Logo volton

Elektricien Eindhoven - Wij zijn uw specialist!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Eindhoven geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Eindhoven:

Veilig vakwerk

Aanleggen van elektra

Meedenken aan uw oplossing

Snelle dienstverlening

De hulp nodig van een professionele elektricien in Eindhoven?

Coen

Wie is Coen?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Coen, aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik zit al heel wat jaren in het vak als elektrotechnische installatiespecialist. Wat ik het leukste aan mijn werk vind is dat je contact hebt met de klant. Klanten bellen mij als ze een probleem hebben waar ze zelf niet uitkomen. Als ik dan het probleem heb opgelost zijn ze mij dankbaar.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen elektricien klus is ons te veel! De elektriciens van Volton in Eindhoven staan klaar om u te helpen.

elektricien Eindhoven

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektriciens van Volton zijn u graag van dienst in de omgeving van Eindhoven!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Een elektricien in Eindhoven inschakelen

Bent u op zoek naar een elektricien in de buurt van Eindhoven? Zoek dan niet verder. De elektriciens van Volton helpen u uit de brand. U schakelt ons in voor eigenlijk alles wat met elektriciteit te maken heeft in en om uw woning. Onze elektricien in Eindhoven is dan ook in veel verschillende gevallen in te schakelen. In onderstaande situaties neemt u contact met ons op.

Elektrische installatie

Werkt uw elektrische installatie niet meer? Schakel dan een elektricien van Volton in. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het repareren van de installatie wanneer er problemen in voorkomen. Daarnaast schakelt u ons in voor het vervangen van een groep of het plaatsen van extra groepen in uw meterkast.

Elektriciteit aanleggen

Bent u net verhuisd? Dan wilt u mogelijk meer of nieuwe elektriciteit aanleggen. De elektriciens van Volton nemen deze klus graag van u aan. Wij zorgen dat alle nieuwe elektra goed wordt aangesloten en mooi wordt weggewerkt. Het aanleggen van elektra is gevaarlijk werk, dus doet u er verstandig aan om dit over te laten aan onze elektricien in Eindhoven.

Onderhoud door Volton

Indien u uw elektrische installatie naar behoren wilt laten werken, moet deze regelmatig gecontroleerd worden. Op deze manier voorkomt u problemen. Deze controle en het eventueel bijbehorende onderhoud laat u uitvoeren door een elektricien van Volton.

Spoedservice

Wanneer u een elektrische storing in uw woning heeft, wilt u deze zo snel mogelijk verhelpen. Dit kan met de spoedservice van Volton. Onze medewerkers in Eindhoven zijn hierdoor 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar om elektriciteitsproblemen zo snel mogelijk te verhelpen.

Over Volton

De elektriciens van Volton zijn actief in Eindhoven en helpen u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in eindhoven:

Bedrading aanleggen

Stopcontacten plaatsen

Storingsdienst 24/7

Elektrotechnische installaties onderhouden

Elektricien nodig? Bel Coen!

Elektricien Eindhoven en de groepenkast vervangen

Het kan voorkomen dat het moment is aangebroken om de groepenkast te vervangen. De redenen waarom dit moet gebeuren, kunnen zeer uiteenlopend zijn. Een veel voorkomende reden is dat het een oude groepenkast betreft. De groepenkasten die voor 1975 in woningen zijn gemonteerd, bevatten doorgaans geen aardlekschakelaar. Deze schakelaar schakelt de stroom af in geval van kortsluiting, waardoor brand voorkomen kan worden. Het is dus sterk aan te raden om in het geval van oude groepenkasten de groepenkast te laten vervangen of in ieder geval groot onderhoud te laten uitvoeren om zodoende de kwaliteit van de groepenkast weer op peil te brengen.

Uitbreidingen van de groepenkast

Een andere reden waarom gekozen kan worden voor het vervangen van de groepenkast, is wanneer de groepenkast fors uitgebreid moet worden. Dat klinkt als een scenario wat zich nauwelijks voordoet, maar toch komen veel mensen op een punt waarop de groepenkast fors moet worden uitgebreid; bijvoorbeeld bij de inrichting van een extra babykamer of de installatie van een sauna.

Schakel voor het vervangen van de groepenkast altijd een expert in. De elektriciens van Volton helpen u graag met de vervanging van de groepenkast.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien Eindhoven handelt bij kortsluiting

Kortsluiting is een zeer gevaarlijke storing in het elektriciteitsnetwerk. Kortsluiting vindt plaats doordat de elektrische stroom niet langer via de draden naar elkaar toe loopt, waardoor de stroom weg kan lekken via bijvoorbeeld de behuizing van een apparaat. Hierbij ontstaan er twee grote problemen. Allereerst ontstaat er de kans op elektrocutie. Bij aanraking van een object dat onder spanning staat, kan er elektrocutie optreden met mogelijk de dood tot gevolg. Het tweede scenario is dat er brand ontstaat. Beide scenario’s moeten uiteraard koste wat kost voorkomen worden.

Wanneer een elektricien inschakelen?

Het is verstandig om eerst zelf na te gaan waardoor de kortsluiting kan zijn ontstaan. Wanneer u de stofzuiger inschakelt en de stroom valt uit, is de kans heel groot dat de stofzuiger aan vervanging toe is. Het vervangen van de stofzuiger is dan vaak al voldoende om het euvel te verhelpen. Wanneer het probleem echter niet zo eenvoudig is aan te wijzen, is het doorgaans aan te raden om een expert in te schakelen om de storing te verhelpen. De elektriciens van Volton kunnen de oorzaak van de stroomstoring achterhalen om deze te verhelpen. Op die manier kunt u weer veilig gebruik maken van het elektriciteitsnet.

Elektra aanleggen door elektricien Eindhoven

Het kan om tal van redenen gebeuren dat het noodzakelijk is om elektra aan te leggen of te laten leggen. Vrijwel altijd is er sprake van een verbouwing of een uitbouw. Het kan bijvoorbeeld gaan om het plaatsen van een serre, het vervangen van de keuken of het vergroten van de badkamer. Overal in de woning moet tegenwoordig elektra aanwezig zijn en we hebben het ’t liefst ook nog eens netjes weggewerkt. Dat kost nogal wat tijd en maakt het dus ook lastiger om bij een verbouwing alles anders aan te sluiten.

Professionele installatie

Het inschakelen van een professionele elektricien van Volton heeft als groot voordeel dat u nergens meer omkijken naar heeft. U maakt uw plannen kenbaar en onze elektriciens stellen een offerte op om het aanleggen van de elektra geheel volgens plan te laten verlopen. Mochten we menen dat een andere opzet wellicht handiger zou zijn, dan denken we uiteraard graag met u mee over de aan te leggen elektra. Zo komen we tot de meest optimale aanleg van elektra waarbij we ons houden aan de laatste veiligheidsnormen op het gebied van elektra.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Elektricien Eindhoven – Storingsdienst

Helaas overkomt het elke dag weer een fors aantal mensen en vindt er elke dag een groot aantal stroomstoringen plaats. Veel van deze storingen zijn lokaal, regionaal en soms zelfs landelijk. Een aantal storingen zijn echter zeer lokaal, en beperken zich om precies te zijn tot de woning zelf. Wanneer in huis ’s avonds laat plotsklaps het licht uitvalt terwijl het bij de buren nog gewoon licht is, weet u wel hoe ver het is: een stroomstoring.

Wat te doen bij een stroomstoring?

Bij een stroomstoring is het daarom altijd aan te raden om allereerst na te gaan waar de stroomstoring heerst. Hebben de buren nog wel stroom, dan is de kans groot dat het probleem zich binnenshuis bevindt. Controleer of de stoppen er nog in zitten. Bij een gesprongen stop is er vaak sprake van kortsluiting of een versleten stop. Vervang de stop en controleer of alles nu weer goed werkt. Springt de stop er vrijwel direct weer uit? De kans is dan groot dat er sprake is van een structureel probleem in de elektra. In dit geval is het aan te raden om een expert van Volton naar het probleem te laten kijken.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Boxtel
Geldrop
Helmond
Nuenen
Veldhoven
Schijndel

Over ons.

Volton zorgt in Eindhoven voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektriciens inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 040-7820199.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts