Logo volton

Elektricien Tilburg - De specialist in de regio!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Tilburg geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Tilburg:

Veilig en vakkundig

Storingen en kortsluiting

Elektra specialisten

Voor acute hulp

Wilt u een ervaren elektricien in Tilburg inschakelen?

Coen

Wie is Coen?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Coen, aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik zit al heel wat jaren in het vak als elektrotechnische installatiespecialist. Wat ik het leukste aan mijn werk vind is dat je contact hebt met de klant. Klanten bellen mij als ze een probleem hebben waar ze zelf niet uitkomen. Als ik dan het probleem heb opgelost zijn ze mij dankbaar.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Tilburg.

elektricien Tilburg

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend.De elektricien van Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Tilburg!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Werkzaamheden van Elektricien Tilburg

Wilt u iets veranderen in uw meterkast? Ga dit nooit, maar dan ook nooit zelf doen. Laat deze werkzaamheden altijd uitvoeren door een erkende elektricien van Volton uit Tilburg. In eerste instantie wordt er met stroom gewerkt, waardoor u het risico loopt op een stroomschok. Ten tweede kan het verkeerd aanleggen van bedrading voor gevaarlijke situaties zoals brand zorgen. Woont u in de omgeving van Tilburg? Laat werkzaamheden in uw meterkast dan door onze elektricien uit Tilburg uitvoeren.

Schakel hulp in van de elektricien

Wanneer er een stop is doorgeslagen in uw meterkast, moet u deze vervangen. Indien u hier geen ervaring mee heeft, is het aan te raden om een elektricien in te schakelen. Wanneer u echter zelf gaat prutsen met de stop, kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen. Onze elektricien in Tilburg kan de stop voor u vervangen en zorgen dat u zelf geen gevaar loopt.

Werk aan installatie door Volton

Als de elektrische installatie in uw meterkast niet meer goed werkt, mag u nooit zelf gaan proberen het probleem te verhelpen. Werken met elektra is namelijk bijzonder complex. Dit geldt met name voor een installatie in de meterkast. Indien u een probleem ervaart, schakelt u onze elektricien uit Tilburg in. Wij van Volton weten namelijk precies hoe wij een probleem in een elektrische installatie moeten verhelpen. Wanneer het probleem niet meer door ons te verhelpen is, kunnen wij voor u een nieuwe installatie plaatsen. Indien u nog over een oude installatie beschikt, zullen wij deze vervangen door een moderne variant.

Over Volton

Volton is actief in Tilburg en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in TILBURG:

Stroomstoringen

Elektra installatie

Storingsdienst

Meterkast inspectie en onderhoud

Elektricien nodig? Bel Coen!

Tilburg groepenkast vervangen

Meestal gaat men over tot vervanging van de groepenkast wanneer de huidige groepenkast niet meer aan de eisen van deze tijd voldoet. Vaak wordt het uitbreiden van het aantal groepen als reden voor het vervangen van de meterkast genoemd, maar doorgaans is dit geen geldige reden. Het is immers prima mogelijk om een bestaande groepenkast uit te breiden. Het kan echter wel zo zijn dat uitbreiding om wat voor reden dan ook in uw situatie niet mogelijk is en vervanging sterk aan te raden is. Ook kan het zo zijn dat de huidige groepenkast sterk verouderd is en om die reden aan vervanging toe is.

Aardlekschakelaars verplicht sinds 1975

Groepenkasten die te vinden zijn in woningen die voor 1975 gebouwd zijn, missen vaak een aardlekschakelaar. Deze schakelaar zorgt voor de veiligheid van het elektriciteitsnetwerk. Het is daarom van groot belang dat een dergelijke schakelaar alsnog wordt aangesloten. In het algemeen kan een dergelijke schakelaar nog achteraf worden geplaatst, maar in een enkel geval zal het aan te raden zijn om de complete groepenkast te vervangen. Hiermee loopt u direct weer bij op het gebied van veiligheidsvoorschriften en blijft u niet langer achter de feiten aanlopen. Raadpleeg voor de zekerheid altijd een elektricien.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting repareren in Tilburg

Voor veel bewoners zal een kortsluiting en bron van ergernis vormen. Dat is zeer begrijpelijk aangezien een kortsluiting vervelende gevolgen kan hebben. In zeer ernstige gevallen kan er zelfs sprake zijn van brand of elektrocutie! Om deze ernstige gevolgen zoveel als mogelijk te kunnen beperken, is het zaak dat er altijd een werkende aardlekschakelaar in de woning te vinden is. Controleer ook altijd de aardlekschakelaar op een goede werking door eens in de zoveel tijd de tekstknop in te drukken. Een goed werkende schakelaar zal dan de stroom afschakelen.

Stroomstoring duidt niet altijd op kortsluiting

Indien u meent te kampen te hebben met een stroomstoring, is het belangrijk allereerst te achterhalen of er werkelijk sprake is van een kortsluiting. Wanneer u de gesprongen stop vervangt – of in het geval van automatische stoppen: de stop weer activeert – en de aardlekschakelaar weer inschakelt, zal de stroom er doorgaans direct weer af gaan. Indien dit het geval is, is de kans heel groot dat er sprake is van een kortsluiting. Is dit echter niet het geval, dan ligt het voor de hand dat er sprake is van een heel ander probleem.

In beide gevallen kunt u contact opnemen met onze elektriciens. Zij zullen uw kortsluiting weer snel kunnen verhelpen.

Elektra aanleggen door expert uit Tilburg

Wanneer u op de best mogelijke manier van de woning wil genieten, betekent dit dat er een goed en degelijk aangelegd elektra netwerk moet zijn. Er zijn tal van apparaten noodzakelijk om de woning behaaglijk te maken, die elk stuk voor stuk vertrouwen op de betrouwbaarheid van het net. Zo is er een CV ketel noodzakelijk om de woning warm te krijgen. Vaak wordt er gekookt op een elektrische kookplaat, die eveneens niet functioneert zonder elektra.

Wensen verschillen per gezin

Omdat deze wensen per woning aanzienlijk kunnen verschillen, is het zaak dat er een advies en een plan op maat gemaakt wordt door een elektricien. Uw situatie kan wezenlijk verschillen van die van de buurman. Daarom moeten we oog hebben voor uw specifieke situatie en onze deskundige elektriciens hebben dat dan ook zeker.

Een net wat niet op een behoorlijke manier is aangelegd, kan kuren gaan vertonen. Vaak openbaren deze kuren zich pas na verloop van enkele maanden. Het kan daardoor zeer lang duren voordat een probleem ontdekt wordt. Het moge duidelijk zijn dat het dan vaak al te laat is om het probleem nog te verhelpen. Wees daarom de problemen voor en schakel onze deskundige elektriciens in.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst helpt u in Tilburg

Het is niet altijd even eenvoudig om een schuldige aan te wijzen wanneer er sprake is van een stroomstoring. Een dergelijke storing kan immers diverse, zeer uiteenlopende oorzaken hebben. Zo kan er een storing zijn bij de netbeheerder waardoor de hele wijk zonder stroom kan komen te zitten. Dat is uiteraard uiterst vervelend, maar niet iets waarbij onze storing elektricien u van hulp kan zijn. Het probleem ligt dan immers buiten uw woning en buiten uw macht.

Overbelasting bij gesprongen stoppen

Een andere oorzaak kan overbelasting van een groep zijn. U herkent deze oorzaak aan het feit dat er een stop gesprongen is in de meterkast en er in de rest van de woning nog wel gewoon stroom is.

Wanneer er in de gehele woning geen stroom meer is en er geen sprake is van een storing bij de netbeheerder, is de kans groot dat er sprake is van kortsluiting. Hiermee moet de grootste zorgvuldigheid worden betracht omdat bij kortsluiting kans op brand kan bestaan. Het is daarom in dergelijke gevallen altijd aan te raden om na te gaan of de kortsluiting is veroorzaakt door een defect apparaat of door een defect in de stroomkabels. Indien dit laatste het geval is, is het typisch een geval voor de storing elektricien.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Oisterwijk
Rijen

Over ons.

Volton zorgt in Tilburg voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektricies inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 013-7820292.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts