Elektricien Gouda - De Ruyter Elektrotechniek is uw specialist in de omgeving

De Ruyter Elektrotechniek lost al uw elektra problemen graag voor u op! De elektricien werkzaam Gouda geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Gouda:

Veilig en vakkundig

Stoppenkast werkzaamheden

Aanleg van elektriciteitskabels

Snelle dienstverlening

Op zoek naar een ervaren elektricien in Gouda?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Gouda staat klaar om u te helpen.

elektricien Gouda

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Gouda!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Hulp van de elektricien in Gouda bij elektra werkzaamheden

De elektricien in Gouda is van alle markten thuis! Zo kan de elektricien in Gouda u helpen bij het aanleggen van nieuwe elektra in en rondom uw woning, kan de elektricien u van dienst zijn met passend onderhoud, storingen in uw woning verhelpen, enzovoorts. Met welke werkzaamheden zou u wel wat hulp van de elektricien in Gouda kunnen gebruiken? Samen met een elektricien zoekt u naar een passende oplossing om problemen te voorkomen en te verhelpen. Vaak proberen mensen zelf werkzaamheden op het gebied van elektra in huis uit te voeren, met alle risico’s van dien. Bij het aanleggen van elektra kan bijvoorbeeld al erg veel fout gaan.

Als elektriciteitskabels te dicht op elkaar worden gelegd kan de warmte tussen de kabels niet ontsnappen. Dat betekent dat de elektriciteitskabels zullen versmelten, met een kortsluiting tot gevolg. Reden genoeg om dit te voorkomen en tijdig de hulp van de elektricien in Gouda in te schakelen voor het uitvoeren van elektra werkzaamheden.

 

Onderhoud uit laten voeren aan elektra in huis

Minstens zo belangrijk als het op een correcte wijze leggen van de elektra in huis, is ook het onderhouden van de elektra. Bij slecht onderhouden elektriciteitsnetwerken is de kans op een kortsluiting of stroomstoring aanzienlijk groter. Zo kan het rubberen omhulsel van een elektriciteitskabel slijten, waardoor de binnenzijde van de kabel bloot komt te liggen. Zodra er iets met de binnenzijde van een elektriciteitskabel in contact komt, kan dit voor een zeer grote stroom zorgen. U moet toch niet aan de gevaarlijke situatie denken, die in uw woning kunnen ontstaan? De elektricien in Gouda is u graag van dienst!

De elektricien werkzaamheden in GOUDA:

Elektra aanleg en onderhoud

Hulp bij kortsluiting

24 uurs dienstverlener

Aanleg van stopcontacten

Over Volton:

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra.

Groepenkast vervangen door experts in Gouda

De meeste bewoners zullen niet snel met de vervanging van een groepenkast te maken krijgen. Het is immers vaak niet nodig om een groepenkast te vervangen. Toch zijn er gevallen te bedenken waarin vervanging van de groepenkast wel degelijk sterk aan te raden of zelfs noodzakelijk is. We zullen hieronder enkele van deze scenario’s kort bespreken.

Twee redenen voor vervanging van de groepenkast

Allereerst is er de vervanging van de groepenkast om de reden dat de oude groepenkast totaal niet meer aan de eisen van deze tijd voldoet. Vaak zal de groepenkast in dit geval nog wel aangepast kunnen worden aan de eisen van deze tijd. De kans is echter groot dat hiermee zoveel kosten gepaard gaan, dat vervanging van de groepenkast bijna net zo duur of zelfs goedkoper zal zijn. Het moge duidelijk zijn dat vervanging van de groepenkast in die gevallen sterk de aanbeveling verdient.

Een andere reden kan zijn dat de groepenkast fysiek niet meer is uit te breiden. Wanneer u extra groepen wenst, kan dit in het algemeen nog wel geregeld worden. Toch zijn er gevallen waarbij de groepenkast in de meterkast totaal niet logisch is ingedeeld en dus niet meer is uit te breiden. Ook in deze gevallen kan vervanging geboden zijn.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting in Gouda wordt snel opgelost

Bijna iedereen die een eigen huis heeft of een woning huurt, zal wel eens te maken hebben met een plotselinge uitval van de stroom. Dat kan erg vervelend zijn; stroomuitval komt immers nooit gewenst. Je moet misschien net het huis uit, je wil net beginnen aan het kerstdiner en hebt zojuist alvast het gourmetstel ingeschakeld of het is buiten ijskoud en jij zit met de laatste drie waxinelichtjes met de rest van het gezin in de kou te bibberen.

De oorzaak van de kortsluiting achterhalen

Gelukkig zijn er nog wat stappen die je zelf kunt ondernemen om een kortsluiting te verhelpen. Allereerst is het zaak om zeker te weten dat er sprake is van een kortsluiting. Heeft de rest van de wijk ook geen stroom meer? De kans is dan groot dat het een storing in de wijkcentrale betreft; hier kun jij verder niets aan doen. Heb je elders in de woning nog wel stroom? Dan is de kans groot dat er enkel sprake is van overbelasting van de groep.

Is er echt sprake van kortsluiting, probeer dan te achterhalen of de kortsluiting ontstaat door één specifiek apparaat of door een defect in de aangelegde kabels. In dit laatste geval is het ten zeerste aan te raden om een elektricien de boel te laten doorlichten.

Elektricien Gouda kan uw elektra aanleggen

De aangesloten elektriciens bij Volton zijn gewend om elektra aan te leggen. Dag in, dag uit zijn ze bezig met het aanleggen en onderhouden van elektra. Ze weten hierdoor niet alleen als geen ander waar rekening mee gehouden moet worden bij de aanleg van elektra, maar ook waar men achteraf nog problemen mee heeft. Zo zien ze dat de groepen vaak te vol worden gepland, waardoor er gemakkelijk overbelasting kan komen met een stroomstoring tot gevolg. We houden hierbij ook altijd graag rekening met de toekomst zodat de groepenkast zo toekomstbestendig mogelijk wordt.

Werken volgens de regels en laatst geldende normen

De aangesloten elektriciens bij Volton werken volgens de geldende wet- en regelgeving en volgen de laatste normen op de voet. Hierdoor is elke installatie veilig en betrouwbaar en is de kans op storingen zeer gering. Door de jarenlange ervaring kunnen ze u al in een vroeg stadium van het project voorzien van tips en alternatieve oplossingen, om zo uw plannen te vervolmaken alvorens we tot de uitvoering daarvan overgaan.

Ook beschikken de elektriciens over de beste hulpmiddelen op het gebied van elektra, zodat we veilig en snel elektra kunnen aanleggen op een vakkundige wijze.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • De elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst staat paraat in Gouda

Mocht u hinder ondervinden van een probleem wat eigenlijk niet tot morgen kan wachten, dan biedt de storingsdienst uitkomst. De aangesloten elektriciens bij Volton zijn uiteraard binnen de reguliere werktijden bereikbaar, maar ook nog eens buiten die tijden. Ze zijn dus echt altijd beschikbaar om een afspraak te maken om langs te komen. Ook wanneer u in het weekend plots te maken krijgt met een stroomstoring helpen de elektriciens u dus graag weer op weg.

Waar helpt een storingsdienst precies mee?

Niet iedereen weet precies waar een storingsdienst mee kan helpen. Soms menen mensen onterecht dat er geen sprake is van spoed, waardoor mensen onnodig lang in het donker of in de kou zitten. In het algemeen valt er weinig over te zeggen. De enige storing is zeker de andere niet en vaak hangt het ook van de omstandigheden af of er sprake is van spoed.

Daarom kunt u het beste zelf bepalen of er sprake is van een spoedeisende situatie waarbij de storingsdienst zo snel als mogelijk ter plaatse moet komen. Het zal doorgaans gaan om stroomstoringen die zeer hinderlijk kunnen zijn. Wanneer er geen licht en verwarming beschikbaar is in huis, zal dit het woongenot ernstig beschadigen. In die gevallen is het dan ook zeker verantwoord om de storingsdienst te contacteren.

Neem contact op met Nico

U kunt mij inschakelen voor alle soorten elektriciens werkzaamheden. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor inschakelen voor onderhoud en reparatie!

Wie schakel ik in?

De Ruyter Elektrotechniek
KVK: 91736315

Werkgebied

U kunt bij ons terecht in: Waddinxveen, Bodegraven

Over ons.

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 0182-782544.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact op met een aangesloten elektricien bij Volton! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom een elektricien van Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts