✓ 24/7 te bereiken

✓ Ook voor spoed

✓ Wij komen direct

✓ Elektrotechniek

✓ Kortsluiting verhelpen

✓ Elektra experts

Elektricien Den Haag - Uw kwaliteitsspecialist

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! Elektricien Aan Huis uit Den Haag geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Elektricien Aan Huis in Den Haag:

Betrouwbaar personeel

Allerlei elektrawerkzaamheden

Gericht op goede service

24-uurs storingsdienst

Heeft u de hulp nodig van een ervaren elektricien in Den Haag?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Elektricien Aan Huis, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! Elektricien Aan Huis in Den Haag staat klaar om u te helpen.

Elektricien Den Haag

Uitstekende service van Elektricien Aan Huis

Service staat bij Elektricien Aan Huis hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. Elektricien Aan Huis is u graag van dienst in de omgeving van Den Haag!

Overtuigd? Bel ons voor een afspraak!

Extra groepen in uw meterkast door Elektricien in Den Haag

Kampt u met regelmatig uitvallende stroom in uw woning in de omgeving van Den Haag? Dit komt naar alle waarschijnlijkheid doordat er teveel stroom door een bepaalde groep gevraagd wordt. Wanneer uw vaatwasser, wasmachine en oven bijvoorbeeld aangesloten zijn op dezelfde groep en u doet de stekker van uw stofzuiger ook nog eens in een stopcontact dat is aangesloten is op deze groep, dan kan de stroom uitvallen. Om dit probleem in de toekomst te voorkomen, kunt u terecht bij Elektricien Aan Huis.

Elektricien in Den Haag inspecteert uw meterkast

Wanneer u constant te maken heeft met een doorslaande stop, is het aan te raden om onze elektricien in Den Haag in te schakelen. Hij kijkt voor u waar het probleem zit en geeft u advies. Wanneer hij constateert dat de doorslaande stoppen het gevolg zijn van een te grote hoeveelheid stroom door bepaalde groepen, moeten er extra groepen geplaatst worden. Ook dit kunt u gerust overlaten aan Elektricien Aan Huis.

Groepen uitbreiden door Elektricien Aan Huis

Indien onze elektricien in Den Haag u adviseert om uw groepenkast uit te breiden met één of meerdere groepen, is het niet verstandig om zijn advies in de wind te slaan. Wanneer u ons van Elektricien Aan Huis negeert, blijft u in de toekomst namelijk geregeld last houden van doorslaande stoppen. Dit probleem is enkel op te lossen door een extra groep aan te laten leggen door één van onze elektriciens.

De werkzaamheden van Elektricien Aan Huis in Den Haag:

Verhelpen van kortsluitingen

Verlichting aansluiten

Hulp bij spoedgevallen

Groepenkast uitbreiden

Over Elektricien Aan Huis:

Elektricien Aan Huis is actief in Den Haag en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Elektricien Aan Huis voor u paraat!

Elektricien Den Haag over de groepenkast vervangen

Wanneer een groepenkast eenmaal is geïnstalleerd, kan deze vaak enkele decennia mee. Dat betekent echter niet dat een groepenkast nooit vervangen hoeft te worden. Soms is het vervangen van de groepenkast namelijk zeer sterk aan te raden.

Vergroting of vervanging?

In de loop der tijd verandert de energiebehoefte van de bewoners vaak drastisch. Zeker wanneer men van een klein naar een groot gezin gaat of er plotsklaps tal van elektrische apparaten worden bijgeplaatst of juist verwijderd. Daardoor is vergroting van de groepenkast doorgaans geen overbodige luxe of zelfs vereist om de apparatuur allemaal werkend te krijgen.

Het vergroten van de groepenkast is in sommige gevallen echter minder sterk aan te raden dan het vervangen van de groepenkast. Wanneer de groepenkast sterk verouderd is en niet meer aan de eisen van deze tijd voldoet, raden wij van Elektricien Aan Huis aan om de groepenkast te vervangen in plaats van voortdurend in te zetten op het vergroten van de stoppenkast. Op een gegeven moment is het immers niet meer verantwoord om verouderde apparatuur te gebruiken om zo maar het vervangen van de groepenkast uit te stellen. Een oude groepenkast kan immers levensgevaarlijke situaties opleveren.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien Den Haag helpt bij kortsluiting

Helaas is het lang niet altijd direct duidelijk waardoor een kortsluiting ontstaat. Dat terwijl het ontstaan van een kortsluiting op z’n zachtst gezegd uiterst onplezierig is. Een kortsluiting leidt – bij een goed werkende aardlekschakelaar – onvermijdelijk tot het uitvallen van de stroom. Het grote voordeel hiervan is dat er geen warmte kan ontwikkelen op de plek van de kortsluiting, waardoor tegenwoordig brand kan worden voorkomen. Een goed werkende aardlekschakelaar is dus – letterlijk – van levensbelang. Test de aardlekschakelaar dan ook van tijd tot tijd om uzelf ervan te verzekeren dat de werking van de aardlekschakelaar op orde is.

Storingsdienst nodig?

Mocht u te kampen hebben met stroomuitval ten gevolge van kortsluiting? Overweeg dan om de storingsdienst van Elektricien Aan Huis in te schakelen. Onze elektriciens kunnen de stroomstoring zo spoedig mogelijk verhelpen zodat u weer zorgeloos van de woning gebruik kunt maken. De storingsdienst is uiteraard ook ’s avonds bereikbaar, evenals op zon- en feestdagen.

Minder urgente storingen hoeven niet per se via de storingsdienst afgehandeld te worden daar het spoedeisende belang ontbreekt. In geval van kortsluiting zal er echter doorgaans vrij snel sprake zijn van spoedeisendheid.

Elektricien Den Haag heeft een storingsdienst

De storingsdienst van de elektricien is er primair voor alle situaties die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. Het betreft dus vaak niet het aanleggen van een extra wandcontactdoos, het aansluiten van tuinverlichting, enzovoorts. Het gaat voornamelijk om storingen die eigenlijk zo snel mogelijk moeten worden verholpen.

Kortsluiting en stroomuitval

In de meeste gevallen waarbij de storingsdienst wordt ingeschakeld is er sprake van kortsluiting die op haar beurt weer zorgt voor stroomuitval in of rondom de woning. Doordat de bewoners soms niet de exacte oorzaak van de stroomstoring kunnen achterhalen, is het vaak verstandig om de storingsdienst in te schakelen. De elektriciens van de storingsdienst hebben vaak jarenlange ervaring met het opsporen – en uiteraard verhelpen – van kortsluitingen, waardoor de kans groot is dat u weer snel op weg geholpen bent.

Mocht u twijfelen over de spoedeisendheid van uw probleem, dan kunt u uiteraard altijd alsnog contact opnemen met de storingsdienst. De storingsdienst kan u adviseren omtrent de termijn waarop de problemen verholpen dienen te worden. Zij kunnen ook aangeven dat u met een probleem het beste kunt wachten tot de volgende werkdag.

Bent u op zoek naar de storingsdienst? Elektricien Aan Huis helpt u graag weer op weg!

 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?
 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring

Elektricien Den Haag legt elektra aan

Bij de aanleg van elektra komt veel kijken. Het is immers een secure klus. Hierdoor kan het voor een wat minder ervaren klusser ingewikkeld zijn om precies te weten hoe alles volgens de laatste normen aangesloten en geïnstalleerd moet worden. Om die reden raden we vaak aan om de aanleg van elektra over te laten aan gecertificeerde experts.

Volg de veiligheidsnormen

We leven in een tijd waarin de technologie enorme stappen voorwaarts maakt. Dat is echter zeker niet het enige. Ook de voorschriften over hoe om te gaan met elektronica en techniek worden continu verbeterd. Het is daarom noodzakelijk om over de laatste vakkennis op het gebied van elektra te beschikken om elektra veilig en op de juiste wijze aan te kunnen leggen.

De aanleg van elektra is dan ook iets waarbij veel fouten kunnen worden gemaakt. Een klusser hoeft dat echt niet opzettelijk te doen. De regelgeving kan zeer complex zijn en een ervaren elektricien is vaak dagelijks met elektra bezig, terwijl een klusser daar veel minder tijd aan besteed.

Het is daarom sterk aan te bevelen om een ervaren elektricien van Elektricien Aan Huis in te schakelen voor de aanleg van elektra.

Werkgebied

Over ons.

Elektricien Aan Huis zorgt in Den Haag voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ons ook bereiken bij spoed. Onze spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komt zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u ons inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 085-7827564.

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Elektricien Aan Huis?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts