Elektricien Lisse - Wij helpen u graag verder!

De elektricien in Lisse lost al uw elektra problemen graag voor u op! De elektricien werkzaam in Lisse geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Lisse:

Gericht op kwaliteit

Aanleg van elektra

Stoppenkast onderhoud

24 uurs service

Bent u aan het zoeken naar een allround elektricien in Lisse?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Lisse staat klaar om u te helpen.

elektricien Lisse

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Lisse!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Een extra groep in de meterkast? Bel de elektricien in Lisse!

Voordat u een groot stroomverbruiker in huis kunt gaan gebruiken, is het belangrijk dat u de meterkast met een extra groep uitbreidt. Door de meterkast van een extra groep te voorzien wordt de binnenkomende stroom beter verdeeld over de verschillende ruimtes in uw woning. Niet iedere woningbezitter weet dat het noodzakelijk is om de meterkast uit te breiden, waardoor zij te maken krijgen met een stroomstoring in huis. Als u de groot stroomverbruiker op een bestaande groep aan zou sluiten, zou de groep veel meer stroom aan moeten leveren dan mogelijk is. Dit resulteert in een overbelasting en de bijbehorende stroomstoring. Onze aangesloten elektricien in Lisse helpt u graag bij het uitbreiden van de meterkast, zodat een stroomstoring voorkomen kan worden.

De werking van een meterkast

De meterkast wordt gezien als het kloppende hart van uw woning, omdat de binnenkomende stroom vanuit de meterkast over verschillende ruimtes in huis verdeeld wordt. Iedere groep krijgt evenveel stroom toegewezen, zodat u alle elektrische apparaten in uw woning kunt gebruiken. Een groot stroomverbruiker, zoals een elektrisch kooktoestel of een jacuzzi, vraagt veel meer elektriciteit dan andere apparaten. Hierdoor moet een bepaalde groep uit de meterkast naast de stroom voor de reguliere elektrische apparaten nog veel meer stroom aanleveren. Dit werkt niet, laat de elektricien in Lisse u helpen!

Door de meterkast uit te laten breiden door de ervaren elektricien in Lisse bent u ervan verzekerd dat een stroomstoring voorkomen wordt. Ook kan de elektricien in Lisse u van passend advies voorzien over de noodzaak van het uitbreiden van de meterkast.

De elektricien werkzaamheden in LISSE:

Oplossen van elektriciteitsproblemen

Plaatsen van grondkabels

Dag&nacht bereikbaar

Meterkast installaties

Over Volton:

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra.

Groepenkast vervangen door onze elektricien uit Lisse

Wellicht heeft u wel eens nagedacht over de vraag waarom iemand zijn groepenkast zou willen vervangen. Er lijken immers weinig redenen te zijn om de groepenkast te vervangen wanneer deze naar behoren lijkt te functioneren. Toch zijn er wel degelijk gevallen te bedenken waarin het de moeite waard kan zijn om vervanging van de groepenkast te overwegen.

Redenen om groepenkast te laten vervangen

Zo zijn er situaties waarin de groepenkast uitgebreid moet worden. De een heeft altijd al eens een Turks stoombad in de badkamer willen hebben, een ander wil voortaan elektrisch gaan koken en een derde vindt het tijd voor een zwembad in de achtertuin. Dit kunnen allemaal redenen zijn om de groepenkast uit te breiden. Dat is echter lang niet altijd mogelijk. Soms is een uitbreiding van de groepenkast niet mogelijk doordat de groepenkast teveel ruimte in beslag neemt in de meterkast of omdat de materialen sterk verouderd zijn.

Een vervanging van de groepenkast is wel altijd mogelijk, in tegenstelling dus tot een uitbreiding van de groepenkast. Wanneer een uitbreiding dus niet mogelijk is, kunt u een vervanging van de groepenkast overwegen. U bent er dan van verzekerd dat de groepenkast weer aan de moderne veiligheidseisen voldoet.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting verholpen in Lisse

De bron van een kortsluiting is lang niet altijd duidelijk aan te wijzen. Er kunnen namelijk diverse redenen zijn waarom een kortsluiting optreedt. In zijn algemeenheid valt daar dus geen uitsluitsel over te geven. Het is om deze reden dat altijd wordt aangeraden om een ervaren elektricien naar het euvel te laten kijken. Op die manier weet u zeker dat een expert de situatie bekijkt en de problemen vakkundig en doeltreffend kan verhelpen. Hij beschikt niet alleen over veel vakkennis, maar ook over veel praktijkervaring. Hierdoor weet hij direct al welke oorzaken kunnen worden uitgesloten en welke extra aandacht verdienen. Ook kan hij u adviseren om kortsluiting in de toekomst te voorkomen.

Oorzaak van kortsluiting traceren

U kunt natuurlijk ook zelf al diverse stappen ondernemen in de poging de oorzaak van een kortsluiting te achterhalen. Als de stroom onmiddellijk na het inschakelen van een elektrisch apparaat uitvalt, is de kans groot dat er kortsluiting is.

Dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Wanneer enkel één stop er uit vliegt en de stroom dus in de rest van de woning nog wel werkt, is de kans groot dat er sprake is van overbelasting.

Elektra aanleggen door expert uit Lisse

Als u goed wil kunnen genieten van uw woning, houdt dit in dat de voorziening van elektra in de woning onfeilbaar dient te zijn. Er zijn immers veel apparaten in de woning die elektriciteit nodig hebben om te kunnen functioneren. Dat zijn vaak apparaten die wij als bewoners ook nodig hebben om prettig van de woning gebruik te kunnen maken.

Om enkele voorbeelden te noemen: vaak wordt er gekookt op een elektrische kookplaat, wordt de CV ketel gevoed door elektriciteit en kijken we in de avonduren graag televisie, die het ook niet doet zonder stroom.

Elektriciteit tegenwoordig van groot belang

Kortom: de toevoer van energie via de stroomkabels is van wezenlijk belang. Omdat elke woning weer anders is en elke bewoner weer andere eisen stelt aan het elektriciteitsnet, is het van belang dat er een elektricien wordt ingeschakeld met veel praktijkervaring. Onze aangesloten elektriciens weten niet alleen wat de laatste voorschriften op dit gebied zijn, maar kunnen u ook voorzien van allerhande tips om de aanleg van elektra zo goed mogelijk te kunnen volbrengen. Op die manier weet u zeker dat u tevreden bent met de aangelegde elektra en kunnen storingen in het elektriciteitsnet zo goed mogelijk buiten de deur worden gehouden.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst lost problemen op in Lisse

Het kan heel lastig zijn om in geval van een stroomstoring exact te achterhalen wat er fout is gegaan. Zeker als de storing voor het gevoel plotseling is ontstaan, is het niet direct duidelijk wat de bron van de storing is geweest.

Waar bevindt zich de storing precies?

Een storing kan allereerst meerdere huizen treffen. Wanneer niemand in de wijk meer stroom heeft, of wanneer meerdere mensen in de wijk zonder stroom zitten, is de kans groot dat het niet alleen uw probleem is. Hoogstwaarschijnlijk kunt u verder niets aan de storing doen en zal de netbeheerder in actie moeten komen om het probleem te verhelpen.

Ook kan het zijn dat de stroom nog wel werkt in bepaalde plekken in de woning. Dit is vaak een teken dat de ruimte waar geen stroom meer is, is getroffen door een gesprongen stop. Wanneer de stop springt, zal in de desbetreffende ruimte geen stroom meer zijn en zit je dus zonder.

Ook kan het zijn dat de woning geheel zonder stroom komt te zitten. In dit laatste geval is er bijna altijd sprake van kortsluiting. U doet er dan verstandig aan om een ervaren elektricien in te schakelen om het euvel te onderzoeken.

Neem contact op met de elektricien

Volton is een landelijk platform voor elektriciens, wij zorgen ervoor dat iedere inwoner van Nederland eenvoudig een elektricien kan vinden. Er is echter in jouw woonplaats nog geen elektricien beschikbaar, maar hier wordt hard voor jou aan gewerkt.

Openingstijden

De elektriciens zijn 24/7 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen ze GÉÉN extra tarieven)

Werkgebied

U kunt bij ons ook terecht in: Noordwijk

Over ons.

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 085-7827564.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact op met een van de aangesloten elektriciens bij Volton! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts