Logo volton

Elektricien Nieuwegein - Wij zijn u graag van dienst!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Nieuwegein geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Nieuwegein:

Veilig vakwerk

Aanleggen van elektra

Meedenken aan uw oplossing

Snelle dienstverlening

De hulp nodig van een professionele elektricien in Nieuwegein?

Marcia en Stephan

Favicon

Wie zijn Marcia en Stephan?

Elektricien nodig? Dan kunt u ons bellen. Wij zijn Marcia en Stephan, aangenaam kennis te maken. Heeft u een probleem met uw elektriciteit? Dan helpen wij u graag. Marcia staat u telefonisch te woord en Stephan werkt als elektrotechnisch installatiespecialist. Voor ons is vrijwel elke dag anders. Hierdoor blijft het werk afwisselend en verveeld het nooit. We werken elke dag met plezier voor onze klant. Het contact met de klanten vinden wij erg belangrijk en we overleggen veel met de klanten waardoor ze niet voor verassingen komen te staan.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Nieuwegein.

elektricien Nieuwegein

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend.De elektricien van Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Nieuwegein!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Elektricien in Nieuwegein: hulp bij het aanleggen van elektra in huis!

Als u aan een nieuw-, aan- of verbouw begint kunt u er bijna niet aan ontkomen: het aanleggen van elektra in en rondom uw woning. U wilt immers ook in het nieuw aangebouwde deel over verlichting en stopcontacten kunnen beschikken! Waar veel mensen denken dat het aanleggen van elektra een simpele klus is, blijkt het tegendeel vaak waar te zijn. Onze elektricien in Nieuwegein komt geregeld bij mensen thuis, waar de elektra niet op de juiste wijze aangelegd is. Dit betekent dat er kortsluitingen of stroomstoringen kunnen ontstaan, die u logischerwijs liever voorkomt. Voorkom dergelijke complicaties en schakels de elektricien in Nieuwegein in voor een passende oplossing!

Ervaring in het aanleggen van elektra

Elektra aanleggen begint bij het laten leggen van elektriciteitskabels door de elektricien in Nieuwegein. Vervolgens zal de elektricien verschillende aansluitpunten voor de verlichting en eventuele stopcontacten maken, zodat u de verlichting in een keer aan de aansluitpunten kunt hangen. Mocht u dit lastig vinden, dan kunt u ook voor het bevestigen van de lampen op de hulp van de elektricien in Nieuwegein rekenen. Vooraf kunt u aangeven op welke plekken u de stopcontacten wilt hebben.

Zorg ervoor dat het elektriciteitsnetwerk in huis zeker eens per twee jaar wordt onderhouden door de elektricien in Nieuwegein. Zo wordt de kans op de vervelende complicaties minimaal! Door de jaren heen kunnen de elektriciteitskabels gaan slijten, waardoor er alsnog kortsluitingen en stroomstoringen kunnen ontstaan. Wij helpen u dit graag te voorkomen!

Over Volton

Volton is actief in Nieuwegein en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in NIEUWEGEIN:

Hulp bij storingen en kortsluitingen

Elektra bij verbouwing

24/7 hulp bij nood

Werkzaamheden groepenkast

Elektricien nodig? Bel Marcia en Stephan!

Groepenkast vervangen bij Nieuwegein

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom het verstandig kan zijn de groepenkast te laten vervangen. De meest voorkomende reden is dat de oude groepenkast ook echt oud is en dus sterk verouderd zal zijn. De groepenkast voldoet wellicht niet meer aan de moderne eisen van de tijd waardoor modernisering noodzakelijk is.

Modernisering van de groepenkast van groot belang

In veel gevallen kan de groepenkast echter nog goed gemoderniseerd worden. Sinds medio jaren zeventig is het verplicht om een aardlekschakelaar in de meterkast te hebben. Wanneer uw meterkast daar niet over beschikt – wat bij oudere woningen maar al te vaak voor komt – is het zeer sterk aan te raden om een dergelijke schakelaar alsnog te laten plaatsen.

Soms blijkt echter dat de groepenkast compleet verouderd is en totaal niet meer aan de eisen van deze tijd voldoet. Het is dan uiteraard ook nog wel mogelijk om de groepenkast te moderniseren, maar vaak is complete vervanging van de groepenkast een verstandigere optie. U weet dan zeker dat de groepenkast weer in orde is en aan de eisen van deze tijd voldoet. Ook kan de groepenkast dan weer een hele tijd mee voordat het weer tijd zal worden voor vernieuwingen.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting repareren in Nieuwegein

Een kortsluiting kan levensgevaarlijk zijn. Dat weet bijna iedereen. Toch weten veel mensen niet precies hoe ze moeten handelen bij het ontdekken van een kortsluiting. We willen dat probleem hier graag oplossen door aan te geven hoe u het beste kunt handelen.

Allereerst is het zaak om te bedenken wat de oorzaak van de kortsluiting precies geweest kan zijn. Als u net voor het optreden van de kortsluiting (en dus de stroomuitval) een apparaat in het stopcontact heeft gedaan of heeft ingeschakeld, is de kans groot dat de kortsluiting het gevolg is van een defect in dit laatst aangesloten apparaat.

Elektricien kan elektriciteitsnet doormeten en kortsluiting achterhalen

Soms is dit echter niet het geval en lijkt een kortsluiting geheel spontaan op te treden. In dit laatste geval is het zeer aan te raden om een expert langs te laten komen. Een elektricien met kennis van zaken zal het elektriciteitsnet in de woning doormeten en nagaan waar het probleem zich precies manifesteert. Op deze manier kan de bron zo snel mogelijk gevonden worden en is er zo min mogelijk hak- en breekwerk noodzakelijk om de bron van het probleem op te sporen. Na lokaliseren van de problemen kan de elektricien uiteraard het euvel verhelpen.

Elektra aanleggen bij Nieuwegein

Door het verkeerd aanleggen van elektra kunnen grote gevaren ontstaan. Er kan eenvoudig brand ontstaan wanneer elektra op een ondeskundige wijze wordt aangelegd. Onze elektriciens zijn vakkundig opgeleid en beschikken over de laatste vakkennis.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle wijzigingen in de elektra. We kunnen een compleet nieuwe aanleg van de elektra verzorgen, maar we kunnen ook een huidige installatie aanpassen en bijwerken aan de wensen en eisen van de tijd. Dat kan betekenen dat er extra groepen worden aangelegd of dat een aardlekschakelaar wordt bij geplaatst. Ook kunnen we groepen vervangen, of krachtstroom aanleggen. Het vervangen van de groepenkast of meterkast is ook iets waar onze elektriciens hun handen niet voor omdraaien.

Meedenken met de klant

Wij staan bekend om onze manier van meedenken met de klant. U beslist uiteraard welke werkzaamheden wij uitvoeren, maar mogelijkerwijs bent u benieuwd of bepaalde problemen op een andere manier opgelost kunnen worden. Door altijd efficiënt en klantgericht te werken, kunnen we de hoogste graad van klanttevredenheid behalen. Neem nu contact met ons op om uw project door te spreken!

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • De elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst nodig in Nieuwegein?

Wanneer u last hebt van een spoedeisend probleem, kan onze storingsdienst daarbij uitkomst bieden. U kunt onze storingsdienst niet alleen binnen de normale werktijden bereiken om snel een afspraak te kunnen maken om uw probleem te laten verhelpen, maar we zijn uiteraard ook goed bereikbaar buiten deze reguliere werktijden. Wanneer u in het weekend te kampen hebt met een stroomstoring, staan we u dan ook graag met raad en daad terzijde.

Storingsdienst staat voor u klaar bij elke storing

Het is lang niet voor iedereen duidelijk wanneer de storingsdienst gebeld kan worden. Daar valt in zijn algemeenheid ook lastig een duidelijke richtlijn voor te geven. Wel kunnen we aangeven dat er in ieder geval sprake moet zijn van een probleem dat eigenlijk niet tot de volgende werkdag kan wachten. Het moge duidelijk zijn dat een uitbreiding van de groepenkast doorgaans wel tot de volgende werkdag kan wachter, terwijl een algehele stroomstoring in de woning al snel spoedeisend geacht kan worden. Als vuistregel kunt u dus aanhouden dat het dagelijkse leven ernstig gehinderd moet worden door de storing. Mocht u twijfelen, dan denken we uiteraard graag met u mee over de urgentie van de zaak. We proberen constructief aan een oplossing te werken waarbij het herstel van de stroomlevering centraal staat.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Houten
De Meern
IJsselstein
Utrecht

Over ons.

Volton zorgt in Nieuwegein voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektriciens inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 030-7820562.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom een elektricien Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts