Elektricien Leiden - De Ruyter Elektrotechniek helpt u graag!

De Ruyter Elektrotechniek lost al uw elektra problemen graag voor u op! De elektricien werkzaam in Leiden geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Leiden:

Elektrawerkzaamheden

Vakspecialisten

Uitstekende service

24-uurs storingsdienst

Heeft u de hulp nodig van een ervaren elektricien in Leiden?

Wij zijn Volton

Favicon

Op dit moment is er helaas nog geen elektricien actief in deze regio. Heeft u geen klus, maar een algemene vraag over Volton of bent u zelf een elektricien? Dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Volton is een elektraplatform dat in Nederland actief is. De elektrabedrijven die bij Volton zijn aangesloten, zijn gespecialiseerd in het aanleggen van elektra, het oplossen van kortsluiting en het uitvoeren van meterkastwerkzaamheden. Daarnaast kunt u hen ook inschakelen voor het vervangen of plaatsen van een groepenkast.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Leiden staat klaar om u te helpen.

elektricien Leiden

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Leiden!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Elektricien in Leiden verhelpt uw storing

Heeft u geen beschikking meer over elektriciteit in uw woning in Leiden? Dan kan het zijn dat er een probleem in uw meterkast zit. Mogelijk kunt u dit probleem zelf al waarnemen wanneer u een blik in uw meterkast werpt, maar soms is het probleem ook niet zichtbaar. Om de stroom snel weer terug te krijgen, kunt u een aangesloten elektricien bij Volton inschakelen. De aangesloten vakman uit Leiden komt na uw telefoontje zo snel mogelijk naar u toe om de storing te verhelpen.

Aardlekschakelaar omgeslagen

Indien u een kijkje gaat nemen in uw meterkast, kijkt u in eerste instantie waarschijnlijk naar de aardlekschakelaar. Indien er kortsluiting is ontstaan in één van de apparaten in uw woning, slaat deze schakelaar namelijk automatisch om. Dit komt doordat de stroomtoevoer bij een kapotte kabel of apparaat dusdanig hoog wordt, dat de stroom voor uw veiligheid wordt uitgeschakeld.

De elektricien verhelpt kortsluiting

Wanneer u de oorzaak van de kortsluiting niet kunt vinden, schakelt u via Volton een elektricien in. De elektricien in Leiden weet hoe hij de kortsluiting op moet sporen en snel kan verhelpen. Hierdoor blijft u nooit lang zonder elektriciteit zitten. Wij werken met gespecialiseerde, ervaren en goed geschoolde elektriciens, waardoor zij u garanderen dat uw elektra na ons bezoek weer naar behoren werkt.

Kortsluiting opsporen

U kunt de aangesloten elektriciens bij Volton inschakelen voor het verhelpen van kortsluiting, maar u kunt ook eerst zelf kijken of het probleem te verhelpen is. Haal alle stekkers uit het stopcontact in de betreffende ruimte, schakel de stroom weer in en plug de stekkers één voor één weer in. Zo kunt u zien welk apparaat voor het probleem zorgt. Geen resultaat? Schakel dan de hulp van een elektricien in.

Over Volton

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra.

De elektricien werkzaamheden in LEIDEN:

Storingen en kortsluitingen

Stoppenkast werkzaamheden

Altijd bereikbaar

Renoveren van elektra

Elektricien nodig? Bel direct!

Groepenkast vervangen in regio Leiden

Het vervangen van een groepenkast is iets waar de meeste mensen niet vaak mee te maken zullen hebben. Toch kunnen er redenen zijn om tot vervanging van de groepenkast over te gaan. We zullen hieronder enkele gevallen bespreken waarin het vervangen van de groepenkast iets is wat u zou kunnen overwegen.

Verouderde groepenkasten gevaarlijk

Allereerst zijn er de zeer verouderde groepenkasten. Deze kasten werken vaak nog wel, maar voldoen totaal niet meer aan de veiligheidseisen en -normen van deze tijd. Dat merk je verder niet en dus lijkt dit voor veel mensen geen reden te zijn om de groepenkast te laten vervangen. Toch kan dat wel verstandig zijn. Het kan immers zo zijn dat er een keer kortsluiting ontstaat. In moderne woningen is er een aardlekschakelaar die binnen enkele milliseconden de stroom afschakelt wanneer er sprake is van een kortsluiting. Oudere woningen missen vaak die aardlekschakelaar aangezien deze pas sinds 1975 verplicht is. En zo zijn er nog meer zaken die een vervanging van de groepenkast de moeite waard maken. De veiligheid wordt er immers fors mee verhoogd. Onze aangesloten elektriciens kunnen uw groepenkast vervangen en meteen uw toekomstige wensen (zoals de aanleg van extra groepen) meenemen.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting in Leiden

Als er iets gevaarlijk is, dan is het wel kortsluiting. Het probleem bij kortsluiting is dat er stroom weglekt door een defect in een apparaat of in het stroomcircuit in uw woning.

Vaak is het wel vrij duidelijk wat er loos is. Wanneer u zojuist, net voor de stroomstoring, een apparaat hebt ingeschakeld en direct erna valt de stroom uit, dan is dat apparaat hoogstwaarschijnlijk de boosdoener. Het wordt echter lastiger wanneer de kortsluiting – en dus de stroomstoring – geheel willekeurig lijkt op te treden. De kans is dan groot dat het probleem ergens in het elektriciteitsnet te vinden is, en dat zijn juist de lastigere problemen.

Schakel een erkend installateur in

Wanneer dit laatste probleem aan de hand is of lijkt te zijn, is het dan ook ten zeerste aan te raden om een erkend elektricien in te schakelen. Alleen zo weet u zeker dat het probleem goed kan worden opgespoord en ook dat er een veilige oplossing kan worden geboden om te voorkomen dat het euvel opnieuw voor problemen kan zorgen. Kortsluiting kan brandgevaarlijk zijn, waardoor het des te belangrijker is om deskundige elektriciens naar uw kortsluiting te laten kijken en niet zelf aan de slag te gaan om te proberen het probleem te achterhalen.

Elektra aanleggen in Leiden

Bij de aanleg van elektra komt behoorlijk wat precisie om de hoek kijken. Zeker wanneer u zelf besluit elektra aan te leggen, komt er bovendien behoorlijk wat logica om de hoek kijken. Veel klussers vinden het dan ook een leuke uitdaging om zich hier aan te wagen. Het aanleggen van elektra is echter zeker geen kinderspel. Er kan van alles bij misgaan en grote voorzichtigheid dient dan ook te worden betracht.

Deskundigheid kan problemen voorkomen

Het is van groot belang dat de aangelegde elektra op een deskundige wijze wordt aangelegd. Wanneer dit niet het geval is, kan er letterlijk levensgevaar ontstaan. Doorgaans is vrij kort na het aansluiten al wel duidelijk te merken of het aansluiten van de elektra is gelukt in de zin van dat het beoogde resultaat is bereikt en alles lijkt te werken. Dat betekent echter niet dat het aangesloten werk ook daadwerkelijk blijft werken. Eenmaal aangesloten elektra kan, wanneer het onjuist of ondeskundig is aangelegd, na verloop van tijd kuren gaan vertonen en bijvoorbeeld voor kortsluiting zorgen.

Door onze vakkundige aangesloten elektriciens in te schakelen, kunt u dit voorkomen en weet u zeker dat de muren niet enkele maanden later weer opengebroken hoeven te worden omdat er ergens fouten zijn gemaakt bij de aanleg.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst in Leiden

Een storingsdienst is een dienst die u te allen tijde kunt bereiken in het geval u een spoedeisende klus hebt die dus zo spoedig mogelijk verholpen moet worden. Het grote voordeel van een storingsdienst is dat deze niet alleen tijdens werktijden, maar ook buiten de reguliere werktijden te bereiken is. Hierdoor kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep doen op onze aangesloten en kundige elektriciens. Of het nu zomer of winter, Pasen of Kerst is: onze aangesloten professionals staan voor u klaar.

Stroomstoring? Onze storingsdienst brengt weer licht in het duister

Wanneer u dus hinder ondervindt van een stroomstoring waar u zelf ook even geen raad meer mee weet, kunt u onze aangesloten elektriciens benaderen. Een stroomstoring kan diverse oorzaken hebben en vaak is het heel lastig om in het donker (verlichting werkt immers niet meer) op de tast uit te moeten zoeken of de stoppen misschien zijn doorgeslagen en of de aardlekschakelaar het nog wel doet. En als je dan al weet welke stoppen er uit zijn gesprongen, is het nog een hele klus om te ontdekken wat er dan precies mis is gegaan. Neem dus contact op met de storingsdienst als u last hebt van een stroomstoring.

Neem contact op met de elektricien

Volton is een landelijk platform voor elektriciens, wij zorgen ervoor dat iedere inwoner van Nederland eenvoudig een elektricien kan vinden. Er is echter in jouw woonplaats nog geen elektricien beschikbaar, maar hier wordt hard voor jou aan gewerkt.

Openingstijden

De elektriciens zijn 24/7 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen ze GÉÉN extra tarieven)

Werkgebied

U kunt bij ons ook terecht in: Oegstgeest, Wassenaar, Leiderdorp, VoorschotenBodegraven

Over ons.

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 085-7827564.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact op met een van de aangesloten elektriciens bij Volton! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts