Elektricien Groningen - Betrouwbare elektricien service!

De aangesloten elektriciens lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektricien werkzaam in Groningen geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Groningen:

Gericht op kwaliteit

Allround elektra werk

Stoppenkast repareren

Snel ter plaatse

Op zoek naar een ervaren elektricien in Groningen?

Wij zijn Volton

Favicon

Op dit moment is er helaas nog geen elektricien actief in deze regio. Heeft u geen klus, maar een algemene vraag over Volton of bent u zelf een elektricien? Dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Volton is een elektraplatform dat in Nederland actief is. De elektrabedrijven die bij Volton zijn aangesloten, zijn gespecialiseerd in het aanleggen van elektra, het oplossen van kortsluiting en het uitvoeren van meterkastwerkzaamheden. Daarnaast kunt u hen ook inschakelen voor het vervangen of plaatsen van een groepenkast.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Groningen staat klaar om u te helpen.

elektricien Groningen

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Groningen!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Groepenkast laten plaatsen door elektricien in Groningen

De stroom die in de verschillende ruimtes in uw woning beschikbaar is, wordt doorgegeven door de groepenkast. Deze is bijna altijd te vinden in de meterkast en vormt een belangrijk onderdeel in iedere woning. Wanneer u problemen in uw elektrische installatie heeft, wilt u deze het liefst zo snel mogelijk laten verhelpen door een elektricien. Indien u in de omgeving van Groningen woont, doet u dit door contact op te nemen met een aangesloten elektriciens bij Volton.

Professionele installatie door de elektricien

De groepenkast vormt het hart van uw woning en het is dan ook aan te raden om deze door een ervaren elektricien te laten plaatsen. Wij van Volton werken enkel met aangesloten ervaren en goed geschoolde elektriciens in Groningen die weten hoe zij een groepenkast moeten plaatsen. Door onze aangesloten elektricien in Groningen in te schakelen, bent u daarnaast verzekerd van een veilige installatie. Op deze manier wordt u onder meer beschermd tegen kortsluiting en aardingsproblemen. De elektricien zorgt er dus voor dat uw groepenkast altijd naar behoren werkt.

Groepenkast repareren

Een defecte groepenkast kan ervoor zorgen dat u tijdelijk niet meer over stroom beschikt in uw woning. Dit probleem lost u op door de elektricien te contacteren. Dankzij de spoedservice zijn onze aangesloten elektriciens 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar om problemen in uw meterkast zo spoedig mogelijk te verhelpen. De elektricien in Groningen komt direct naar u toe en kijkt wat het probleem is. Indien er teveel stroom door de groep loopt, legt de elektricien direct een extra groep aan.

Elektricien nodig? Bel direct!

De elektricien werkzaamheden in GRONINGEN:

Hulp bij stroomuitval

Aanleg van stopcontacten

24/7 bereikbaar

Installatie en onderhoud meterkast

Groepenkast vervangen door onze elektricien uit Groningen

Misschien vraagt u zich wel eens af waarom men tot vervanging van de groepenkast over zou willen gaan. De redenen daarvoor liggen niet voor het oprapen, maar toch kunnen er diverse motiveringen zijn om de groepenkast te laten vervangen.

Uitbreiding of vervanging

Allereerst kan het gewenst zijn om de groepenkast uit te breiden. Misschien hebt u altijd al eens een jacuzzi in de badkamer of de achtertuin willen hebben. Wellicht denkt u erover om voortaan elektrisch te koken. Of u wil eindelijk eens de waterkoker, de frituurpan en de oven tegelijk aan kunnen hebben staan zonder zich zorgen te moeten maken of de stoppen het wel houden. Door verkeerd aangelegde groepen of door veranderde wensen van de bewoners kunnen bovenstaande situaties zich voordoen. Een vergroting van de groepenkast kan dan geboden zijn, maar een dergelijke vergroting is niet altijd mogelijk. Een vervanging van de groepenkast is echter wel altijd mogelijk. Wanneer uitbreiding van de groepenkast dus niet mogelijk is om uw wensen te realiseren, kan een vervanging van de groepenkast de oplossing voor het probleem zijn. Informeer daarom altijd bij onze aangesloten elektriciens naar de mogelijkheden. Of het nu gaat om uitbreiding of vervanging; ze lichten u graag voor over de kosten en mogelijkheden.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting in Groningen verhelpen

De stroomkabels die in woningen worden gebruikt, zijn voorzien van een isolatielaag. Deze laag kan bestaan uit kunststof of zogenaamde schellak. Het kan om diverse redenen gebeuren dat deze isolatielaag beschadigd raakt. Enkele redenen hiervoor zijn blootstelling aan warmte, stof of vocht. Wanneer de isolatielaag beschadigd is, kunnen de binnenste koperdraden elkaar raken en kan er kortsluiting ontstaan. De draden worden als gevolg hiervan heel heet, waardoor er gevaar op brand kan optreden. Uiteraard wil men dit koste wat kost voorkomen en om die reden is dan ook al een veertigtal jaren verplicht om een aardlekschakelaar in elke woning te hebben. Deze schakelaar schakelt de stroom af wanneer er een kortsluiting ontstaat. Het uitvallen van de stroom zal dan ook doorgaans een indicatie zijn dat er ergens kortsluiting is ontstaan.

Schakel niet zonder meer direct aardlekschakelaar weer in

Het is hierbij van groot belang dat u niet zonder meer de aardlekschakelaar weer omzet zonder de problemen te verhelpen. U doet dan immers de werking van de schakelaar teniet en creëert hiermee een kans op ongelukken. Schakel daarom een elektricien in voor een deskundig advies omtrent de te nemen stappen.

Elektra aanleggen in regio Groningen

Het aanleggen van elektra is een soms vrij ingewikkelde klus. Veel klussers kiezen er desondanks toch voor om dit zelf te doen – met wisselend succes. Misschien besteedt u het aanleggen van elektra toch liever uit aan mensen die dit al jarenlang dag in, dag uit doen. Onze aangesloten vakmannen weten van aanpakken en weten van de hoed en de rand. Door de jarenlange ervaring en kennis van zaken, kunnen zij elk project tot een goed einde brengen.

Aansluiten van elektra op juiste wijze volgens recente normen

Dat houdt niet alleen in dat het aansluiten van de elektra op de juiste wijze en volgens de laatste normen geschiedt. Het betekent ook dat we u graag voorzien van deskundig advies op maat. Lang niet iedereen weet immers even goed wat hij of zij precies wil. En als iemand dat al weet, is dat niet altijd de juiste oplossing voor het probleem. Soms zijn er betere oplossingen voorhanden waarvan men niet op de hoogte was. Onze aangesloten elektriciens kunnen met u mee denken en adviseren omtrent de juiste oplossingen.

Neem dus vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Onze aangesloten elektriciens komen graag bij u langs om uw project tot een goed einde te volbrengen!

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst in Groningen en omstreken

Onze storingsdienst is – zoals het een echte storingsdienst betaamt – altijd bereikbaar. We zijn 24 uur per dag en uiteraard 7 dagen per week in touw om mensen te helpen met een optredende stroomstoring. Doordat een stroomstoring zeer uiteenlopende oorzaken kan hebben en deze lang niet allemaal goed door een particulier verholpen kunnen worden, staan we dag en nacht voor u klaar.

Uiteraard kunt u zelf nog wel proberen om de problemen nader te inspecteren. Bij een gesprongen stop zal er vaak sprake zijn van overbelasting. Als de hele wijk zonder stroom zit zal er al snel sprake zijn van een storing bij de netbeheerder. Als de aardlekschakelaar uit is geschakeld zal er wellicht sprake zijn van kortsluiting. Hiermee kunt u wellicht verder zoeken naar de bron.

Storingsdienst staat altijd voor u klaar

Wanneer u de bron niet kunt vinden of zich er zelf niet aan wil wagen, kunt u met onze storingsdienst contact opnemen. We komen graag bij u langs om de problemen te verhelpen en u eventueel van nader advies te voorzien omtrent de te nemen stappen. Hiermee kunnen we u garanderen een persoonlijke oplossing op maat te bieden waarmee u niet alleen weer snel gebruik kunt maken van de stroom, maar bovenal ook in de toekomst verzekerd bent van een veilige installatie.

Werkgebied

Waarom een elektricien van Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts

Neem contact op met de elektricien

Volton is een landelijk platform voor elektriciens, wij zorgen ervoor dat iedere inwoner van Nederland eenvoudig een elektricien kan vinden. Er is echter in jouw woonplaats nog geen elektricien beschikbaar, maar hier wordt hard voor jou aan gewerkt.

Openingstijden

De elektriciens zijn 24/7 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen ze GÉÉN extra tarieven)

Over ons.

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 085-7827564.