Logo volton

Elektricien Breda - Voor al uw elektra!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Breda geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Breda:

Vakkundig onderhoud

Stoppenkast werkzaamheden

Allround elektriciens

Altijd bereikbaar

De hulp nodig van een gekwalificeerde elektricien in Breda?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij onze elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektriciens van Volton in Breda staan klaar om u te helpen.

elektricien Breda

Uitstekende service van de elektriciens van Volton

Service staat bij de elektriciens van Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt onze elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektriciens van Volton zijn u graag van dienst in de omgeving van Breda!

Overtuigd? Bel onze elektricien voor een afspraak!

Werkzaamheden van Elektricien in Breda

Elektriciteit is niet meer weg te denken uit ons leven en we willen er overal in ons huis dan ook gebruik van kunnen maken. Indien u besluit om bijvoorbeeld de inrichting van uw woning aan te passen, kan het zijn dat u ineens merkt dat er een tekort aan stopcontacten of schakelaars is. Dit probleem is ter verhelpen door de elektriciens van Volton in te schakelen. Onze elektricien in Breda legt voor u graag extra stopcontacten, schakelaars of elektrische leidingen aan.

Meer elektriciteit aanleggen

Wanneer u geen ervaring heeft met het aanleggen van elektriciteit, is het aan te raden om dit uit te besteden. Dit kunt u doen bij een elektricien van Volton. Het aanleggen van nieuwe elektriciteitspunten is namelijk een lastige klus. Dit geldt helemaal wanneer u elektriciteit in de muur wilt wegwerken. Het is echter ook mogelijk om de leidingen over de muur te laten lopen. Dit ziet er echter een stuk minder fraai uit. Indien u alles netjes weg wilt laten werken, helpt onze elektricien uit Breda u graag.

Volton legt ook extra groepen aan

Als u besloten heeft om extra elektra aan te laten leggen, is de kans groot dat uw huidige groepen in de meterkast niet bestand zijn tegen de grote hoeveelheid stroom die gevraagd wordt. In dat geval moet er een extra groep aangelegd worden. Ook hiervoor ben u bij de elektriciens van Volton aan het juiste adres. Onze elektriciens uit Breda zorgen dat de stroom in uw meterkast over genoeg groepen verdeeld wordt, zodat de elektriciteit niet continu uitvalt.

De werkzaamheden van de elektriciens van Volton in Breda:

Hulp bij storingen en kortsluitingen

Elektra bij verbouwing

Storingsdienst

Meterkast installatie

Over Volton:

Volton is actief in Breda en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!

Groepenkast vervangen in Breda

Veel mensen stellen zichzelf de vraag waarom ze hun groepenkast zouden moeten laten vervangen. Een van de redenen om de groepenkast te laten vervangen, is in het geval er grote wijzigingen optreden aan de elektrische installatie. U bent dan verplicht om de nieuwste normen op het gebied van veiligheid in de elektrotechniek toe te laten passen, waardoor de groepenkast in ieder geval aangepast moet worden aan de moderne eisen van deze tijd. In dat geval kan het echter goedkoper of verstandiger zijn om meteen de volledige groepenkast te laten vervangen. U weet dan zeker dat u voorbereid bent op de toekomst en de groepenkast weer aan de laatste veiligheidseisen voldoet.

Veranderende voorschriften

In de loop der tijd zijn de veiligheidsvoorschriften met betrekking tot groepenkasten fundamenteel gewijzigd. Er worden nieuwe inzichten opgedaan en hierop worden de normen, in dit geval voornamelijk de NEN 1010 norm, voortdurend aangepast. Door deze normen na te leven, kan men zeker zijn van een juiste degelijke installatie waardoor de veiligheid niet in het gedrang komt. Het is daarom zaak deze normen na te laten leven en eventuele oudere installaties te laten bijwerken en aanpassen om ze ook weer aan de normen te voldoen. Dit is niet altijd wettelijk verplicht (enkel bij ingrijpende aanpassingen aan de groepenkast geldt die verplichting) maar zeer wel aan te raden om de veiligheid te waarborgen.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting gerepareerd door elektricien uit Breda

Bijna iedereen met een eigen woning zal wel eens te maken hebben gehad met kortsluiting. Je schakelt de stofzuiger in en direct stopt ook de radio ermee. Je kijkt even verbaasd in de rondte en komt al snel tot de conclusie dat er dan met de stofzuiger wel eens iets mis zou kunnen zijn.

In dit geval was de oorzaak van de kortsluiting vrij duidelijk. Je schakelt een apparaat in en direct valt de stroom uit. Grote kans dat het betreffende apparaat zijn langste tijd gehad heeft. Je zult het moeten vervangen of laten repareren om van het probleem af te zijn.

Schakel een expert in als u de oorzaak niet kunt achterhalen

In sommige gevallen is de oorzaak van een kortsluiting echter veel minder voor de hand liggend. Hierbij kunnen we denken aan de gevallen waarbij een probleem aanwezig is in de bekabeling in de woning. Wanneer bepaalde bedrading onzorgvuldig is aangelegd, kan hier na verloop van tijd kortsluiting ontstaan. In dit geval is het oog van een expert nodig om de bron van de problematiek snel en veilig te kunnen verhelpen. Dankzij moderne gereedschappen en technieken kunnen dergelijke problemen snel verholpen worden door onze ervaren elektriciens. U weet hierdoor zeker dat het probleem zich niet binnen korte tijd zal herhalen.

Elektra aanleggen in hartje Breda?

Als u elektra wil laten aanleggen, is het zaak om hier een expert bij te laten komen. Zeker wanneer de elektra helemaal vanaf de grond dient te worden opgebouwd, is het belangrijk dat hier iemand met kennis van zaken bij betrokken wordt. Er kan namelijk van alles fout gaan in dit kwetsbare proces. Doordat we tegenwoordig de leidingen steeds meer willen wegwerken, kan men er achteraf vaak niet af nauwelijks nog bij zonder dat er allerhande hak- en breekwerk moet worden verricht.

Aanleg van elektra? Denk goed over indeling van groepen na

Ook dient goed te worden nagedacht over het aanleggen en indelen van de groepen in de groepenkast. Wanneer dit niet goed wordt doordacht en de elektrische apparaten niet juist worden verdeeld over de groepen, kan er overbelasting plaatsvinden waardoor de stoppen er uit kunnen springen wanneer er bepaalde apparaten tegelijkertijd worden ingeschakeld. Uiteraard wilt u dat voorkomen.

Wanneer groepen eenmaal zijn aangelegd, is het lastig om de indeling nog te veranderen zonder dat veel werk opnieuw moet worden uitgevoerd. Hierom is het des te meer belangrijker dat er een erkend professional wordt ingeschakeld om u niet alleen van deskundig advies te voorzien, maar ook om te zorgen dat het project tot een goed einde wordt gebracht.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst in regio Breda

Niet iedereen wil zonder schroom een storingsdienst inschakelen. Men voelt zich al snel niet belangrijk genoeg om elektriciens ook in het weekend of in de avonduren met hun probleem op te zadelen. Toch is dat vrijwel nooit nodig en kunt u in elk spoedeisend geval contact opnemen met onze elektriciens.

Spoedeisend geval? Schakel storingsdienst in

Wanneer u meent dat er sprake is van een spoedeisend geval, is dat eigenlijk altijd het geval. U kunt denken aan een stroomstoring die ook weer tal van oorzaken kan hebben. Voor een particulier is het vaak lastig om de oorzaak van een stroomstoring te achterhalen. Het is daarom aan te raden om contact op te nemen met onze storingsdienst teneinde zo snel mogelijk tot een passende oplossing te komen. Ook wanneer u bang bent dat uw zaak niet spoedeisend genoeg is, kunt u met onze elektriciens contact opnemen. Wellicht kunnen we u helpen met een tijdelijke oplossing en anders komen we altijd graag bij u langs.

Minder spoedeisende gevallen zoals het aansluiten van een aanvullende groep in de groepenkast, kunnen vaak prima tot de volgende werkdag wachten. Uiteraard kunnen onze elektriciens u hierover voorlichten zodat u zeker weet dat uw geval spoedeisend genoeg is om door onze storingsdienst te worden behandeld.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Etten-Leur
Oosterhout
Rijen
Schijndel

Over ons.

Volton zorgt in Breda voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektricien bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komt zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektricien inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met onze elektricien opnemen via 076-7820561.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts