Logo volton

Elektricien Lelystad - Uw elektro specialist!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Lelystad geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Lelystad:

Kwaliteit staat voorop

Van meterkast tot aansluitingen

Vakkundig maatwerk

Hulp bij nood

Op zoek naar een ervaren elektricien in Lelystad?

Marcia en Arthur

Favicon

Wie zijn Marcia en Stephan?

Elektricien nodig? Dan kunt u ons bellen. Wij zijn Marcia en Stephan, aangenaam kennis te maken. Heeft u een probleem met uw elektriciteit? Dan helpen wij u graag. Marcia staat u telefonisch te woord en Arthur werkt als elektrotechnisch installatiespecialist. Voor ons is vrijwel elke dag anders. Hierdoor blijft het werk afwisselend en verveeld het nooit. We werken elke dag met plezier voor onze klant. Het contact met de klanten vinden wij erg belangrijk en we overleggen veel met de klanten waardoor ze niet voor verassingen komen te staan.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Lelystad.

elektricien Lelystad

Uitstekende service van Volton

Service staat bij de elektriciens van Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend.De elektricien van Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Lelystad!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Elektricien in Lelystad vervangt uw doorgeslagen stoppen

Wanneer u in een oudere woning woont, beschikt uw meterkast waarschijnlijk nog over groepen met stoppen. Deze stoppen zorgen ervoor dat de hoeveelheid stroom die door de groep loopt, beperkt wordt tot een maximum. Als er toch teveel stroom door een bepaalde groep gevraagd wordt, slaat de stop door. Is dit bij u het geval? Neem dan contact op met de elektricien van Volton. Onze medewerkers uit Lelystad zullen voor u de doorgeslagen stop vervangen en zorgen dat de elektriciteit binnen de kortste keren weer werkt.

Stoppen in de meterkast

Zoals gezegd zorgen de stoppen in de meterkast ervoor dat er niet teveel stroom door een bepaalde groep kan lopen. Indien dit toch het geval is, smelt er een draadje in de stop. Als gevolg hiervan slaat de stop door, waardoor de stroom wordt uitgeschakeld. Een doorgeslagen stop is niet te repareren, maar moet vervangen worden. Dit kan onze elektricien uit Lelystad voor u doen.

Volton plaatst extra groep

Wanneer er structureel teveel stroom door een bepaalde groep loopt zal uw stop constant doorslaan. In dat geval doet u er goed aan om een extra groep aan te laten leggen. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze elektricien uit Lelystad repareert in eerste instantie uw doorgeslagen stop en legt daarna voor u een nieuwe groep aan. Op deze manier wordt de kans op een doorslaande stop tot een minimum beperkt.

Over Volton

Volton is actief in Lelystad en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in LELYSTAD:

Hulp bij kortsluiting

Aanleg elektra

24/7 storingsdienst

Groepenkast aansluiten

Elektricien nodig? Bel Marcia en Stephan!

Groepenkast vervangen in Lelystad

De belangrijkste vraag die bij het vervangen van een groepenkast naar boven komt drijven, is de vraag hoeveel groepen er ingebouwd moeten worden. U kunt zoveel groepen laten plaatsen als u zelf wil. Hoe meer groepen er in de groepenkast komen, hoe duurder de vervanging zal zijn. Bij te weinig groepen zal er echter al snel overbelasting plaatsvinden waardoor de stoppen zullen springen wanneer er bepaalde apparaten tegelijkertijd worden gebruikt. Zo zijn er woningen waarbij de stop springt wanneer u zowel de wasdroger als de frituurpan inschakelt. Het moge duidelijk zijn dat dit ongewenst gedrag is.

Denk goed na over de indeling van de groepen

Het is daarom sterk aan te raden goed na te denken over de aan te leggen groepen. U kunt daar uiteraard zelf al over nadenken, maar het is ook verstandig om hier een elektricien in te betrekken. Hij heeft vaak jarenlange ervaring op het gebied van groepenkasten waardoor hij u goed kan adviseren over de hoeveelheid stoppen. Hij weet immers waar mensen op den duur tegenaan gaan lopen en in welke gevallen ze achteraf extra groepen willen laten aanleggen. Het is daardoor vaak ook verstandiger om één of twee extra groepen te laten aanleggen. Ze zijn er dan alvast voor wanneer u ze nodig hebt.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting wordt opgelost in Lelystad

Weet u hoe u moet handelen in het geval er sprake is van kortsluiting? Zo ja, gefeliciteerd! U bent een van de weinigen die echt weet hoe hij of zij moet handelen. Zo nee, voelt u zich zeker niet bezwaard. Er is nog altijd veel onduidelijkheid bij wanneer er een elektricien ingeschakeld dient te worden bij een kortsluiting. We zullen hier daarom enkele gevallen bespreken die zich bij kortsluiting kunnen voordoen.

Twee redenen waardoor kortsluiting kan ontstaan

Allereerst kan er sprake zijn van een kortsluiting die wordt veroorzaakt door een defect apparaat. Te denken valt aan een stofzuiger die zijn beste tijd heeft gehad of een strijkbout die aan vervanging toe is. Het kan overigens ook gaan om nieuwe apparaten die een gebrek vertonen. Deze situaties zijn te herkennen aan het plotselinge uitvallen van de stroom bij het inschakelen van het apparaat. Vervang het apparaat of laat het repareren; gebruik het tot die tijd niet meer.

Een andere oorzaak is wanneer er sprake is van een defect in de stroomkabels. Het isolatiemateriaal kan beschadigd zijn en kortsluiting veroorzaken. Deze vorm is te herkennen aan het plotselinge uitvallen van de stroom zonder duidelijke aanwijsbare reden. Schakel in dit geval altijd een elektricien in om het probleem te laten verhelpen.

In Lelystad elektra aanleggen

Onze elektriciens hebben veel kennis van zaken als het gaat over het aanleggen van elektra. De aanleg van elektra is een behoorlijk nauwkeurige klus. Er komt van alles kijken bij het aanleggen van elektra.

De voorbereiding is bijvoorbeeld al van groot belang. Door goed in te schatten wat precies de wensen en eisen zijn – niet alleen nu, maar ook in de toekomst – kan er een solide netwerk worden aangelegd dat weer tientallen jaren mee kan gaan.

Veel vakkennis en ervaring

Onze elektriciens beschikken over veel vakkennis op het gebied van elektra. Ze zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving en van de laatste normen die in de markt worden gehanteerd. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de aangelegde elektra voldoet aan alle eisen die op dit moment gelden, en dat de elektra zowel veilig als betrouwbaar is. Dat zijn immers twee belangrijke aspecten van elektra in huis.

Aarzel dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Onze elektriciens nemen uw klus graag uit handen!

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst rondom Lelystad

Vrijwel iedereen die een huis bewoont zal wel eens te maken hebben met een stroomstoring. In de meeste gevallen kun je daar zelf helemaal niets aan doen. Het elektriciteitsnet is nu eenmaal bijzonder gevoelig voor storingen. De kans op problemen is dan ook levensgroot en we zien dan ook regelmatig dat er ergens iets mis gaat.

Er zijn echter ook problemen waar u wel wat aan kunt doen. Dit zijn de storingen die zich binnenshuis bevinden. Deze storingen kunt u wellicht niet altijd voorkomen, maar u kunt ze wel weer zo snel als mogelijk laten oplossen.

Oorzaak van stroomstoring niet altijd duidelijk aanwijsbaar

Het is altijd de vraag waardoor een stroomstoring is ontstaan. Soms is er een heel duidelijk aanwijsbare reden. Een stofzuiger die, eenmaal ingeschakeld, de stroom laat uitvallen, is direct al heel verdacht en kan wel eens een kortsluiting bevatten.

Er kunnen echter ook meer complexe problemen spelen. Zo kan de isolatie van draden in de muur verweerd of aangetast zijn. Hierdoor kunnen de koperen draden elkaar raken en kan zo kortsluiting ontstaan. Deze kortsluiting vereist een heel ander soort aanpak dan een defect apparaat dat gerepareerd of vervangen moet worden. Onze deskundige elektriciens kunnen u hierover adviseren.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Dronten
Emmeloord

Over ons

Volton zorgt in Lelystad voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektriciens inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0320-782544.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts