Elektricien IJsselstein - Unikol Elektra staat voor u klaar!

Unikol Elektra lost al uw elektra problemen graag voor u op! De ervaren elektricien werkzaam in IJsselstein geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Volton in IJsselstein:

Veilig vakwerk

Aanleg van elektriciteit

Storing of kortsluiting?

24/7 dienstverlening

Kunt u de hulp van een elektricien in IJsselstein wel gebruiken?

Marcia en Stephan

Favicon

Wie zijn Marcia en Stephan?

Elektricien nodig? Dan kunt u ons bellen. Wij zijn Marcia en Stephan, aangenaam kennis te maken. Heeft u een probleem met uw elektriciteit? Dan helpen wij u graag. Marcia staat u telefonisch te woord en Stephan werkt als elektrotechnisch installatiespecialist. Voor hen is vrijwel elke dag anders. Hierdoor blijft het werk afwisselend en verveeld het nooit. We werken elke dag met plezier voor onze klant. Het contact met de klanten vinden wij erg belangrijk en we overleggen veel met de klanten waardoor ze niet voor verassingen komen te staan.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. De aangesloten elektrabedrijven gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Ijsselstein staat klaar om u te helpen.

elektricien IJsselstein

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Ijsselstein!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Gebruikt u groot stroomverbruikers? De elektricien in IJsselstein helpt u!

Woningbezitters die een of meerdere groot stroomverbruikers in hun woning gebruiken, kunnen na verloop van tijd te maken krijgen met een overbelasting van groepen uit de meterkast. Een goed voorbeeld van een groot stroomverbruiker is bijvoorbeeld een elektrisch kooktoestel of een jacuzzi in uw tuin. Laat u adviseren door onze aangesloten elektricien in IJsselstein over de noodzaak van het uitbreiden van de meterkast als u een groot stroomverbruiker wilt gaan gebruiken. U kunt hiervoor op internet kijken naar apparaten die vaak een uitbreiding vergen, maar u kunt hier ook de hulp van de elektricien in IJsselstein voor inschakelen. De elektricien in IJsselstein heeft een ruime expertise in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van elektra.

Gaat u geen groot stroomverbruiker gebruiken, maar wilt u wel hulp bij het uitvoeren van andere elektra klussen in huis? Ook dan kunt u bij de elektricien in IJsselstein terecht voor passende hulp!

 

Het uitbreiden van de meterkast in huis

De meterkast wordt vaak als het kloppende hart van uw woning gezien, omdat de binnenkomende stroom vanuit de meterkast over de verschillende kamers in huis verdeeld wordt. Doorgaans is het zo dat veel van uw kamers met een groep in de meterkast vertegenwoordigd zijn. Op deze groep kunnen vervolgens alle elektrische apparaten in de kamer worden aangesloten, die op deze manier van voldoende stroom worden voorzien. Als u een groot stroomverbruiker gebruikt, heeft een groep uit de meterkast veel meer stroom nodig dan andere groepen. Dit werkt niet, waardoor de groep overbelast zal raken. Door de groot stroomverbruiker een eigen groep te geven wordt een overbelasting voorkomen.

Over Volton

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra.

De elektricien werkzaamheden in IJSSELSTEIN:

Aanleg van stoomkabels

Installatie van stopcontacten

24 uur per dag bereikbaar

Hulp bij kortsluiting

Elektricien nodig? Bel Marcia en Stephan!

Groepenkast vervangen in regio IJsselstein

U hebt misschien wel eens nagedacht over de vraag wat de redenen zouden kunnen zijn om tot vervanging van de groepenkast over te gaan. Het lijkt vaak alsof daar dan ook maar weinig nuttige redenen voor te bedenken zijn. Er zijn echter gevallen te benoemen waarin vervanging van de groepenkast zeker geen overbodige luxe is. We zullen hieronder enkele scenario’s schetsen.

Waarom groepenkast vervangen?

Het komt regelmatig voor dat bewoners de groepenkast uitgebreid willen hebben. Dat is echter lang niet altijd mogelijk. Soms heeft iemand al jaren een plan om een sauna in de achtertuin te laten plaatsen. Weer een ander wil graag over een paar jaar elektrisch gaan koken en een derde vindt het tijd om een jacuzzi te laten plaatsen. Hierdoor is een groepenkast uitbreiding vaak noodzakelijk, maar niet elke groepenkast kan nog goed worden uitgebreid. Soms is een uitbreiding onmogelijk en vaak komt het dan dus aan op de vervanging van de groepenkast. Een groepenkast is immers wel altijd te vervangen, ook als uitbreiding niet mogelijk is.

De groepenkast voldoet na vervanging weer geheel aan de laatste eisen van de tijd, waardoor de kans op problemen zo gering mogelijk is.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting gerepareerd door elektricien uit IJsselstein

Het fenomeen kortsluiting zal de meeste mensen wel bekend voorkomen. Wellicht hebben de meesten wel eens een keer met twee draadjes de plus- en minpool van een batterij met elkaar verbonden. Er ontstaat dan een klein vonkje die het gevolg is van de kortsluiting van de plu- in minpool. Bij een kortsluiting in het elektriciteitsnet is het gevolg vaak wat groter. Het vonkje is niet langer een vonkje, maar kan een behoorlijke vonk opleveren, of een oververhitting van de elektriciteitskabels. Het gebeurde dan ook regelmatig dat er ergens een huis afbrandde, wat dan enkel het gevolg was van een kortsluiting.

Kortsluiting wordt bestreden door de aardlekschakelaar

Tegenwoordig is die kans op brand sterk gereduceerd dankzij de aardlekschakelaar. Deze schakelaar schakelt de stroom af wanneer er sprake is van kortsluiting. Hierdoor zal er niet langer een kans op brand bestaan, maar zit je dus wel met een stroomuitval.

De oorzaak van de kortsluiting is vaak lastig te achterhalen. Soms is het duidelijk dat een defect apparaat voor kortsluiting zorgt, maar regelmatig lijkt het probleem onvindbaar. In die laatste gevallen raden we sterk aan om een ervaren elektricien in te schakelen.

Elektra aanleggen bij klussen in IJsselstein

Het aanleggen van elektra is iets wat niet alleen betrekking heeft op het heden, maar misschien vooral ook op de toekomst. Er moet bij de aanleg van elektra grondig worden nagedacht over eventuele toekomstige plannen zodat daarmee in een vroeg stadium – namelijk al bij de aanleg van elektra! – rekening gehouden kan worden.

Wat is er zo belangrijk aan die toekomstige plannen?

De aanleg van elektra is iets wat eigenlijk maar eenmalig geschiedt. Wanneer de elektra eenmaal is aangelegd, ligt het vaak wel goed en wordt er – behoudens enkele kleine wijzigingen en uitbreidingen – eigenlijk niets meer aan veranderd. Het moet dus echt de eerste keer al goed gaan om dubbel werk te voorkomen.

Dat houdt in dat het bij het aanleggen al belangrijk is om te bedenken wat de toekomstplannen zijn. Is er een gezinsuitbreiding aanstaande? Houd er dan rekening mee dat een op dit moment lege en weinig gebruikte kamer wordt gebruikt als babykamer. Wanneer de groepenkast wordt uitgebreid, kan daar dus eventueel meteen een nieuwe groep bij geplaatst worden als dat nodig zou zijn voor de babykamer. Die kosten worden dan in de toekomst weer bespaard en grote wijzigingen kunnen dan uitblijven.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst in de buurt van IJsselstein

Onze storingsdienst is continu bezig met het verhelpen van storingen. Een stroomstoring is immers vrijwel altijd spoedeisend. Een stroomstoring in huis treft vaak maar een gering aantal mensen, maar voor die betreffende mensen is de stroomstoring toch wel echt heel erg vervelend. Een stroomstoring zorgt er namelijk voor dat vrijwel alle apparaten niet meer functioneren. In tegenstelling tot enkele decennia terug, hebben tegenwoordig vrijwel alle apparaten elektriciteit nodig om te kunnen werken. Wanneer die elektriciteit er niet meer is, zal het apparaat niet meer werken en levert dat dus veel hinder op.

De storingsdienst lost uw storingen weer snel op

Gelukkig is er in die gevallen een storingsdienst die uw problemen weer snel en doeltreffend kan verhelpen. Het is belangrijk dat een storing snel wordt verholpen zodat u weer snel over kunt gaan tot de orde van de dag. Hierdoor wordt de overlast beperkt. Die overlast is bij een stroomstoring namelijk toch al vrij fors te noemen.

De aangesloten elektriciens bij Volton staan dag en nacht voor u klaar. Ook in het weekend. Wanneer u dus ontdekt dat er een stroomstoring in uw woning gaande is, dan kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen met onze storingsdienst. Zo weet u zeker dat u weer snel voorzien bent van stroom.

Neem contact op met Marcia en Stephan

U kunt mij inschakelen voor alle soorten elektriciens werkzaamheden. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor inschakelen voor onderhoud en reparatie!

Wie schakel ik in?

Unikol Elektra
KVK: 61570176

Werkgebied

U kunt bij ons ook terecht in: NieuwegeinUtrecht

Over ons.

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via: 030-7820503.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact op met een van de aangesloten elektriciens bij Volton! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom een elektricien Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts