Logo volton

Elektricien Dordrecht - Wij helpen u graag!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Dordrecht geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Dordrecht:

De juiste vakkennis

Oplossingen bij kortsluiting

Allround elektra werk

Storingsdienst voor nood

Op zoek naar een vakkundige elektricien in Dordrecht?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton in Dordrecht staan klaar om u te helpen.

elektricien Dordrecht

Uitstekende service van Volton

Service staat bij de elektriciens van Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektriciens van Volton zijn u graag van dienst in de omgeving van Dordrecht!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Hulp van de elektricien in Dordrecht nodig? Bel ons!

Kunt u de hulp van onze elektricien in Dordrecht goed gebruiken voor het uitvoeren van klussen in of rondom uw woning? De elektricien in Dordrecht komt naar u toe voor het uitvoeren van uiteenlopende klussen. Denk aan het leggen van nieuwe elektriciteitskabels, het onderhouden van een bestaand elektriciteitsnetwerk in huis, het verhelpen van vervelende storingen en het uitbreiden van de meterkast bij een overbelasting. Op welke manier kan de elektricien in Dordrecht u van dienst zijn? Door dergelijke werkzaamheden door een elektricien uit te laten voeren, is de kans op vervelende complicaties minimaal. U moet er immers niet aan denken, dat u te maken krijgt met stroomstoringen of kortsluitingen in huis.

Installaties, onderhoud en reparaties

De elektricien in Dordrecht helpt u met installaties, onderhoud en reparaties. Bij installaties kunt u denken aan het leggen van nieuwe elektriciteitskabels, het aansluiten van grootstroomverbruikers op het elektriciteitsnet in huis, enzovoorts. Op het moment dat deze klus goed is uitgevoerd, zal de elektricien in Dordrecht eens per jaar of eens per twee jaar bij u aan de deur komen voor het uitvoeren van onderhoud. Denk aan het controleren van elektriciteitskabels, het controleren van de groepen in de meterkast, etc.

Mocht u het onderhoud niet of te laat uit laten voeren door onze elektricien in Dordrecht, dan krijgt u mogelijk te maken met vervelende complicaties. Een stroomstoring of kortsluiting zijn hier de meest bekende voorbeelden van. Ook nu staan we voor u klaar! De elektricien in Dordrecht zal u helpen met een passende reparatie.

De elektricien werkzaamheden van Volton in DORDRECHT:

Bedrading aanleggen

Stopcontacten plaatsen

Storingsdienst 24/7

Elektrotechnische installaties onderhouden

Over Volton:

De elektriciens van Volton zijn actief in heel Dordrecht en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!

Groepenkast vervangen regio Dordrecht

Het vervangen van de groepenkast is typisch een klus waarbij het inschakelen van een deskundige elektricien zeer verstandig is. Een gemiddelde klusser kan vaak prima zelf een circuit aanleggen voor verlichting of het aantal wandcontactdozen aansluiten. Wanneer de installatie daarvan niet in orde is, zal de aardlekschakelaar er uit klappen en weet hij of zij direct dat er ergens iets niet goed zit. Bij het vervangen van de groepenkast is het echter een stuk ingewikkelder. Er moet met tal van zaken rekening worden gehouden waarmee de gemiddelde klusser geen rekening kan houden. De veiligheidsvoorschriften zijn niet voor niets erg streng. De kans op fouten is groot omdat de installatie zeer complex is.

Problemen worden vaak pas later zichtbaar

Bovendien kunnen de gevolgen van een ondeskundige installatie soms pas veel later of helemaal niet zichtbaar worden. Wanneer de aardlekschakelaar niet juist is geïnstalleerd, zal menigeen hier pas achter komt wanneer het al te laat is. Mede daarom is het zaak om het vervangen van de groepenkast aan een erkend elektricien over te laten. Elektriciteit is immers zeker geen speelgoed en niet iets waarmee men eindeloos kan experimenteren. Maak dus de verstandige keuze door een erkend installateur in te schakelen voor deze omvangrijke klus.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting in Dordrecht

Iets waar iemand van houdt, maar waar toch op een dagelijkse basis bewoners mee worden geconfronteerd, zijn kortsluitingen. Aan een kortsluiting is helaas lang niet altijd iets te doen om deze te voorkomen. Wel kan men uiteraard zo snel mogelijk actie ondernemen na ontdekking van de kortsluiting. Zo worden verdere problemen voorkomen.

Een kortsluiting kan ontstaan door defecte apparatuur te gebruiken. Wanneer een apparaat een gebrek vertoont en kortsluiting geeft, zal deze moeten worden gerepareerd of vervangen. Gebruik nooit een apparaat opnieuw waar ooit een kortsluiting in heeft plaatsgevonden zolang dit niet is verholpen. Een kortsluiting kan immers levensgevaarlijk zijn!

Voorkom geknoei met elektriciteit

Om te voorkomen dat het grote gevaar dat bij een kortsluiting op kan treden, zich daadwerkelijk manifesteert, is het belangrijk dat er een expert langs komt die met voldoende kennis van zaken de kortsluiting kan lokaliseren en uiteindelijk ook de problemen kan verhelpen.

Uiteraard kunt u zelf ook pogen een defect apparaat op te sporen, maar we adviseren ten zeerste om niet zelf aan de elektriciteitsvoorziening te werken wanneer er sprake is van kortsluiting. De gevaren zijn immers groot en wanneer een elektricien de problemen verhelpt, bent u van een deskundige oplossing verzekerd.

Elektra aanleggen in Dordrecht

Het zal de meeste mensen wellicht wel lukken om een lamp te vervangen of om een stop te verwisselen. Dat betekent echter niet dat elektriciens overbodig zijn. Juist het aanleggen van elektra is bijvoorbeeld een klus die zeker niet onderschat moet worden. Er kan werkelijk van alles mis bij gaan.

Zo kan een onjuist aangelegd netwerk al snel leiden tot kortsluiting of zelfs elektrocutie. Uiteraard wil u dat koste wat kost voorkomen. Deze gevolgen hoeven niet direct zichtbaar te worden; het kan ook zijn dat door onjuiste of te oude materialen de draden na verloop van tijd los beginnen te raken en kortsluiting veroorzaken.

Voorkom overbelasting

Dat is echter niet het enige. Vaak zal het immers zo’n vaart niet lopen. Er kunnen echter ook kleinere problemen optreden. Zo komt het regelmatig voor dat een indeling van de groepenkast niet voldoende overdacht wordt. Hierdoor worden er soms te weinig groepen en de groepenkast geplaatst, met mogelijke overbelasting tot gevolg. Hierdoor kan de stroom uitvallen en kan het zijn dat bepaalde apparaten niet langer tegelijk ingeschakeld kunnen worden. Het moge duidelijk zijn dat dit behoorlijk vervelend is.

Met onze kwalitatief goede elektriciens kunnen we dergelijke problemen voorkomen.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst Dordrecht voor al uw elektra problemen

Hebt u last van een stroomstoring? Controleer dan altijd of het gaat om een storing bij de netbeheerder of om een storing in uw woning. Dat laatste hoeft immers niet altijd het geval te zijn. Alleen wanneer er enkel in uw woning sprake is van een stroomstoring, is de kans groot dat de storing zich binnen uw woning bevindt. Alleen in die gevallen heeft het zin om de storingsdienst in te schakelen. Wanneer dat niet het geval is, kunnen wij er immers ook weinig aan doen.

We staan bij elke storing voor u klaar

We helpen u graag met een stroomstoring in uw particuliere woning. Dat is echter niet de enige doelgroep die we willen bereiken. Ook wanneer u last hebt van een stroomstoring in uw bedrijfspand, in de caravan of in uw vakantiewoning helpen we u graag met een passende oplossing.

Onze ervaren elektriciens komen graag bij u langs om na te gaan wat er precies loos is. Een stroomstoring kan immers tal van uiteenlopende oorzaken hebben. Wanneer we hebben ontdekt wat er precies mis gaat, kunnen we een passende oplossing bieden. Deze kan bestaan uit een permanente oplossing of een tijdelijke noodoplossing. Dit laatste is vaak aan te raden indien het om een groot probleem gaat wat niet direct kan worden opgelost.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Zwijndrecht
Ridderkerk
Barendrecht

Over ons.

Volton zorgt in Dordrecht voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektricies inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 078-7820508.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom een eletricien van Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts