✓ 24/7 te bereiken

✓ Ook voor spoed

✓ Wij komen direct

✓ Elektrotechniek

✓ Kortsluiting verhelpen

✓ Elektra experts

Elektricien Leiden - Wij helpen u graag!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! Elektricien Aan Huis uit Leiden geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Elektricien Aan Huis in Leiden:

Elektrawerkzaamheden

Vakspecialisten

Uitstekende service

24-uurs storingsdienst

Heeft u de hulp nodig van een ervaren elektricien in Leiden?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Elektricien Aan Huis, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! Elektricien Aan Huis in Leiden staat klaar om u te helpen.

Elektricien Leiden

Uitstekende service van Elektricien Aan Huis

Service staat bij Elektricien Aan Huis hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. Elektricien Aan Huis is u graag van dienst in de omgeving van Leiden!

Overtuigd? Bel ons voor een afspraak!

Elektricien in Leiden verhelpt uw storing

Heeft u geen beschikking meer over elektriciteit in uw woning in Leiden? Dan kan het zijn dat er een probleem in uw meterkast zit. Mogelijk kunt u dit probleem zelf al waarnemen wanneer u een blik in uw meterkast werpt, maar soms is het probleem ook niet zichtbaar. Om de stroom snel weer terug te krijgen, kunt u Elektricien Aan Huis inschakelen. Onze elektricien uit Leiden komt na uw telefoontje zo snel mogelijk naar u toe om de storing te verhelpen.

Aardlekschakelaar omgeslagen

Indien u een kijkje gaat nemen in uw meterkast, kijkt u in eerste instantie waarschijnlijk naar de aardlekschakelaar. Indien er kortsluiting is ontstaan in één van de apparaten in uw woning, slaat deze schakelaar namelijk automatisch om. Dit komt doordat de stroomtoevoer bij een kapotte kabel of apparaat dusdanig hoog wordt, dat de stroom voor uw veiligheid wordt uitgeschakeld.

Elektricien Aan Huis verhelpt kortsluiting

Wanneer u de oorzaak van de kortsluiting niet kunt vinden, schakelt u Elektricien Aan Huis in. Onze elektricien uit Leiden weet hoe hij de kortsluiting op moet sporen en snel kan verhelpen. Hierdoor blijft u nooit lang zonder elektriciteit zitten. Wij werken met gespecialiseerde, ervaren en goed geschoolde medewerkers, waardoor wij u garanderen dat uw elektra na ons bezoek weer naar behoren werkt.

Kortsluiting opsporen

U kunt Elektricien Aan Huis inschakelen voor het verhelpen van kortsluiting, maar u kunt ook eerst zelf kijken of het probleem te verhelpen is. Haal alle stekkers uit het stopcontact in de betreffende ruimte, schakel de stroom weer in en plug de stekkers één voor één weer in. Zo kunt u zien welk apparaat voor het probleem zorgt. Geen resultaat? Schakel ons in.

De werkzaamheden van Elektricien Aan Huis in Leiden:

Storingen en kortsluitingen

Stoppenkast werkzaamheden

Altijd bereikbaar

Renoveren van elektra

Over Elektricien Aan Huis:

Elektricien Aan Huis is actief in Leiden en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Elektricien Aan Huis voor u paraat!

Groepenkast vervangen in regio Leiden

Het vervangen van een groepenkast is iets waar de meeste mensen niet vaak mee te maken zullen hebben. Toch kunnen er redenen zijn om tot vervanging van de groepenkast over te gaan. We zullen hieronder enkele gevallen bespreken waarin het vervangen van de groepenkast iets is wat u zou kunnen overwegen.

Verouderde groepenkasten gevaarlijk

Allereerst zijn er de zeer verouderde groepenkasten. Deze kasten werken vaak nog wel, maar voldoen totaal niet meer aan de veiligheidseisen en -normen van deze tijd. Dat merk je verder niet en dus lijkt dit voor veel mensen geen reden te zijn om de groepenkast te laten vervangen. Toch kan dat wel verstandig zijn. Het kan immers zo zijn dat er een keer kortsluiting ontstaat. In moderne woningen is er een aardlekschakelaar die binnen enkele milliseconden de stroom afschakelt wanneer er sprake is van een kortsluiting. Oudere woningen missen vaak die aardlekschakelaar aangezien deze pas sinds 1975 verplicht is. En zo zijn er nog meer zaken die een vervanging van de groepenkast de moeite waard maken. De veiligheid wordt er immers fors mee verhoogd. Onze elektriciens kunnen uw groepenkast vervangen en meteen uw toekomstige wensen (zoals de aanleg van extra groepen) meenemen.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting in Leiden

Als er iets gevaarlijk is, dan is het wel kortsluiting. Het probleem bij kortsluiting is dat er stroom weglekt door een defect in een apparaat of in het stroomcircuit in uw woning.

Vaak is het wel vrij duidelijk wat er loos is. Wanneer u zojuist, net voor de stroomstoring, een apparaat hebt ingeschakeld en direct erna valt de stroom uit, dan is dat apparaat hoogstwaarschijnlijk de boosdoener. Het wordt echter lastiger wanneer de kortsluiting – en dus de stroomstoring – geheel willekeurig lijkt op te treden. De kans is dan groot dat het probleem ergens in het elektriciteitsnet te vinden is, en dat zijn juist de lastigere problemen.

Schakel een erkend installateur in

Wanneer dit laatste probleem aan de hand is of lijkt te zijn, is het dan ook ten zeerste aan te raden om een erkend elektricien in te schakelen. Alleen zo weet u zeker dat het probleem goed kan worden opgespoord en ook dat er een veilige oplossing kan worden geboden om te voorkomen dat het euvel opnieuw voor problemen kan zorgen. Kortsluiting kan brandgevaarlijk zijn, waardoor het des te belangrijker is om deskundige elektriciens naar uw kortsluiting te laten kijken en niet zelf aan de slag te gaan om te proberen het probleem te achterhalen.

Storingsdienst in Leiden

Een storingsdienst is een dienst die u te allen tijde kunt bereiken in het geval u een spoedeisende klus hebt die dus zo spoedig mogelijk verholpen moet worden. Het grote voordeel van een storingsdienst is dat deze niet alleen tijdens werktijden, maar ook buiten de reguliere werktijden te bereiken is. Hierdoor kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep doen op onze kundige elektriciens. Of het nu zomer of winter, Pasen of Kerst is: onze elektriciens staan voor u klaar.

Stroomstoring? Onze storingsdienst brengt weer licht in het duister

Wanneer u dus hinder ondervindt van een stroomstoring waar u zelf ook even geen raad meer mee weet, kunt u onze elektriciens benaderen. Een stroomstoring kan diverse oorzaken hebben en vaak is het heel lastig om in het donker (verlichting werkt immers niet meer) op de tast uit te moeten zoeken of de stoppen misschien zijn doorgeslagen en of de aardlekschakelaar het nog wel doet. En als je dan al weet welke stoppen er uit zijn gesprongen, is het nog een hele klus om te ontdekken wat er dan precies mis is gegaan. Neem dus contact op met de storingsdienst als u last hebt van een stroomstoring.

 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?
 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring

Elektra aanleggen in Leiden

Bij de aanleg van elektra komt behoorlijk wat precisie om de hoek kijken. Zeker wanneer u zelf besluit elektra aan te leggen, komt er bovendien behoorlijk wat logica om de hoek kijken. Veel klussers vinden het dan ook een leuke uitdaging om zich hier aan te wagen. Het aanleggen van elektra is echter zeker geen kinderspel. Er kan van alles bij misgaan en grote voorzichtigheid dient dan ook te worden betracht.

Deskundigheid kan problemen voorkomen

Het is van groot belang dat de aangelegde elektra op een deskundige wijze wordt aangelegd. Wanneer dit niet het geval is, kan er letterlijk levensgevaar ontstaan. Doorgaans is vrij kort na het aansluiten al wel duidelijk te merken of het aansluiten van de elektra is gelukt in de zin van dat het beoogde resultaat is bereikt en alles lijkt te werken. Dat betekent echter niet dat het aangesloten werk ook daadwerkelijk blijft werken. Eenmaal aangesloten elektra kan, wanneer het onjuist of ondeskundig is aangelegd, na verloop van tijd kuren gaan vertonen en bijvoorbeeld voor kortsluiting zorgen.

Door onze vakkundige elektriciens in te schakelen, kunt u dit voorkomen en weet u zeker dat de muren niet enkele maanden later weer opengebroken hoeven te worden omdat er ergens fouten zijn gemaakt bij de aanleg.

Werkgebied

Over ons.

Elektricien Aan Huis zorgt in Leiden voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ons ook bereiken bij spoed. Onze spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komt zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u ons inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 085-7827564.

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Elektricien Aan Huis?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts