Elektricien Den Haag - Elektrostoring is uw kwaliteitsspecialist

Elektrostoring lost al uw elektra problemen graag voor u op! De elektricien werkzaam in Den Haag geeft u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Den Haag:

Betrouwbaar personeel

Allerlei elektrawerkzaamheden

Gericht op goede service

24-uurs storingsdienst

Heeft u de hulp nodig van een ervaren elektricien in Den Haag?

Perry

Favicon

Wie is Perry?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Perry van Elektrostoring, aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik werk al vele jaren als elektrotechnisch installatiespecialist. Bij mij kunt u klantvriendelijkheid en vakmanschap verwachten. Ik vind deze aspecten belangrijk bij het helpen van mijn klanten. Als u een vraagt heeft, bel mij en ik help u verder met al uw vragen.

Bij Elektrostoring kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Den Haag staat klaar om u te helpen.

elektricien Den Haag

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Den Haag!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Extra groepen in uw meterkast door Elektricien in Den Haag

Kampt u met regelmatig uitvallende stroom in uw woning in de omgeving van Den Haag? Dit komt naar alle waarschijnlijkheid doordat er teveel stroom door een bepaalde groep gevraagd wordt. Wanneer uw vaatwasser, wasmachine en oven bijvoorbeeld aangesloten zijn op dezelfde groep en u doet de stekker van uw stofzuiger ook nog eens in een stopcontact dat is aangesloten is op deze groep, dan kan de stroom uitvallen. Om dit probleem in de toekomst te voorkomen, kunt u terecht bij een aangesloten elektricien bij Volton.

Elektricien in Den Haag inspecteert uw meterkast

Wanneer u constant te maken heeft met een doorslaande stop, is het aan te raden om de elektricien in Den Haag in te schakelen. Hij kijkt voor u waar het probleem zit en geeft u advies. Wanneer hij constateert dat de doorslaande stoppen het gevolg zijn van een te grote hoeveelheid stroom door bepaalde groepen, moeten er extra groepen geplaatst worden. Ook dit kunt u gerust overlaten aan een aangesloten elektricien bij Volton.

Groepen uitbreiden door Volton

Indien de elektricien in Den Haag u adviseert om uw groepenkast uit te breiden met één of meerdere groepen, is het niet verstandig om zijn advies in de wind te slaan. Indien u dit advies niet aanneemt, blijft u in de toekomst namelijk geregeld last houden van doorslaande stoppen. Dit probleem is enkel op te lossen door een extra groep aan te laten leggen door één van de elektriciens.

Over Volton

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling.

De elektricien werkzaamheden in DEN HAAG:

Verhelpen van kortsluitingen

Verlichting aansluiten

Hulp bij spoedgevallen

Groepenkast uitbreiden

Elektricien nodig? Bel Perry!

Elektricien Den Haag over de groepenkast vervangen

Wanneer een groepenkast eenmaal is geïnstalleerd, kan deze vaak enkele decennia mee. Dat betekent echter niet dat een groepenkast nooit vervangen hoeft te worden. Soms is het vervangen van de groepenkast namelijk zeer sterk aan te raden.

Vergroting of vervanging?

In de loop der tijd verandert de energiebehoefte van de bewoners vaak drastisch. Zeker wanneer men van een klein naar een groot gezin gaat of er plotsklaps tal van elektrische apparaten worden bijgeplaatst of juist verwijderd. Daardoor is vergroting van de groepenkast doorgaans geen overbodige luxe of zelfs vereist om de apparatuur allemaal werkend te krijgen.

Het vergroten van de groepenkast is in sommige gevallen echter minder sterk aan te raden dan het vervangen van de groepenkast. Wanneer de groepenkast sterk verouderd is en niet meer aan de eisen van deze tijd voldoet, raden wij van Volton aan om de groepenkast te vervangen in plaats van voortdurend in te zetten op het vergroten van de stoppenkast. Op een gegeven moment is het immers niet meer verantwoord om verouderde apparatuur te gebruiken om zo maar het vervangen van de groepenkast uit te stellen. Een oude groepenkast kan immers levensgevaarlijke situaties opleveren.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien Den Haag helpt bij kortsluiting

Helaas is het lang niet altijd direct duidelijk waardoor een kortsluiting ontstaat. Dat terwijl het ontstaan van een kortsluiting op z’n zachtst gezegd uiterst onplezierig is. Een kortsluiting leidt – bij een goed werkende aardlekschakelaar – onvermijdelijk tot het uitvallen van de stroom. Het grote voordeel hiervan is dat er geen warmte kan ontwikkelen op de plek van de kortsluiting, waardoor tegenwoordig brand kan worden voorkomen. Een goed werkende aardlekschakelaar is dus – letterlijk – van levensbelang. Test de aardlekschakelaar dan ook van tijd tot tijd om uzelf ervan te verzekeren dat de werking van de aardlekschakelaar op orde is.

Storingsdienst nodig?

Mocht u te kampen hebben met stroomuitval ten gevolge van kortsluiting? Overweeg dan om de storingsdienst in te schakelen. De aangesloten elektriciens bij Volton kunnen de stroomstoring zo spoedig mogelijk verhelpen zodat u weer zorgeloos van de woning gebruik kunt maken. De storingsdienst is uiteraard ook ’s avonds bereikbaar, evenals op zon- en feestdagen.

Minder urgente storingen hoeven niet per se via de storingsdienst afgehandeld te worden daar het spoedeisende belang ontbreekt. In geval van kortsluiting zal er echter doorgaans vrij snel sprake zijn van spoedeisendheid.

Elektricien Den Haag legt elektra aan

Bij de aanleg van elektra komt veel kijken. Het is immers een secure klus. Hierdoor kan het voor een wat minder ervaren klusser ingewikkeld zijn om precies te weten hoe alles volgens de laatste normen aangesloten en geïnstalleerd moet worden. Om die reden raden we vaak aan om de aanleg van elektra over te laten aan gecertificeerde experts.

Volg de veiligheidsnormen

We leven in een tijd waarin de technologie enorme stappen voorwaarts maakt. Dat is echter zeker niet het enige. Ook de voorschriften over hoe om te gaan met elektronica en techniek worden continu verbeterd. Het is daarom noodzakelijk om over de laatste vakkennis op het gebied van elektra te beschikken om elektra veilig en op de juiste wijze aan te kunnen leggen.

De aanleg van elektra is dan ook iets waarbij veel fouten kunnen worden gemaakt. Een klusser hoeft dat echt niet opzettelijk te doen. De regelgeving kan zeer complex zijn en een ervaren elektricien is vaak dagelijks met elektra bezig, terwijl een klusser daar veel minder tijd aan besteed.

Het is daarom sterk aan te bevelen om een ervaren elektricien in te schakelen voor de aanleg van elektra.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • De elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Elektricien Den Haag heeft een storingsdienst

De storingsdienst van de elektricien is er primair voor alle situaties die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. Het betreft dus vaak niet het aanleggen van een extra wandcontactdoos, het aansluiten van tuinverlichting, enzovoorts. Het gaat voornamelijk om storingen die eigenlijk zo snel mogelijk moeten worden verholpen.

Kortsluiting en stroomuitval

In de meeste gevallen waarbij de storingsdienst wordt ingeschakeld is er sprake van kortsluiting die op haar beurt weer zorgt voor stroomuitval in of rondom de woning. Doordat de bewoners soms niet de exacte oorzaak van de stroomstoring kunnen achterhalen, is het vaak verstandig om de storingsdienst in te schakelen. De elektriciens van de storingsdienst hebben vaak jarenlange ervaring met het opsporen – en uiteraard verhelpen – van kortsluitingen, waardoor de kans groot is dat u weer snel op weg geholpen bent.

Mocht u twijfelen over de spoedeisendheid van uw probleem, dan kunt u uiteraard altijd alsnog contact opnemen met de storingsdienst. De storingsdienst kan u adviseren omtrent de termijn waarop de problemen verholpen dienen te worden. Zij kunnen ook aangeven dat u met een probleem het beste kunt wachten tot de volgende werkdag.

Bent u op zoek naar de storingsdienst? Een elektricien bij u in de buurt helpt u graag weer op weg!

Werkgebied

U KUNT BIJ ONZE ELEKTRICIENS OOK TERECHT IN:

Voorburg
Delft
Rijswijk
Leidschendam
Nootdorp

Neem contact op met Perry

U kunt mij inschakelen voor alle soorten elektriciens werkzaamheden. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor inschakelen voor onderhoud en reparatie!

Wie schakel ik in?

Elektrostoring
KVK: 27241274

Over Volton

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 070-7820800.