Elektricien Capelle aan den IJssel - Elektrostoring helpt u graag!

Elektrostoring lost al uw elektra problemen graag voor u op! De elektricien werkzaam in Capelle aan den Ijssel geeft u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Capelle aan den Ijssel:

Vakbekwame elektriciens

Elektra werkzaamheden

Altijd klantgericht

24-uurs service

Wilt u de hulp van een elektricien in Capelle aan den IJssel?

Perry

Favicon

Wie is Perry?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Perry van Elektrostoring, aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik werk al vele jaren als elektrotechnisch installatiespecialist. Bij mij kunt u klantvriendelijkheid en vakmanschap verwachten. Ik vind deze aspecten belangrijk bij het helpen van mijn klanten. Als u een vraagt heeft, bel mij en ik help u verder met al uw vragen.

Bij Elektrostoring kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Capelle aan den IJssel staat klaar om u te helpen.

elektricien Capelle aan den Ijssel

Uitstekende service van de elektriciens van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Capelle aan den IJssel!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Elektricien Capelle aan den IJssel: de elektricien helpt u bij de uitbreiding van de meterkast!

Heeft u weleens gehoord van de overbelasting van een meterkast? Dit gebeurt voornamelijk als een bepaalde groep uit de meterkast dermate veel stroom vraagt, dat de meterkast dit niet kan leveren. Bij een overbelasting zullen de stoppen springen, wat een stroomstoring als gevolg heeft. Reden genoeg om de kans op een overbelasting zo klein mogelijk te maken! De elektricien in Capelle aan den IJssel kan u helpen bij de minimalisatie van de kans op een overbelasting, door de meterkast uit te breiden met een extra groep.

De elektricien in Capelle aan den IJssel helpt mensen echter niet alleen bij het uitbreiden van de meterkast. U kunt ook op de hulp van de vakmannen rekenen voor het aanleggen van nieuwe elektra in en rondom uw woning, het aansluiten van grootstroomverbruikers op uw elektriciteitsnetwerk, het onderhoud van de elektra in huis, enzovoorts. Met welke diensten kan de elektricien in Capelle aan den IJssel u van dienst zijn?

Een meterkast uitbreiden bij grootstroomverbruikers

Vaak wordt een overbelasting van de meterkast veroorzaakt door het gebruik van een grootstroomverbruiker in huis. Denk bijvoorbeeld aan een elektrisch kooktoestel, een jacuzzi, enzovoorts. Gebruikt u deze apparaten en heeft u regelmatig te maken met een stroomstoring? Bel dan de elektricien in Capelle aan den IJssel voor het uitbreiden van de meterkast. Door een extra groep aan de meterkast toe te voegen kan de binnenkomende stroom beter verdeeld worden. De kans op een nieuwe stroomstoring neemt hierdoor sterk af.

Over Volton

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling.

De elektricien werkzaamheden in CAPELLE AAN DEN IJSSEL:

Oplossingen bij storingen

Reparatie van elektra

Spoedservice

Groepenkast aansluiten

Elektricien nodig? Bel Perry!

Groepenkast vervangen in regio Capelle aan den IJssel

De afgelopen decennia is de wet- en regelgeving, maar vooral ook de normen, met betrekking tot de veiligheid in de woningen sterk veranderd. Dit kan een reden zijn om de groepenkast te vervangen.

Aardlekschakelaar heeft levensreddende functie

Eén van de zaken die als ingrijpende verandering kan worden beschouwd, is het feit dat een aardlekschakelaar sinds 1975 in elke woning verplicht is. Een aardlekschakelaar heeft als enige functie de stroom uit te schakelen wanneer er ergens in het circuit stroom weglekt; vandaag ook de naam aardlekschakelaar. Dit is het geval wanneer er kortsluiting ontstaat. Voor de verplichte aanwezigheid van de aardlekschakelaar, kwam het regelmatig voor dat een woning in vlammen opging als gevolg van een kortsluiting. Sinds de invoering van de aardlekschakelaar is het aantal woningbranden sterk gereduceerd.

Het moge dus duidelijk zijn dat het belangrijk is om de groepenkast aan de laatste veiligheidseisen te laten voldoen. Gelukkig kunnen de aangesloten elektriciens bij Volton ook uw verouderde groepenkast aan de laatste eisen laten voldoen. Soms zal dit betekenen dat de groepenkast gerenoveerd dient te worden, terwijl in andere gevallen een complete vervanging van de groepenkast meer voor de hand ligt.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting in Capelle aan den IJssel?

Tegenwoordig zijn alle elektriciteitsdraden in en rondom de woning voorzien van een dun laagje kunststof dat functioneert als isolatiemateriaal. Dit materiaal heeft maar één functie, namelijk voorkomen dat er kortsluiting kan optreden. Kortsluiting ontstaat namelijk doordat de stroom van de ene koperen kabel naar de andere koperen kabel kan gaan. Er komt daarbij veel warmte vrij, waardoor er een grote kans op brand bestaat.

Gelukkig heeft de overheid sinds een jaar of veertig besloten dat in elke woning een aardlekschakelaar aanwezig moet zijn. Het grote voordeel van een aardlekschakelaar is dat deze het direct in de gaten heeft wanneer er ergens stroom weglekt. Hij zal dan direct de stroom in de gehele woning afschakelen, juist om erge gevolgen als brand voor te kunnen zijn.

Defect apparaat? Vervangen of repareren!

Als een defect apparaat de oorzaak is van kortsluiting, is het ten zeerste aangeraden om dit apparaat te laten repareren of te laten vervangen. Soms is de oorzaak echter minder voor de hand liggend. Dit kan het geval zijn wanneer er sprake is van een kabelbreuk of van ondeskundige aanleg van de kabels. Laat in dit laatste geval altijd een elektricien naar de situatie kijken om problemen te voorkomen.

Elektra aanleggen in Capelle aan den IJssel

De aanleg van elektra kan zeer gevaarlijk zijn wanneer het wordt gedaan door iemand die er eigenlijk te weinig ervaring mee of kennis van heeft. Maar dat is niet de enige reden. Ook een zeer bekwame klusser doet er soms verstandig aan om de aanleg van elektra uit te besteden aan een gecertificeerd elektricien met veel ervaring op dit gebied.

Daar komt nog eens bij dat bepaalde onderdelen in de meterkast het eigendom zijn van de netbeheerder. Hier mag men dan ook zeker niet aan komen. Wanneer de verzegeling van de meter wordt verbroken, kan dit een hoge boete opleveren.

Aanleg van nieuwe groepenkast

Iets waar onze vaardige elektriciens hun hand niet voor omdraaien, is de aanleg van een nieuwe groepenkast. Juist dat is een sterk staaltje elektrotechniek. De groepenindeling moet bijvoorbeeld helemaal perfect zijn om te voorkomen dat de stroom uit kan vallen en om te voorkomen dat er onnodig veel groepen worden aangelegd. De aangesloten elektriciens bij Volton kunnen meedenken over de indeling van de groepen en u hierbij aan de hand nemen. Door de groepen efficiënt te verdelen kan overlast worden beperkt en de elektriciens doen dit dan ook graag voor u op een zo goed mogelijke manier.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst in Capelle aan den IJssel en omstreken

De storingsdienst is – zoals het een echte storingsdienst betaamt – altijd bereikbaar. De elektriciens zijn 24 uur per dag en uiteraard 7 dagen per week in touw om mensen te helpen met een optredende stroomstoring. Doordat een stroomstoring zeer uiteenlopende oorzaken kan hebben en deze lang niet allemaal goed door een particulier verholpen kunnen worden, staan we dag en nacht voor u klaar.

Uiteraard kunt u zelf nog wel proberen om de problemen nader te inspecteren. Bij een gesprongen stop zal er vaak sprake zijn van overbelasting. Als de hele wijk zonder stroom zit zal er al snel sprake zijn van een storing bij de netbeheerder. Als de aardlekschakelaar uit is geschakeld zal er wellicht sprake zijn van kortsluiting. Hiermee kunt u wellicht verder zoeken naar de bron.

Storingsdienst staat altijd voor u klaar

Wanneer u de bron niet kunt vinden of zich er zelf niet aan wil wagen, kunt u met de storingsdienst contact opnemen. De elektricien bij u in de buurt komt graag bij u langs om de problemen te verhelpen en u eventueel van nader advies te voorzien omtrent de te nemen stappen. Hiermee kan de elektricien u garanderen een persoonlijke oplossing op maat te bieden waarmee u niet alleen weer snel gebruik kunt maken van de stroom, maar bovenal ook in de toekomst verzekerd bent van een veilige installatie.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Rotterdam
Krimpen aan den Ijsel
Ridderkerk

Neem contact op met Perry

U kunt mij inschakelen voor alle soorten elektriciens werkzaamheden. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor inschakelen voor onderhoud en reparatie!

Wie schakel ik in?

Elektrostoring
KVK: 27241274

Over Volton

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 010-7640516.