✓ 24/7 te bereiken

✓ Ook voor spoed

✓ Wij komen direct

✓ Elektrotechniek

✓ Kortsluiting verhelpen

✓ Elektra experts

Elektricien In Nijmegen nodig?
Neem dan snel contact op!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! Elektricien Aan Huis uit Nijmegen geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Elektricien Aan Huis in Nijmegen:

Veilig en vakkundig

Voor al uw elektra

Vakbekwame elektriciens

24 uur bereikbaar

Op zoek naar een ervaren elektricien in Nijmegen?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Elektricien Aan Huis, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! Elektricien Aan Huis in Nijmegen staat klaar om u te helpen.

Elektricien Nijmegen

Uitstekende service van Elektricien Aan Huis

Service staat bij Elektricien Aan Huis hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. Elektricien Aan Huis is u graag van dienst in de omgeving van Nijmegen!

Overtuigd? Bel ons voor een afspraak!

Elektra aan laten leggen door elektricien in Nijmegen

Het aanleggen van elektra is een lastige klus wanneer u hier geen verstand van heeft. Komt u er zelf niet uit of wilt u er gewoonweg niet aan beginnen? Dan kunt u Elektricien Aan Huis inschakelen. Indien u woonachtig bent in de omgeving van Nijmegen, staan onze elektriciens zo bij u op de stoep. Op deze manier is de elektra in uw woning binnen de kortste keren aangelegd.

Elektricien Aan Huis inschakelen

Bent u net verhuisd en wilt u meer stopcontacten of schakelaars in uw woning? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Om deze elektra ook naar behoren te laten werken, moeten er wel kabels aangelegd worden naar de betreffende punten om deze ook van stroom te kunnen voorzien. Wanneer u dit zelf gaat doen, moet u hier wel enige ervaring mee hebben. Zo moet u namelijk sleuven in de muur frezen om alles netjes weg te werken. Wij van Elektricien Aan Huis zijn gespecialiseerd in het aanleggen van elektra een nemen u het werk dan ook maar wat graag uit handen.

Ervaren elektricien in Nijmegen

Wanneer u meer elektrische apparaten in een ruimte heeft aangesloten dan een stop aankan, vliegt de stop eruit. Om alle apparaten gelijktijdig te laten werken, moet u het apparaat aansluiten op een andere groep. Indien er geen groep meer beschikbaar is, schakelt u onze elektricien uit Nijmegen in om een nieuwe groep te plaatsen. Elektricien Aan Huis weet door haar jarenlange ervaring precies wat er moet gebeuren om een nieuwe groep aan te sluiten en alle elektrische apparaten naar behoren te laten werken.

De werkzaamheden van Elektricien Aan Huis in Nijmegen:

Storingen

Onderhoud van elektra

24 uurs service

Elektrotechnische installaties

Over Elektricien Aan Huis:

Elektricien Aan Huis is actief in Nijmegen en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Elektricien Aan Huis voor u paraat!

Elektricien Nijmegen voor vervangen van de groepenkast

Het is sterk aan te raden om de huidige groepenkast te vervangen als deze niet langer kan voldoen aan de voorschriften van vandaag te dag, zeker als het gaat om de veiligheid. Zo is sinds de jaren ’70 de aanwezigheid van een aardlekschakelaar verplicht. Woningen die voor die tijd van een groepenkast zijn voorzien, hebben vaak niet een dergelijke schakelaar, waardoor er gevaar kan ontstaan in het geval van kortsluiting. Het is dus sterk aan te raden om groepenkasten van voor deze periode te laten vervangen.

Waarom nog meer een groepenkast vervangen?

Een andere reden om de groepenkast kan zijn dat de aanwezigheid van een hoofdschakelaar verplicht is, dat er meer dan vier groepen achter een aardlekschakelaar aangesloten zijn of dat de bedrading niet meer veilig geacht kan worden. In deze situaties doet men er vaak goed aan om de groepenkast te laten vervangen teneinde de veiligheid in de woning weer te herstellen.

Als u overweegt de groepenkast te vervangen, helpt Elektricien Aan Huis u graag daarbij. Met ons vakkundig personeel kunnen we garanderen dat het vervangen van de groepenkast op een ordentelijke en professionele wijze geschiedt zodat de veiligheid weer gewaarborgd kan worden.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien Nijmegen en kortsluiting

De stroomdraden die in en rondom de woning worden gebruikt, bestaan uit een isolatielaag en een geleidend materiaal. De buitenste laag, de isolatielaag, bestaat meestal uit kunststof, terwijl het geleidende materiaal, het binnenste, doorgaans uit koper bestaat. Het koper geleidt de elektriciteit terwijl het isolatiemateriaal ervoor zorgt dat er geen kortsluiting kan ontstaan.

Soms kan er echter een probleem ontstaan waarbij de isolatielaag aangetast blijkt te zijn en waardoor er kortsluiting kan ontstaan. Op het moment dat er een kortsluiting plaatsvindt, schakelt de aardlekschakelaar zichzelf uit waardoor de stroom wordt uitgeschakeld. Op die manier wordt brand voorkomen, maar zit u dus wel zonder stroom. Dat kan erg vervelend zijn en daarom biedt de spoedservice vaak uitkomst.

Laat kortsluiting zo snel mogelijk nakijken

Het is belangrijk om daarom bij kortsluiting zo snel mogelijk de installatie door te lichten en na te kijken. Schakel zeker niet zomaar de stroom weer in; daardoor kunnen levensgevaarlijke situaties ontstaan! Elektricien Aan Huis adviseert u graag omtrent de te nemen stappen en helpt u graag bij het oplossen van de kortsluiting. Door onze grote kennis op het gebied van elektra, kunnen we een kortsluiting doorgaans snel lokaliseren en efficiënt verhelpen.

Storingsdienst van elektricien Nijmegen

Uiteraard hoopt iedereen dat het hem of haar bespaard zal blijven, maar helaas kan iedereen wel eens te maken krijgen met een stroomstoring. De ervaring leert dat stroomstoringen altijd plaatsvinden op momenten dat het totaal niet uitkomt, maar helaas wordt daar niet om gevraagd.

In sommige gevallen is de storing relatief gemakkelijk te verhelpen. Een gesprongen stop kan immers eenvoudig vervangen worden, of bij de moderne stoppen weer eenvoudig teruggezet worden. Wanneer de stop echter meteen weer springt, is het sterk aan te raden om onze storingsdienst te contacteren. Met onze storingsdienst geven we uw storing de hoogste prioriteit, waardoor we uw probleem zo snel als mogelijk kunnen herstellen. Dat geldt dus ook in de avonduren, in de weekenden en op feestdagen.

We vinden de oorzaak en dragen een passende oplossing aan

Belangrijk bij een stroomstoring is dat het euvel zo snel mogelijk wordt gevonden. Een stroomuitval is heel erg vervelend en kortsluiting kan mogelijk voor brand zorgen. Reden genoeg dus om deze problemen serieus te nemen en de storingsdienst van Elektricien Aan Huis in te schakelen wanneer het probleem dieper lijkt te liggen dan het enkel springen van een stop. Mocht u twijfelen over de spoedeisendheid, dan denken we uiteraard ook graag met u mee.

 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?
 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring

Elektricien Nijmegen over elektra aanleggen

De elektra is iets wat in een woning vaak tientallen malen gewijzigd wordt. De keuken wordt verplaatst, er komt een kinderkamer bij, de badkamer wordt verbouwd: allemaal redenen om de bedrading in de woning op de schop te nemen.

Het inschakelen van professionele elektriciens zorgt ervoor dat het aanleggen van de elektra op een vakkundige wijze geschiedt. Dit is belangrijk omdat de veiligheid zo goed wordt gewaarborgd. Niet juist aangelegde elektra kan een bron vormen van problemen met betrekking tot de elektra. Het gevaar van kortsluiting (met mogelijk brand tot gevolg!) kan op de loer liggen, maar louter stroomuitval is uiteraard ook al zeer vervelend. Bovendien kunnen experts vaak goed met u meedenken omtrent de bouw- of verbouwplannen, waardoor de elektra zo optimaal mogelijk kan worden ingericht.

Een veilig gevoel

Wanneer u weet dat een specialist de elektra heeft aangelegd, kan dat een hele geruststelling zijn. U weet dan dat de elektra volgens de laatste normen is aangelegd en de kans op problemen zo gering mogelijk is. Door Elektricien Aan Huis in te schakelen, bent u gegarandeerd van een veilige en juiste aanleg van de elektra in en rondom de woning.

Werkgebied

Over ons.

Elektricien Aan Huis zorgt in Nijmegen voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ons ook bereiken bij spoed. Onze spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komt zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u ons inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 024-3660373.

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Elektricien Aan Huis?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts