Elektricien Ede - Houtman is uw specialist in elektriciteit!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! Elektricien Aan Huis uit Ede geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Elektricien Aan Huis in Ede:

Persoonlijke aanpak

Hulp bij storingen

Allround elektriciens

Spoedservice

Wilt u een ervaren elektricien in Ede inschakelen?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Elektricien Aan Huis, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! Elektricien Aan Huis in Ede staat klaar om u te helpen.

Uitstekende service van Elektricien Aan Huis

Service staat bij Elektricien Aan Huis hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. Elektricien Aan Huis is u graag van dienst in de omgeving van Ede!

Overtuigd? Bel ons voor een afspraak!

Elektricien in Ede: wij bieden hulp bij stroomstoringen!

Stroomstoringen vormen voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen. Dit is niet voor niets! Een stroomstoring zorgt ervoor dat u de elektrische apparatuur in huis niet meer kunt gebruiken, dat u geen verlichting meer heeft, enzovoorts. Reden genoeg om de kans op een stroomstoring zo klein mogelijk te maken! Onze elektricien in Ede biedt u graag hulp bij het voorkomen van stroomstoringen in huis. Zo kunnen wij het elektriciteitsnetwerk in huis controleren op beginnende slijtage, kunnen we een meterkast met een extra groep uitbreiden, enzovoorts. Het is sterk aan te raden om de elektricien in Ede zeker eens per twee jaar in te schakelen voor het uitvoeren van onderhoud aan de elektra in huis.

 

Een stroomstoring door kortsluiting in huis

Veel stroomstoringen in woningen worden veroorzaakt door een kortsluiting. Een kortsluiting kan ontstaan als de binnenzijde van twee elektriciteitskabels met elkaar in contact komt. Denk bijvoorbeeld aan het versmelten van twee elektriciteitskabels of denk aan elektriciteitskabels die tijdens het leggen beschadigd zijn geraakt. In zo’n situatie komt er een dermate grote stroom vrij, dat de stoppen in de meterkast springen en er geen stroom meer geleverd zal worden. Het vervangen van de stoppen heeft in dit geval logischerwijs weinig zin.

U kunt de kans op een stroomstoring in huis verkleinen door de elektriciteitskabels regelmatig te laten controleren door de elektricien in Ede. Door de ervaring die onze elektricien in Ede heeft, is slijtage aan de elektra in huis tijdig voor u opgemerkt. Zo kunnen we tijdig voor een passende oplossing zorgen.

De werkzaamheden van Elektricien Aan Huis in Ede:

Verhelpen van storingen

Elektra onderhoud en reparatie

Altijd bereikbaar

Installatie en uitbreiden van groepen

Over Elektricien Aan Huis:

Elektricien Aan Huis is actief in Ede en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Elektricien Aan Huis voor u paraat!

Werkgebied

Meer weten over onze werkzaamheden in Ede?

Op onze website van Elektricien Aan Huis vindt u allerlei informatie over problemen die zich kunnen voordoen bij u thuis. Lees hieronder meer waarmee Elektricien Aan Huis u kan helpen.

Elektrotechniek
Groepenkast
Kortsluiting
Elektromonteur
elektricien