Logo volton

Elektricien Enschede - Volton is u graag van dienst!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Enschede geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Enschede:

Altijd een kwaliteitsgerichte oplossing

Uw hulp bij stroom uitval

Ook voor aanleg van elektra

Bereikbaar ma t/m vrij

Op zoek naar een ervaren elektricien in Enschede?

Niels

Wie is Niels?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Niels, aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik heb nu al een aantal jaar ervaring als elektrotechnische installatiespecialist en doe dit werk al deze jaren met veel plezier. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met de klant. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn als ik klaar ben met werken. Ik ga dan met een voldaan gevoel naar huis.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton in Enschede staan klaar om u te helpen.

elektricien Enschede

Uitstekende service van Volton

Service staat bij de elektriciens van Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, behalve in het weekend. De elektriciens van Volton zijn u graag van dienst in de omgeving van Enschede!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Een meterkast uitbreiden? De elektricien in Enschede helpt u verder!

Onze elektricien in Enschede staat dagelijks voor woningbezitters klaar om een passende oplossing te bieden in verschillende situaties. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van elektra in en rondom uw woning, het onderhouden van een bestaand elektriciteitsnetwerk, het uitbreiden van de meterkast, enzovoorts. Het uitbreiden van de meterkast wordt onder meer sterk door onze elektricien in Enschede aangeraden, als u van plan bent om binnenkort een grootstroomverbruiker te gaan gebruiken. Bij een grootstroomverbruiker kunt u denken aan een elektrisch kooktoestel, een jacuzzi, etc. Dergelijke apparaten vragen dermate veel stroom, dan de groepen uit de meterkast dat niet kunnen leveren. Het installeren van een extra groep biedt de oplossing.

 

De werking van de meterkast in huis

De meterkast in uw woning kan gezien worden als het kloppende hart in huis. Vanuit de meterkast wordt de binnenkomende stroom over de verschillende kamers verdeeld. Iedere kamer heeft z’n eigen groep in de meterkast, waardoor iedere kamer in principe evenveel stroom toebedeeld krijgt. Op het moment dat een bepaalde groep meer stroom vraagt dan de groep kan leveren, zal de stop in de meterkast springen. Het vervangen van de stop heeft in dit geval geen zin.

Door een extra groep aan de meterkast toe te voegen, kunnen ook de grootstroomverbruikers in huis gebruikt worden. Sluit op deze groepen geen andere apparaten aan, omdat het effect van een overbelasting op dat moment opnieuw op zou spelen. De elektricien in Enschede vertelt u hier graag meer over! Daarbij kan de elektricien in Enschede u direct helpen.

Over Volton:

Volton is actief in Enschede en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, behalve in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in ENSCHEDE:

Kortsluiting en storingen

Ook voor aanleg van elektra

Ma t/m vrij bereikbaar

Meterkast onderhoud

Elektricien nodig? Bel Niels!

Groepenkast vervangen door elektricien uit Enschede

Het vervangen van de groepenkast is een klus die bij uitstek geschikt is voor een vakkundige elektricien. Er kan immers van alles mis gaan bij het aanleggen van een groepenkast, zodat het noodzakelijk is dat het klusje wordt overgelaten aan iemand die er echt veel verstand van heeft en dag in, dag uit met dezelfde groepenkasten bezig is.-

Een elektricien zal niet alleen de groepenkast op een veilige en deskundige wijze installeren, maar kan u uiteraard ook goed voorlichten. Nog steeds zien we dat mensen een groepenkast laten vervangen en achteraf al vrij snel spijt krijgen. Ze hadden toch liever een extra groep aan laten leggen of hadden de groepen anders willen indelen. Door al in een vroeg stadium een erkend installateur in te schakelen, kunnen dit soort problemen grotendeels voorkomen worden.

Ervaren elektricien zorgt voor juiste groepindeling

Ook is het zaak om bij de aanleg van een nieuwe groepenkast qua indeling aansluiting te zoeken met de bestaande groepen. Zo voorkomt u dat alle elektra in de woning opnieuw zal moeten worden aangesloten. Uiteraard kunt u bestaande problemen met betrekking tot de groepindeling wel gewoon laten verhelpen. Op die manier is uw elektriciteitsnetwerk in de woning weer helemaal geschikt voor de toekomst.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting reparatie door elektricien uit Enschede

Is de stroom in uw woning plots uitgevallen? De kans is groot dat u te maken hebt met kortsluiting. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Het uitvallen van de stroom kan immers meerdere oorzaken hebben.

Een andere oorzaak voor plotselinge stroomuitval is bijvoorbeeld een storing bij de netbeheerder. Deze soorten stroomuitval zijn te herkennen aan het geval waarbij de hele wijk zonder stroom komt te zitten. Wanneer u echter de enige bent, is de kans op een storing bij de netbeheerder vrij klein.

Overbelasting of kortsluiting?

Een andere oorzaak kan zijn dat er sprake is van overbelasting van een groep. Hierbij zal de stroom in de hele woning werken, op een specifieke groep na. De aardlekschakelaar zal ook nog gewoon ingeschakeld zijn, wat bij een kortsluiting niet het geval is.

In geval van een kortsluiting doet u er in het algemeen zeer verstandig aan om over te gaan tot het inschakelen van een ervaren elektricien. Een deskundige op dit gebied kan uw problemen verhelpen op een juiste en vakkundige wijze. Zo weet u niet alleen zeker dat het probleem goed wordt verholpen, maar bent u er ook zeker van dat het probleem zich in de nabije toekomst niet opnieuw zal manifesteren.

Rond Enschede leggen we elektra aan

Veel klussers besluiten om elektra zelf aan te leggen. Meestal gaat dat wel goed in de zin van dat er geen brand of kortsluiting zal ontstaan. Menig klusser krijgt echter achteraf wel spijt van bepaalde keuzen die hij of zij in het proces heeft gemaakt.

Praktijkervaring is zeer gewenst

Om er één ding uit te lichten: de indeling van de groepen is lastiger dan men doorgaans denkt. Er moet vooral praktisch worden gedacht. De groepen zijn het meest logisch als ze aansluiting vinden bij de kamerindeling in de woning. Ze moeten echter ook qua ampères aansluiten bij de apparaten die in die ruimte worden gebruikt. Wanneer dit niet voldoende wordt gedaan, kunnen de groepen te krap of juist veel te ruim worden benut. Wanneer ze te krap gepland zijn, kan de groep snel overbelast raken en kan de stop springen. Te ruime groepen zorgen daarentegen juist voor een onnodig hoog kostenplaatje. Ook is het verstandig rekening te houden met de toekomst en daardoor soms groepen iets ruimer te maken dan strikt noodzakelijk is.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst nodig in Enschede

Onze storingsdienst is in staat om vrijwel alle spoedeisende problemen in enkele uren op te lossen. Wanneer u last hebt van een stroomstoring, kunt u dus contact opnemen met onze storingsdienst. We proberen vervolgens een afspraak te plannen waarbij we zo goed als mogelijk rekening houden met uw eisen en wensen.

Spoedeisend belang? Storingsdienst staat voor u klaar

Het spreekt voor zich dat er wel sprake moet zijn van enige vorm van spoedeisendheid. Een uit te breiden groepenkast of het aanleggen van een aansluiting voor krachtstroom kan logischerwijs doorgaans wel wachten tot de volgende werkdag. Wanneer u echter te maken hebt met een storing die het leven ernstig verstoort, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We staan u graag met raad en daad terzijde!

Het is soms niet mogelijk om op korte termijn een duurzame oplossing voor het probleem te creëren. Toch helpen we u graag weer op weg met een eventuele tijdelijke oplossing. We kunnen dan later terugkomen om een duurzame oplossing te implementeren zodat de storing voor eens en voorgoed verholpen is en voorlopig ook niet meer terug zal komen.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Hengelo

Over ons.

Volton zorgt in Enschede voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, behalve in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektriciens inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 053-7820540.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! We zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur bereikbaar.

Waarom een elektricien van Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts