Direct hulp van een elektromonteur nodig? Gebruik de locatiezoeker op onze website, om een elektromonteur bij u in de buurt te vinden. Wij zijn door heel Nederland actief en kunnen u vaak direct helpen! Voor spoedklussen kunt u onze spoedservice benaderen, welke 24/7 bereikbaar is.

Wat kan een elektromonteur voor u betekenen?

Een elektromonteur van Volton kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Laat u bijvoorbeeld helpen bij het oplossen van een elektra probleem in huis. Voorbeelden hiervan zijn een stroomstoring, een kortsluiting of een individueel stopcontact wat niet meer werkt. Zelf een dergelijk probleem oplossen is vaak erg lastig. Ook voor het aanleggen van elektra kunt u rekenen op onze elektromonteur. Denk bij de aanleg van elektra aan het uitbreiden van de groepenkast, het vervangen van een 1-fase aansluiting voor een 3-fase aansluiting, enzovoorts.

Voordat we aan de slag gaan met het aanleggen van elektra in uw huis, voorzien we u graag van persoonlijk advies. Waaraan moet u bijvoorbeeld denken, wanneer u een aanbouw aan uw woning overweegt? Kunt u een aanbouw aan laten sluiten op een bestaande groep in de meterkast? Enzovoorts. Door u te adviseren helpen we u problemen op het gebied van elektra te voorkomen. Wel zo makkelijk! Elektromonteur

Alle voordelen op een rij:

 • Veiligheid
 • Gemak
 • Advies op maat

Onze werkzaamheden

Onderstaand vindt u een overzicht van de werkzaamheden waarbij een elektromonteur van Volton u van dienst kan zijn. Voor welke van deze werkzaamheden kunt u onze hulp goed gebruiken? Het inschakelen van een elektromonteur verzekert u van een veilige en vakkundige aanpak en uitvoering. Iets wat problemen op een later moment helpt te voorkomen.

Onze elektromonteur helpt u met het uitbreiden van uw meterkast

Wanneer u kiest voor aanbouw aan uw woning, kan het uitbreiden van de meterkast noodzakelijk zijn. Een aanbouw aansluiten op een bestaande groep leidt mogelijk tot een overbelasting van die groep. Vergelijkbaar is het in gebruik nemen van een inductiekookplaat of bijvoorbeeld een jacuzzi in de tuin. Naast het feit dat een extra groep in de meterkast noodzakelijk is in dergelijke situaties, kan ook krachtstroom een vereiste zijn voor het gebruik van de apparaten. Onze elektromonteur helpt u de 1-fase aansluiting te vervangen voor een 3-fase aansluiting.

Zaken waarmee we u helpen:

 • Inventarisatie noodzaak uitbreiding meterkast
 • Aansluiten extra groep
 • Vervangen 1-fase aansluiting voor krachtstroom

Schakel onze elektromonteur in voor advies over uw plannen

Mogelijk bent u voornemens de elektra in huis te vernieuwen. Zeker wanneer het een oude woning betreft, kan dit aan te raden zijn. Het vervangen van de oude elektra maakt uw woning veiliger en verkleint de kans op een kortsluiting of stroomstoring. Er zijn bij het vervangen van bestaande elektra of het uitbreiden hiervan een aantal zaken om rekening mee te houden. Welke eisen gelden er bijvoorbeeld voor de meterkast, als u deze aanpast? Uit hoeveel groepen zou de groepenkast in de nieuwe situatie moeten bestaan? Onze elektromonteur voorziet u graag van passend advies.

Wij adviseren u over:

 • Noodzaak uitbreiden meterkast
 • Verleggen van elektra in huis
 • Aansluiten extra apparaten op een groep

Elektriciteit aanleggen in uw tuin of garage

Wellicht heeft u de stroomvoorziening in huis inmiddels op orde. Nu wilt u ook in de tuin of een losstaande garage gebruik kunnen maken van elektriciteit. Hoe breidt u het stroomnet in huis uit naar de tuin of garage, zonder hierbij een groot risico te lopen op een kortsluiting in de toekomst? Aan welke richtlijnen dient u zich te houden? Onze elektromonteur zet de mogelijkheden op een rijtje en kan u direct helpen bij de uitvoering.

Voordelen van de hulp van een elektromonteur:

 • Veilig elektra aanleggen in de tuin
 • Elektra welke voldoet aan de laatste veiligheidseisen
 • Geen omkijken naar deze lastige klus

Laat Volton uw nieuwbouwhuis voorzien van volledige elektra

De aankoop of het ontwerp van een nieuwbouwhuis kan erg spannend zijn. Over ieder element in de woning moet worden nagedacht. Heeft u de plannen al op een rijtje? Voor het aanleggen van elektra in en rondom uw nieuwbouwhuis kunt u rekenen op onze elektromonteur. Het is belangrijk om de elektra direct op de juiste en vooral een veilige wijze aan te leggen. Het openbreken van de muur op een later moment zorgt voor een onnodig grote schade aan de woning. Onze elektromonteurs gebruiken altijd de beste materialen volgens de huidige NEN-Normen

Ons plan van aanpak bij een nieuwbouwhuis:

 • Inventariseren van uw wensen en adviseren
 • Uitwerken van de planning
 • Schema en tekeningen ontwerpen
 • Aansluiten van uw elektra

Bel onze 24/7 elektromonteur spoeddienst bij kortsluiting en noodgevallen!

In sommige gevallen kan het inschakelen van een elektromonteur niet wachten tot een volgende werkdag. Kies bij een kortsluiting of een soortgelijk noodgeval voor de hulp van onze 24/7 elektromonteur spoeddienst. Doordat wij in heel Nederland actief zijn en normaliter direct een elektromonteur beschikbaar hebben, zit u nooit lang zonder stroom. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om het elektra probleem in huis op te lossen.

Onze elektromonteurs zijn experts en overal in Nederland te vinden

Niet alleen de mogelijkheid om onze elektromonteur spoeddienst te benaderen is een van de voordelen die Volton u biedt. Ook zijn de beste elektromonteurs door heel Nederland bij ons netwerk aangesloten. Het maakt dat we altijd snel ter plaatse kunnen komen bij zowel een spoedgeval, als reguliere werkzaamheden. Onze elektromonteurs hebben de kennis en expertise om u de beste service op het gebied van elektra te kunnen bieden.

Bekijk onze website of bel onze elektromonteur bij u in de buurt direct op! Het telefoonnummer voor uw regio vindt u via onze locatiezoeker.

Schakel ons direct in.