✓ 24/7 te bereiken

✓ Ook voor spoed

✓ Wij komen direct

✓ Elektrotechniek

✓ Kortsluiting verhelpen

✓ Elektra experts

Elektricien Groningen - Staat altijd voor u klaar!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! Elektricien Aan Huis uit Groningen geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Elektricien Aan Huis in Groningen:

Gericht op kwaliteit

Allround elektra werk

Stoppenkast repareren

Snel ter plaatse

Bent u op zoek naar een allround elektricien in Groningen?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Elektricien Aan Huis, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! Elektricien Aan Huis in Groningen staat klaar om u te helpen.

Elektricien Groningen

Uitstekende service van Elektricien Aan Huis

Service staat bij Elektricien Aan Huis hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. Elektricien Aan Huis is u graag van dienst in de omgeving van Groningen!

Overtuigd? Bel ons voor een afspraak!

Problemen verholpen door elektricien in Groningen

Aangezien de elektrische installatie in uw woning dagelijks aan het werk is, moet deze regelmatig gecontroleerd worden. Een dergelijke controle kunt u niet zelf uitvoeren, aangezien dit complex is en bovendien gevaarlijk. De controle moet u laten uitvoeren door een erkende elektricien. Daarom schakelt u Elektricien Aan Huis in voor het controleren van uw elektrische installatie. De kans bestaat dat er bij deze controle problemen aan het licht komen. Geen paniek, want ook deze problemen kunt u door onze elektricien in Groningen laten verhelpen.

Onderhoud door Elektricien Aan Huis

Wanneer u uw elektrische installatie tijdig laat controleren door onze elektricien uit Groningen, voorkomt u mogelijk problemen. Een installatie die nauwelijks gecontroleerd wordt, zal eerder gebreken vertonen dan een aansluiting waarbij tijdig controle is uitgevoerd. Twijfel dan ook niet en laat Elektricien Aan Huis regelmatig een blik werpen in uw meterkast. Op deze manier weet u dat uw aansluiting veilig is en naar behoren blijft werken. Al is dit natuurlijk geen garantie om problemen definitief het hoofd te bieden. Een probleem zit immers in een klein hoekje.

Controle aan uw elektrische installatie

Heeft u ondanks regelmatige controle toch problemen aan uw installatie? Ook dan helpt Elektricien Aan Huis u graag. Onze elektricien in Groningen zorgt ervoor dat uw elektrische installatie binnen de kortste keren weer naar behoren werkt. Nadat wij uw meterkast gecontroleerd en eventueel onderhouden hebben, zullen wij de installatie voorzien van een markering waarop onder meer staat wanneer u Elektricien Aan Huis weer moet contacteren voor een volgende controle.

De werkzaamheden van Elektricien Aan Huis in Groningen:

Hulp bij stroomuitval

Aanleg van stopcontacten

24/7 bereikbaar

Installatie en onderhoud meterkast

Over Elektricien Aan Huis:

Elektricien Aan Huis is actief in heel Groningen en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Elektricien Aan Huis voor u paraat!

Groepenkast vervangen door elektricien Groningen

Bij de vervanging van de groepenkast komt heel wat kijken. Allereerst is het natuurlijk de vraag hoe groot de groepenkast moet zijn. Daar valt snel een antwoord op te geven door te kijken naar de huidige situatie in de groepenkast en eventueel rekening te houden met toekomstige, veranderende wensen. Het kan immers zo zijn dat u nu aan een klein aantal groepen voldoende hebt, maar mogelijk wil u in de toekomst een dakkapel bijplaatsen, een sauna in de achtertuin creëren of wilt u andere grote elektronische apparaten aanschaffen waarmee in de groepenkast al rekening moet worden gehouden.

Veiligheid als grootste belang

Daarnaast moet er echter ook rekening worden gehouden met de veiligheid. De groepenkast is een belangrijk schakelpunt in de elektriciteitsvoorziening in de woning. De kwaliteit en veiligheid moet dus hoog zijn om kortsluiting en andere problemen te voorkomen. Daarom moeten de groepen beveiligd worden door stoppen, moet de hoofdzekering worden verzegeld en kunnen aanvullende groepen enkel worden aangesloten door erkend installateurs. Hiermee placht men te voorkomen dat er kans op kortsluiting en brand ontstaat door ondeskundige werkwijzen. Onze elektriciens hebben de laatste en beste vakkennis waarmee ze op een deskundige wijze uw groepenkast kunnen vervangen of uitbreiden.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting in Groningen oplossen

In de moderne tijd kan bijna niemand nog zonder elektriciteit. Alle apparaten die we in onze woning hebben, opereren met stroom. Zonder stroom doen ze niets en zijn ze dan ook onbruikbaar. Een werkend stroomnetwerk is dan ook van groot belang.

Toch kunnen er plots problemen ontstaan, bijvoorbeeld door kortsluiting. In geval van een kortsluiting kan de stroom uit het circuit ontsnappen waardoor de stroomdraden heel warm kunnen worden. Gelukkig zal een aardlekschakelaar tijdig de stroom afschakelen bij ontdekking van een kortsluiting; hierdoor worden brand en elektrocutie voorkomen.

Los de problemen wel echt op

Het probleem van kortsluiting moet dan echter alsnog aangepakt worden. De beste manier om kortsluiting aan te pakken, is door na te gaan of het probleem zich in een apparaat bevindt. Wanneer dit het geval is, is het vaak reeds voldoende wanneer dit betreffende apparaat vervangen wordt. Het kan echter ook zo zijn dat de storing zich niet in een apparaat bevindt, maar dat er een probleem aanwezig is in de elektriciteitskabels in en rondom de woning. In dit geval is een kortsluiting vele malen lastiger op te lossen en is hulp van een ervaren elektricien geboden. Door zijn jarenlange ervaring kan hij een kortsluiting zonder onnodig veel hak- en breekwerk verhelpen.

Storingsdienst in de stad Groningen

Een storingsdienst heeft als doel het verhelpen van spoedeisende gevallen. Wij kunnen uw problemen 24 uur per dag en uiteraard 7 dagen per week verhelpen indien dit noodzakelijk blijkt te zijn.

Structurele oplossingen gewenst?

Lang niet altijd kan een storing structureel verholpen worden op het moment dat wij langs kunnen komen. Wanneer er sprake is van een gesprongen stop door overbelasting, draaien we er uiteraard graag een nieuwe stop voor u in. Dat betekent echter wel dat bij een nieuwe overbelasting de stop wederom zal springen. Om dit te voorkomen zal u aanvullende maatregelen moeten treffen door bijvoorbeeld extra groepen bij te laten plaatsen. We adviseren u uiteraard graag over deze te nemen vervolgstappen en helpen u met een tijdelijke oplossing zodat u in ieder geval weer stroom hebt. We kunnen deze permanente oplossingen uiteraard ook voor u doorvoeren. U weet dan zeker dat de kans op storingen in de toekomst zo ver mogelijk wordt gereduceerd.

Neem contact op met onze elektriciens voor een afspraak wanneer er sprake is van een spoedgeval. Twijfel niet te lang als u niet zeker weet of er wel degelijk sprake is van een spoedeisend geval.

 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?
 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring

Elektra aanleggen door elektricien uit Groningen

Elektra aanleggen in en rondom de woning is een klus waar nogal wat kennis bij komt kijken. De meeste klussers kunnen uiteraard wel elektra aanleggen, maar het wordt vaak een ander verhaal als men ook nog eens alle richtlijnen en normen op dient te volgen. Dat wordt dan vaak al een lastiger verhaal. Hierom is het sterk aan te raden om het aanleggen van elektra uit te besteden aan professionals met jarenlange ervaring op het gebied van elektra. Onze elektriciens hebben veel vakkennis en laten u graag ervaren hoe het is als uw project door ware vakmensen tot een goed einde wordt gebracht.

Bouwbesluit 2012 en andere normen

Het aanleggen van elektra kan gepaard gaan met diverse gevaren. Juist om die reden zijn de bekende normen en onder andere ook het Bouwbesluit 2012 opgesteld. Onze elektriciens zijn uitstekend op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving.

Wanneer u graag zelf aan de slag gaat met elektra, kan u er uiteraard voor kiezen om een deel van het project zelf in handen te nemen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf pvc leidingen leggen en er kabels doorheen trekken. Het installeren van meer complexe zaken zoals groepenkasten kunt u dan uitbesteden aan een erkend elektricien.

Werkgebied

Over ons.

Elektricien Aan Huis zorgt in Groningen voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ons ook bereiken bij spoed. Onze spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komt zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u ons inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 085-7827564.

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Elektricien Aan Huis?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts