en Stephan werkt als elektrotechnisch installatiespecialist. Voor hen is vrijwel elke dag anders. Hierdoor blijft het werk afwisselend en verveeld het nooit. We werken elke dag met plezier voor onze klant. Het contact met de klanten vinden wij erg belangrijk en we overleggen veel met de klanten waardoor ze niet voor verassingen komen te staan.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. De aangesloten elektrabedrijven gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Bussum staat klaar om u te helpen.

elektricien bussum

Uitstekende service van de elektriciens Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Bussum!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Hulp van een specialist? Bel de elektricien in Bussum!

De elektricien in Bussum staat bekend als een echte specialist! Dagelijks helpt de elektricien in Bussum woningbezitters bij het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden in en rondom hun woning. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van nieuwe elektra bij een nieuw-, aan- of verbouw, het onderhouden van bestaande elektra, het plaatsen van aansluitpunten voor de verlichting of stopcontacten in huis, etc. Door de diversiteit aan werkzaamheden heeft deze elektricien in Bussum een zeer ruime expertise opgebouwd. Zo bent u ervan verzekerd dat de kans op complicaties minimaal is!

Heeft u niet direct hulp van de elektricien in Bussum nodig, maar ontvangt u wel graag advies over elektrawerkzaamheden? Ook dan kunt u bij onze aangesloten elektricien in de regio Bussum terecht! Hij geeft u onder meer advies over de noodzaak van het uitbreiden van uw meterkast als u een grootstroomverbruiker wilt gaan gebruiken.

Onderhoudswerkzaamheden aan elektra in uw woning

Een van de belangrijkste klussen van de elektricien in Bussum is het uitvoeren van onderhoud aan de elektra in uw woning. Wees u ervan bewust dat goed onderhoud aan de elektra in huis essentieel is om kortsluitingen en stroomstoringen te voorkomen. De elektricien in Bussum helpt u hier graag bij met passend onderhoud. Bij het onderhouden van de elektra in uw woning loopt de elektricien alle elektriciteitskabels langs om deze te controleren op slijtage. Mocht er sprake van slijtage zijn, dan zal de elektricien in Bussum direct voor een oplossing zorgen. In de meeste gevallen is dat het vervangen van de kapotte elektriciteitskabels.

Over Volton

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra.

De elektricien werkzaamheden in Bussum:

Hulp bij storingen en kortsluitingen

Elektra bij verbouwing

24/7 hulp bij nood

Werkzaamheden groepenkast

Elektricien nodig? Bel Marcia en Stephan!

Groepenkast vervangen Bussum

Veel mensen zullen nooit met het vervangen van de groepenkast te maken krijgen. Er kunnen echter wel degelijk redenen zijn waardoor besloten kan worden tot vervanging van de groepenkast over te gaan. In dit artikel zullen we kort toelichten welke redenen er zouden kunnen zijn om de groepenkast te vervangen.

Sterk verouderde groepenkasten kunnen gevaar opleveren

Sterk verouderde groepenkasten kunnen gevaarlijk zijn voor de bewoners en de omgeving. Vaak functioneren ze nog prima, maar dat is uiteraard geen garantie dat ze ook echt nog veilig en betrouwbaar zijn. Je zult dit niet zo direct merken, maar op den duur kunnen ze wel degelijk gevaar opleveren. Juist doordat je het gevaar niet zo direct kunt opmerken, zullen veel mensen het geen geldige reden vinden om over te gaan tot vervanging van de groepenkast, terwijl dat in hun geval wel degelijk verstandig en aan te raden is.

Om een voorbeeld te noemen: er zijn nog steeds veel woningen waarin geen aardlekschakelaar aanwezig is. Ondanks het feit dat aardlekschakelaars sinds ruim veertig jaar verplicht zijn in elke woning, zijn er nog steeds woningen waar een dergelijke beveiliging niet te vinden is. Hierdoor bestaat een verhoogd risico op brand bij kortsluiting.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien in Bussum snel ter plaatse bij kortsluiting

Vrijwel iedereen zal het fenomeen kortsluiting allicht kennen. Je wil net gaan strijken, maar op het moment dat je de stekker in het stopcontact stopt valt de stroom uit. Balen, erg vervelend. Ineens werkt er namelijk niets meer in huis. De kans is groot dat de aardlekschakelaar de stroom heeft afgeschakeld.

Dat klinkt erg vervelend en het is natuurlijk ook geen pretje, maar zorgt wel voor een grotere veiligheid. Doordat de stroom wordt afgeschakeld, kunnen er geen problemen ontstaan door de kortsluiting. Voorheen was het namelijk zo dat er door kortsluiting brand kon ontstaan of apparaten ‘onder stroom’ konden komen te staan. Hierdoor bestond er gevaar voor verbranding of elektrocutie. Het moge duidelijk zijn dat de aardlekschakelaar hierdoor al vele levens gespaard heeft.

Laat de aardlekschakelaar uit zolang het probleem niet gevonden is

Het is belangrijk om de stroom niet zonder meer weer in te schakelen. Hierdoor kunnen er grote problemen ontstaan wanneer het euvel nog niet is gevonden. Wanneer de kortsluiting niet is ontstaan door een gebrek in het apparaat, is de kans groot dat er ergens met het installeren iets mis is gegaan. Schakel daarom altijd een expert in.

Elektra aanleggen in en rond Bussum

Indien u misschien het aanleggen van elektra in overweging wil nemen, is het verstandig om hierbij direct aan een elektricien te denken. Misschien kan een handige klusser zelf nog wel hier en daar een stopcontact aanleggen of kabels trekken, maar zeker wanneer het een nieuw te bouwen woning betreft, is het verstandig om een elektricien te vragen de elektra aan te leggen.

Praktijkervaring is onmisbaar

Een elektricien kent de kneepjes van het vak en is uitstekend op de hoogte van de wet- en regelgeving omtrent het aanleggen van elektra. Dat is echter niet het enige. Er komt immers ook heel veel praktijkervaring om de hoek kijken wanneer het gaat over de aanleg van elektra. Denk alleen al maar eens aan de indeling van de groepen. Het is belangrijk dat de groepen op een juiste manier worden ingedeeld. Zo wordt voorkomen dat er bepaalde groepen zijn die al heel snel overbelast raken waardoor de stop zal springen en de stroom uit zal vallen terwijl er ook groepen zijn die eigenlijk nauwelijks belast worden. Hierdoor is het geheel veel beter in balans terwijl de kosten nagenoeg gelijk kunnen blijven. Een elektricien beschikt over de praktijkervaring om dergelijke fouten zo goed mogelijk te kunnen voorkomen.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • De elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst komt langs in Bussum

De storingsdienst in Bussum komt het meest in actie voor spoedeisende stroomstoringen. Dat is eigenlijk dubbelop, want voor de meeste bewoners zal een stroomstoring al snel spoedeisend zijn. Dat is niet heel verwonderlijk. Tegenwoordig werken bijna alle apparaten op elektriciteit en bij een stroomuitval ligt het gewone leven dan ook helemaal overhoop. Dat kan onhandig zijn, maar vaak is het echt heel vervelend. Je hebt één dag in de week vrij waarop je het huishouden doet, en precies die ochtend vliegt de stroom eraf, waardoor je eigenlijk niets meer kunt. Je favoriete serie komt op tv maar daar komt dus ook niets meer van terecht. En zo zijn er ook grotere ongemakken. Je hebt een sollicitatiegesprek maar kunt niet douchen en je haar föhnen, je kunt geen eten koken, en ga zo maar door.

De storingsdienst: de redder in nood

Gelukkig is er de storingsdienst die uw redder in nood kan zijn. De storingsdienst is altijd bereikbaar en kan uw problemen dan ook altijd aanpakken, of het nu doordeweeks is of in het weekend, of het nu Eerste Kerstdag of Pasen is. Dat is fijn, want daardoor kunt u weer snel overgaan tot de orde van de dag.

Neem contact op met Jurgen

U kunt mij inschakelen voor alle soorten elektriciens werkzaamheden. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor inschakelen voor onderhoud en reparatie!

Wie schakel ik in?

JS Elektra
KVK: 83312072

Werkgebied

U kunt bij ons ook terecht in: Naarden, Huizen, Hilversum

Over ons.

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 035-7820537.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct op met een aangesloten elektricien bij Volton! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom een elektricien van Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • De elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts