Logo volton

Elektricien Den Bosch - Ervaren en vakkundig

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Den Bosch geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Den Bosch:

Specialist in elektrawerkzaamheden

Last van een storing?

Aansluiten van installaties

Snelle service

Op zoek naar een ervaren elektricien in Den Bosch?

Coen

Wie is Coen?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Coen, aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik zit al heel wat jaren in het vak als elektrotechnische installatiespecialist. Wat ik het leukste aan mijn werk vind is dat je contact hebt met de klant. Klanten bellen mij als ze een probleem hebben waar ze zelf niet uitkomen. Als ik dan het probleem heb opgelost zijn ze mij dankbaar.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij onze elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektriciens van Volton in Den Bosch staan klaar om u te helpen.

elektricien Den Bosch

Uitstekende service van Volton

Service staat bij de elektriciens van Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt onze elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektriciens van Volton zijn u graag van dienst in de omgeving van Den Bosch!

Overtuigd? Bel de elektricien van Volton voor een afspraak!

Werkzaamheden van onze elektricien in Den Bosch

Werkzaamheden op het gebied van het elektriciteitsnetwerk in uw woning lopen sterk uiteen. Denk bijvoorbeeld aan het leggen of verleggen van elektriciteitskabels, het plaatsen van stopcontacten of aansluitingen voor uw verlichting in kamers, enzovoorts. Onze elektricien in Den Bosch helpt u graag bij het uitvoeren van deze werkzaamheden! Door een elektricien van Volton in te schakelen bent u ervan verzekerd dat de kans op complicaties als een kortsluiting of stroomstoring minimaal wordt. Wanneer consumenten zelf aan de slag gaan met dergelijke werkzaamheden kunnen elektriciteitskabels bijvoorbeeld op scherpe voorwerpen worden gelegd. Als gevolg hiervan komt de binnenzijde van de kabel bloot te liggen met een mogelijke kortsluiting tot gevolg. Dit wilt u vanzelfsprekend zo goed mogelijk voorkomen!

Onze elektricien schiet u te hulp!

De werkzaamheden van onze elektricien in Den Bosch zijn sterk uiteenlopend. Dit maakt het werk van onze elektricien erg veelzijdig! Waarmee kan onze elektricien u van dienst zijn? Bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning kan Volton in Den Bosch u bijvoorbeeld helpen met het leggen van de elektriciteitskabels, het plaatsen van de aansluitingen voor uw verlichting of stopcontacten en tot slot het installeren van nieuwe groepen in uw meterkast. Zo weet u zeker dat u straks in iedere kamer de beschikking heeft over elektriciteit.

Nadat de bouw is afgerond kan onze elektricien in Den Bosch u van dienst blijven. Zo komen we graag eens in de zoveel jaar bij u terug om de staat van uw elektriciteitsnetwerk te bekijken. Door het elektriciteitsnetwerk in huis goed te onderhouden wordt de kans op complicaties minimaal.

Over Volton

Volton is actief in Den Bosch en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in Den bosch:

Aansluiten contactpunten

Elektra bij nieuwbouw

24 uurs service

Meterkast repareren of vervangen

Elektricien nodig? Bel Coen!

Elektricien Den Bosch vervangt groepenkast

De meeste huizen gaan decennia lang mee. Dat betekent echter niet dat er niets aan de woning hoeft te gebeuren. Vaak komen er verschillende bewoners in een huis, en als dat niet het geval is doordat de bewoners lange tijd in de woning blijven wonen, dan verandert in ieder geval de situatie van die bewoners flink. Daarom moet de woning zo nu en dan aangepast worden om te voldoen aan de wensen en de eisen van de tijd.

Een veranderde energiebehoefte

Er zijn veel woningen die naarmate de tijd vordert, steeds luxueuzer worden ingericht. Er komt een elektrische kookplaat, er worden zonnepanelen gelegd, er komt een sauna of een jacuzzi, en ga zo maar door. Al die zaken hebben invloed op de energiebehoefte. Er moeten vaak meer groepen worden aangelegd en soms zijn er zelfs speciale krachtstroom aansluitingen vereist. Dat kan een reden zijn om de groepenkast te laten vervangen. Een andere reden kan zijn dat de groepenkast sterk verouderd is en niet meer aan de veiligheidseisen van deze tijd kan voldoen.

De elektricien van Volton vervangt ook uw groepenkast op een deskundige en professionele manier zodat uw woning weer helemaal in orde is en weer jaren mee kan.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien Den Bosch – Kortsluiting

Kortsluiting kan ontstaan doordat elektrische draden elkaar raken. De meest voorkomende situatie waarbij dit gebeurt, is in het geval van een defect apparaat. Ergens in het apparaat treedt een storing op waardoor de draden elkaar raken. De verstandigste oplossing bij deze oorzaken is het vervangen van het defecte apparaat. Probeer het apparaat niet zelf te repareren, maar stuur het eventueel op voor een garantieverzoek, of vervang het apparaat zelf.

Een kortsluiting kan echter ook optreden doordat elektra niet goed is aangesloten. De weggewerkte installatiedraden kunnen daardoor zorgen voor kortsluiting. Van beide oorzaken is deze laatste oorzaak het meest lastig te verhelpen.

Schakel een expert in

Bij kortsluiting is het zeer belangrijk dat de risico’s van kortsluiting bij u bekend zijn. Door kortsluiting kan er brand ontstaan als de aardlekschakelaar dienst weigert, of kunnen bewoners geëlektrocuteerd worden. Het is daarom van groot belang dat een kortsluiting spoedig en adequaat verholpen wordt. Daarmee worden de risico’s zo veel als mogelijk ingeperkt. Wacht daarom ook zeker niet te lang met het inschakelen van een expert maar laat de kortsluiting zo snel mogelijk verhelpen door een elektricien van Volton.

Elektricien Den Bosch legt elektra aan

Bij het aanleggen van elektra komt zeer specialistische vakkennis om de hoek kijken. Het is zeer belangrijk dat het aanleggen van de elektra op de juiste wijze gebeurt. Het gevaar ligt immers op de loer dat het aanleggen van elektra niet vakkundig geschiedt, waardoor er een risico op kortsluiting kan ontstaan – met ernstige gevolgen als resultaat.

Gekwalificeerd personeel

Het is daarom belangrijk dat gekwalificeerd personeel de elektra aanlegt. Op die manier weet u zeker dat de elektra vakkundig en volgens de laatste normen is aangelegd. Zeker tegenwoordig wordt de elektra steeds beter weggestopt, waardoor het lastig is om achteraf nog de elektra aan te passen.

Bovendien kan het verkeerd aansluiten zoals gezegd ernstige gevolgen hebben, waardoor er bij de aanleg al beter het zekere voor het onzekere genomen kan worden.

Volton sluit op een degelijke wijze de elektra aan en kan ook op vakkundige wijze een nieuw elektriciteitsnetwerk aanleggen. Zo blijft de veiligheid van het netwerk gewaarborgd en blijft de kans op problemen zeer gering. Uiteraard adviseren we u graag omtrent de uit te voeren projecten. We staan u met raad en daad terzijde als het gaat om de aanleg van elektra.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Elektricien Den Bosch: de storingsdienst

Een storingsdienst is de dienst waarbij een elektricien bij spoedeisende gevallen zo snel mogelijk probeert te helpen. Het gaat dan meestal om zaken die niet lang kunnen wachten en waarbij dus ook echt spoed is vereist.

Wat voor zaken doet een elektricien in de storingsdienst?

In de storingsdienst worden voornamelijk situaties behandeld waarbij de stroom uit is gevallen. Doordat de stroom om tal van redenen uit kan vallen, is de komst van een expert vaak gewenst. Door zijn jarenlange ervaring is het voor de expert over het algemeen een koud kunstje om te achterhalen waardoor de storing wordt veroorzaakt en deze hierna ook op te lossen.

De meeste gevallen waarbij de elektriciteit is uitgevallen, worden veroorzaakt door kortsluiting. Die kortsluiting kan plaatsvinden in een apparaat, waardoor het apparaat vervangen moet worden. Een apparaat waarin kortsluiting heeft plaatsgevonden, kan niet meer als veilig worden beschouwd en moet dus worden afgeschreven. Een kortsluiting kan echter ook plaatsvinden door een kabelbreuk in de elektrabuizen. Wanneer de draden tegen elkaar komen, is er sprake van kortsluiting. Zeker wanneer de buizen allemaal zijn weggewerkt – wat steeds vaker het geval is – kan de oorzaak lastig te achterhalen zijn. De elektricien van Volton kan uw problemen snel analyseren en vakkundig verhelpen.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Boxtel
Oss
Rosmalen
Vught
Schijndel

Over ons.

Volton zorgt in Den Bosch voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektricies inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met onze elektriciens opnemen via 073-7820256.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom een elektricien van Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts