✓ 24/7 te bereiken

✓ Ook voor spoed

✓ Wij komen direct

✓ Elektrotechniek

✓ Kortsluiting verhelpen

✓ Elektra experts

Elektricien Arnhem - JHM Elektriciens helpt u uit de brand!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! Elektricien Aan Huis uit Arnhem geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Elektricien Aan Huis in Arnhem:

De juiste vakkennis

Last van kortsluitingen?

Alles rondom meterkasten

Ook voor nood

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien in Arnhem?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Elektricien Aan Huis, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! Elektricien Aan Huis in Arnhem staat klaar om u te helpen.

Elektricien Arnhem

Uitstekende service van Elektricien Aan Huis

Service staat bij Elektricien Aan Huis hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. Elektricien Aan Huis is u graag van dienst in de omgeving van Arnhem!

Overtuigd? Bel JHM Elektriciens voor een afspraak!

Wilt u hulp van onze elektricien in Arnhem?

De hulp van onze elektricien in Arnhem kan in meerdere situaties gewenst zijn. Denk bijvoorbeeld aan de nieuw-, aan- of verbouw van een woning. In de meeste gevallen kunt u hierbij niet ontkomen aan het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van het elektriciteitsnetwerk in uw woning. Werkzaamheden van Elektricien Aan Huis lopen hierbij uiteen van het leggen van nieuwe elektriciteitskabels tot het plaatsen van aansluitpunten voor uw verlichting of het uitbreiden van de groepenkast in huis.

Voor het uitvoeren van welke werkzaamheden op het gebied van het elektriciteitsnetwerk in uw woning kunt u de hulp van onze elektricien in Arnhem gebruiken? Wij staan voor u klaar!

Werkzaamheden van onze elektricien

Onze elektricien in Arnhem voert sterk uiteenlopende werkzaamheden uit. Het aanleggen van de elektriciteitskabels is hier een goed voorbeeld van. Om een kortsluiting of stroomstoring in huis te voorkomen is het belangrijk dat de elektriciteitskabels op de juiste wijze worden aangelegd. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de elektriciteitskabels niet op scherpe voorwerpen komen te liggen en dat er voldoende ruimte tussen de individuele kabels zit. Wanneer de ruimte te beperkt is kan de ontstane warmte niet weg en zal de buitenzijde van de elektriciteitskabels smelten. Mocht de binnenzijde van twee elektriciteitskabels met elkaar in contact komen, dan ontstaat er een kortsluiting.

Ook nadat de nieuw-, aan- of verbouw is afgerond kunt u blijven rekenen op de hulp van onze elektricien in Arnhem. Wellicht wilt u in de toekomst een grootstroomverbruiker op uw meterkast aansluiten of wilt u het elektriciteitsnetwerk laten controleren op beginnende slijtage.

De werkzaamheden van Elektricien Aan Huis in Arnhem:

Hulp bij stroomuitval

Onderhoud aan meterkast

Dag en nacht storingsdienst

Leggen van elektriciteitskabels

Over Elektricien Aan Huis:

Elektricien Aan Huis is actief in Arnhem en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Elektricien Aan Huis voor u paraat!

Groepenkast vervangen in Arnhem

Het kan om tal van redenen nodig zijn om de groepenkast in een woning te moeten vervangen. De meest voorkomende reden is omdat het een oudere woning betreft. Wanneer de woning gemoderniseerd wordt, is het vaak verstandig de verouderde groepenkast te vervangen door een moderne groepenkast. Zo weet u zeker dat de veiligheid gewaarborgd is en u weer jaren vooruit kunt.

Groepen bijplaatsen

Een andere reden om de groepenkast te vervangen, is wanneer er groepen bijgeplaatst moeten worden. Dit is niet altijd goed mogelijk bij een bestaande groepenkast, waardoor het vervangen van de groepenkast noodzakelijk is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer de keuken wordt vervangen en er een elektrische kookplaat wordt geïnstalleerd, wanneer er ‘zware’ elektrische apparaten worden bijgeplaatst of er krachtstroom is vereist voor bepaalde apparaten. Wanneer het bijplaatsen van groepen niet mogelijk is, is vervanging van de groepenkast een mogelijkheid. Andersom kan het bij het vervangen van de groepenkast ook zeer aan te raden zijn om met het oog op de toekomst meer groepen terug te plaatsen.

Elektricien Aan Huis kan alle zorgen omtrent het vervangen van de groepenkast uit handen nemen. Hierdoor kunt u weer zorgeloos genieten van uw woning en vaak wel tientallen jaren vooruit!

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien in Arnhem helpt bij kortsluiting

Kortsluiting is heel vervelend – en bovenal ook nog eens zeer gevaarlijk! Wanneer u in uw woning last blijkt te hebben van kortsluiting, is het van groot belang dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. Kortsluiting kan immers voor brand zorgen en zorgt er bovendien voor dat de stroom uitvalt.

Hoe kan kortsluiting ontstaan?

Er is niet één reden aan te wijzen waardoor kortsluiting altijd ontstaat. De oorzaken waardoor kortsluiting kan optreden, kunnen zeer divers zijn. De ene kortsluiting is dus zeker de andere kortsluiting niet.

Een kortsluiting kan hoofdzakelijk op twee plaatsen optreden. Allereerst is dat in een elektrisch apparaat. Een stofzuiger kan defect zijn en daardoor kortsluiting geven. De andere plaat waar kortsluiting kan optreden, is in het elektriciteitsnetwerk. Wanneer draden in het stroomnetwerk elkaar raken, kan er kortsluiting ontstaan.

In het eerste geval is het vervangen van het apparaat vaak al voldoende. In het tweede geval is het sterk aan te raden Elektricien Aan Huis langs te laten komen om het euvel te verhelpen. Alleen zo kunt u weer veilig van de elektriciteit gebruik maken.

Storingsdienst elektricien Arnhem

Een storing in het elektriciteitsnet is vaak erg vervelend. Doorgaans treden de problemen precies op het meest ongunstige moment op. Je moet net naar je werk en het elektrische hek wil niet meer open, het is kerstavond en het licht valt uit, het is echt winter en er ontstaat kortsluiting waardoor de stroom uitvalt. Kortom: je wil graag dat de problemen weer snel verholpen worden.

Wat kan er door de storingsdienst worden verholpen?

Een storingsdienst helpt u in principe met alles waar haast bij geboden is. Dat kan om tal van zaken gaan en valt niet direct op te sommen. In ieder geval kunt u denken aan  de gevallen waarbij de elektriciteit uitvalt en wachten tot de volgende dag dus niet altijd mogelijk is. Zeker wanneer er de volgende dag bijvoorbeeld een weekend aanbreekt of een feestdag plaatsvindt, is het aan te raden de storingsdienst in te schakelen.

De storingsdienst van Elektricien Aan Huis helpt u graag weer verder. We kunnen u adviseren of het noodzakelijk is om direct langs te komen, of mogelijk tijdelijke oplossingen aandragen waardoor u voor even geholpen bent. Uiteraard komen we ook graag langs om de problemen daadwerkelijk zo snel mogelijk op te lossen.

 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?
 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring

Elektra aanleggen door de elektricien in Arnhem

Het aanleggen van elektra is een secuur klusje. Bij de aanleg van elektra komt een boel kijken, waardoor het voor een niet heel erg doorgewinterde klusser lastig kan zijn om goed te weten hoe alles aangesloten moet worden. Het is daarom sterk aan te raden om een expert langs te laten komen om de elektra aan te sluiten.

Let op de veiligheidsnormen

De technologie gaat heden ten dage hard vooruit. En dat niet alleen; ook de normen om veilig met techniek en elektronica om te gaan worden continu aangepast en verbeterd. Een expert op dit vakgebied zal altijd over de laatste, actuele kennis beschikken en dus ook alles veilig kunnen aansluiten.

Bij het aansluiten van elektra kan immers van alles misgaan. Dat hoeft niet eens onwil te zijn en de klusser die de elektra aansluit is zich daar ook lang niet altijd van bewust. Vaak gebruiken thuisklussers oudere materialen opnieuw, werken ze niet volgens de heersende normen en gebruiken en ontstaan daardoor onnodig onveilige situaties.

Alleen daarom al is het aan te raden een gecertificeerd elektricien van Elektricien Aan Huis langs te laten komen om de elektra aan te leggen. Hiermee wordt de kans op ongevallen zo gering mogelijk.

Werkgebied

Over ons.

Elektricien Aan Huis zorgt in Arnhem voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ons ook bereiken bij spoed. Onze spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komt zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u ons inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 026-7820141.

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Elektricien Aan Huis?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts