Logo volton

Elektricien Diemen - Uw vakman in de regio!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Diemen geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Diemen:

Gecertificeerd personeel

Allerlei elektra klussen

Aanleg van elektriciteit

24-uurs service

Bent u dringend op zoek naar een elektricien in Diemen?

Marcia en Stephan

Favicon

Wie zijn Marcia en Stephan?

Elektricien nodig? Dan kunt u ons bellen. Wij zijn Marcia en Stephan, aangenaam kennis te maken. Heeft u een probleem met uw elektriciteit? Dan helpen wij u graag. Marcia staat u telefonisch te woord en Stephan werkt als elektrotechnisch installatiespecialist. Voor ons is vrijwel elke dag anders. Hierdoor blijft het werk afwisselend en verveeld het nooit. We werken elke dag met plezier voor onze klant. Het contact met de klanten vinden wij erg belangrijk en we overleggen veel met de klanten waardoor ze niet voor verassingen komen te staan.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij onze elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! Volton in Diemen staat klaar om u te helpen.

elektricien Diemen

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt onze elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. Volton is u graag van dienst in de omgeving van Diemen!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Hulp bij het aanleggen van elektra? Bel onze elektricien uit Diemen!

Bent u van plan om binnenkort nieuwe elektra aan te leggen in of rondom uw woning? Of gaat u starten met een nieuw-, aan- of verbouw? Onze elektricien uit Diemen is u graag van dienst bij het aanleggen van nieuwe elektra! Het aanleggen van elektra moet op de juiste wijze gebeuren, om te voorkomen dat u te maken krijgt met complicaties als kortsluitingen of stroomstoringen. Reden genoeg om de hulp van de ervaren elektricien uit Diemen in te schakelen. Overigens is de elektricien uit Diemen u niet alleen van dienst bij de aanleg van elektra, ook kan de elektricien u helpen bij het onderhouden van elektra, het verhelpen van stroomstoringen en het voorkomen van kortsluitingen in huis.

Het lijkt soms aantrekkelijk om elektra zelf aan te leggen met de hulp van instructievideo’s en stappenplannen op internet. Houd er echter rekening mee dat hier vaak niet gesproken wordt over de mogelijke fouten die u kunt maken.

 

Het belang van regelmatig onderhoud aan elektra

Het is erg belangrijk om de elektra na het aanleggen ervan regelmatig te onderhouden. Met goed onderhoud voorkomt u namelijk dat versleten elektriciteitskabels voor kortsluitingen of stroomstoringen zorgen. Wanneer heeft u de elektra in uw woning voor het laatst laten onderhouden? Onder elektricien uit Diemen helpt u graag bij het onderhouden van de elektra in uw woning. Zo zorgen we er samen voor dat complicaties tijdig voorkomen worden! Het wordt aangeraden om het onderhoud aan de elektra eens per twee jaar uit te laten voeren

Over Volton

Volton is actief in Diemen en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in DIEMEN:

Meterkast klussen

Installatie van verlichting

Dag en nacht spoedservice

Meterkast vervangen

Elektricien nodig? Bel Marcia en Stephan!

Groepenkast vervangen door elektricien uit Diemen

Over het algemeen hoeft een groepenkast niet vaak vervangen te worden. Een eenmaal geïnstalleerde groepenkast kan tientallen jaren goed zijn werk doen zonder problemen op te leveren. Wanneer er geen problemen optreden, lijkt de groepenkast dan ook veilig en goed te werken. Dat is echter niet altijd het geval. Soms kan het immers sterk aan te raden zijn om de groepenkast te vervangen door een nieuw exemplaar. Hieronder zullen we enkele gevallen toelichten.

Waarom zou ik de groepenkast laten vervangen?

Allereerst zijn er de gevallen waarbij de groepenkast op een ondeugdelijke manier is aangelegd. Hierdoor kan uitbreiding in sommige gevallen heel lastig zijn. Wanneer uitbreiding wel degelijk is gewenst, is vervanging van de groepenkast soms dus vaak de enige optie die resteert.

Een andere motivatie voor de vervanging van de groepenkast kan een sterke veroudering van de bestaande groepenkast zijn. Normaliter gaat een groepenkast jaren mee, maar in die jaren veranderen de veiligheidsnormen sterk. Hierdoor kunnen oudere groepenkasten soms heel onveilig zijn – ook als ze gewoon goed lijken te werken.

Mocht u een zeer oude groepenkast in huis hebben, dan is het wellicht de moeite waard om eens na te denken over vervanging van de groepenkast.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting in Diemen kan voor veel problemen zorgen

De meeste gevallen van kortsluiting ontstaan doordat de stekker van een defect apparaat in het stopcontact wordt gestoken. Uiteraard is het niet altijd direct duidelijk dat dit apparaat defecten vertoont; die defecten kunnen ook ontstaan tijdens gewoon gebruik van het apparaat.

Hoe wordt een stroomstoring en kortsluiting veroorzaakt?

Wanneer de stroom uitvalt bij het inschakelen van een specifiek apparaat, is het doorgaans al vrij duidelijk dat de kortsluiting door dit desbetreffende apparaat wordt veroorzaakt. Het is daarom sterk aan te raden om dit apparaat direct los te koppelen en te laten repareren of weg te doen. Het apparaat is immers niet meer betrouwbaar te noemen. Als het apparaat gevonden is, kan de aardlekschakelaar doorgaans weer veilig ingeschakeld worden en zou alles weer goed moeten werken.

Dat is echter niet altijd het geval. Soms bevindt een kortsluiting zich echt op een moeilijk te traceren plek, bijvoorbeeld bij stroomkabels die in de muur of vloer zijn weggewerkt. Het vinden van de kortsluiting is dan stukken lastiger en hierbij is dan ook de hulp van een expert zeker niet overbodig. Vaak kan een expert al vrij snel en met minimale schade de kortsluiting achterhalen.

Elektra aanleggen Diemen

Elektriciteit is tegenwoordig zo goed als onmisbaar in onze levens. In elke woning zijn tal van elektrische apparaten terug te vinden. Apparaten die stuk voor stuk dienst weigeren wanneer de stroom uitvalt of er een ander soort storing is. Zonder elektriciteit kunnen we veel voedsel maar kort bewaren, ontdooit alles in de vriezer, kunnen we geen water warmen, wordt douchen erg lastig en kan koken soms zelfs onmogelijk worden. Dat wordt al heel snel heel vervelend en daarom is het belangrijk een stroomstoring zo goed als mogelijk te voorkomen.

Elektricien kan stroomstoring voorkomen

Door een professionele elektricien in te schakelen en het aanleggen van elektra aan hem over te laten, kunnen veel gemaakte fouten worden voorkomen en verkleint u de kans op een stroomuitval. Een elektricien werkt immers volgens de regels. De laatste wet- en regelgeving volgt hij op, de meest actuele veiligheidsnormen worden opgevolgd en veiligheidsvoorschriften worden strikt nageleefd. Het voordeel daarvan is dat de installatie zo betrouwbaar als mogelijk is en dat ook in de toekomst de kans op storingen zo klein mogelijk gehouden wordt. Niemand zit immers te wachten op een stroomstoring terwijl deze prima voorkomen had kunnen worden door een degelijke elektricien in te schakelen.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst redt u in Diemen

Het komt regelmatig voor dat mensen heel bezwaard contact opnemen met onze storingsdienst. Ze voelen zich bezwaard om de elektricien die tijdens de storingsdienst dienst heeft, op te moeten zadelen met hun problemen. Dat is echter zeker niet nodig. De storingsdienst is er immers juist om de problemen op te lossen. Maar toch begrijpen we best dat het lastig kan zijn om in te schatten of een probleem urgent genoeg is om de storingsdienst langs te laten komen.

Waar kan ik de storingsdienst voor inschakelen?

Het woord ‘storingsdienst’ geeft het eigenlijk al een beetje weg. Wanneer er sprake is van een storing, kan de storingsdienst u weer op weg helpen. De meeste storingen die onze storingsdienst behandelt, zijn dan ook stroomstoringen. Een stroomstoring kan zeer hinderlijke gevolgen opleveren voor de bewoners, waardoor een snelle oplossing vaak zeer welkom is.

Wanneer het geen storing betreft, maar bijvoorbeeld het uitbreiden van de groepenkast, dan zal dat in vrijwel alle gevallen kunnen wachten tot de volgende werkdag. Mocht u daar twijfel over hebben, neem dan ook gerust contact op met onze storingsdienst. We bespreken graag de prioriteit die uw klus heeft. Een probleem waar u zelf mee te maken hebt voelt immers al vrij snel als urgent, dat begrijpen we zeer goed.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Amsterdam
Amstelveen

Over ons.

Volton zorgt in Diemen voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektriciens inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met onze elektriciens opnemen via 020-7871321.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met onze elektriciens op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts