Logo volton

Elektricien Hoofddorp - Altijd bereikbaar!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Hoofddorp geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Hoofddorp:

Ervaring en kwaliteit

Elektra specialisten

Stoppenkast werkzaamheden

24-uurs storingsdienst

Op zoek naar een ervaren elektricien in Hoofddorp?

Onur

Favicon

Wie is Onur ?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Onur , aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik werk al vele jaren als elektrotechnisch installatiespecialist. Bij mij kunt u klantvriendelijkheid en vakmanschap verwachten. Ik vind deze aspecten belangrijk bij het helpen van mijn klanten. Als u een vraagt heeft, bel mij en ik help u verder met al uw vragen.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Hoofddorp.

elektricien Hoofddorp

Uitstekende service van Volton

Service staat bij de elektriciens van Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend.De elektricien van Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Hoofddorp!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Overbelasting tegengaan? Bel onze elektricien in Hoofddorp!

Heeft u regelmatig last van stroomstoringen in uw woning? Bent u van plan om binnenkort een grootstroomverbruiker aan te schaffen? Of heeft u plannen voor een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning? Schakel tijdig de hulp van onze elektricien in Hoofddorp in! De elektricien in Hoofddorp heeft een ruime expertise in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van elektra in en rondom woningen. Denk aan de installatie van nieuwe elektra, het aansluiten van grootstroomverbruikers op een nieuwe groep in de meterkast, het onderhouden van elektra in huis, enzovoorts. Voor welke klussen kunt u de hulp van de elektricien in Hoofddorp goed gebruiken?

Tip: laat de elektra in huis zeker eens per twee jaar controleren op slijtage, om te voorkomen dat u te maken krijgt met een stroomstoring of kortsluiting.

Een meterkast uitbreiden met extra groepen

Bij de installatie van grootstroomverbruikers in huis is het raadzaam om de meterkast uit te breiden met een extra groep. Op die manier voorkomt u dat groepen in de meterkast overbelast raken. Bij grootstroomverbruikers kunt u denken aan een elektrisch kooktoestel, een jacuzzi, enzovoorts. Dergelijke apparaten vergen dermate veel stroom, dat de groep in de meterkast dit niet kan leveren. De stop in de meterkast zal springen, waardoor u met een stroomstoring te maken krijgt. Het vervangen van de stop heeft vanzelfsprekend geen zin, zolang u de grootstroomverbruikers blijft gebruiken.

Bent u benieuwd of het in uw situatie noodzakelijk is om de meterkast uit te breiden met een extra groep? Vraag de elektricien in Hoofddorp om advies!

Over Volton:

Volton is actief in Hoofddorp en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in HOOFDDORP:

Stroomstoringen

Elektra installatie

Storingsdienst

Meterkast inspectie en onderhoud

Elektricien nodig? Bel Onur!

elektricien

Elektricien Hoofddorp kan uw groepenkast vervangen

Het vervangen van de groepenkast is een ingrijpende operatie. Het is lang niet altijd duidelijk waarom het vervangen van de groepenkast precies vereist is. Want waarom zou je een goed functionerende groepenkast precies willen vervangen?

De vraag verandert

Een belangrijke reden voor het vervangen van de groepenkast is het veranderen van de energiebehoefte bij de bewoners. Wanneer een jong gezin een woning betrekt en hier een tijd woont, maakt het gezin gedurende die bewoning vaak een grote verandering door. Er worden misschien nog (meer) kinderen geboren, men besluit over te stappen op elektrisch koken, er wordt een sauna geplaatst, en ga zo maar door. In al deze gevallen kan het noodzakelijk zijn om stoppen bij te plaatsen en de groepenkast uit te breiden. Wanneer uitbreiding niet langer mogelijk is, kan vervanging noodzakelijk zijn.

Aangelegd voor 1975

Een andere reden is wanneer de groepenkast is aangelegd voor 1975. In dat jaar werd de aanwezigheid van een aardlekschakelaar verplicht om de veiligheid te vergroten. Beschikt uw groepenkast nog niet over een aardlekschakelaar? Neem dan contact op met Volton voor advies over eventuele vervanging of bijwerken van de groepenkast.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien Hoofddorp lost kortsluiting op

Kortsluiting in de woning is een zeer vervelend probleem. Tot enkele decennia terug brandden er regelmatig woningen af doordat er kortsluiting optrad. Bij kortsluiting komt de elektrische stroom op plekken waar het niet hoort te zijn en komt er bovendien grote hitte vrij. Hierdoor kan er gemakkelijk brand ontstaan. Een ander risico is dat op elektrocutie. Wanneer er vroeger in de wasmachine kortsluiting ontstond, kon de behuizing van de wasmachine onder stroom komen te staan. Wanneer men vervolgens de wasmachine aanraakte, was de kans groot dat de aanraker een stroomschok kreeg.

Geen aardlekschakelaar?

Door de werking van de aardlekschakelaar zijn deze risico’s sterk teruggedrongen. Wanneer er sprake is van kortsluiting, wordt de stroom automatisch afgesloten. Hierdoor kan er nauwelijks nog brand ontstaan en is ook het risico op elektrocutie sterk gereduceerd. Controleer daarom regelmatig of de aardlekschakelaar nog werkt. In oude woningen is soms geen aardlekschakelaar aanwezig; reden genoeg om die er dus zo snel mogelijk bij te laten plaatsen.

Een elektricien van Volton kan u helpen een stroomstoring ten gevolge van kortsluiting op te lossen. We gaan na waardoor de kortsluiting precies ontstaat en verhelpen het euvel zodat u weer veilig gebruik kunt maken van de woning.

Elektricien Hoofddorp en de storingsdienst

De storingsdienst is een dienst van elektriciens die ervoor is om spoedeisende gevallen zo snel mogelijk te helpen. Het gaat in vrijwel alle gevallen om een stroomstoring die niet door de bewoners zelf opgelost kan worden. Dit kan bijvoorbeeld komen door een kortsluiting of door een storing in de meterkast.

Wanneer bel ik de storingsdienst?

Uiteraard kunt u bij twijfel altijd al de storingsdienst contacteren. Wanneer u vermoed dat er sprake is van een spoedeisend belang, dan is de storingsdienst daar uiteraard gewoon voor bedoeld.

Wanneer u last hebt van een stroomstoring, is het aan te raden om allereerst na te gaan of er niet toevallig stoppen zijn gesprongen. In de meterkast is dit vrij snel aan de stoppen zelf te zien. Ook kan het zijn dat de aardlekschakelaar zichzelf heeft uitgeschakeld, waardoor er eveneens geen elektriciteit meer werkt binnen de woning.

Als dit het euvel niet oplost of bijvoorbeeld een vervangen stop er direct weer uit springt, is er meestal iets meer loos dan enkel een gesprongen stop. Er kan dan bijvoorbeeld sprake zijn van kortsluiting. Het is in deze gevallen zeer aan te raden om contact op te nemen met een elektricien van Volton zodat we zo snel mogelijk langs kunnen komen.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Elektricien Hoofddorp en elektra aanleggen

Bij het aanleggen van elektra komt een boel vakkennis kijken waar de elektriciens van Volton over beschikken. Het aanleggen van elektra is immers niet iets wat zomaar even snel gedaan kan worden. Er moet met tal van factoren en veiligheidsaspecten rekening worden gehouden.

Houd rekening met de toekomst

Zo is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de toekomst. Vaak zien we dat er teveel enkel naar de huidige situatie en vraag wordt gekeken. Het resultaat daarvan is dat er bij een kleine wijziging al veel moet worden veranderd in de aangelegde elektra. Daarom is het vaak verstandiger om bijvoorbeeld op zolder al rekening te houden met de eventuele aanleg van een slaapkamer en dus meerdere wandcontactdozen te plaatsen, of voor de badkamer alvast een extra groep te reserveren voor als er ooit een sauna aangelegd gaat worden. Op die manier hoeft u in de toekomst minder ingrijpende veranderingen door te voeren en kunnen dergelijke wijzigingen zonder al teveel hak- en breekwerk doorgang vinden. Dat kost misschien in eerste instantie meer, maar bespaart op de langere termijn flink wat geld uit.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Aalsmeer
Heemstede
Hillegom
Nieuw-Vennep

Over ons.

Volton zorgt in Hoofddorp voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektriciens inschakelt staan onze elektriciens garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 023-7820548.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts