Logo volton

Elektricien Huizen - Altijd een oplossing voor uw elektra problemen!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Huizen geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Huizen:

Gecertificeerd personeel

Hulp bij stroomuitval

Groepenkasten aanpassen

Snel en voordelig

Bent u op zoek naar een erkend elektricien in Huizen?

Marcia en Arthur

Favicon

Wie zijn Marcia en Stephan?

Elektricien nodig? Dan kunt u ons bellen. Wij zijn Marcia en Stephan, aangenaam kennis te maken. Heeft u een probleem met uw elektriciteit? Dan helpen wij u graag. Marcia staat u telefonisch te woord en Arthur werkt als elektrotechnisch installatiespecialist. Voor ons is vrijwel elke dag anders. Hierdoor blijft het werk afwisselend en verveeld het nooit. We werken elke dag met plezier voor onze klant. Het contact met de klanten vinden wij erg belangrijk en we overleggen veel met de klanten waardoor ze niet voor verassingen komen te staan.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Huizen.

elektricien Huizen

Uitstekende service van Volton

Service staat bij de elektriciens van Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend.De elektricien van Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Huizen!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Grootstroomverbruiker in huis? Schakel onze elektricien uit Huizen in!

Bent u van een kooktoestel op gas overgestapt naar een kooktoestel op elektra? De kans is groot dat u in dit geval moet denken aan een uitbreiding van uw meterkast. Als u het elektrisch kooktoestel op een bestaande groep in de meterkast aan zou sluiten, zou dit betekenen dat deze groep meer stroom aangeleverd moet krijgen dan andere groepen uit de meterkast. Helaas kan dit niet, waardoor de groep overbelast zal raken. In dit geval is het noodzakelijk om de meterkast uit te breiden met een extra groep, die specifiek bedoeld is voor de grootstroomverbruiker. Onze ervaren elektricien uit Huizen helpt u hier graag bij! Met een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende elektrawerkzaamheden kan de elektricien uit Huizen u snel en vakkundig van dienst zijn.

 

Advies over het gebruik van een grootstroomverbruiker

Twijfelt u over de noodzaak van het uitbreiden van uw meterkast in huis? De elektricien uit Huizen geeft u hier graag advies over. Ook kunt u op internet zoeken naar grootstroomverbruikers waarbij het uitbreiden van de meterkast aan te raden is. Denk bijvoorbeeld ook aan een jacuzzi in de tuin, waarbij een extra groep noodzakelijk zal zijn.

Overigens staat de elektricien uit Huizen niet alleen voor u klaar als u een meterkast uit wilt laten breiden met een extra groep. Ook voor het aanleggen van elektriciteitskabels, of voor het uitvoeren van onderhoud aan de elektra in huis, komt de elektricien van ons elektricienbedrijf bij u langs voor hulp.

Over Volton

Volton is actief in Huizen en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in HUIZEN:

Stroompunten installeren

Onderhoud van elektronische installaties

24/7 hulp bij nood

Aanleg en vervanging van bedrading

Elektricien nodig? Bel Marcia en Stephan!

Groepenkast vervangen in Huizen

Rond 1975 werd een wettelijke verplichting ingevoerd om in elke meterkast een aardlekschakelaar te laten plaatsen. Een aardlekschakelaar zorgt ervoor dat in het geval van kortsluiting de stroom in de woning afgeschakeld wordt. Hierdoor kunnen veel gevallen van brand voorkomen worden. Brand kan immers ontstaan doordat kortsluiting ontstaat en brandbare spullen in aanraking komen met de warm geworden apparaten of kabels die onder stroom staan.

Het kan zijn dat in een oude woning nog geen aardlekschakelaar aanwezig is. Die aardlekschakelaars werden immers voorheen zelden geplaatst. Mocht uw woning nog niet voorzien zijn van een dergelijke schakelaar, overweeg dan om er zo snel mogelijk een te laten aanbrengen.

Is de hele groepenkast sterk verouderd?

Soms is het ontbreken van de aardlekschakelaar niet het enige probleem, maar zijn er veel meer spelende problemen. Het is dan misschien de moeite waard om de groepenkast te laten vervangen door een modern exemplaar. U weet dan zeker dat de groepen- en meterkast weer aan de moderne eisen van de tijd voldoen en hoeft zich dus ook geen zorgen meer te maken over de schade die eventuele kortsluitingen kunnen aanrichten. Onze elektriciens kunnen u uiteraard helpen bij het vervangen van de groepenkast.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting verhelpen in en rond Huizen

Er zijn weinig bewoners die niet eens een keer met een kortsluiting te maken hebben gehad. De gevolgen van een kortsluiting kunnen op z’n zachtst gezegd behoorlijk vervelend zijn. Ineens valt de stroom uit, soms zelfs zonder dat je ook maar een idee hebt wat er precies aan de hand is. Na wat onderzoek kom je er meestal wel vrij snel achter dat de aardlekschakelaar de stroom heeft afgeschakeld, maar dan is het nog op zoek gaan naar de oorzaak.

Een defect apparaat of iets wat erger is?

De meest voorkomende oorzaak van een kortsluiting is een defect apparaat. Door een apparaat in stopcontact te stoppen wat binnenin kortsluiting maakt, zal de stroom uitvallen. Je merkt dit meteen wanneer je de stekker in het stopcontact steekt of het betreffende apparaat inschakelt. Als dit het probleem is, zul je het apparaat moeten vervangen of in ieder geval moeten laten repareren. Gebruikt het apparaat voor die tijd niet meer!

Het kan echter ook zijn dat het probleem lastiger op te sporen is. Soms heb je geen idee wat de oorzaak van de kortsluiting kan zijn. In dat geval is het aan te raden om een elektricien in te schakelen. Een elektricien kan de storing achterhalen en effectief oplossen.

Elektra aanleggen in de buurt van Huizen

Wanneer iemand elektra aanlegt die daar eigenlijk geen verstand van heeft, wordt er een onnodig risico genomen. De aanleg van elektra is juist iets wat zeer nauwkeurig dient te geschieden. Er kan immers behoorlijk wat mis bij gaan. Dat is eigenaardig doordat de aanleg van elektra nog steeds één van de meest favoriete klussen is die menig klusser uitvoert.

Wat kan er misgaan bij de aanleg van elektra?

De aanleg van elektra is volgens veel klussers eigenlijk enkel een gevalletje van puur logisch en helder nadenken. Dat is voor een deel ook waar. Elektra is geheel logisch en goed te volgen voor iedereen met een beetje logisch inzicht.

Daar houdt het echter zeker niet op. Elektra is immers voor een groot deel ook het naleven van veiligheidsnormen en het werken volgens de wet- en regelgeving. Die wetten en regels zijn er immers niet voor niets. Elektra kan levensgevaarlijk zijn en het is daarom van belang dat er zeer zorgvuldig wordt gewerkt. Door middel  van de wetten en regels worden veel gemaakte fouten en grote gevaren voorkomen, maar dan moeten die regels uiteraard wel worden opgevolgd en bekend zijn bij de persoon die de elektra aanlegt. Een elektricien is van deze regels op de hoogte en leeft ze uiteraard grondig na.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst helpt storingen in Huizen

Wanneer u hinder ondervindt van een storing, is het wel zo fijn om te weten dat er altijd een storingsdienst voor u klaar staat. Onze storingsdienst is altijd bereikbaar, ook ’s nachts, in de weekenden en op feestdagen. Bij het optreden van een storing kunnen we u dus altijd weer verder op weg helpen.

Waar kan een storingsdienst mij mee helpen?

Een storingsdienst is er voor allerhande storingen en andere problemen. Wanneer u bijvoorbeeld last hebt van een stroomstoring, zal de storingsdienst u daar verder mee kunnen helpen. De stroomstoring kan zijn ontstaan door kortsluiting of door overbelasting. De oorzaak is verder te bepalen door na te gaan of de aardlekschakelaar is uitgeschakeld of dat een stop is gesprongen. Een gesprongen stop duidt vaak op overbelasting en een gesprongen aardlekschakelaar duidt doorgaans op kortsluiting. Het is in dat laatste geval echter lang niet altijd even eenvoudig om de kortsluiting op te lossen. Vaak is daar de hulp van een elektricien bij geboden. Onze storingsdienst staat in die gevallen voor u paraat. 24 uur per dag, 7 dagen per week zijn onze zeer ervaren elektriciens voor u beschikbaar om de problemen aan te pakken en zo snel mogelijk weer op te lossen.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Bussum
Hilversum
Naarden

Over ons.

Volton zorgt in Huizen voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektriciens inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 035-7820548.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts