Logo volton

Elektricien Groningen - Betrouwbare elektricien service!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Groningen geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Groningen:

Gericht op kwaliteit

Allround elektra werk

Stoppenkast repareren

Snel ter plaatse

Op zoek naar een ervaren elektricien in Groningen?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Groningen.

elektricien Groningen

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend.De elektricien van Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Groningen!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Groepenkast laten plaatsen door elektricien in Groningen

De stroom die in de verschillende ruimtes in uw woning beschikbaar is, wordt doorgegeven door de groepenkast. Deze is bijna altijd te vinden in de meterkast en vormt een belangrijk onderdeel in iedere woning. Wanneer u problemen in uw elektrische installatie heeft, wilt u deze het liefst zo snel mogelijk laten verhelpen door een elektricien. Indien u in de omgeving van Groningen woont, doet u dit door contact op te nemen met Volton.

Professionele installatie door Volton

De groepenkast vormt het hart van uw woning en het is dan ook aan te raden om deze door een ervaren elektricien te laten plaatsen. Wij van Volton werken enkel met ervaren en goed geschoolde elektriciens uit Groningen die weten hoe zij een groepenkast moeten plaatsen. Door onze elektricien in Groningen in te schakelen, bent u daarnaast verzekerd van een veilige installatie. Op deze manier wordt u onder meer beschermd tegen kortsluiting en aardingsproblemen. Onze elektriciens zorgen er dus voor dat uw groepenkast altijd naar behoren werkt.

Groepenkast repareren

Een defecte groepenkast kan ervoor zorgen dat u tijdelijk niet meer over stroom beschikt in uw woning. Dit probleem lost u op door onze elektriciens te contacteren. Dankzij onze spoedservice zijn onze elektriciens 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar om problemen in uw meterkast zo spoedig mogelijk te verhelpen. Onze elektricien in Groningen komt direct naar u toe en kijkt wat het probleem is. Indien er teveel stroom door de groep loopt, legt onze elektricien direct een extra groep aan.

De elektricien werkzaamheden van Volton in GRONINGEN:

Hulp bij stroomuitval

Aanleg van stopcontacten

24/7 bereikbaar

Installatie en onderhoud meterkast

Over Volton:

Volton is actief in Groningen en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

Groepenkast vervangen door onze elektricien uit Groningen

Misschien vraagt u zich wel eens af waarom men tot vervanging van de groepenkast over zou willen gaan. De redenen daarvoor liggen niet voor het oprapen, maar toch kunnen er diverse motiveringen zijn om de groepenkast te laten vervangen.

Uitbreiding of vervanging

Allereerst kan het gewenst zijn om de groepenkast uit te breiden. Misschien hebt u altijd al eens een jacuzzi in de badkamer of de achtertuin willen hebben. Wellicht denkt u erover om voortaan elektrisch te koken. Of u wil eindelijk eens de waterkoker, de frituurpan en de oven tegelijk aan kunnen hebben staan zonder zich zorgen te moeten maken of de stoppen het wel houden. Door verkeerd aangelegde groepen of door veranderde wensen van de bewoners kunnen bovenstaande situaties zich voordoen. Een vergroting van de groepenkast kan dan geboden zijn, maar een dergelijke vergroting is niet altijd mogelijk. Een vervanging van de groepenkast is echter wel altijd mogelijk. Wanneer uitbreiding van de groepenkast dus niet mogelijk is om uw wensen te realiseren, kan een vervanging van de groepenkast de oplossing voor het probleem zijn. Informeer daarom altijd bij onze elektriciens naar de mogelijkheden. Of het nu gaat om uitbreiding of vervanging; we lichten u graag voor over de kosten en mogelijkheden.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting in Groningen verhelpen

De stroomkabels die in woningen worden gebruikt, zijn voorzien van een isolatielaag. Deze laag kan bestaan uit kunststof of zogenaamde schellak. Het kan om diverse redenen gebeuren dat deze isolatielaag beschadigd raakt. Enkele redenen hiervoor zijn blootstelling aan warmte, stof of vocht. Wanneer de isolatielaag beschadigd is, kunnen de binnenste koperdraden elkaar raken en kan er kortsluiting ontstaan. De draden worden als gevolg hiervan heel heet, waardoor er gevaar op brand kan optreden. Uiteraard wil men dit koste wat kost voorkomen en om die reden is dan ook al een veertigtal jaren verplicht om een aardlekschakelaar in elke woning te hebben. Deze schakelaar schakelt de stroom af wanneer er een kortsluiting ontstaat. Het uitvallen van de stroom zal dan ook doorgaans een indicatie zijn dat er ergens kortsluiting is ontstaan.

Schakel niet zonder meer direct aardlekschakelaar weer in

Het is hierbij van groot belang dat u niet zonder meer de aardlekschakelaar weer omzet zonder de problemen te verhelpen. U doet dan immers de werking van de schakelaar teniet en creëert hiermee een kans op ongelukken. Schakel daarom een elektricien in voor een deskundig advies omtrent de te nemen stappen.

Elektra aanleggen in regio Groningen

Het aanleggen van elektra is een soms vrij ingewikkelde klus. Veel klussers kiezen er desondanks toch voor om dit zelf te doen – met wisselend succes. Misschien besteedt u het aanleggen van elektra toch liever uit aan mensen die dit al jarenlang dag in, dag uit doen. Onze mensen weten van aanpakken en weten van de hoed en de rand. Door de jarenlange ervaring en kennis van zaken, kunnen zij elk project tot een goed einde brengen.

Aansluiten van elektra op juiste wijze volgens recente normen

Dat houdt niet alleen in dat het aansluiten van de elektra op de juiste wijze en volgens de laatste normen geschiedt. Het betekent ook dat we u graag voorzien van deskundig advies op maat. Lang niet iedereen weet immers even goed wat hij of zij precies wil. En als iemand dat al weet, is dat niet altijd de juiste oplossing voor het probleem. Soms zijn er betere oplossingen voorhanden waarvan men niet op de hoogte was. Onze elektriciens kunnen met u mee denken en adviseren omtrent de juiste oplossingen.

Neem dus vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Onze elektriciens komen graag bij u langs om uw project tot een goed einde te volbrengen!

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst in Groningen en omstreken

Onze storingsdienst is – zoals het een echte storingsdienst betaamt – altijd bereikbaar. We zijn 24 uur per dag en uiteraard 7 dagen per week in touw om mensen te helpen met een optredende stroomstoring. Doordat een stroomstoring zeer uiteenlopende oorzaken kan hebben en deze lang niet allemaal goed door een particulier verholpen kunnen worden, staan we dag en nacht voor u klaar.

Uiteraard kunt u zelf nog wel proberen om de problemen nader te inspecteren. Bij een gesprongen stop zal er vaak sprake zijn van overbelasting. Als de hele wijk zonder stroom zit zal er al snel sprake zijn van een storing bij de netbeheerder. Als de aardlekschakelaar uit is geschakeld zal er wellicht sprake zijn van kortsluiting. Hiermee kunt u wellicht verder zoeken naar de bron.

Storingsdienst staat altijd voor u klaar

Wanneer u de bron niet kunt vinden of zich er zelf niet aan wil wagen, kunt u met onze storingsdienst contact opnemen. We komen graag bij u langs om de problemen te verhelpen en u eventueel van nader advies te voorzien omtrent de te nemen stappen. Hiermee kunnen we u garanderen een persoonlijke oplossing op maat te bieden waarmee u niet alleen weer snel gebruik kunt maken van de stroom, maar bovenal ook in de toekomst verzekerd bent van een veilige installatie.

Werkgebied

Over ons.

Volton zorgt in Groningen voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektriciens inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 050-7820444.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom een elektricien van Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts