✓ 24/7 te bereiken

✓ Ook voor spoed

✓ Wij komen direct

✓ Elektrotechniek

✓ Kortsluiting verhelpen

✓ Elektra experts

Elektricien Maastricht - Daems is uw expert op het gebied van elektra!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! Elektricien Aan Huis uit Maastricht geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Elektricien Aan Huis in Maastricht:

De juiste kennis en oplossing

Storingen en kortsluiting

Voor al uw elektra

Dag en nacht bereikbaar

Op zoek naar een gekwalificeerde elektricien in Maastricht?

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Elektricien Aan Huis, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! Elektricien Aan Huis in Maastricht staat klaar om u te helpen.

Uitstekende service van Elektricien Aan Huis

Service staat bij Elektricien Aan Huis hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. Elektricien Aan Huis is u graag van dienst in de omgeving van Maastricht!

Overtuigd? Bel Daems voor een afspraak!

Elektriciteit aan laten leggen door de elektricien in Maastricht

Staat u op het punt om te beginnen aan een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning? Het is raadzaam om in zo’n geval de hulp van onze elektricien in Maastricht in te schakelen. De elektricien in Maastricht helpt u bij het leggen van leidingen, het aansluiten van nieuwe groepen in de meterkast, enzovoorts. Om vervelende complicaties te voorkomen na de oplevering van de nieuw-, aan- of verbouw, is het inschakelen van de hulp van de elektricien in Maastricht sterk aan te raden. Veelvoorkomende complicaties zijn bijvoorbeeld een kortsluiting of een stroomstoring in huis. In het ergste geval ontstaat uit een stroomstoring een brand, wat u vanzelfsprekend zo goed mogelijk wenst te voorkomen. Voor welke klus wilt u de hulp van onze elektricien in Maastricht inschakelen?

 

Wat maakt het installeren van elektra zo moeilijk?

Wellicht denkt u dat u bij het installeren van de elektra in huis geen hulp nodig heeft van de elektricien uit Maastricht. Op internet vindt u immers verschillende filmpjes en stappenplannen om de elektra zelf te installeren. Wees u er echter van bewust dat in deze filmpjes en stappenplannen niet gesproken wordt over mogelijke fouten die ontstaan als u de elektra zelf aanlegt. Zo mogen kabels nooit te dicht bij elkaar in de buurt liggen! De warmte kan in dit geval niet ontsnappen, waardoor de kabels zullen versmelten.

Onze elektricien in Maastricht heeft veel ervaring met het aansluiten van de elektra in woningen en bedrijfspanden. Hierdoor is de kans op dergelijke complicaties minimaal!

De werkzaamheden van Elektricien Aan Huis in Maastricht:

Stroomstoringen

Aanleg van elektra

24 uur per dag bereikbaar

Specialist van alle elektra

Over Elektricien Aan Huis:

Elektricien Aan Huis is actief in Maastricht en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Elektricien Aan Huis voor u paraat!

Elektricien Maastricht: wanneer groepenkast vervangen

Het vervangen van de groepenkast is iets wat eigenlijk bijna nooit hoeft te gebeuren. Toch zijn er situaties waarin het vervangen van de groepenkast iets is wat zeer aan te raden is. We schetsen enkele scenario’s waarbij het vervangen van de groepenkast verstandig kan zijn.

Een oude groepenkast

Groepenkasten van vóór 1975 bevatten over het algemeen geen aardlekschakelaar. Een dergelijke schakelaar houdt in de gaten of er ergens in de woning kortsluiting plaatsvindt door simpelweg goed op te letten of er stroom weglekt. Wanneer dit het geval is, wordt de stroom direct afgeschakeld waardoor de kortsluiting heel kort kan duren. De kans op brand – die bij een kortsluiting sterk aanwezig is – of de kans op elektrocutie kan daarmee tot een minimum worden beperkt. Het moge voor zich spreken dat in dit geval sterk is aan te raden de oude groepenkast te vervangen door een moderne groepenkast met aardlekschakelaar.

Te klein

Een andere reden kan zijn wanneer een uitbreiding van de groepenkast gewenst is, maar dit niet meer past. Het vervangen van de groepenkast kan dan een betere optie zijn dat het verder uitbreiden van de te kleine groepenkast.

Elektricien Aan Huis helpt u met alle zaken omtrent het vervangen van de groepenkast.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien Maastricht over kortsluitingen

Kortsluiting kan om tal van redenen ontstaan. Toch zijn het over het algemeen dezelfde redenen en ontstaan de meeste kortsluitingen doordat er zich een storing bevindt in een elektrisch apparaat. Dat kan men eenvoudig controleren door in geval van stroomuitval te controleren of alle stoppen nog actief zijn. Vaak zal er een stop gesprongen zijn of de aardlekschakelaar zichzelf hebben uitgeschakeld. Door de stop te vervangen en de aardlekschakelaar weer terug te zetten, wordt de stroomkring hersteld en moet alles weer werken. Wanneer de stroom binnen korte tijd weer uitvalt, is de kans heel groot dat er een kortsluiting plaatsvindt in het apparaat dat als laatste is ingeschakeld.

Kortsluiting in de elektra

Een kortsluiting kan echter ook in het elektriciteitsnetwerk plaatsvinden, bijvoorbeeld doordat twee stroomdraden elkaar raken. Hierbij is de oorzaak veel lastiger te achterhalen doordat het ingewikkeld is om het netwerk op diverse punten te testen.

Het is dan vaak ook sterk aan te raden om in deze laatste gevallen Elektricien Aan Huis in te schakelen om onderzoek te doen naar de kortsluiting. Vaak kunnen onze ervaren elektriciens in een redelijk korte tijd de oorzaak van de problemen achterhalen en het euvel herstellen.

Elektricien Maastricht heeft een storingsdienst

Een stroomstoring is tegenwoordig één van de meest vervelende problemen waarmee je plots geconfronteerd kunt worden. Een stroomstoring kan zich voor het gevoel plotsklaps voordoen, waardoor een stroomstoring eigenlijk altijd optreedt op het moment dat je het echt niet kunt gebruiken. Het is daarom vaak erg prettig als de stroomstoring zo snel mogelijk opgelost wordt.

Waardoor ontstond de stroomstoring?

Het is allereerst belangrijk om te achterhalen waardoor de stroomstoring is ontstaan. Wanneer de hele wijk geen stroom meer heeft, is het weinig zinvol om de elektricien in te schakelen. Hij (of soms zij) kan immers ook niet veel meer doen dan afwachten. Het is dan verstandiger om de netbeheerder te informeren over de storing.

Wanneer u echter de enige bent in de wijk die geen stroom meer heeft, is het vaak zo dat de oorzaak zich in uw woning bevindt. U kunt dan proberen om de gesprongen stop in de meterkast te vervangen. Mocht dit niet het gewenste effect hebben, dan bestaat de kans dat het iets anders is en de problematiek wat lastiger is. Neem in dat geval contact op met de Elektricien Aan Huis. Wij kunnen met u meedenken en een stroomstoring weer zo snel mogelijk te herstellen.

 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?
 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring

Elektricien Maastricht kan elektra aanleggen

De aanleg van elektra is niet iets wat enkel bij de bouw van de woning plaatsvindt. Vaak wordt de elektra immers talloze malen gewijzigd. Dat is op zich ook niet verwonderlijk. De woning is iets wat voortdurend onderhevig is aan de ontwikkelingen die de bewoners doormaken. Er komen kinderen, er gaan kinderen uit huis, er komen zware technische apparaten of die verwijderen juist; al deze factoren kunnen ervoor zorgen dat het aanleggen van meer elektra gewenst is.

Veiligheid en deskundigheid

Wanneer de aanleg van elektra gewenst is, is het sterk aan te raden om vooral in te zetten op de veiligheid van de installatie en daarom deskundig personeel de elektra te laten aanleggen. Wanneer de elektra eenmaal achter de muren is weggewerkt, kun je er vrijwel niet meer bij zonder hak- en breekwerk. Het is daarom zaak dat de elektra deskundig wordt aangelegd. Op die manier wordt voorkomen dat er kort na de aanleg van elektra alweer problemen opdoemen en de installatie gewijzigd moet worden. Ook worden hiermee de kansen op kortsluiting en andere problematiek sterk verkleind. Elektricien Aan Huis kan u helpen met het aanleggen van elektra in en rondom de woning.

Werkgebied

Over ons.

Elektricien Aan Huis zorgt in Maastricht voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ons ook bereiken bij spoed. Onze spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komt zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u ons inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 043-7820501.

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Elektricien Aan Huis?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts