Wilt u elektra aansluiten?

1. Probleem?

Heeft u een storing, kortsluiting of andere elektraproblemen?

2. Zoek en bel

Zoek op uw woonplaats en vind direct een elektricien in uw regio.

3. Oplossing

Er komt direct een vakman die voor een professionele oplossing zorgt.

Elektra aansluiten: zelf doen of laten doen?

Wilt u een nieuw stopcontact of een extra lichtschakelaar? Dan moet u elektra aansluiten. Zonder elektra kunt u immers geen gebruik maken van een nieuw stopcontact of een lichtschakelaar. Elektra aansluiten klinkt niet zo moeilijk, maar het is toch vaak lastiger dan gedacht. Dit is zeker het geval wanneer u geen ervaring heeft met elektra. De kans bestaat dan dat u de boel verkeerd aansluit. Hierdoor werkt het elektriciteitspunt natuurlijk niet. Bovendien kan een verkeerde aansluiting voor gevaarlijke situaties zorgen. Wilt u er zeker van zijn dat alles juist wordt aangesloten en ook werkt? Laat elektra aansluiten dan aan Volton over. In dat geval weet u namelijk zeker dat wij alles naar behoren aansluiten.

Elektriciteit aansluiten

Wilt u gebruikmaken van een lamp, stopcontact of schakelaar? Dan moet u eerst elektriciteit aansluiten. U verkrijgt elektriciteit in uw woning door middel van uw groepenkast. Deze elektrische installatie verspreid de elektra door uw woning. Om een elektriciteitspunt te kunnen gebruiken, moet u deze hierop aansluiten. Gaat u zelf elektra aansluiten? Dan is het allereerst zaak om veilig te werk te gaan. Schakel daarom altijd eerst de stroom uit voor u begint met werken. Veel mensen denken hier echter te makkelijk over. Dit is niet handig, want daardoor sluiten mensen elektriciteit vaak verkeerd aan. Op een verkeerde manier elektriciteit aansluiten zorgt vaak voor problemen. In het ergste geval kan een verkeerde aansluiting resulteren in brand.

Kabels wegwerken

elektra aansluiten

Om verschillende elektriciteitspunten van stroom te voorzien, moet u kabels trekken. In vrijwel iedere woning zijn deze kabels weggewerkt in de muur of onder de vloer. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld niet struikelen over de kabels. Kabels wegwerken is dan ook van belang bij elektra aansluiten. Begin hiervoor met het frezen van een sleuf in uw vloer of muur. Plaats hier vervolgens een pvc-buis in. Gelukt? Dan kunt u de benodigde kabels door deze buis van punt A naar punt B trekken. Wanneer u de draden vervolgens aansluit, kunt u gebruikmaken van het elektriciteitspunt.

Aanleggen van elektra

Heeft u geen ervaring met elektra aansluiten? Of lijkt het u gewoonweg niet verstandig om dit zelf te doen? Schakel dan onze elektricien in. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring voor wat betreft elektra aanleggen. U bent bij ons aan het juiste adres voor alle elektrische installaties. Zo kunnen wij onder meer verlichting met bijbehorende schakelaars aansluiten. Ook kunnen wij extra stopcontacten voor u plaatsen. En natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor een veilige aansluiting op uw groepenkast. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet bang te zijn voor brand. Tevens weet u zo zeker dat u zonder problemen gebruik kunt maken van elektriciteit in uw woning. En dat is natuurlijk wel net zo prettig!

Kies voor ons:

  • Ook voor spoed
  • 24/7 te bereiken
  • Wij komen direct
  • Overal in Nederland
  • De beste service
  • Elektra experts

Over Volton:

Volton is actief in heel Nederland en helpt u als klant met al uw elektra problemen. Onze elektriciens zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!