Elektricien Amsterdam - Uw expert op het gebied van elektra!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! Elektricien Aan Huis uit Amsterdam geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Elektricien Aan Huis in Amsterdam:

Ervaren elektromonteurs

Voor al uw elektraproblemen

Servicegericht en kwaliteit

24/7, ook noodgevallen

Hulp inschakelen van een ervaren elektricien in Amsterdam?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Elektricien Aan Huis, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! Elektricien Aan Huis in Amsterdam staat klaar om u te helpen.

Elektricien Amsterdam

Uitstekende service van Elektricien Aan Huis

Service staat bij Elektricien Aan Huis hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. Elektricien Aan Huis is u graag van dienst in de omgeving van Amsterdam!

Overtuigd? Bel ons voor een afspraak!

Elektriciteitsstoring door Elektricien in Amsterdam laten verhelpen

Heeft uw woning in Amsterdam geen beschikking meer over stroom? Controleer in dat geval eerst of alle elektriciteit in uw woning is uitgevallen of dat het gaat om een beperkt aantal ruimtes of een omgeslagen aardlekschakelaar. Het kan heel goed zijn dat het omzetten van de aardlekschakelaar voldoende is om de stroom weer terug te krijgen, maar dit is niet altijd het geval. Wanneer dit bij u niet werkt, schakelt u Elektricien Aan Huis in om de stroom zo snel mogelijk weer terug te krijgen.

Controle door Elektricien Aan Huis

Om er achter te komen wat nu precies het probleem is, sturen wij onze elektricien in Amsterdam eerst naar u toe om een blik te werpen in uw meterkast. Mogelijk kan hij het probleem met een aantal simpele handelingen oplossen. Eén van de oorzaken kan bijvoorbeeld zijn dat een apparaat kortstluiting veroorzaakt en dat daardoor uit voorzorg de aardlekschakelaar is omgeslagen.

Gesmolten hoofdzekering of automaat

Wanneer er constant een te grote hoeveelheid stroom door uw meterkast loopt, kan dit resulteren in een gesmolten hoofdzekering of automaat. Dit is een vrij ernstig probleem. Schakel in dat geval direct onze elektricien in Amsterdam in om het probleem te verhelpen en mogelijk verdere schade te voorkomen.

Spoedservice van elektricien in Amsterdam

Wilt u de storing in uw elektrische installatie direct verhelpen? Door de spoedservice van Elektricien Aan Huis is onze elektricien in Amsterdam 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Op deze manier is uw storing binnen no-time verholpen.

De werkzaamheden van Elektricien Aan Huis in Amsterdam:

Stroomuitval verhelpen

Krachtstroom installeren

24/7 spoedservice

Samenstellen groepenkast

Over Elektricien Aan Huis:

Elektricien Aan Huis is actief in heel Amsterdam en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Elektricien Aan Huis voor u paraat!

Groepenkast vervangen in Amsterdam

Een groepenkast kan vele tientallen jaren meegaan. Het zal daarom niet vaak nodig zijn om een groepenkast te vervangen. Toch zijn er situaties te bedenken waarin het vervangen van de groepenkast gewenst of zelfs noodzakelijk kan zijn. We zullen hieronder enkele redenen bespreken om toch wel die groepenkast te laten vervangen.

Waarom groepenkast vervangen?

De eerste reden kan zijn dat de groepenkast niet meer aan de moderne eisen van deze tijd voldoet. Een groepenkast is de toegangspoort tot de woning van elektra, gas en water. Het is daarom van groot belang dat de groepenkast veilig en betrouwbaar is en dus aan de moderne eisen voldoet. Zo is het sinds enkele decennia verplicht om een aardlekschakelaar in de meterkast te hebben. De meeste woningen zullen die inmiddels wel hebben, maar toch zijn er nog veel woningen waarbij die niet aanwezig is.

Een andere reden kan zijn dat uitbreiding van de groepenkast gewenst is maar de huidige groepenkast die ruimte niet biedt. Het vervangen van de groepenkast is dan een zinvolle operatie om vergroting van de groepenkast alsnog te kunnen uitvoeren. Vergroting kan gewenst zijn door veranderingen in de woning waardoor een grotere stroomafname gewenst is.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting in Amsterdam

Kortsluiting kan levensgevaarlijk zijn. Bij kortsluiting lekt er stroom weg terwijl dit niet het geval zou moeten zijn. Dit kan het gevolg zijn van een defect apparaat, of van een defect in het stroomcircuit.

Wanneer er sprake is van een defect apparaat, is het doorgaans al voldoende om dat apparaat ter reparatie aan te bieden bij de verkoper of de fabrikant. Het wordt echter lastiger wanneer er geen sprake is van een defect apparaat en er dus ergens in de woning iets mis is met de aansluiting van het elektriciteitsnet.

Schakel een deskundig en erkend elektricien in

In dat laatste geval is het sterk aan te raden om een deskundige elektricien in te schakelen. Een handige klusser kan uiteraard vaak zelf al wat stappen ondernemen om te achterhalen waar het probleem zich precies bevindt, maar het is hierbij noodzakelijk dat de grootst mogelijke voorzichtigheid wordt betracht. Doet u dit niet, dan kan er letterlijk gevaar voor elektrocutie en brand bestaan. Elektriciteit is immers geen spelletje en kan echt dodelijk zijn. Schakel dus altijd iemand in met gedegen kennis van zaken. Zo voorkomt u niet alleen problemen op de korte termijn, maar kunt u eveneens voorkomen dat er in een later stadium wederom problemen optreden.

Storingsdienst in Amsterdam

Hebt u last van een stroomstoring waar u zelf even geen raad meer mee weet? Wij staan dan altijd voor u klaar. U kunt onze elektriciens 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Gewoon altijd dus. Ook in de weekenden, ook op zaterdagavond, ook tijdens kerst en ook tijdens andere feestdagen.

Wanneer schakel ik de storingsdienst in?

Van een storing kan om uiteenlopende redenen sprake zijn. In de meeste gevallen zal het gaan om een kortsluiting die u niet zelf opgelost krijgt. Het kan echter ook gaan om een doorgebrande aardlekschakelaar waardoor de stroomvoorziening in de woning (of in het bedrijfspand) niet meer functioneert. Gelukkig kunnen onze elektriciens zeer snel ter plaatse zijn om uw problemen te verhelpen.

Mocht u twijfelen over de vraag of uw situatie wel spoedeisend genoeg is, bedenk dan of u nog tot de volgende werkdag kunt wachten. Mocht u het probleem zelf ernstig genoeg vinden, dan kunt u uiteraard altijd met ons contact opnemen. Wij denken graag met u mee en helpen u uiteraard met een passende oplossing. Onze elektriciens staan altijd voor u klaar.

 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?
 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring

Elektra aanleggen in Amsterdam

Het aanleggen van elektra is een behoorlijke precisieklus. Bij het aanleggen zelf komt een boel logica kijken. Voor veel klussers is het dan ook een leuk project om zelf aan de slag te gaan met het aanleggen van lichtpunten. Een echte fanatiekeling kan zich ook nog helemaal los laten gaan met hotelschakelingen, bewegingsmelders en al wat dies meer zij. Maar is het wel zo verstandig om zelf met elektra aan de slag te gaan?

Goede aanleg van elektra is belangrijk

Het is heel belangrijk dat de elektra goed wordt aangesloten. Een onjuist aangesloten systeem kan levensgevaarlijk zijn. Je weet meestal al vrij snel na het aansluiten of alles goed werkt. Dat is echter geen garantie dat alles echt goed is aangesloten en goed zal blijven werken. Een systeem kan immers ook na verloop van tijd kortsluiting veroorzaken. Het grote nadeel aan elektra is dat tegenwoordig vrijwel alles geheel weggewerkt wordt in muren en plafonds. Wanneer het eenmaal is aangesloten, kun je er vaak dus ook niet meer bij komen. Daarom is het van groot belang dat de elektra op een juiste wijze wordt aangelegd. Onze vakkundige elektriciens helpen u daar graag mee zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft en u zeker weet dat het aansluiten vakkundig geschiedt.

Werkgebied

Over ons.

Elektricien Aan Huis zorgt in Amsterdam voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ons ook bereiken bij spoed. Onze spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komt zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u ons inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 085-7827564.

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Elektricien Aan Huis?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts