Logo volton

Elektricien Helmond - Voor al uw elektra!

Onze elektriciens lossen al uw problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Helmond geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Helmond:

Ervaren vakmannen

De elektra specialist

Ook bij kortsluiting

24/7 service

Hulp inschakelen van een betrouwbare elektricien in Helmond?

Coen

Wie is Coen?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Coen, aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik zit al heel wat jaren in het vak als elektrotechnische installatiespecialist. Wat ik het leukste aan mijn werk vind is dat je contact hebt met de klant. Klanten bellen mij als ze een probleem hebben waar ze zelf niet uitkomen. Als ik dan het probleem heb opgelost zijn ze mij dankbaar.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij onze elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Helmond.

elektricien Helmond

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend.De elektricien van Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Helmond!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Een nieuw-, aan- of verbouw? Bel de elektricien in Helmond!

Wanneer u binnenkort wilt starten met een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning, kunt u er bijna niet aan ontkomen: het aanleggen van elektra in huis. Het aanleggen van elektra bestaat uit het aanleggen van elektriciteitskabels in en rondom uw woning, het maken van aansluitpunten voor de verlichting en stopcontacten, het uitbreiden van de meterkast met extra groepen, enzovoorts. Het is belangrijk dat dergelijke klussen op de juiste wijze worden uitgevoerd, zodat u ook in het nieuwe deel van uw woning onbezorgd gebruik kunt maken van de verlichting en elektrische apparaten. Onze elektricien in Helmond helpt u graag bij de aanleg van elektra in huis! Door de expertise die de elektricien in Helmond heeft, kunnen elektrawerkzaamheden snel en op adequate wijze voor u worden uitgevoerd.

 

Hulp na de oplevering van een nieuw-, aan- of verbouw

Ook na de oplevering van de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt u op de hulp van onze elektricien in Helmond blijven rekenen. Het is sterk aan te raden om de elektra in uw woning zeker eens per twee jaar na te laten kijken op beginnende slijtage. Door de jaren heen kunnen de elektriciteitskabels versleten raken, waardoor de binnenzijde van de elektriciteitskabel bloot komt te liggen. Zodra de binnenzijde van een kabel in contact komt met de binnenzijde van een andere kabel, kan er een kortsluiting ontstaan.

De elektricien in Helmond staat dagelijks voor u klaar om een passende oplossing te bieden. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Over Volton

Volton is actief in Helmond en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in HELMOND:

Aanleg van elektra

Oplossen van stroomuitval

Dag en nacht bereikbaar

Meterkasten plaatsen

Elektricien nodig? Bel Coen!

Groepenkast vervangen rond Helmond

Iedereen die van plan is om de huidige, sterk verouderde groepenkast te laten vervangen, zal zich afvragen wat de kosten zijn om die groepenkast te laten vervangen. Helaas valt dat niet in zijn algemeenheid te zeggen. Die prijs is namelijk afhankelijk van de wensen en omstandigheden van het geval.

Zo is het allereerst van belang of u een 1 fase of een 3 fase groepenkast nodig hebt. Een groepenkast met 1 fase zal enkel 230 Volt kunnen leveren, wat voor de meeste huishoudens voldoende zal zijn. In sommige gevallen hebt u echter 400 Volt nodig, waarvoor 3 fasen nodig zijn. Dit kan het geval zijn als u apparatuur hebt die veel stroom vereisen. Te denken valt bijvoorbeeld aan een sauna, zwembadfilter of elektrische kookplaat. Uiteraard kan uw elektricien hier rekening mee houden en u eventueel adviseren omtrent het aantal fasen.

Aantal groepen is van groot belang

Ook is het aantal groepen sterk van belang. Hoe minder groepen uw woning vereist, hoe lager de kosten voor vervanging zullen zijn. Dat betekent echter niet dat minder groepen altijd beter is. U wil uiteraard wel de oven en de waterkoker tegelijk kunnen gebruiken, wat vaak in zal houden dat er meerdere groepen in de keuken aanwezig moeten zijn.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting oplossen in Helmond

Een ervaren elektricien weet uiteraard raad met kortsluiting. Dat is wel zo prettig wanneer u last hebt van een stroomuitval en kortsluiting hiervan de oorzaak blijkt te zijn.

Dat is echter lang niet altijd het geval. Een uitvallen van de stroom kan immers meerdere oorzaken hebben. Om er twee te noemen die ook regelmatig voorkomen: er kan een probleem zijn bij de netbeheerder (de hele wijk heeft dan geen stroom meer) en er kan een groep overbelast zijn (de stroom werkt dan nog wel in andere delen van de woning).

Kwetsbaarheden in stroomkabels

Wanneer er sprake is van kortsluiting, is het zeer verstandig om direct op zoek te gaan naar de oorzaak van de kortsluiting. Veelal betreft het een oud apparaat dat aan vervanging toe is. Vervang dan ook deze boosdoener of laat het apparaat repareren door een deskundige. Het kan echter ook gaan om een kwetsbaarheid in de stroomkabels die door de woning lopen. Door diverse oorzaken kan het isolerende materiaal om deze kabels heen verweerd zijn en kortsluiting veroorzaken. Laat in dit geval een deskundige elektricien langs komen om het probleem op een juiste wijze te verhelpen.

Elektra aanleggen bij Helmond

Het aanleggen van elektra is een klus die onze elektriciens op het lijf is geschreven. Bij het aanleggen van elektra komen werkelijk alle aspecten van de elektra naar boven drijven.

Denk goed na over de groepsindeling

Zo is het allereerst al heel belangrijk om een groep plan op te stellen. Bezint eer ge begint, zo zegt het oeroude spreekwoord. Dat is dan ook bijna onze lijfspreuk. Door vooraf goed uit te denken wat precies de bedoeling is van het project en hoe we dat kunnen bereiken, kunnen we voorkomen dat er keuzes worden gemaakt waar men achteraf spijt van krijgt. We zien bijvoorbeeld regelmatig dat men kiest voor een laag aantal groepen. In de meeste gevallen zal dat nu geen probleem zijn. Wanneer de groepen goed worden ingedeeld, kan overbelasting worden voorkomen. Het kan echter wel zo zijn dat in de toekomst een uitbreiding van de groepen gewenst is, om wat voor reden dan ook. Wellicht wast u nu graag met de hand af, maar wil u over een drietal jaren toch echt een vaatwasser. Misschien stapt u nu graag onder de douche, maar moet er over een jaar echt een jacuzzi komen. Allemaal zaken die van invloed kunnen zijn op de indeling van de groepen. Door actief met u mee te denken, kunnen we spijtbeslissingen voorkomen.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst rondom Helmond

Het kan zomaar gebeuren dat u last hebt van kortsluiting. Ook kan het zijn dat er ineens om een andere reden geen stroom meer in uw woning beschikbaar is. En wat kunt u dan het beste doen?

Allereerst kunt u natuurlijk zelf proberen op jacht te gaan naar de boosdoener. Een stroomstoring komt immers niet zomaar ineens opzetten. Het kan bijvoorbeeld een gevolg zijn van een kortsluiting ergens in de woning. Dit kan weer veroorzaakt worden doordat een oud apparaat binnenin kortsluiting maakt.

Soms lastig om storing zelf op te lossen

Zeker als het buiten koud en donker is, kan het lastig zijn om binnenshuis op zoek te gaan naar de bron van de storing. Je hebt nu eenmaal geen stroom meer bij een stroomstoring, dus je zult ook nog eens alles met een zaklantaarn moeten doen.

Een goede oplossing hiervoor is door onze storingsdienst in te schakelen. Onze mensen hebben kennis van zaken en kunnen uw problemen in een mum van tijd verhelpen. Niet alle problemen zullen direct volledig opgelost kunnen worden. Soms vereist een oplossing bijvoorbeeld enkele dagen werk. Toch kunnen we er in korte tijd voor zorgen dat u weer stroom in huis hebt. Zo houden we uw woning leefbaar en veilig.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Eindhoven
Geldrop
Nuenen
Venray

Over ons.

Volton zorgt in Helmond voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektriciens inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0492-218917.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts