Elektricien Arnhem - De Ruyter Elektrotechniek helpt u uit de brand

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De Ruyter Elektrotechniek werkzaam in Arnhem geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Arnhem:

De juiste vakkennis

Last van kortsluitingen?

Alles rondom meterkasten

Ook voor nood

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien in Arnhem?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Arnhem staat klaar om u te helpen.

elektricien Arnhem

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Arnhem!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Wilt u hulp van de elektricien in Arnhem?

De hulp van een elektricien in Arnhem kan in meerdere situaties gewenst zijn. Denk bijvoorbeeld aan de nieuw-, aan- of verbouw van een woning. In de meeste gevallen kunt u hierbij niet ontkomen aan het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van het elektriciteitsnetwerk in uw woning. Werkzaamheden van de aangesloten elektriciens bij Volton lopen hierbij uiteen van het leggen van nieuwe elektriciteitskabels tot het plaatsen van aansluitpunten voor uw verlichting of het uitbreiden van de groepenkast in huis.

Voor het uitvoeren van welke werkzaamheden op het gebied van het elektriciteitsnetwerk in uw woning kunt u de hulp van de elektricien in Arnhem gebruiken? De elektricien bij u in de buurt staat voor u klaar!

Werkzaamheden van de elektricien

De elektricien in Arnhem voert sterk uiteenlopende werkzaamheden uit. Het aanleggen van de elektriciteitskabels is hier een goed voorbeeld van. Om een kortsluiting of stroomstoring in huis te voorkomen is het belangrijk dat de elektriciteitskabels op de juiste wijze worden aangelegd. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de elektriciteitskabels niet op scherpe voorwerpen komen te liggen en dat er voldoende ruimte tussen de individuele kabels zit. Wanneer de ruimte te beperkt is kan de ontstane warmte niet weg en zal de buitenzijde van de elektriciteitskabels smelten. Mocht de binnenzijde van twee elektriciteitskabels met elkaar in contact komen, dan ontstaat er een kortsluiting.

Ook nadat de nieuw-, aan- of verbouw is afgerond kunt u blijven rekenen op de hulp van de elektricien in Arnhem. Wellicht wilt u in de toekomst een grootstroomverbruiker op uw meterkast aansluiten of wilt u het elektriciteitsnetwerk laten controleren op beginnende slijtage.

De elektricien werkzaamheden in ARNHEM:

Hulp bij stroomuitval

Onderhoud aan meterkast

Dag en nacht storingsdienst

Leggen van elektriciteitskabels

Over Volton:

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra.

Groepenkast vervangen in Arnhem

Het kan om tal van redenen nodig zijn om de groepenkast in een woning te moeten vervangen. De meest voorkomende reden is omdat het een oudere woning betreft. Wanneer de woning gemoderniseerd wordt, is het vaak verstandig de verouderde groepenkast te vervangen door een moderne groepenkast. Zo weet u zeker dat de veiligheid gewaarborgd is en u weer jaren vooruit kunt.

Groepen bijplaatsen

Een andere reden om de groepenkast te vervangen, is wanneer er groepen bijgeplaatst moeten worden. Dit is niet altijd goed mogelijk bij een bestaande groepenkast, waardoor het vervangen van de groepenkast noodzakelijk is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer de keuken wordt vervangen en er een elektrische kookplaat wordt geïnstalleerd, wanneer er ‘zware’ elektrische apparaten worden bijgeplaatst of er krachtstroom is vereist voor bepaalde apparaten. Wanneer het bijplaatsen van groepen niet mogelijk is, is vervanging van de groepenkast een mogelijkheid. Andersom kan het bij het vervangen van de groepenkast ook zeer aan te raden zijn om met het oog op de toekomst meer groepen terug te plaatsen.

De aangesloten elektriciens bij Volton kunnen alle zorgen omtrent het vervangen van de groepenkast uit handen nemen. Hierdoor kunt u weer zorgeloos genieten van uw woning en vaak wel tientallen jaren vooruit!

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien in Arnhem helpt bij kortsluiting

Kortsluiting is heel vervelend – en bovenal ook nog eens zeer gevaarlijk! Wanneer u in uw woning last blijkt te hebben van kortsluiting, is het van groot belang dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. Kortsluiting kan immers voor brand zorgen en zorgt er bovendien voor dat de stroom uitvalt.

Hoe kan kortsluiting ontstaan?

Er is niet één reden aan te wijzen waardoor kortsluiting altijd ontstaat. De oorzaken waardoor kortsluiting kan optreden, kunnen zeer divers zijn. De ene kortsluiting is dus zeker de andere kortsluiting niet.

Een kortsluiting kan hoofdzakelijk op twee plaatsen optreden. Allereerst is dat in een elektrisch apparaat. Een stofzuiger kan defect zijn en daardoor kortsluiting geven. De andere plaat waar kortsluiting kan optreden, is in het elektriciteitsnetwerk. Wanneer draden in het stroomnetwerk elkaar raken, kan er kortsluiting ontstaan.

In het eerste geval is het vervangen van het apparaat vaak al voldoende. In het tweede geval is het sterk aan te raden een elektricien bij u in de buurt langs te laten komen om het euvel te verhelpen. Alleen zo kunt u weer veilig van de elektriciteit gebruik maken.

Elektra aanleggen door de elektricien in Arnhem

Het aanleggen van elektra is een secuur klusje. Bij de aanleg van elektra komt een boel kijken, waardoor het voor een niet heel erg doorgewinterde klusser lastig kan zijn om goed te weten hoe alles aangesloten moet worden. Het is daarom sterk aan te raden om een expert langs te laten komen om de elektra aan te sluiten.

Let op de veiligheidsnormen

De technologie gaat heden ten dage hard vooruit. En dat niet alleen; ook de normen om veilig met techniek en elektronica om te gaan worden continu aangepast en verbeterd. Een expert op dit vakgebied zal altijd over de laatste, actuele kennis beschikken en dus ook alles veilig kunnen aansluiten.

Bij het aansluiten van elektra kan immers van alles misgaan. Dat hoeft niet eens onwil te zijn en de klusser die de elektra aansluit is zich daar ook lang niet altijd van bewust. Vaak gebruiken thuisklussers oudere materialen opnieuw, werken ze niet volgens de heersende normen en gebruiken en ontstaan daardoor onnodig onveilige situaties.

Alleen daarom al is het aan te raden een gecertificeerd elektricien via Volton in te schakelen om de elektra aan te leggen. Hiermee wordt de kans op ongevallen zo gering mogelijk.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • De elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst elektricien Arnhem

Een storing in het elektriciteitsnet is vaak erg vervelend. Doorgaans treden de problemen precies op het meest ongunstige moment op. Je moet net naar je werk en het elektrische hek wil niet meer open, het is kerstavond en het licht valt uit, het is echt winter en er ontstaat kortsluiting waardoor de stroom uitvalt. Kortom: je wil graag dat de problemen weer snel verholpen worden.

Wat kan er door de storingsdienst worden verholpen?

Een storingsdienst helpt u in principe met alles waar haast bij geboden is. Dat kan om tal van zaken gaan en valt niet direct op te sommen. In ieder geval kunt u denken aan  de gevallen waarbij de elektriciteit uitvalt en wachten tot de volgende dag dus niet altijd mogelijk is. Zeker wanneer er de volgende dag bijvoorbeeld een weekend aanbreekt of een feestdag plaatsvindt, is het aan te raden de storingsdienst in te schakelen.

De storingsdienst helpt u graag weer verder. De elektriciens kunnen u adviseren of het noodzakelijk is om direct langs te komen, of mogelijk tijdelijke oplossingen aandragen waardoor u voor even geholpen bent. Uiteraard komen ze ook graag langs om de problemen daadwerkelijk zo snel mogelijk op te lossen.

Neem contact op met Nico

U kunt mij inschakelen voor alle soorten elektriciens werkzaamheden. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor inschakelen voor onderhoud en reparatie!

Wie schakel ik in?

De Ruyter Elektrotechniek
KVK: 91736315

Werkgebied

U kunt bij ons ook terecht in: Doetinchem, Ede, Nijmegen, Wijchen

Over ons.

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 026-7820141.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact op met de elektricien! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom een elektricien van Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • De elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts