Logo volton

Elektricien Maastricht - Uw expert op het gebied van elektra!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Maastricht geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Maastricht:

De juiste kennis en oplossing

Storingen en kortsluiting

Voor al uw elektra

Snel ter plaatse

Op zoek naar een gekwalificeerde elektricien in Maastricht?

Pieter

Wie is Pieter?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Pieter, aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Al jaren ga ik met veel plezier naar mijn werk toe. Als elektricien is elke dag anders en vaak weet ik niet hoe mijn dag er van tevoren precies uit gaat zien. Ik vind het belangrijk dat ik klanten op de juiste manier help waardoor ze tevreden zijn met het werk dat ik verricht.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Maastricht.

elektricien Maastricht

Uitstekende service van Volton

Service staat bij de elektriciens van Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 bereiken. De elektricien van Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Maastricht!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Elektriciteit aan laten leggen door de elektricien in Maastricht

Staat u op het punt om te beginnen aan een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning? Het is raadzaam om in zo’n geval de hulp van onze elektricien in Maastricht in te schakelen. De elektricien in Maastricht helpt u bij het leggen van leidingen, het aansluiten van nieuwe groepen in de meterkast, enzovoorts. Om vervelende complicaties te voorkomen na de oplevering van de nieuw-, aan- of verbouw, is het inschakelen van de hulp van de elektricien in Maastricht sterk aan te raden. Veelvoorkomende complicaties zijn bijvoorbeeld een kortsluiting of een stroomstoring in huis. In het ergste geval ontstaat uit een stroomstoring een brand, wat u vanzelfsprekend zo goed mogelijk wenst te voorkomen. Voor welke klus wilt u de hulp van onze elektricien in Maastricht inschakelen?

 

Wat maakt het installeren van elektra zo moeilijk?

Wellicht denkt u dat u bij het installeren van de elektra in huis geen hulp nodig heeft van de elektricien uit Maastricht. Op internet vindt u immers verschillende filmpjes en stappenplannen om de elektra zelf te installeren. Wees u er echter van bewust dat in deze filmpjes en stappenplannen niet gesproken wordt over mogelijke fouten die ontstaan als u de elektra zelf aanlegt. Zo mogen kabels nooit te dicht bij elkaar in de buurt liggen! De warmte kan in dit geval niet ontsnappen, waardoor de kabels zullen versmelten.

Onze elektricien in Maastricht heeft veel ervaring met het aansluiten van de elektra in woningen en bedrijfspanden. Hierdoor is de kans op dergelijke complicaties minimaal!

Over Volton:

Volton is actief in Maastricht en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. De elektriciens van Volton staan voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in MAASTRICHT:

Stroomstoringen

Aanleg van elektra

Telefonisch bereikbaar

Specialist van alle elektra

Elektricien nodig? Bel Pieter!

Elektricien Maastricht: wanneer groepenkast vervangen

Het vervangen van de groepenkast is iets wat eigenlijk bijna nooit hoeft te gebeuren. Toch zijn er situaties waarin het vervangen van de groepenkast iets is wat zeer aan te raden is. We schetsen enkele scenario’s waarbij het vervangen van de groepenkast verstandig kan zijn.

Een oude groepenkast

Groepenkasten van vóór 1975 bevatten over het algemeen geen aardlekschakelaar. Een dergelijke schakelaar houdt in de gaten of er ergens in de woning kortsluiting plaatsvindt door simpelweg goed op te letten of er stroom weglekt. Wanneer dit het geval is, wordt de stroom direct afgeschakeld waardoor de kortsluiting heel kort kan duren. De kans op brand – die bij een kortsluiting sterk aanwezig is – of de kans op elektrocutie kan daarmee tot een minimum worden beperkt. Het moge voor zich spreken dat in dit geval sterk is aan te raden de oude groepenkast te vervangen door een moderne groepenkast met aardlekschakelaar.

Te klein

Een andere reden kan zijn wanneer een uitbreiding van de groepenkast gewenst is, maar dit niet meer past. Het vervangen van de groepenkast kan dan een betere optie zijn dat het verder uitbreiden van de te kleine groepenkast.

De elektriciens van Volton helpen u met alle zaken omtrent het vervangen van de groepenkast.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien Maastricht over kortsluitingen

Kortsluiting kan om tal van redenen ontstaan. Toch zijn het over het algemeen dezelfde redenen en ontstaan de meeste kortsluitingen doordat er zich een storing bevindt in een elektrisch apparaat. Dat kan men eenvoudig controleren door in geval van stroomuitval te controleren of alle stoppen nog actief zijn. Vaak zal er een stop gesprongen zijn of de aardlekschakelaar zichzelf hebben uitgeschakeld. Door de stop te vervangen en de aardlekschakelaar weer terug te zetten, wordt de stroomkring hersteld en moet alles weer werken. Wanneer de stroom binnen korte tijd weer uitvalt, is de kans heel groot dat er een kortsluiting plaatsvindt in het apparaat dat als laatste is ingeschakeld.

Kortsluiting in de elektra

Een kortsluiting kan echter ook in het elektriciteitsnetwerk plaatsvinden, bijvoorbeeld doordat twee stroomdraden elkaar raken. Hierbij is de oorzaak veel lastiger te achterhalen doordat het ingewikkeld is om het netwerk op diverse punten te testen.

Het is dan vaak ook sterk aan te raden om in deze laatste gevallen de elektriciens van Volton in te schakelen om onderzoek te doen naar de kortsluiting. Vaak kunnen onze ervaren elektriciens in een redelijk korte tijd de oorzaak van de problemen achterhalen en het euvel herstellen.

Elektricien Maastricht kan elektra aanleggen

De aanleg van elektra is niet iets wat enkel bij de bouw van de woning plaatsvindt. Vaak wordt de elektra immers talloze malen gewijzigd. Dat is op zich ook niet verwonderlijk. De woning is iets wat voortdurend onderhevig is aan de ontwikkelingen die de bewoners doormaken. Er komen kinderen, er gaan kinderen uit huis, er komen zware technische apparaten of die verwijderen juist; al deze factoren kunnen ervoor zorgen dat het aanleggen van meer elektra gewenst is.

Veiligheid en deskundigheid

Wanneer de aanleg van elektra gewenst is, is het sterk aan te raden om vooral in te zetten op de veiligheid van de installatie en daarom deskundig personeel de elektra te laten aanleggen. Wanneer de elektra eenmaal achter de muren is weggewerkt, kun je er vrijwel niet meer bij zonder hak- en breekwerk. Het is daarom zaak dat de elektra deskundig wordt aangelegd. Op die manier wordt voorkomen dat er kort na de aanleg van elektra alweer problemen opdoemen en de installatie gewijzigd moet worden. Ook worden hiermee de kansen op kortsluiting en andere problematiek sterk verkleind. Volton kan u helpen met het aanleggen van elektra in en rondom de woning.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • Storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Elektricien Maastricht heeft een storingsdienst

Een stroomstoring is tegenwoordig één van de meest vervelende problemen waarmee je plots geconfronteerd kunt worden. Een stroomstoring kan zich voor het gevoel plotsklaps voordoen, waardoor een stroomstoring eigenlijk altijd optreedt op het moment dat je het echt niet kunt gebruiken. Het is daarom vaak erg prettig als de stroomstoring zo snel mogelijk opgelost wordt.

Waardoor ontstond de stroomstoring?

Het is allereerst belangrijk om te achterhalen waardoor de stroomstoring is ontstaan. Wanneer de hele wijk geen stroom meer heeft, is het weinig zinvol om de elektricien in te schakelen. Hij (of soms zij) kan immers ook niet veel meer doen dan afwachten. Het is dan verstandiger om de netbeheerder te informeren over de storing.

Wanneer u echter de enige bent in de wijk die geen stroom meer heeft, is het vaak zo dat de oorzaak zich in uw woning bevindt. U kunt dan proberen om de gesprongen stop in de meterkast te vervangen. Mocht dit niet het gewenste effect hebben, dan bestaat de kans dat het iets anders is en de problematiek wat lastiger is. Neem in dat geval contact op met de Volton. Onze elektriciens kunnen met u meedenken en een stroomstoring weer zo snel mogelijk te herstellen.

Werkgebied

Over ons.

Volton zorgt in Maastricht voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektriciens inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 043-7820521.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom een elektricien van Volton?

 • Telefonisch bereikbaar
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts