Logo volton

Elektricien Delft - Wij helpen u graag!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Delft geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Delft:

Elektra experts

Hulp bij al uw elektraproblemen

Persoonlijke aanpak

24/7 service voor spoed en nood

Bent u op zoek naar een ervaren elektricien in Delft?

Perry

Favicon

Wie is Perry?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Perry, aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik werk al vele jaren als elektrotechnisch installatiespecialist. Bij mij kunt u klantvriendelijkheid en vakmanschap verwachten. Ik vind deze aspecten belangrijk bij het helpen van mijn klanten. Als u een vraagt heeft, bel mij en ik help u verder met al uw vragen.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij onze elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektriciens van Volton in De Meern staan klaar om u te helpen.

Elektricien in Delft

Uitstekende service van Volton

Service staat bij de elektriciens van Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektriciens van Volton zijn u graag van dienst in de omgeving van Delft!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Hulp van onze elektricien in Delft inschakelen

Kunt u de hulp van onze elektricien in Delft goed gebruiken? Wij staan voor u klaar voor de uitvoering van verschillende werkzaamheden in en rondom uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het leggen of verleggen van elektriciteitskabels, het installeren van aansluitpunten voor de verlichting in uw woning, het uitbreiden van uw meterkast, enzovoorts. De elektriciens van Volton heeft een ruime expertise in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden op het gebied van elektra in uw woning.

Onze elektricien in Delft heeft een ruime expertise in het uitvoeren van deze werkzaamheden. Zo bent u ervan verzekerd dat de kans op complicaties in een later stadium minimaal zijn. U moet er immers niet aan denken dat u kort na het uitvoeren van de werkzaamheden al te maken krijgt met een kortsluiting of stroomstoring.

 Een meterkast laten uitbreiden

De elektriciens van Volton in Delft kan u onder meer helpen met het uitbreiden van de meterkast in uw woning. Dit is bijvoorbeeld noodzakelijk als u binnenkort een grootstroomverbruiker wilt gaan gebruiker. Denk aan een elektrisch kooktoestel of een jacuzzi, die allebei erg veel stroom nodig hebben om goed te functioneren. Wanneer u een dergelijk apparaat op een bestaande groep aan zou sluiten, zou dit een overbelasting van de groep in de meterkast tot gevolg hebben. Een overbelasting zorgt voor een stroomstoring in huis, die niet te verhelpen is met het vervangen van een stop.

Wilt u ook een meterkast in huis uitbreiden? Schakel de hulp van onze elektricien in Delft in voor het toevoegen van een groep aan uw meterkast.

Over Volton

de elektriciens van Volton zijn actief in Delft en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in DELFT:

Hulp bij storingen en kortsluitingen

Elektra bij verbouwing

24/7 hulp bij nood

Werkzaamheden groepenkast

Elektricien nodig? Bel Perry!

Elektricien Delft legt uit waarom groepenkast vervangen

Over het algemeen kan een groepenkast enkele decennia meegaan. Dat is echter niet altijd het geval geweest en zal ook nooit voor elke groepenkast gelden. Een groepenkast kan immers om tal van redenen moeten worden vervangen.

Niet meer voldoen aan de eisen van de tijd

De meest voorkomende reden waarom een groepenkast moet worden vervangen, is omdat deze niet langer voldoet aan de eisen die men tegenwoordig aan een groepenkast stelt. Zo moet een groepenkast tegenwoordig een – of soms zelfs meerdere – aardlekschakelaar bevatten en moet er sinds enkele jaren een hoofdschakelaar in de meterkast te vinden zijn. Dat hoeft echter nog geen reden te zijn om de groepenkast volledig te vervangen.

Wanneer er echter sprake is van bijkomstige zaken, bijvoorbeeld omdat een uitbreiding van de groepenkast sterk gewenst is, is het aan te raden dan maar meteen over te gaan op complete vervanging van de groepenkast.

De elektriciens van Volton kunnen u helpen met advies over het al dan niet vervangen van de stoppenkast. Vergeet echter niet dat het vervangen misschien nu kostbaarder is, maar op termijn veel praktischer doordat toekomstige uitbreidingen gemakkelijker, sneller en goedkoper kunnen worden uitgevoerd.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien Delft vertelt over kortsluiting

Als er iets vervelend is als het gaat om stroom, dan is het wel kortsluiting. Kortsluiting gaat immers gepaard met stroomuitval. Bovendien kan kortsluiting heel erg gevaarlijk zijn. Het is daarom van groot belang om een eventuele kortsluiting zeer snel te laten verhelpen.

Wat zijn mogelijke oorzaken van kortsluiting?

Er is doorgaans niet een specifieke reden aan te wijzen waarom kortsluiting is ontstaan. De potentiële oorzaken zijn zeer divers en het is soms lastig te achterhalen wat precies de oorzaak van een kortsluiting is.

Wel is de oorzaak veelal terug te voeren op één specifiek apparaat. Wanneer u last hebt van een stroomstoring in huis, is het aan te raden om eerst alle apparaten los te koppelen. Vervolgens vervangt u de gesprongen stop en zet u eventueel de aardlekschakelaar terug. Activeer nu de stop weer en als het goed gaat moet alles nu weer werken. Wanneer de stop er nu ook weer snel uit springt, is er mogelijk meer aan de hand dan een simpele kortsluiting in een apparaat en kan de hulp van Volton zeer gewenst zijn. Met hulp van ervaren elektriciens kan de kortsluiting worden opgespoord en kan het probleem worden verholpen.

Elektricien Delft regelt het aanleggen van elektra

Veel klussers vinden het aanleggen van elektra een van de leukste zaken die bij het klussen horen. Dat betekent echter niet dat er nooit fouten in worden gemaakt. De kans op fouten is bij de aanleg van elektra immers groot. Dat terwijl de kans op ontdekking van die fouten juist zeer gering is. Zolang alles goed werkt, wordt er in principe nooit meer naar het installatiewerk gekeken. Toch kan daar van alles mis mee zijn. Zeker wanneer de laatste normen niet goed opgevolgd zijn, kan er gevaar ontstaan voor personen.

Volg altijd de normen

De elektriciens van Volton zijn volledig op de hoogte van de laatste normen en handelswijzen van elektriciens. Hierdoor is de kans op problemen zeer gering. Doordat de elektriciens dag in, dag uit met elektra bezig zijn, kennen ze de kneepjes van het vak. Er zijn weinig geheimen voor deze elektriciens en hierdoor kunnen ze de aanleg van elektra op een snelle, maar tegelijk ook zeer veilige en verantwoorde wijze verzorgen. Wanneer u dus zelf niet zo bekend bent met de laatste normen op het gebied van het aanleggen van elektra, dan is het zeer aan te raden om de aanleg van elektra over te laten aan experts op dit vakgebied. Zo kunnen problemen worden voorkomen.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Elektricien Delft en de storingsdienst

Wanneer u acuut problemen hebt met betrekking tot de stroomvoorziening binnenshuis, kunt u altijd contact opnemen met de storingsdienst. De storingsdienst dient om zeer urgente problemen te verhelpen.

Wat voor problemen horen bij de storingsdienst?

Zoals gezegd is de storingsdienst bedoeld voor de zeer urgente problemen. Vrijwel altijd gaat het om stroomuitval. Bij de uitval van stroom kan men ’s avonds ineens niets meer in huis zien, werken alarmsystemen niet meer en kan koken onmogelijk zijn. Ook is er vaak in geval van een stroomuitval iets mis in de elektra, waardoor het zaak is snel te handelen om het euvel zo snel mogelijk weer verholpen te hebben. Hierdoor kan de mogelijke schade zover als mogelijk beperkt worden.

De storingsdienst van Volton is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Dat houdt in dat u te allen tijde contact kunt opnemen met de storingsdienst. Ook in de avonduren, in het weekend en op feestdagen. U kunt dus voor vrijwel alle problemen terecht bij de storingsdienst. Alle spoedeisende zaken worden door de storingsdienst in behandeling genomen.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Bussum
Nootdorp
Leidschendam
Pijnacker
Voorburg

Over ons.

Volton zorgt in Delft voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektricies inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 015-7810549.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom een elektricien van Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts