Elektricien Hilversum - Unikol Elektra is uw kwaliteitsspecialist!

Unikol Elektra lost al uw elektra problemen graag voor u op! De elektricien werkzaam in Hilversum geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Hilversum:

Persoonlijke aanpak

Specialist van alle elektra

Stoppenkast werkzaamheden

Snel ter plaatse

Op zoek naar een ervaren elektricien in Hilversum?

Marcia en Stephan

Favicon

Wie zijn Marcia en Stephan?

Elektricien nodig? Dan kunt u ons bellen. Wij zijn Marcia en Stephan, aangenaam kennis te maken. Heeft u een probleem met uw elektriciteit? Dan helpen wij u graag. Marcia staat u telefonisch te woord en Stephan werkt als elektrotechnisch installatiespecialist. Voor hen is vrijwel elke dag anders. Hierdoor blijft het werk afwisselend en verveeld het nooit. We werken elke dag met plezier voor onze klant. Het contact met de klanten vinden wij erg belangrijk en we overleggen veel met de klanten waardoor ze niet voor verassingen komen te staan.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. De aangesloten elektrabedrijven gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Hilversum staat klaar om u te helpen.

elektricien Hilversum

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Hilversum!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Hulp op het gebied van elektra nodig? Bel de elektricien in Hilversum!

Wanneer u binnenkort start met de nieuw-, aan- of verbouw van een woning kunt u bijna niet ontkomen aan het uitvoeren van verschillende werkzaamheden op het gebied van elektra. Denk aan het aanleggen van elektriciteitskabels, het aansluiten van elektrische apparaten, het installeren van de groepen in de meterkast van uw woning, enzovoorts. Deze werkzaamheden kunt u voor een deel zelf uitvoeren, bijvoorbeeld door zelf de elektriciteitskabels aan te leggen en zelf stopcontacten te installeren.

Mocht u twijfelen aan uw vaardigheden in het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van elektra, dan kunt u de hulp van de elektricien in Hilversum inschakelen. De aangesloten elektriciens bij Volton hebben een ruime ervaring met het uitvoeren van verschillende werkzaamheden in en rondom uw woning. Zo is de kans op complicaties in het elektriciteitsnetwerk van uw woning minimaal!

Volton voor het leggen van kabels

Het aanleggen van elektriciteitskabels in en rondom uw woning is een belangrijke klus, om kortsluitingen in een later stadium te voorkomen. De elektricien in Hilversum zorgt ervoor dat de ondergrond schoon is als de elektriciteitskabels gelegd worden, voorkomt dat elektriciteitskabels tegen elkaar aan komen te liggen, enzovoorts. Wanneer elektriciteitskabels tegen elkaar aan zouden liggen kan de vrijgekomen warmte minder goed weg, waardoor de buitenste laag van een elektriciteitskabel smelt. De binnenzijde komt hierbij bloot te liggen, met alle risico’s van dien. Als de binnenzijde van een elektriciteitskabel in contact komt met de binnenzijde van een andere elektriciteitskabel zorgt dit voor een kortsluiting.

Ook een kortsluiting voorkomen in huis? Schakel de hulp van onze aangesloten elektricien in Hilversum in!

Over Volton

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra.

De elektricien werkzaamheden in Hilversum:

Aanleggen van bedrading

Renoveren van elektra

Dag en nacht bereikbaar

Plaatsen en onderhouden meterkast

Elektricien nodig? Bel Marcia en Stephan!

Groepenkast vervangen rond Hilversum

Tot de vervanging van een groepenkast wordt in het algemeen enkel overgegaan in het kader van vernieuwingen in een verouderde woning. Wanneer er sprake is van een sterk verouderde groepenkast, is het zeer sterk aan te raden deze te laten moderniseren. Soms is het echter verstandiger om, mede met het oog op de toekomst, de groepenkast compleet te vervangen. De eisen die aan de veiligheid en de installatiewijze in en rondom de groepenkast worden gesteld, zijn in de loop der tijd sterk veranderd en veel strenger geworden. Dat is niet zonder reden. Er gebeuren immers nog steeds ongevallen in huis, tuin en keuken situaties die door betere normen zouden kunnen worden voorkomen. Met de strengere normen hoopt men het aantal ongevallen te reduceren, tot nu toe is dat zeker niet zonder gevolgen gebleven.

Vervangen van de meterkast door erkend installateur

Wanneer de verouderde meterkast vervangen wordt, is het verstandig hiervoor een erkend installateur in te schakelen. Hierdoor weet u zeker dat de groepenkast op een deskundige wijze wordt geïnstalleerd en u voorlopig weer met een gerust hart de elektronische installatie in de woning kunt gebruiken.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting rondom Hilversum

Een kortsluiting kan om tal van redenen ontstaan. Vaak kan direct al met enige zekerheid worden geconstateerd wat de oorzaak van het probleem is. Veelal gaat het immers om defecte apparaten die worden ingeschakeld en waarna vrijwel direct de stroom er af zal gaan. Dit komt doordat de aardlekschakelaar in de gaten heeft dat er ergens in het circuit sprake is van een kortsluiting. U weet nu dat de kortsluiting zich hoogstwaarschijnlijk bevindt in het laatst aangesloten of ingeschakelde apparaat. Door dit apparaat los te koppelen en de stroom weer in te schakelen, kunt u verifiëren of dit inderdaad het geval is.

Problemen in de bekabeling? Schakel expert in

Een kortsluiting kan echter ook ontstaan doordat er een probleem is in de bekabeling. In dit geval is het een stuk lastiger om de kortsluiting te verhelpen. Nu is immers de komst van een deskundige elektricien sterk aan te bevelen. Hij zal het netwerk doormeten en zo al snel het aantal mogelijke plaatsen van de kortsluiting sterk kunnen reduceren. Dat is echter uiteraard nog niet voldoende. De kortsluiting moet immers ook nog verholpen worden. Ook dit kan uiteraard door een elektricien worden gedaan. Zo weet u zeker dat de woning weer geheel veilig is en u zich over een kortsluiting geen zorgen meer hoeft te maken.

Elektra aanleggen door kundige elektriciens in Hilversum

Bij het aanleggen van elektra zijn een paar uitgangspunten van groot belang.

Allereerst is het zeer belangrijk dat de veiligheid van de installatie voorop staat. Tegenwoordig zijn er tal van normen die door de markt breed gedragen worden. Dat is niet voor niets; de veiligheid van de installatie is immers van groot belang voor de betrouwbaarheid ervan. Elektra kan zeer gevaarlijk zijn wanneer er sprake is van een ondeugdelijke aansluiting, waardoor hier dan ook zeer zorgvuldig mee omgegaan moet worden.

Eenvoudige uitbreiding gewenst

Daarnaast is het belangrijk dat een netwerk eenvoudig kan worden uitgebreid. We zien regelmatig dat het aanleggen van elektra op de maximum capaciteit gebeurt. Wanneer er dan enkele jaren later een sauna wordt aangelegd, moet een deel van de installatie opnieuw op een andere wijze worden aangelegd. Dat is zonde en daarom zou een installatie altijd met groei in het achterhoofd moeten worden aangelegd.

Tenslotte is ook de afwerking zeer van belang. Veel mensen hechten er waarde aan dat kabels netjes worden weggewerkt en de werkplek goed wordt achtergelaten. Dat terwijl anderen graag zelf de rommel opruimen om zo iets te kunnen besparen op de offerte.

Wat uw wensen ook zijn, de ervaren en deskundige aangesloten elektriciens bij Volton houden er maar al te graag rekening mee!

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst voor problemen in Hilversum

Iedereen kan wel eens te maken krijgen met een stroomstoring. Dat kan uiterst vervelend zijn. Stroomstoringen komen immers altijd op het moment dat het totaal niet goed uit komt. Gelukkig is daar onze storingsdienst die u graag weer op weg helpt. Is er een storing aan de groepenkast? Krijgt u een kortsluiting maar niet opgelost? De ervaren elektriciens staan voor u klaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Uiteraard dus ook in de weekenden en op feestdagen.

Bovenaan prioriteitenlijstje

Uw probleem staat bovenaan het prioriteitenlijstje. De elektriciens doen hun uiterste best om een passende oplossing te vinden. Dat lukt helaas niet altijd in een paar uur. Soms is een stroomstoring het gevolg van een foute installatie in de woning waardoor diverse kabels getrokken moeten worden en misschien hier en daar wat vervangen dient te worden. In deze gevallen kunnen we een tijdelijke oplossing bieden zodat u in ieder geval weer stroom hebt, en op een later moment terugkeren om een structurele oplossing te bieden zodat u ook echt klaar bent voor de toekomst.

Neem contact op met Marcia en Stephan

U kunt mij inschakelen voor alle soorten elektriciens werkzaamheden. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor inschakelen voor onderhoud en reparatie!

Wie schakel ik in?

Unikol Elektra
KVK: 61570176

Werkgebied

U kunt bij ons ook terecht in: Bussum, Huizen, Naarden

Over ons.

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 035-7820537.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact op met een aangesloten elektricien bij Volton! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts