Logo volton

Elektricien Haarlem - Altijd bereikbaar!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Haarlem geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Haarlem:

De vakman in uw regio!

Storing of kortsluiting?

Ervaren vakmannen

Bel direct!

Op zoek naar een ervaren elektricien in Haarlem?

Onur

Favicon

Wie is Onur ?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Onur , aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik werk al vele jaren als elektrotechnisch installatiespecialist. Bij mij kunt u klantvriendelijkheid en vakmanschap verwachten. Ik vind deze aspecten belangrijk bij het helpen van mijn klanten. Als u een vraagt heeft, bel mij en ik help u verder met al uw vragen.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Haarlem.

elektricien Haarlem

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend.De elektricien van Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Haarlem!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Elektricien in Haarlem inschakelen

Zijn er in uw woning problemen op het gebied van de elektriciteit? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een elektricien. Indien u woonachtig bent in de buurt van Haarlem, helpt Volton u maar wat graag uit de brand. Onze elektricien uit Haarlem kunt u inschakelen bij kortsluiting, maar ook bij problemen van grotere aard. In onderstaande gevallen kunt u een beroep op ons doen.

Werkzaamheden van Volton in Haarlem

– Kortsluiting: Wanneer er kortsluiting ontstaat in uw woning en u weet het zelf niet op te lossen kunt u Volton inschakelen. Onze elektriciens vinden het probleem, lossen het op en zorgen ervoor dat het niet snel weer opduikt.

– Doorgeslagen stop: Het lijkt misschien makkelijk om dit te vervangen, maar dit is niet altijd het geval. Zo moet u eerst kijken waar het probleem precies zit. Mogelijk is de hoeveelheid stroom die door de groep gaat gewoon teveel. In dat geval moet onze elektricien uit Haarlem een extra groep voor u aanleggen. Op deze manier voorkomt u dat de stop in de toekomst weer regelmatig doorslaat.

– Problemen in installatie: Wanneer er geen kortsluiting is, maar het probleem in de installatie zit, mag u nooit zelf gaan proberen het probleem op te lossen. Schakel in dat geval altijd Volton in. Onze medewerkers zijn professioneel en goed geschoold en weten precies hoe zij het probleem in uw meterkast moeten verhelpen.

– Installatie vervangen: Werkt u installatie helemaal niet meer en is hij ook niet meer te repareren? In dat geval vervangt onze elektricien in Haarlem voor u de installatie. Indien u nog een oude installatie had, zal hij deze vervangen door een moderne variant.

Over Volton:

Volton is actief in Haarlem en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in HAARLEM:

Elektra aanleg

Groepen uitbreiding

Dag en nacht bereikbaar

Detecteren van storingen

Elektricien nodig? Bel Onur!

elektricien

Groepenkast vervangen in regio Haarlem

Het vervangen van de groepenkast is een klus waar mening klusser zich niet aan waagt. Dat is zeer verstandig aangezien het aansluiten van een groepenkast een lastige klus is. Niet alleen is het zeer belangrijk dat de groepenkast op de juiste wijze wordt aangesloten, het is eveneens zeer belangrijk dat er voldoende rekening wordt gehouden met uw eisen en wensen met betrekking tot de omvang van de groepen. Zo is het uiterst onprettig wanneer u altijd rekening moet houden met het springen van de stoppen wanneer deze niet goed zijn aangelegd. Mening bewoner kan bijvoorbeeld niet de oven tegelijk met de waterkoker gebruiken. Door een erkend elektricien in te schakelen kunnen dergelijke problemen worden voorkomen en weet u zeker dat het aansluiten van de groepenkast op een deskundige en verstandige wijze plaatsvindt.

Veiligheidsvoorschriften zijn van belang

Ook is het zeer belangrijk dat alle veiligheidsvoorschriften worden opgevolgd. Een elektricien zal van deze voorschriften op de hoogte zijn en hierdoor zeer netjes kunnen werken. U weet dan zeker dat de veiligheid op peil is. Wanneer een klusser zelf besluit de groepenkast te vervangen, is hij door de complexe wet- en regelgeving vaak niet goed in staat om alle verplichtingen en aanwijzingen goed na te leven.

Bovendien is het aanleggen van de groepenkast vaak een eenmalige klus waardoor de kosten relatief gezien meevallen.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting in Haarlem?

Alle elektriciteitskabels in de woning zijn voorzien van een isolatielaagje. Het nut van dit laagje is om te voorkomen dat de koperen kabels met elkaar in aanraking komen. Wanneer dit laagje om wat voor reden dan ook aangetast wordt, kan er kortsluiting ontstaan.

De oorzaken van kortsluiting

Een kortsluiting kan echter ook om andere redenen ontstaan. Zo kan een defect apparaat eenvoudig voor kortsluiting zorgen. Vaak kunt u al vrij snel achterhalen wat de oorzaak van de kortsluiting in uw situatie precies is. Een kortsluiting die het gevolg is van een defect apparaat, zal binnen enkele seconden optreden na inschakeling van het desbetreffende apparaat. Trek dus de stekker van het apparaat in kwestie uit het stopcontact en schakel de stroom weer in. Valt de stroom direct weer uit, dan is er sprake van een ander defect apparaat of van een defect in het stroomnetwerk. Blijft de stroom er op staan, dan zal het betreffende apparaat defect zijn.

Wanneer het apparaat defect is, zal reparatie noodzakelijk zijn. Wanneer het probleem dieper ligt, is het sterk aan te raden om een elektricien langs te laten komen om het euvel te laten verhelpen op een deskundige wijze.

Elektra aanleggen in Haarlem door expert

Bij het aanleggen van elektra komt heel wat om de hoek kijken. Veel klussers draaien hun hand niet om voor het aanleggen van elektra, maar dat kan erg verraderlijk zijn wanneer de projecten wat lastiger worden.

Het aanleggen van nieuwe elektra

Zeker wanneer het gaat om nieuw aan te leggen elektra, is het hebben van een degelijk plan, van jarenlange ervaring en van gedegen vakkennis onmisbaar. Dat begint al bij het opstellen van een groepenindeling. Door niet de juiste groepindeling te hanteren, kunnen er voortdurend problemen ontstaan. Stoppen kunnen springen wanneer bepaalde apparaten tegelijk worden gebruikt terwijl andere groepen juist weer onderbezet en veel te groot zijn.

Doordat onze elektriciens behalve over gedegen vakkennis ook nog eens over veel ervaring beschikken, weten ze voor elke situatie weer een bestendig plan op te stellen. Door dit plan te hanteren, is men ervan verzekerd dat de groepenindeling optimaal is en dat de kans op storingen zo gering mogelijk is. Bovendien leert ons de ervaring dat de wensen van bewoners in de loop der tijd fors kunnen veranderen. Door nu alvast met uitbreidingen rekening te houden, kunnen die uitbreidingen in de toekomst veel goedkoper gerealiseerd worden dan wanneer daar pas op het moment zelf aandacht aan wordt besteed.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst schiet u te hulp in Haarlem

Er kan om tal van redenen sprake zijn van een stroomstoring in uw woning. De meest voorkomende reden is die waarbij de hele wijk zonder stroom zit. Dit is het geval wanneer er sprake is van een storing bij de netbeheerder. Hier kunt u – en onze storingsdienst – helaas weinig anders aan doen dan de netbeheerder op de hoogte te stellen.

Overbelasting of kortsluiting

Er kan echter ook sprake zijn van overbelasting of van kortsluiting in uw eigen woning. In deze gevallen kan het wel degelijk zinvol zijn om onze storingsdienst op de hoogte te stellen en te vragen of we langs kunnen komen om het euvel te verhelpen. Een kortsluiting kan voor bijzonder onaangename gevolgen zorgen. Het ontstaan van brand is er daar één van. Uiteraard wilt u dit koste wat kost voorkomen, wat het inschakelen van een elektricien des te belangrijker maakt.

Onze storingsdienst – die uiteraard 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is – helpt u uiteraard graag met het zoeken naar het daadwerkelijke probleem. Gelukkig laten we het daar niet bij en lossen we het probleem voor u op. Soms is het probleem groter dan in enkele uren is op te lossen. In die gevallen denken we met u mee over een passende tijdelijke en op termijn ook duurzame oplossing.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Heemstede
Hillegom
Zandvoort

Over ons.

Volton zorgt in Haarlem voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektriciens inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 023-7820548.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom een elektricien van Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts