Elektricien Maastricht - Ditec installatieservice is uw expert op het gebied van elektra!

Ditec installatieservice lost al uw elektra problemen graag voor u op! De elektricien werkzaam in Maastricht geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Maastricht:

De juiste kennis en oplossing

Storingen en kortsluiting

Voor al uw elektra

Snel ter plaatse

Op zoek naar een gekwalificeerde elektricien in Maastricht?

Pieter

Wie is Pieter?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Pieter van Ditec installatieservice, aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Al jaren ga ik met veel plezier naar mijn werk toe. Als elektricien is elke dag anders en vaak weet ik niet hoe mijn dag er van tevoren precies uit gaat zien. Ik vind het belangrijk dat ik klanten op de juiste manier help waardoor ze tevreden zijn met het werk dat ik verricht.

Bij Ditec installatieservice kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Maastricht staat klaar om u te helpen.

elektricien Maastricht

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Maastricht!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Elektriciteit aan laten leggen door de elektricien in Maastricht

Staat u op het punt om te beginnen aan een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning? Het is raadzaam om in zo’n geval de hulp van de elektricien in Maastricht in te schakelen. De elektricien in Maastricht helpt u bij het leggen van leidingen, het aansluiten van nieuwe groepen in de meterkast, enzovoorts. Om vervelende complicaties te voorkomen na de oplevering van de nieuw-, aan- of verbouw, is het inschakelen van de hulp van de elektricien in Maastricht sterk aan te raden. Veelvoorkomende complicaties zijn bijvoorbeeld een kortsluiting of een stroomstoring in huis. In het ergste geval ontstaat uit een stroomstoring een brand, wat u vanzelfsprekend zo goed mogelijk wenst te voorkomen. Voor welke klus wilt u de hulp van de elektricien in Maastricht inschakelen?

 

Wat maakt het installeren van elektra zo moeilijk?

Wellicht denkt u dat u bij het installeren van de elektra in huis geen hulp nodig heeft van de elektricien uit Maastricht. Op internet vindt u immers verschillende filmpjes en stappenplannen om de elektra zelf te installeren. Wees u er echter van bewust dat in deze filmpjes en stappenplannen niet gesproken wordt over mogelijke fouten die ontstaan als u de elektra zelf aanlegt. Zo mogen kabels nooit te dicht bij elkaar in de buurt liggen! De warmte kan in dit geval niet ontsnappen, waardoor de kabels zullen versmelten.

De aangesloten elektriciens bij Volton hebben veel ervaring met het aansluiten van de elektra in woningen en bedrijfspanden. Hierdoor is de kans op dergelijke complicaties minimaal!

Over Volton:

Volton is actief in Maastricht en helpt u als klant om een elektricien te vinden. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. De elektriciens van Volton staan voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in MAASTRICHT:

Stroomstoringen

Aanleg van elektra

Telefonisch bereikbaar

Specialist van alle elektra

Elektricien nodig? Bel Pieter!

Elektricien Maastricht: wanneer groepenkast vervangen

Het vervangen van de groepenkast is iets wat eigenlijk bijna nooit hoeft te gebeuren. Toch zijn er situaties waarin het vervangen van de groepenkast iets is wat zeer aan te raden is. We schetsen enkele scenario’s waarbij het vervangen van de groepenkast verstandig kan zijn.

Een oude groepenkast

Groepenkasten van vóór 1975 bevatten over het algemeen geen aardlekschakelaar. Een dergelijke schakelaar houdt in de gaten of er ergens in de woning kortsluiting plaatsvindt door simpelweg goed op te letten of er stroom weglekt. Wanneer dit het geval is, wordt de stroom direct afgeschakeld waardoor de kortsluiting heel kort kan duren. De kans op brand – die bij een kortsluiting sterk aanwezig is – of de kans op elektrocutie kan daarmee tot een minimum worden beperkt. Het moge voor zich spreken dat in dit geval sterk is aan te raden de oude groepenkast te vervangen door een moderne groepenkast met aardlekschakelaar.

Te klein

Een andere reden kan zijn wanneer een uitbreiding van de groepenkast gewenst is, maar dit niet meer past. Het vervangen van de groepenkast kan dan een betere optie zijn dat het verder uitbreiden van de te kleine groepenkast.

De aangesloten elektriciens bij Volton helpen u met alle zaken omtrent het vervangen van de groepenkast.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien Maastricht over kortsluitingen

Kortsluiting kan om tal van redenen ontstaan. Toch zijn het over het algemeen dezelfde redenen en ontstaan de meeste kortsluitingen doordat er zich een storing bevindt in een elektrisch apparaat. Dat kan men eenvoudig controleren door in geval van stroomuitval te controleren of alle stoppen nog actief zijn. Vaak zal er een stop gesprongen zijn of de aardlekschakelaar zichzelf hebben uitgeschakeld. Door de stop te vervangen en de aardlekschakelaar weer terug te zetten, wordt de stroomkring hersteld en moet alles weer werken. Wanneer de stroom binnen korte tijd weer uitvalt, is de kans heel groot dat er een kortsluiting plaatsvindt in het apparaat dat als laatste is ingeschakeld.

Kortsluiting in de elektra

Een kortsluiting kan echter ook in het elektriciteitsnetwerk plaatsvinden, bijvoorbeeld doordat twee stroomdraden elkaar raken. Hierbij is de oorzaak veel lastiger te achterhalen doordat het ingewikkeld is om het netwerk op diverse punten te testen.

Het is dan vaak ook sterk aan te raden om in deze laatste gevallen de aangesloten elektriciens bij Volton in te schakelen om onderzoek te doen naar de kortsluiting. Vaak kunnen de ervaren elektriciens in een redelijk korte tijd de oorzaak van de problemen achterhalen en het euvel herstellen.

Elektricien Maastricht kan elektra aanleggen

De aanleg van elektra is niet iets wat enkel bij de bouw van de woning plaatsvindt. Vaak wordt de elektra immers talloze malen gewijzigd. Dat is op zich ook niet verwonderlijk. De woning is iets wat voortdurend onderhevig is aan de ontwikkelingen die de bewoners doormaken. Er komen kinderen, er gaan kinderen uit huis, er komen zware technische apparaten of die verwijderen juist; al deze factoren kunnen ervoor zorgen dat het aanleggen van meer elektra gewenst is.

Veiligheid en deskundigheid

Wanneer de aanleg van elektra gewenst is, is het sterk aan te raden om vooral in te zetten op de veiligheid van de installatie en daarom deskundig personeel de elektra te laten aanleggen. Wanneer de elektra eenmaal achter de muren is weggewerkt, kun je er vrijwel niet meer bij zonder hak- en breekwerk. Het is daarom zaak dat de elektra deskundig wordt aangelegd. Op die manier wordt voorkomen dat er kort na de aanleg van elektra alweer problemen opdoemen en de installatie gewijzigd moet worden. Ook worden hiermee de kansen op kortsluiting en andere problematiek sterk verkleind. De aangesloten monteurs bij Volton kunnen u helpen met het aanleggen van elektra in en rondom de woning.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • Storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Elektricien Maastricht heeft een storingsdienst

Een stroomstoring is tegenwoordig één van de meest vervelende problemen waarmee je plots geconfronteerd kunt worden. Een stroomstoring kan zich voor het gevoel plotsklaps voordoen, waardoor een stroomstoring eigenlijk altijd optreedt op het moment dat je het echt niet kunt gebruiken. Het is daarom vaak erg prettig als de stroomstoring zo snel mogelijk opgelost wordt.

Waardoor ontstond de stroomstoring?

Het is allereerst belangrijk om te achterhalen waardoor de stroomstoring is ontstaan. Wanneer de hele wijk geen stroom meer heeft, is het weinig zinvol om de elektricien in te schakelen. Hij (of soms zij) kan immers ook niet veel meer doen dan afwachten. Het is dan verstandiger om de netbeheerder te informeren over de storing.

Wanneer u echter de enige bent in de wijk die geen stroom meer heeft, is het vaak zo dat de oorzaak zich in uw woning bevindt. U kunt dan proberen om de gesprongen stop in de meterkast te vervangen. Mocht dit niet het gewenste effect hebben, dan bestaat de kans dat het iets anders is en de problematiek wat lastiger is. Neem in dat geval contact op met de elektricien bij u in de buurt. De aangesloten elektriciens bij Volton kunnen met u meedenken en een stroomstoring weer zo snel mogelijk te herstellen.

Over ons.

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 043-7820521.

Waarom een elektricien van Volton?

 • Telefonisch bereikbaar
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts
Logo volton

Neem contact op met Pieter

U kunt mij inschakelen voor alle soorten elektriciens werkzaamheden. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor inschakelen voor onderhoud en reparatie!

Wie schakel ik in?

Ditec installatieservice
KVK: 61784885

Werkgebied