Logo volton

Elektricien Houten - Wij helpen u graag!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Houten geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Houten:

Veilig vakwerk

Aanleggen elektra

Meedenken aan uw oplossing

Snelle dienstverlening

Op zoek naar een ervaren elektricien in Houten?

Marcia en Arthur

Favicon

Wie zijn Marcia en Stephan?

Elektricien nodig? Dan kunt u ons bellen. Wij zijn Marcia en Stephan, aangenaam kennis te maken. Heeft u een probleem met uw elektriciteit? Dan helpen wij u graag. Marcia staat u telefonisch te woord en Arthur werkt als elektrotechnisch installatiespecialist. Voor ons is vrijwel elke dag anders. Hierdoor blijft het werk afwisselend en verveeld het nooit. We werken elke dag met plezier voor onze klant. Het contact met de klanten vinden wij erg belangrijk en we overleggen veel met de klanten waardoor ze niet voor verassingen komen te staan.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Houten.

elektricien Houten

Uitstekende service van Volton

Service staat bij de elektriciens van Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend.De elektricien van Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Houten!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Werkt de stroom niet meer? Bel de elektricien uit Houten!

Ondervindt u momenteel hinder van een stroomstoring in huis? Schakel zo snel mogelijk de hulp van onze elektricien uit Houten in. Zo bent u ervan verzekerd dat u binnen een korte tijd weer over werkende elektriciteit in huis beschikt. U moet er immers niet aan denken, dat u een donkere herfst- of winteravond zonder verlichting door moet brengen. Een stroomstoring kan door tal van verschillende oorzaken ontstaan zijn. De elektricien uit Houten raadt mensen aan om altijd eerst zelf te proberen de stroomstoring te verhelpen. Soms is het al voldoende om de gesprongen stop uit de meterkast te vervangen. Ook kan een stroomstoring veroorzaakt worden door een algehele storing in uw woonwijk. In dergelijke situaties kan de elektricien in Houten weinig voor u betekenen.

Een stroomstoring door grootstroomverbruikers

Een stroomstoring kan ook veroorzaakt worden door het gebruik van een grootstroomverbruiker in uw woning. Denk hierbij aan een elektrisch kooktoestel in de keuken of een jacuzzi in uw tuin. Als u dergelijke apparaten op een bestaande groep in de meterkast aansluit, zal dit resulteren in een overbelasting. De bestaande groep kan namelijk niet voldoende stroom naar deze grootstroomverbruiker leiden, waardoor de groep overbelast raakt.

In dit geval zal de elektricien uit Houten een extra groep aan uw meterkast toevoegen. U kunt de grootstroomverbruiker vervolgens op deze groep aansluiten, zodat het apparaat van voldoende stroom voorzien wordt. Gebruikt u geen grootstroomverbruiker? Wellicht wordt de stroomstoring dan door een kortsluiting veroorzaakt. Ook in dit geval kun u op ons rekenen!

Over Volton

Volton is actief in Houten en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in HOUTEN:

Kortsluitingen opsporen

Renoveren van elektra

Dag/nacht bereikbaar

Onderhoud aan meterkast

Elektricien nodig? Bel Marcia en Stephan!

Groepenkast vervangen door elektricien in Houten

Als u overweegt om een groepenkast in uw woning of bedrijfspand te laten vervangen, dan kunnen onze elektriciens u daar uiteraard mee helpen. Onze elektriciens zijn uitstekend op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de markt. Zo kennen ze niet alleen de laatste veiligheidsvoorschriften, maar weten ze ook waar mening huishouden jaren later mee te maken heeft waardoor uitbreidingen van de groepenkast gewenst zijn. Het is goed om daar bij de aanleg van de groepenkast alvast rekening mee te houden om onnodig hoge kosten in de toekomst te voorkomen.

Groepenkast vervangen, of toch uitbreiden?

Soms is het niet nodig om een groepenkast te vervangen, maar voldoet uitbreiding van de groepenkast ook gewoon. Onze elektriciens adviseren u daar uiteraard graag over. We kunnen u voorrekenen en adviseren omtrent de praktische wenselijkheid van het vervangen van de groepenkast. Mocht een uitbreiding of bijwerking van de groepenkast beter geschikt zijn voor uw situatie, dan melden we dat uiteraard. Zo proberen we onze expertise en jarenlange ervaring in te zetten om u zo goed mogelijk te helpen door waar nodig proactief met uw wensen en eisen mee te denken.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting voorkomen rondom Houten

Er zullen maar weinig mensen zijn die nog nooit met een kortsluiting in huis en bijbehorende stroomstoring te maken hebben gehad. Helaas is dat ook lang niet altijd te voorkomen. Een kortsluiting kan zomaar ontstaan. Uiteraard is er vaak wel een duidelijk aanwijsbare oorzaak voor te vinden, maar dat betekent nog niet dat elke stroomstoring en kortsluiting te voorkomen is.

Wat als voorkomen niet mogelijk is?

Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Daarom is het belangrijk dat alle elektra in en rondom de woning op een deskundige wijze wordt aangelegd en onderhouden. Toch is dat nog geen garantie dat er dan ook geen kortsluiting optreedt. Wanneer de aardlekschakelaar zichzelf uitschakelt, weet u dat het zover is: er is een kortsluiting opgetreden.

Na het optreden van de kortsluiting is het zaak om de oorzaak zo snel mogelijk te achterhalen. Wanneer voorkomen van de kortsluiting niet mogelijk is, kunt u dus op zoek gaan naar de bron van de kortsluiting. Vaak is dit een defect apparaat wat kortsluiting maakt. Het kan echter ook een fout in de bedrading zijn. In dit laatste geval komt er wat meer expertise bij kijken, waardoor het aan te raden is om een expert in te schakelen.

Elektra aanleggen bij verbouwingen in Houten

Bij het aanleggen van elektra komen een aantal punten aan de orde. Dat zijn met name de veiligheid en de betrouwbaarheid. Een elektriciteitsnet moet namelijk betrouwbaar zijn, maar uiteraard ook geheel veilig. Die twee begrippen gaan hand in hand. Aangelegde elektra kon nog zo veilig zijn; als de stroom er om de dag af gaat doordat er weer eens een stop is gesprongen, levert de installatie alleen maar ergernis op. Andersom is het ook het geval. Een netwerk kan nog zo betrouwbaar zijn en werkelijk altijd werken; als er bij een geringe kortsluiting direct brand uitbreekt, heb je aan dat betrouwbare netwerk ook niets meer.

Een elektricien kan de twee begrippen combineren

Iemand die de twee begrippen veiligheid en betrouwbaarheid bij uitstek kan combineren, is de elektricien. Door zijn praktijkervaring en goede theoretische aanleg kan hij ervoor zorgen dat een netwerk van elektra zo betrouwbaar mogelijk is, zonder daarbij de veiligheid uit het oog te verliezen. Dat betekent uiteraard dat er altijd volgens de laatst geldende wet- en regelgeving wordt gewerkt. Hierdoor wordt de kans op storingen zoals kortsluiting zo gering mogelijk gehouden. Daardoor wordt het netwerk betrouwbaarder en bovenal een stuk veiliger.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Onze storingsdienst staat voor u klaar in Houten

Het is lang niet altijd even evident om te achterhalen wat de oorzaak van een storing precies is. Een stroomstoring kan bijvoorbeeld tal van oorzaken hebben. Soms is er een duidelijk aanwijsbare reden, zoals wanneer u de stofzuiger inschakelt en de stroom direct uitvalt. De stroomstoring kan dan het gevolg zijn van kortsluiting, of van overbelasting van de stroomgroep. Wanneer de stroom in het hele huis is uitgevallen, ligt een kortsluiting het meest voor de hand en kan het vervangen van de stofzuiger dan ook de enige oplossing zijn.

Helaas is het niet altijd even evident

Een probleem kan echter ook veel complexer zijn. Zeker wanneer de stroom voor het gevoel plotsklaps opdoemt en dus geen duidelijk aanwijsbare oorzaak heeft, is het lastig om achter de oorzaak van de storing te komen. In die gevallen is het handig om de storingsdienst langs te laten komen. Onze elektriciens hebben veel kennis van zaken en kunnen daardoor uw probleem snel aanpakken en u van een passende oplossing voorzien. Dankzij de jarenlange ervaring hebben ze al veel storingen meegemaakt waardoor ze veel voorkomende problemen gemakkelijk kunnen herkennen en hier dan ook al snel een oplossing voor kunnen bedenken.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Nieuwegein
Zeist

Over ons.

Volton zorgt in Houten voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektriciens inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 030-7820562.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts