Logo volton

Elektricien Katwijk - Volton voor al uw elektra

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Katwijk geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Katwijk:

Gecertificeerde elektriciens

Van meterkast tot aansluitingen

Elektra probleem?

Snel en voordelig

De hulp nodig van een professionele elektricien in Katwijk?

Onur

Favicon

Wie is Onur ?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Onur , aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik werk al vele jaren als elektrotechnisch installatiespecialist. Bij mij kunt u klantvriendelijkheid en vakmanschap verwachten. Ik vind deze aspecten belangrijk bij het helpen van mijn klanten. Als u een vraagt heeft, bel mij en ik help u verder met al uw vragen.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Katwijk.

elektricien Katwijk

Uitstekende service van Volton

Service staat bij de elektriciens van Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. Volton is u graag van dienst in de omgeving van Katwijk!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Een extra groep aan de meterkast toevoegen? Bel de elektricien in Katwijk!

Onze elektricien in Katwijk is een specialist op het uitbreiden van de meterkast met een extra groep. Het uitbreiden van de meterkast is onder meer aan te raden als u van plan bent om een grootstroomverbruiker in huis te nemen. Bij een grootstroomverbruiker kunt u denken aan een elektrisch kooktoestel, een jacuzzi, enzovoorts. De gebruikelijke groepen in de meterkast kunnen de benodigde stroom vaak niet leveren, waardoor de stop in de meterkast zal springen. Een niet op te lossen stroomstoring is het gevolg! Althans, niet op te lossen zonder hulp van onze elektricien in Katwijk. Door de elektricien in Katwijk in te schakelen voor het uitbreiden van de meterkast, kunt u ook grootstroomverbruikers moeiteloos blijven gebruiken.

 

De werking van een meterkast in huis

De meterkast wordt geregeld gezien als het kloppende hart binnen een woning. Vanuit de meterkast wordt de binnenkomende stroom over de verschillende kamers in huis verdeeld. Iedere kamer heeft hierbij een eigen groep in de meterkast, zodat iedere kamer in principe evenveel stroom toebedeeld krijgt. Als de elektricien in Katwijk een extra groep aan de meterkast toevoegt, wordt de verdeling anders. Dit betekent dat een groot aantal elektrische apparaten in een kamer verdeeld kan worden over twee groepen in de meterkast. Bij een grootstroomverbruiker is dit noodzakelijk om de grootstroomverbruiker van voldoende stroom te kunnen voorzien.

Het is niet altijd direct noodzakelijk om de elektricien in Katwijk te laten komen voor het uitbreiden van de meterkast. Op internet vindt u welke apparaten een losse groep in de meterkast nodig hebben.

Over Volton

Volton is actief in Katwijk en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in KATWIJK:

Storingen oplossen

Onderhoud van elektra

24/7 storingsdienst

Uitbreiding groepen

Elektricien nodig? Bel Onur!

elektricien

Onze elektriciens uit Katwijk vervangen groepenkast

Onze elektriciens kunnen zonder moeite uw verouderde groepenkast vervangen. Bij het vervangen van die groepenkast komt behoorlijk wat specialistische kennis om de hoek kijken. Onze ervaren elektriciens zijn daarom zeer geschikt om deze groepenkasten te vervangen.

Specialistische kennis en praktijkervaring

Behalve specialistische kennis, is het ook zeer handig om veel praktijkervaring te hebben. Onze elektriciens vervangen namelijk niet alleen groepenkasten, maar kunnen ook uitbreidingen van deze groepenkasten verzorgen. Ze komen daarom regelmatig bij klanten over de vloer die een uitbreiding van de groepenkast wensen. Om wat voor reden dan ook hebben ze een extra groep nodig. Soms is dat omdat er sprake is van onvoorziene omstandigheden, maar regelmatig komt er een reden voorbij die eigenlijk al bij de aanleg van de groepenkast in overweging genomen had kunnen worden. Zo zijn er mensen met een kinderwens die op termijn kinderen hopen te krijgen. Het is verstandig om bij de aanleg van de groepenkast al rekening te houden met de mogelijke gezinsuitbreiding en dus wellicht een of twee extra groepen aan te leggen. Op die manier vallen de kosten later, wanneer het creëren van de kinderkamer aan de orde is, veel lager uit dan wanneer hiermee geen rekening wordt gehouden.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting in Katwijk verhelpen

Als het goed is zijn alle stroomkabels die in en rondom de woning worden gebruikt, voorzien van een dun laagje kunststof. Dit laagje kunststof dient puur ter isolatie van de koperen draden die zich in de kabels bevinden. Door deze koperen draden gaat stroom en wanneer de isolerende laag verwijderd wordt en de koperen draden tegen elkaar kunnen komen, is er sprake van kortsluiting. Dat wil men uiteraard voorkomen. Bij deze kortsluiting kan immers veel warmte optreden, met mogelijk zelfs brand tot gevolg. Het spreekt voor zich dat niemand daar op zit te wachten.

Voortschrijdend inzicht zorgt voor hogere veiligheid

Precies om deze reden is het sinds een jaar of veertig verplicht om in elke woning een aardlekschakelaar aanwezig te hebben die goed functioneert. Als u een aardlekschakelaar in de woning hebt, is het dan ook zeker aan te raden om deze met enige regelmaat te testen. Wanneer u geen aardlekschakelaar hebt, is dit een goede gelegenheid om die alsnog te laten aanleggen.

Als de aardlekschakelaar de stroom heeft afgeschakeld, is dat het teken dat er ergens in de woning sprake is van kortsluiting. Probeer te achterhalen of dit door een defect elektrisch apparaat of door een probleem in het elektriciteitsnet komt. In het laatste geval is het sterk aan te raden om een elektricien in te schakelen.

Elektra aanleggen in regio Katwijk

Als er iets bij de verbouwing een ingewikkeld karwei is, dan is het wel het verzorgen van de aanleg van elektra. Bij de aanleg van elektra komt immers heel veel kijken, waardoor veel best handige klussers er toch voor kiezen om een elektricien in te schakelen. Dat is dan ook sterk aan te raden. Doordat onze elektriciens veel kennis hebben van zaken en bovendien over een flinke dosis praktijkervaring beschikken, kunnen ze elke klus tot een goed einde brengen.

Naleven van de normen zorgt voor verhoogde veiligheid

Onze elektriciens sluiten uiteraard alle elektra aan volgens de laatst geldende normen. Hierdoor blijft de veiligheid van de elektra gewaarborgd en weet u zeker dat alles op een juiste en professionele wijze is aangelegd.

Ook voorzien we u graag van advies waar u dat van ons verlangt. We merken namelijk dat niet iedereen precies weet wat hij of zij wil of niet precies weet wat nu eigenlijk de mogelijkheden zijn. Doordat we over veel praktijkervaring beschikken, kunnen we advies geven op maat en daardoor tot de beste oplossing komen voor uw problemen, ook als u wellicht zelf nog niet eens van het bestaan van die oplossing weet had. Neem om die reden vandaag nog contact op met onze elektriciens.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst in Katwijk en omstreken

Uiteraard is onze storingsdienst altijd bereikbaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan we klaar voor iedereen die last heeft van bijvoorbeeld een stroomstoring. Omdat het niet altijd even eenvoudig is om de oorzaak van een stroomstoring te achterhalen, staat ons vakkundige personeel voor u klaar om u verder op weg te helpen. Dat doen we uiteraard dag en nacht, doordeweeks en zelfs op zon- en feestdagen.

Gesprongen stop: overbelasting of kortsluiting?

Soms kunt u zelf al enkele stappen ondernemen wanneer u last hebt van een stroomstoring. Wanneer er een stop is gesprongen, is dit vaak het gevolg van overbelasting van de desbetreffende groep. Het kan ook zijn dat de complete wijk geen stroom meer heeft – iets wat vaak duidt op een storing bij de netbeheerder. Een derde probleem kan nog zijn dat de aardlekschakelaar zichzelf heeft uitgeschakeld. Dit duidt meestal op kortsluiting en is ook veruit het meest ernstige probleem.

Als u zelf geen idee hebt wat precies de oorzaak van de storing kan zijn of als u er simpelweg te weinig verstand van hebt om uzelf er aan te wagen, kunt u uiteraard met onze elektriciens contact opnemen. Graag voorzien wij u van de juiste raad en daad en doen we ons best om u zo snel mogelijk weer aan stroom te helpen.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Oegstgeest
Leiden
Wassenaar
Noordwijk

Over ons.

Volton zorgt in Katwijk voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektriciens inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 085-7827564.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts