Heeft u last van een kortsluiting?

1. Probleem?

Heeft u een storing, kortsluiting of andere elektraproblemen?

2. Zoek en bel

Zoek op uw woonplaats en vind direct een elektricien in uw regio.

3. Oplossing

Er komt direct een vakman die voor een professionele oplossing zorgt.

Risico’s van kortsluiting

Een kortsluiting in huis vormt voor veel consumenten een grote ergernis, mede door de risico’s die een kortsluiting met zich meebrengt. Wist u bijvoorbeeld dat een kortsluiting de oorzaak van een brand in uw woning kan zijn? Naast de risico’s die u bij een kortsluiting loopt, is een kortsluiting vaak erg lastig te verhelpen. Volton staat voor u klaar om de gewenste hulp te bieden om een kortsluiting te voorkomen of te verhelpen! Een kortsluiting kan verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan het versmelten van twee elektriciteitskabels, een overbelasting van de meterkast, enzovoorts.

Kortsluiting als gevolg van schade aan elektriciteitskabels

Een van de voornaamste oorzaken van een kortsluiting in woningen is schade of slijtage aan elektriciteitskabels. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door scherpe voorwerpen die tegen een elektriciteitskabel prikken, slecht onderhouden elektriciteitskabels, etc. Als gevolg hiervan komt de binnenzijde van een elektriciteitskabel bloot te liggen, met alle risico’s van dien. Wanneer de binnenzijde van de ene elektriciteitskabel in aanraking komt met de binnenzijde van een andere elektriciteitskabel ontstaat er een erg grote stroom. Deze stroom veroorzaakt de kortsluiting, waardoor de elektra in huis uitvalt.

Hulp van onze erkende elektricien

kortsluitingOm een kortsluiting te voorkomen is het belangrijk dat elektriciteitskabels op de juiste wijze worden aangelegd. Zorg ervoor dat er geen scherpe voorwerpen tegen een elektriciteitskabel aan kunnen komen. Door de hulp van een elektricen aangesloten bij Volton in te schakelen bij het leggen van de elektriciteitskabels in huis bent u verzekerd van een minimale kans op complicaties. Daarbij kunnen de elektriciens u ook na het leggen van de elektriciteitskabels nog van dienst zijn, door de elektriciteitskabels eens in de zoveel jaar voor u na te lopen op slijtage. Mochten de elektriciteitskabels aan vervanging toe zijn, dan kan onze elektricien dit voor u uitvoeren.

Meer weten over het verhelpen van een kortsluiting in huis? De vakmannen vertellen u er graag meer over!

Ga snel naar:

Kies voor een aangesloten elektricien:

  • Ook voor spoed
  • 24/7 te bereiken
  • De elektriciens komen direct
  • Overal in Nederland
  • De beste service
  • Elektra experts

Schakel direct een elektricien in.