Elektricien Hoofddorp - Altijd bereikbaar!

Onze aangesloten elektriciens lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektricien werkzaam in Hoofddorp geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Hoofddorp:

Ervaring en kwaliteit

Elektra specialisten

Stoppenkast werkzaamheden

24-uurs storingsdienst

Op zoek naar een ervaren elektricien in Hoofddorp?

Wij zijn Volton

Favicon

Op dit moment is er helaas nog geen elektricien actief in deze regio. Heeft u geen klus, maar een algemene vraag over Volton of bent u zelf een elektricien? Dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Volton is een elektraplatform dat in Nederland actief is. De elektrabedrijven die bij Volton zijn aangesloten, zijn gespecialiseerd in het aanleggen van elektra, het oplossen van kortsluiting en het uitvoeren van meterkastwerkzaamheden. Daarnaast kunt u hen ook inschakelen voor het vervangen of plaatsen van een groepenkast.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Hoofddorp staat klaar om u te helpen.

elektricien Hoofddorp

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Hoofddorp!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Overbelasting tegengaan? Bel de elektricien in Hoofddorp!

Heeft u regelmatig last van stroomstoringen in uw woning? Bent u van plan om binnenkort een grootstroomverbruiker aan te schaffen? Of heeft u plannen voor een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning? Schakel tijdig de hulp van onze aangesloten elektricien in Hoofddorp in! De elektricien in Hoofddorp heeft een ruime expertise in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van elektra in en rondom woningen. Denk aan de installatie van nieuwe elektra, het aansluiten van grootstroomverbruikers op een nieuwe groep in de meterkast, het onderhouden van elektra in huis, enzovoorts. Voor welke klussen kunt u de hulp van de elektricien in Hoofddorp goed gebruiken?

Tip: laat de elektra in huis zeker eens per twee jaar controleren op slijtage, om te voorkomen dat u te maken krijgt met een stroomstoring of kortsluiting.

Een meterkast uitbreiden met extra groepen

Bij de installatie van grootstroomverbruikers in huis is het raadzaam om de meterkast uit te breiden met een extra groep. Op die manier voorkomt u dat groepen in de meterkast overbelast raken. Bij grootstroomverbruikers kunt u denken aan een elektrisch kooktoestel, een jacuzzi, enzovoorts. Dergelijke apparaten vergen dermate veel stroom, dat de groep in de meterkast dit niet kan leveren. De stop in de meterkast zal springen, waardoor u met een stroomstoring te maken krijgt. Het vervangen van de stop heeft vanzelfsprekend geen zin, zolang u de grootstroomverbruikers blijft gebruiken.

Bent u benieuwd of het in uw situatie noodzakelijk is om de meterkast uit te breiden met een extra groep? Vraag de elektricien in Hoofddorp om advies!

Over Volton:

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra.

De elektricien werkzaamheden in HOOFDDORP:

Stroomstoringen

Elektra installatie

Storingsdienst

Meterkast inspectie en onderhoud

Elektricien nodig? Bel direct!

Elektricien Hoofddorp kan uw groepenkast vervangen

Het vervangen van de groepenkast is een ingrijpende operatie. Het is lang niet altijd duidelijk waarom het vervangen van de groepenkast precies vereist is. Want waarom zou je een goed functionerende groepenkast precies willen vervangen?

De vraag verandert

Een belangrijke reden voor het vervangen van de groepenkast is het veranderen van de energiebehoefte bij de bewoners. Wanneer een jong gezin een woning betrekt en hier een tijd woont, maakt het gezin gedurende die bewoning vaak een grote verandering door. Er worden misschien nog (meer) kinderen geboren, men besluit over te stappen op elektrisch koken, er wordt een sauna geplaatst, en ga zo maar door. In al deze gevallen kan het noodzakelijk zijn om stoppen bij te plaatsen en de groepenkast uit te breiden. Wanneer uitbreiding niet langer mogelijk is, kan vervanging noodzakelijk zijn.

Aangelegd voor 1975

Een andere reden is wanneer de groepenkast is aangelegd voor 1975. In dat jaar werd de aanwezigheid van een aardlekschakelaar verplicht om de veiligheid te vergroten. Beschikt uw groepenkast nog niet over een aardlekschakelaar? Neem dan contact op met de aangesloten elektriciens van Volton voor advies over eventuele vervanging of bijwerken van de groepenkast.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien Hoofddorp lost kortsluiting op

Kortsluiting in de woning is een zeer vervelend probleem. Tot enkele decennia terug brandden er regelmatig woningen af doordat er kortsluiting optrad. Bij kortsluiting komt de elektrische stroom op plekken waar het niet hoort te zijn en komt er bovendien grote hitte vrij. Hierdoor kan er gemakkelijk brand ontstaan. Een ander risico is dat op elektrocutie. Wanneer er vroeger in de wasmachine kortsluiting ontstond, kon de behuizing van de wasmachine onder stroom komen te staan. Wanneer men vervolgens de wasmachine aanraakte, was de kans groot dat de aanraker een stroomschok kreeg.

Geen aardlekschakelaar?

Door de werking van de aardlekschakelaar zijn deze risico’s sterk teruggedrongen. Wanneer er sprake is van kortsluiting, wordt de stroom automatisch afgesloten. Hierdoor kan er nauwelijks nog brand ontstaan en is ook het risico op elektrocutie sterk gereduceerd. Controleer daarom regelmatig of de aardlekschakelaar nog werkt. In oude woningen is soms geen aardlekschakelaar aanwezig; reden genoeg om die er dus zo snel mogelijk bij te laten plaatsen.

Een aangesloten elektricien bij Volton kan u helpen een stroomstoring ten gevolge van kortsluiting op te lossen. Ze gaan na waardoor de kortsluiting precies ontstaat en verhelpen het euvel zodat u weer veilig gebruik kunt maken van de woning.

Elektricien Hoofddorp en de storingsdienst

De storingsdienst is een dienst van elektriciens die ervoor is om spoedeisende gevallen zo snel mogelijk te helpen. Het gaat in vrijwel alle gevallen om een stroomstoring die niet door de bewoners zelf opgelost kan worden. Dit kan bijvoorbeeld komen door een kortsluiting of door een storing in de meterkast.

Wanneer bel ik de storingsdienst?

Uiteraard kunt u bij twijfel altijd al de storingsdienst contacteren. Wanneer u vermoed dat er sprake is van een spoedeisend belang, dan is de storingsdienst daar uiteraard gewoon voor bedoeld.

Wanneer u last hebt van een stroomstoring, is het aan te raden om allereerst na te gaan of er niet toevallig stoppen zijn gesprongen. In de meterkast is dit vrij snel aan de stoppen zelf te zien. Ook kan het zijn dat de aardlekschakelaar zichzelf heeft uitgeschakeld, waardoor er eveneens geen elektriciteit meer werkt binnen de woning.

Als dit het euvel niet oplost of bijvoorbeeld een vervangen stop er direct weer uit springt, is er meestal iets meer loos dan enkel een gesprongen stop. Er kan dan bijvoorbeeld sprake zijn van kortsluiting. Het is in deze gevallen zeer aan te raden om contact op te nemen met een aangesloten elektricien van Volton zodat we zo snel mogelijk langs kunnen komen.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Elektricien Hoofddorp en elektra aanleggen

Bij het aanleggen van elektra komt een boel vakkennis kijken waar de aangesloten elektriciens van Volton over beschikken. Het aanleggen van elektra is immers niet iets wat zomaar even snel gedaan kan worden. Er moet met tal van factoren en veiligheidsaspecten rekening worden gehouden.

Houd rekening met de toekomst

Zo is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de toekomst. Vaak zien we dat er teveel enkel naar de huidige situatie en vraag wordt gekeken. Het resultaat daarvan is dat er bij een kleine wijziging al veel moet worden veranderd in de aangelegde elektra. Daarom is het vaak verstandiger om bijvoorbeeld op zolder al rekening te houden met de eventuele aanleg van een slaapkamer en dus meerdere wandcontactdozen te plaatsen, of voor de badkamer alvast een extra groep te reserveren voor als er ooit een sauna aangelegd gaat worden. Op die manier hoeft u in de toekomst minder ingrijpende veranderingen door te voeren en kunnen dergelijke wijzigingen zonder al teveel hak- en breekwerk doorgang vinden. Dat kost misschien in eerste instantie meer, maar bespaart op de langere termijn flink wat geld uit.

Neem contact op met de elektricien

Volton is een landelijk platform voor elektriciens, wij zorgen ervoor dat iedere inwoner van Nederland eenvoudig een elektricien kan vinden. Er is echter in jouw woonplaats nog geen elektricien beschikbaar, maar hier wordt hard voor jou aan gewerkt.

Openingstijden

De elektriciens zijn 24/7 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen ze GÉÉN extra tarieven)

Werkgebied

U kunt bij ons ook terecht in: Aalsmeer, Heemstede, Hillegom & Nieuw-Vennep

Over ons.

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 085-7827564.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact op met een van de aangesloten elektriciens bij Volton! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts