Vakkundige installatie en reparatie van groepenkasten!

Waar kan Elektricien Aan Huis u helpen?

Onderhouden van de groepenkast

De groepenkast wordt vaak gezien als het hart van uw woning op het gebied van elektra. Een groepenkast zorgt namelijk voor de regulering van de elektriciteit in huis, door voldoende stroom naar de verschillende groepen door te sluizen. De groepenkast kan echter ook behoorlijk kwetsbaar zijn, zeker als u te veel verschillende apparaten of grootstroomverbruikers op een groep uit de meterkast aansluit. Als gevolg hiervan kan er een stroomstoring ontstaan, wat u vanzelfsprekend zo goed mogelijk wenst te voorkomen! Elektricien Aan Huis helpt u bij het onderhouden, uitbreiden en repareren van de meterkast in huis.

Door de ervaring die wij hebben met het uitvoeren van verschillende werkzaamheden rond de meterkast, wordt de kans op verdere complicaties minimaal. U moet er immers niet aan denken dat u kort na de hulp van Elektricien Aan Huis te maken krijgt met een stroomstoring of kortsluiting.

Een groepenkast in huis uitbreiden

GroepenkastWanneer u regelmatig te maken hebt met een stroomstoring in uw woning, of wanneer u van plan bent om grootstroomverbruikers te gaan gebruiken, kan het uitbreiden van uw groepenkast noodzakelijk zijn. Wij helpen u hier graag bij! Door de groepenkast uit te laten breiden door Elektricien Aan Huis voorkomt u dat de groepenkast overbelast raakt. Zeker als u een grootstroomverbruiker, waar een elektrisch kooktoestel en een jacuzzi voorbeelden van zijn, kan een meterkast de gevraagde elektriciteit vaak niet aan. Als gevolg hiervan springt de stop met een stroomstoring tot gevolg.

Wilt u meer weten over de noodzaak van het uitbreiden van een groepenkast? Wij informeren u hier graag over!

Onderhoud uitvoeren aan een meterkast

Naast het uitbreiden van de groepenkast helpen we u tevens graag bij het onderhouden hiervan. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van stofhopen in de groepenkast, het controleren van stoppen op slijtage, enzovoorts. Door de groepenkast regelmatig te laten onderhouden minimaliseert u de kans op een kortsluiting of stroomstoring.

Hoe werkt het?

1. Probleem

Heeft u een storing, kortsluiting of andere elektraproblemen?

2. Zoek en bel

Zoek op uw woonplaats en vind direct een elektricien in uw regio.

3. Oplossing

Er komt direct een vakman die voor een professionele oplossing zorgt.

Waar kan Elektricien Aan Huis u helpen?