Elektricien Helmond - Voor al uw elektra!

Onze aangesloten elektriciens lossen al uw problemen graag voor u op! De elektricien werkzaam in Helmond geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Helmond:

Ervaren vakmannen

De elektra specialist

Ook bij kortsluiting

24/7 service

Hulp inschakelen van een betrouwbare elektricien in Helmond?

Wij zijn Volton

Favicon

Op dit moment is er helaas nog geen elektricien actief in deze regio. Heeft u geen klus, maar een algemene vraag over Volton of bent u zelf een elektricien? Dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Volton is een elektraplatform dat in Nederland actief is. De elektrabedrijven die bij Volton zijn aangesloten, zijn gespecialiseerd in het aanleggen van elektra, het oplossen van kortsluiting en het uitvoeren van meterkastwerkzaamheden. Daarnaast kunt u hen ook inschakelen voor het vervangen of plaatsen van een groepenkast.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Helmond staat klaar om u te helpen.

elektricien Helmond

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Helmond!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Een nieuw-, aan- of verbouw? Bel de elektricien in Helmond!

Wanneer u binnenkort wilt starten met een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning, kunt u er bijna niet aan ontkomen: het aanleggen van elektra in huis. Het aanleggen van elektra bestaat uit het aanleggen van elektriciteitskabels in en rondom uw woning, het maken van aansluitpunten voor de verlichting en stopcontacten, het uitbreiden van de meterkast met extra groepen, enzovoorts. Het is belangrijk dat dergelijke klussen op de juiste wijze worden uitgevoerd, zodat u ook in het nieuwe deel van uw woning onbezorgd gebruik kunt maken van de verlichting en elektrische apparaten. Onze aangesloten elektricien in Helmond helpt u graag bij de aanleg van elektra in huis! Door de expertise die de elektricien in Helmond heeft, kunnen elektrawerkzaamheden snel en op adequate wijze voor u worden uitgevoerd.

 

Hulp na de oplevering van een nieuw-, aan- of verbouw

Ook na de oplevering van de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt u op de hulp van onze aangesloten elektricien in Helmond blijven rekenen. Het is sterk aan te raden om de elektra in uw woning zeker eens per twee jaar na te laten kijken op beginnende slijtage. Door de jaren heen kunnen de elektriciteitskabels versleten raken, waardoor de binnenzijde van de elektriciteitskabel bloot komt te liggen. Zodra de binnenzijde van een kabel in contact komt met de binnenzijde van een andere kabel, kan er een kortsluiting ontstaan.

De elektricien in Helmond staat dagelijks voor u klaar om een passende oplossing te bieden. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Over Volton

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra.

Elektricien nodig? Bel direct!

De elektricien werkzaamheden in HELMOND:

Aanleg van elektra

Oplossen van stroomuitval

Dag en nacht bereikbaar

Meterkasten plaatsen

Groepenkast vervangen rond Helmond

Iedereen die van plan is om de huidige, sterk verouderde groepenkast te laten vervangen, zal zich afvragen wat de kosten zijn om die groepenkast te laten vervangen. Helaas valt dat niet in zijn algemeenheid te zeggen. Die prijs is namelijk afhankelijk van de wensen en omstandigheden van het geval.

Zo is het allereerst van belang of u een 1 fase of een 3 fase groepenkast nodig hebt. Een groepenkast met 1 fase zal enkel 230 Volt kunnen leveren, wat voor de meeste huishoudens voldoende zal zijn. In sommige gevallen hebt u echter 400 Volt nodig, waarvoor 3 fasen nodig zijn. Dit kan het geval zijn als u apparatuur hebt die veel stroom vereisen. Te denken valt bijvoorbeeld aan een sauna, zwembadfilter of elektrische kookplaat. Uiteraard kan uw elektricien hier rekening mee houden en u eventueel adviseren omtrent het aantal fasen.

Aantal groepen is van groot belang

Ook is het aantal groepen sterk van belang. Hoe minder groepen uw woning vereist, hoe lager de kosten voor vervanging zullen zijn. Dat betekent echter niet dat minder groepen altijd beter is. U wil uiteraard wel de oven en de waterkoker tegelijk kunnen gebruiken, wat vaak in zal houden dat er meerdere groepen in de keuken aanwezig moeten zijn.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting oplossen in Helmond

Een ervaren elektricien weet uiteraard raad met kortsluiting. Dat is wel zo prettig wanneer u last hebt van een stroomuitval en kortsluiting hiervan de oorzaak blijkt te zijn.

Dat is echter lang niet altijd het geval. Een uitvallen van de stroom kan immers meerdere oorzaken hebben. Om er twee te noemen die ook regelmatig voorkomen: er kan een probleem zijn bij de netbeheerder (de hele wijk heeft dan geen stroom meer) en er kan een groep overbelast zijn (de stroom werkt dan nog wel in andere delen van de woning).

Kwetsbaarheden in stroomkabels

Wanneer er sprake is van kortsluiting, is het zeer verstandig om direct op zoek te gaan naar de oorzaak van de kortsluiting. Veelal betreft het een oud apparaat dat aan vervanging toe is. Vervang dan ook deze boosdoener of laat het apparaat repareren door een deskundige. Het kan echter ook gaan om een kwetsbaarheid in de stroomkabels die door de woning lopen. Door diverse oorzaken kan het isolerende materiaal om deze kabels heen verweerd zijn en kortsluiting veroorzaken. Laat in dit geval een deskundige elektricien langs komen om het probleem op een juiste wijze te verhelpen.

Elektra aanleggen bij Helmond

Het aanleggen van elektra is een klus die onze aangesloten elektriciens op het lijf is geschreven. Bij het aanleggen van elektra komen werkelijk alle aspecten van de elektra naar boven drijven.

Denk goed na over de groepsindeling

Zo is het allereerst al heel belangrijk om een groep plan op te stellen. Bezint eer ge begint, zo zegt het oeroude spreekwoord. Dat is dan ook bijna onze lijfspreuk. Door vooraf goed uit te denken wat precies de bedoeling is van het project en hoe we dat kunnen bereiken, kunnen we voorkomen dat er keuzes worden gemaakt waar men achteraf spijt van krijgt. We zien bijvoorbeeld regelmatig dat men kiest voor een laag aantal groepen. In de meeste gevallen zal dat nu geen probleem zijn. Wanneer de groepen goed worden ingedeeld, kan overbelasting worden voorkomen. Het kan echter wel zo zijn dat in de toekomst een uitbreiding van de groepen gewenst is, om wat voor reden dan ook. Wellicht wast u nu graag met de hand af, maar wil u over een drietal jaren toch echt een vaatwasser. Misschien stapt u nu graag onder de douche, maar moet er over een jaar echt een jacuzzi komen. Allemaal zaken die van invloed kunnen zijn op de indeling van de groepen. Door actief met u mee te denken, kunnen we spijtbeslissingen voorkomen.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst rondom Helmond

Het kan zomaar gebeuren dat u last hebt van kortsluiting. Ook kan het zijn dat er ineens om een andere reden geen stroom meer in uw woning beschikbaar is. En wat kunt u dan het beste doen?

Allereerst kunt u natuurlijk zelf proberen op jacht te gaan naar de boosdoener. Een stroomstoring komt immers niet zomaar ineens opzetten. Het kan bijvoorbeeld een gevolg zijn van een kortsluiting ergens in de woning. Dit kan weer veroorzaakt worden doordat een oud apparaat binnenin kortsluiting maakt.

Soms lastig om storing zelf op te lossen

Zeker als het buiten koud en donker is, kan het lastig zijn om binnenshuis op zoek te gaan naar de bron van de storing. Je hebt nu eenmaal geen stroom meer bij een stroomstoring, dus je zult ook nog eens alles met een zaklantaarn moeten doen.

Een goede oplossing hiervoor is door onze storingsdienst in te schakelen. Onze aangesloten vakmensen hebben kennis van zaken en kunnen uw problemen in een mum van tijd verhelpen. Niet alle problemen zullen direct volledig opgelost kunnen worden. Soms vereist een oplossing bijvoorbeeld enkele dagen werk. Toch kunnen we er in korte tijd voor zorgen dat u weer stroom in huis hebt. Zo houden we uw woning leefbaar en veilig.

Werkgebied

U kunt bij ons ook terecht in: Eindhoven, Geldrop, NuenenVenray

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts

Neem contact op met de elektricien

Volton is een landelijk platform voor elektriciens, wij zorgen ervoor dat iedere inwoner van Nederland eenvoudig een elektricien kan vinden. Er is echter in jouw woonplaats nog geen elektricien beschikbaar, maar hier wordt hard voor jou aan gewerkt.

Openingstijden

De elektriciens zijn 24/7 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen ze GÉÉN extra tarieven)

Over Volton

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 085-7827564.