Wilt u krachtstroom laten aansluiten?

1. Probleem?

Heeft u een storing, kortsluiting of andere elektraproblemen?

2. Zoek en bel

Zoek op uw woonplaats en vind direct een elektricien in uw regio.

3. Oplossing

Er komt direct een vakman die voor een professionele oplossing zorgt.

Krachtstroom voor elektrische apparaten

KrachtstroomIn iedere woning wordt gebruik gemaakt van krachtstroom om alle elektrische apparaten in huis te kunnen voorzien van voldoende stroom. U wilt immers elektrisch kunnen koken, televisie kunnen kijken en het liefst tegelijkertijd ook nog gebruik kunnen maken van uw verlichting. Dankzij de krachtstroom in uw woning is dit mogelijk! Standaard komt de krachtstroom vanaf de leverancier van de elektriciteit bij u in de buurt naar uw meterkast, waar het verdeeld wordt over de verschillende groepen.

Iedere groep krijgt een deel van de krachtstroom toegewezen, wat binnen de groep over de aangesloten elektrische apparaten wordt verdeeld. Dit is ook de reden dat het sterk aan te raden is om voor grootstroomverbruikers een losse groep in de meterkast te laten installeren. Deze apparaten hebben namelijk veel meer stroom nodig dan de gebruikelijke elektrische apparaten in woningen.

Hulp bij het aansluiten van krachtstroom

Bij de nieuwbouw van een woning moet de krachtstroom op de meterkast binnen de woning worden aangesloten. Wanneer u twijfelt over uw eigen vaardigheden in het aansluiten van de krachtstroom, kunt u de hulp van Volton inschakelen. Wij helpen u graag bij het aansluiten van de krachtstroom en het installeren van groepen in de meterkast. Het is belangrijk dat de krachtstroom op de juiste wijze wordt aangesloten om te voorkomen dat u na de oplevering van uw woning te maken krijgt met een stroomstoring of kortsluiting.

Mocht u twijfelen over de noodzaak om een nieuwe groep aan uw meterkast toe te voegen na het aansluiten van de krachtstroom, dan geven wij u graag passend advies! Als u een grootstroomverbruiker aansluit op een bestaande groep kan dit een stroomstoring veroorzaken.

Gebruiken woningen altijd krachtstroom?

In woningen wordt altijd gebruik gemaakt van krachtstroom. Zonder krachtstroom zou u niet voldoende stroom hebben om meerdere elektrische apparaten tegelijk te kunnen gebruiken in uw woning.

Schakel ons direct in.