Heeft u een expert in elektrotechniek nodig?

1. Probleem?

Heeft u een storing, kortsluiting of andere elektraproblemen?

2. Zoek en bel

Zoek op uw woonplaats en vind direct een elektricien in uw regio.

3. Oplossing

Er komt direct een vakman die voor een professionele oplossing zorgt.

Elektrotechniek in uw woning

Onder elektrotechniek verstaan we verschillende aspecten van het elektriciteitsnetwerk in uw woning. Volton helpt u graag bij het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek in huis! Zo kunnen we u helpen bij het aanleggen van elektriciteitskabels in uw woning, kunnen we aansluitpunten voor uw verlichting maken en kunnen we bijvoorbeeld stopcontacten voor u installeren. Wij houden ons echter niet alleen bezig met de installatie van elektrotechniek in uw woning. Volton helpt u bijvoorbeeld ook met het onderhouden van de elektrotechniek of het repareren hiervan! Wanneer heeft u de meterkast in uw woning voor het laatst laten onderhouden? Hoelang is het geleden dat u de elektriciteitskabels tussen uw muren heeft laten controleren op slijtage? Onderhoud is belangrijk om problemen te voorkomen.

Kortsluiting door fouten in de elektra

Als gevolg van slijtage aan elektrische apparaten of elektriciteitskabels in huis kan er een kortsluiting ontstaan. Dit is erg vervelend, want een kortsluiting gaat over het algemeen gepaard met een stroomstoring en kan in het ergste geval zelfs de oorzaak van een brand zijn. Wij helpen u graag bij het oplossen van een kortsluiting door kapotte elektriciteitskabels te vervangen of de bron van een kortsluiting in de elektrotechniek binnen uw woning voor u te achterhalen. Soms is het hierbij noodzakelijk om elektrische apparaten te vervangen, zeker als deze al wat ouder zijn.

Elektrotechniek in huis onderhouden

Het is erg belangrijk om de elektrotechniek van uw woning regelmatig te laten onderhouden door Volton. Op die manier minimaliseert u de kans op een kortsluiting en daarmee de kans op een stroomstoring. U moet er immers niet aan denken dat de stroom op de late avond uitvalt en u een avond zonder verlichting, uw televisie en elektriciteit zit. Bij het uitvoeren van onderhoud aan de elektrotechniek loopt onze elektromonteur uw elektriciteitsnetwerk volledig na op (beginnende) slijtage.

Kies voor ons:

  • Ook voor spoed
  • 24/7 te bereiken
  • Wij komen direct
  • Overal in Nederland
  • De beste service
  • Elektra experts

Over Volton:

Volton is actief in heel Nederland en helpt u als klant met al uw elektra problemen. Onze elektriciens zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!

Schakel ons direct in.