Elektricien Nijmegen - Neem snel contact op met De Ruyter Elektrotechniek!

De Ruyter Elektrotechniek lost al uw elektra problemen graag voor u op! De elektricien werkzaam in Nijmegen geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Nijmegen:

Veilig en vakkundig

Voor al uw elektra

Vakbekwame elektriciens

24 uur bereikbaar

Op zoek naar een ervaren elektricien in Nijmegen?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Nijmegen staat klaar om u te helpen.

elektricien Nijmegen

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Nijmegen!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Elektra aan laten leggen door elektricien in Nijmegen

Het aanleggen van elektra is een lastige klus wanneer u hier geen verstand van heeft. Komt u er zelf niet uit of wilt u er gewoonweg niet aan beginnen? Dan kunt u via Volton een elektricien inschakelen. Indien u woonachtig bent in de omgeving van Nijmegen, staan de aangesloten elektriciens bij Volton zo bij u op de stoep. Op deze manier is de elektra in uw woning binnen de kortste keren aangelegd.

Elektricien bij u in de buurt inschakelen

Bent u net verhuisd en wilt u meer stopcontacten of schakelaars in uw woning? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Om deze elektra ook naar behoren te laten werken, moeten er wel kabels aangelegd worden naar de betreffende punten om deze ook van stroom te kunnen voorzien. Wanneer u dit zelf gaat doen, moet u hier wel enige ervaring mee hebben. Zo moet u namelijk sleuven in de muur frezen om alles netjes weg te werken. De aangesloten elektriciens bij Volton zijn gespecialiseerd in het aanleggen van elektra een nemen u het werk dan ook maar wat graag uit handen.

Ervaren elektricien in Nijmegen

Wanneer u meer elektrische apparaten in een ruimte heeft aangesloten dan een stop aankan, vliegt de stop eruit. Om alle apparaten gelijktijdig te laten werken, moet u het apparaat aansluiten op een andere groep. Indien er geen groep meer beschikbaar is, schakelt u de elektricien in Nijmegen in om een nieuwe groep te plaatsen. De elektriciens weten door hun jarenlange ervaring precies wat er moet gebeuren om een nieuwe groep aan te sluiten en alle elektrische apparaten naar behoren te laten werken.

De elektricien werkzaamheden in NIJMEGEN:

Storingen

Onderhoud van elektra

24 uurs service

Elektrotechnische installaties

Over Volton:

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra.

Elektricien Nijmegen voor vervangen van de groepenkast

Het is sterk aan te raden om de huidige groepenkast te vervangen als deze niet langer kan voldoen aan de voorschriften van vandaag te dag, zeker als het gaat om de veiligheid. Zo is sinds de jaren ’70 de aanwezigheid van een aardlekschakelaar verplicht. Woningen die voor die tijd van een groepenkast zijn voorzien, hebben vaak niet een dergelijke schakelaar, waardoor er gevaar kan ontstaan in het geval van kortsluiting. Het is dus sterk aan te raden om groepenkasten van voor deze periode te laten vervangen.

Waarom nog meer een groepenkast vervangen?

Een andere reden om de groepenkast kan zijn dat de aanwezigheid van een hoofdschakelaar verplicht is, dat er meer dan vier groepen achter een aardlekschakelaar aangesloten zijn of dat de bedrading niet meer veilig geacht kan worden. In deze situaties doet men er vaak goed aan om de groepenkast te laten vervangen teneinde de veiligheid in de woning weer te herstellen.

Als u overweegt de groepenkast te vervangen, helpen de aangesloten elektriciens bij Volton u graag daarbij. Met ons vakkundig personeel kunnen we garanderen dat het vervangen van de groepenkast op een ordentelijke en professionele wijze geschiedt zodat de veiligheid weer gewaarborgd kan worden.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien Nijmegen over elektra aanleggen

De elektra is iets wat in een woning vaak tientallen malen gewijzigd wordt. De keuken wordt verplaatst, er komt een kinderkamer bij, de badkamer wordt verbouwd: allemaal redenen om de bedrading in de woning op de schop te nemen.

Het inschakelen van professionele elektriciens zorgt ervoor dat het aanleggen van de elektra op een vakkundige wijze geschiedt. Dit is belangrijk omdat de veiligheid zo goed wordt gewaarborgd. Niet juist aangelegde elektra kan een bron vormen van problemen met betrekking tot de elektra. Het gevaar van kortsluiting (met mogelijk brand tot gevolg!) kan op de loer liggen, maar louter stroomuitval is uiteraard ook al zeer vervelend. Bovendien kunnen experts vaak goed met u meedenken omtrent de bouw- of verbouwplannen, waardoor de elektra zo optimaal mogelijk kan worden ingericht.

Een veilig gevoel

Wanneer u weet dat een specialist de elektra heeft aangelegd, kan dat een hele geruststelling zijn. U weet dan dat de elektra volgens de laatste normen is aangelegd en de kans op problemen zo gering mogelijk is. Door een aangesloten elektricien bij Volton in te schakelen, bent u gegarandeerd van een veilige en juiste aanleg van de elektra in en rondom de woning.

Elektra aanleggen in regio Nijmegen

Het aanleggen van elektra is een soms vrij ingewikkelde klus. Veel klussers kiezen er desondanks toch voor om dit zelf te doen – met wisselend succes. Misschien besteedt u het aanleggen van elektra toch liever uit aan mensen die dit al jarenlang dag in, dag uit doen. De elektriciens weten van aanpakken en weten van de hoed en de rand. Door de jarenlange ervaring en kennis van zaken, kunnen zij elk project tot een goed einde brengen.

Aansluiten van elektra op juiste wijze volgens recente normen

Dat houdt niet alleen in dat het aansluiten van de elektra op de juiste wijze en volgens de laatste normen geschiedt. Het betekent ook dat we u graag voorzien van deskundig advies op maat. Lang niet iedereen weet immers even goed wat hij of zij precies wil. En als iemand dat al weet, is dat niet altijd de juiste oplossing voor het probleem. Soms zijn er betere oplossingen voorhanden waarvan men niet op de hoogte was. De aangesloten elektricien bij Volton kunnen met u mee denken en adviseren omtrent de juiste oplossingen.

Neem dus vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. De elektriciens komen graag bij u langs om uw project tot een goed einde te volbrengen!

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst van elektricien Nijmegen

Uiteraard hoopt iedereen dat het hem of haar bespaard zal blijven, maar helaas kan iedereen wel eens te maken krijgen met een stroomstoring. De ervaring leert dat stroomstoringen altijd plaatsvinden op momenten dat het totaal niet uitkomt, maar helaas wordt daar niet om gevraagd.

In sommige gevallen is de storing relatief gemakkelijk te verhelpen. Een gesprongen stop kan immers eenvoudig vervangen worden, of bij de moderne stoppen weer eenvoudig teruggezet worden. Wanneer de stop echter meteen weer springt, is het sterk aan te raden om onze storingsdienst te contacteren. Met de storingsdienst geven de elektriciens uw storing de hoogste prioriteit, waardoor we uw probleem zo snel als mogelijk kunnen herstellen. Dat geldt dus ook in de avonduren, in de weekenden en op feestdagen.

We vinden de oorzaak en dragen een passende oplossing aan

Belangrijk bij een stroomstoring is dat het euvel zo snel mogelijk wordt gevonden. Een stroomuitval is heel erg vervelend en kortsluiting kan mogelijk voor brand zorgen. Reden genoeg dus om deze problemen serieus te nemen en de storingsdienst van Volton in te schakelen wanneer het probleem dieper lijkt te liggen dan het enkel springen van een stop. Mocht u twijfelen over de spoedeisendheid, dan denken we uiteraard ook graag met u mee.

Neem contact op met Nico

U kunt mij inschakelen voor alle soorten elektriciens werkzaamheden. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor inschakelen voor onderhoud en reparatie!

Wie schakel ik in?

De Ruyter Elektrotechniek
KVK: 91736315

Werkgebied

U kunt bij ons ook terecht in: Arnhem, Oss, Uden, Wijchen

Over ons.

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via  024-7820536.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact op met de elektricien! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom een elektricien van Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts