Zoekt u een ervaren elektromonteur?

1. Probleem?

Heeft u een storing, kortsluiting of andere elektraproblemen?

2. Zoek en bel

Zoek op uw woonplaats en vind direct een elektricien in uw regio.

3. Oplossing

Er komt direct een vakman die voor een professionele oplossing zorgt.

Elektromonteur voor uiteenlopende werkzaamheden

Onze elektromonteur helpt u graag bij het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van elektra in huis. U kunt hierbij denken aan het leggen van elektriciteitskabels in en rondom uw woning, het aansluiten van nieuwe aansluitpunten voor de verlichting in huis en het uitbreiden van de meterkast voor het gebruik van grootstroomverbruikers. Naast de hulp die onze elektromonteur u biedt bij het installeren van elektra, kan onze elektromonteur u tevens van dienst zijn bij het onderhouden of repareren van elektra in huis. Wanneer heeft u de meterkast in uw woning bijvoorbeeld voor het laatst laten nakijken? Het is belangrijk om dit regelmatig te laten doen, waarmee u vervelende complicaties als een kortsluiting of stroomstoring voorkomt.

Wat kan een elektromonteur voor u betekenen?

Een elektromonteur van Volton kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Laat u bijvoorbeeld helpen bij het oplossen van een elektra probleem in huis. Voorbeelden hiervan zijn een stroomstoring, een kortsluiting of een individueel stopcontact wat niet meer werkt. Zelf een dergelijk probleem oplossen is vaak erg lastig. Ook voor het aanleggen van elektra kunt u rekenen op onze elektromonteur. Denk bij de aanleg van elektra aan het uitbreiden van de groepenkast, het vervangen van een 1-fase aansluiting voor een 3-fase aansluiting, enzovoorts.

Voordat we aan de slag gaan met het aanleggen van elektra in uw huis, voorzien we u graag van persoonlijk advies. Waaraan moet u bijvoorbeeld denken, wanneer u een aanbouw aan uw woning overweegt? Kunt u een aanbouw aan laten sluiten op een bestaande groep in de meterkast? Enzovoorts. Door u te adviseren helpen we u problemen op het gebied van elektra te voorkomen. Wel zo makkelijk!Elektromonteur

Alle voordelen op een rij:

 • Veiligheid
 • Gemak
 • Advies op maat

Onze werkzaamheden

Onderstaand vindt u een overzicht van de werkzaamheden waarbij een elektromonteur van Volton u van dienst kan zijn. Voor welke van deze werkzaamheden kunt u onze hulp goed gebruiken? Het inschakelen van een elektromonteur verzekert u van een veilige en vakkundige aanpak en uitvoering. Iets wat problemen op een later moment helpt te voorkomen.

Meterkast uit laten breiden door een elektromonteur

elektromonteurEen van de werkzaamheden die onze elektromonteur regelmatig uitvoert voor consumenten is het uitbreiden van de meterkast. Dit is onder meer noodzakelijk als u kiest voor het in gebruik nemen van een elektrisch kooktoestel of een jacuzzi. Een normale groep in de meterkast kan niet voldoende stroom leveren om uw huidige apparaten en een nieuwe grootstroomverbruiker van voldoende elektra te voorzien. Het uitbreiden van de meterkast door onze elektromonteur is hier de juiste oplossing voor!

Zaken waarmee we u helpen:

 • Inventarisatie noodzaak uitbreiding meterkast
 • Aansluiten extra groep
 • Vervangen 1-fase aansluiting voor krachtstroom

Schakel onze elektromonteur in voor advies over uw plannen

Mogelijk bent u voornemens de elektra in huis te vernieuwen. Zeker wanneer het een oude woning betreft, kan dit aan te raden zijn. Het vervangen van de oude elektra maakt uw woning veiliger en verkleint de kans op een kortsluiting of stroomstoring. Er zijn bij het vervangen van bestaande elektra of het uitbreiden hiervan een aantal zaken om rekening mee te houden. Welke eisen gelden er bijvoorbeeld voor de meterkast, als u deze aanpast? Uit hoeveel groepen zou de groepenkast in de nieuwe situatie moeten bestaan? Onze elektromonteur voorziet u graag van passend advies.

Wij adviseren u over:

 • Noodzaak uitbreiden meterkast
 • Verleggen van elektra in huis
 • Aansluiten extra apparaten op een groep

Elektriciteit aanleggen in uw tuin of garage

Wellicht heeft u de stroomvoorziening in huis inmiddels op orde. Nu wilt u ook in de tuin of een losstaande garage gebruik kunnen maken van elektriciteit. Hoe breidt u het stroomnet in huis uit naar de tuin of garage, zonder hierbij een groot risico te lopen op een kortsluiting in de toekomst? Aan welke richtlijnen dient u zich te houden? Onze elektromonteur zet de mogelijkheden op een rijtje en kan u direct helpen bij de uitvoering.

Voordelen van de hulp van een elektromonteur:

 • Veilig elektra aanleggen in de tuin
 • Elektra welke voldoet aan de laatste veiligheidseisen
 • Geen omkijken naar deze lastige klus

Laat Volton uw nieuwbouwhuis voorzien van volledige elektra

De aankoop of het ontwerp van een nieuwbouwhuis kan erg spannend zijn. Over ieder element in de woning moet worden nagedacht. Heeft u de plannen al op een rijtje? Voor het aanleggen van elektra in en rondom uw nieuwbouwhuis kunt u rekenen op onze elektromonteur. Het is belangrijk om de elektra direct op de juiste en vooral een veilige wijze aan te leggen. Het openbreken van de muur op een later moment zorgt voor een onnodig grote schade aan de woning. Onze elektromonteurs gebruiken altijd de beste materialen volgens de huidige NEN-Normen

Ons plan van aanpak bij een nieuwbouwhuis:

 • Inventariseren van uw wensen en adviseren
 • Uitwerken van de planning
 • Schema en tekeningen ontwerpen
 • Aansluiten van uw elektra

Veel expertise in uiteenlopende werkzaamheden

Volton heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden op het gebied van elektra. Deze expertise gebruiken we om de klussen in uw huis op een snelle en nauwkeurige manier uit te voeren. De kans op complicaties wordt hierdoor minimaal. Daarbij zorgen onze elektromonteurs voor een passend advies als u bijvoorbeeld vragen heeft over de noodzaak van het uitbreiden van uw meterkast.

Bel onze 24/7 elektromonteur spoeddienst bij kortsluiting en noodgevallen!

In sommige gevallen kan het inschakelen van een elektromonteur niet wachten tot een volgende werkdag. Kies bij een kortsluiting of een soortgelijk noodgeval voor de hulp van onze 24/7 elektromonteur spoeddienst. Doordat wij in heel Nederland actief zijn en normaliter direct een elektromonteur beschikbaar hebben, zit u nooit lang zonder stroom. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om het elektra probleem in huis op te lossen.

Onze elektromonteurs zijn experts en overal in Nederland te vinden

Niet alleen de mogelijkheid om onze elektromonteur spoeddienst te benaderen is een van de voordelen die Volton u biedt. Ook zijn de beste elektromonteurs door heel Nederland bij ons netwerk aangesloten. Het maakt dat we altijd snel ter plaatse kunnen komen bij zowel een spoedgeval, als reguliere werkzaamheden. Onze elektromonteurs hebben de kennis en expertise om u de beste service op het gebied van elektra te kunnen bieden.

Bent u op zoek naar de hulp van een elektricien? Schakel Volton in! Onze elektromonteur helpt u graag verder bij het installeren, onderhouden en repareren van elektra in uw woning.

Ga snel naar:

Kies voor ons:

 • Ook voor spoed
 • 24/7 te bereiken
 • Wij komen direct
 • Overal in Nederland
 • De beste service
 • Elektra experts

Over Volton:

Volton is actief in heel Nederland en helpt u als klant met al uw elektra problemen. Onze elektriciens zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!

Schakel ons direct in.