Elektricien Pijnacker - Elektrostoring is altijd bereikbaar!

Elektrostoring lost al uw elektra problemen graag voor u op! De elektricien werkzaam in Pijnacker geeft u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Pijnacker:

De vakman in uw regio!

Storing of kortsluiting?

Stoppenkast werkzaamheden

24-uurs storingsdienst

Heeft u de hulp nodig van een allround elektricien in Pijnacker?

Perry

Favicon

Wie is Perry?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Perry van Elektrostoring, aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik werk al vele jaren als elektrotechnisch installatiespecialist. Bij mij kunt u klantvriendelijkheid en vakmanschap verwachten. Ik vind deze aspecten belangrijk bij het helpen van mijn klanten. Als u een vraagt heeft, bel mij en ik help u verder met al uw vragen.

Bij Elektrostoring kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Pijnacker staat klaar om u te helpen.

elektricien Pijnacker

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Pijnacker!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Elektricien in Pijnacker: nieuwe lichtaansluitpunten in huis!

Bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt er bijna niet aan ontkomen: het plaatsen van nieuwe stopcontacten en aansluitpunten voor uw verlichting in huis. De elektricien in Pijnacker helpt u hier graag bij door de aansluitpunten op een professionele en vakkundige wijze voor u te plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om deze aansluitpunten zelf te plaatsen, als u hier ervaring mee heeft. Bij het plaatsen van stopcontacten en lichtaansluitpunten kan veel fout gaan. Denk bijvoorbeeld aan kabels die te dicht tegen elkaar aan komen te liggen, kabels die niet goed op de stopcontacten worden aangesloten, enzovoorts. Vaak resulteren dergelijke fouten in een kortsluiting of stroomstoring. Door de hulp van de elektricien werkzaam in Pijnacker in te schakelen bent u ervan verzekerd dat dergelijke fouten voorkomen worden!

Waar in huis plaatst u de verlichting?

Als u nieuwe stopcontacten en lichtaansluitpunten wilt laten plaatsen is het erg belangrijk om vooraf voor uzelf te bepalen waar u de verlichting wilt hangen na de oplevering van uw nieuw-, aan- of verbouw. Het is immers zonde als u de lichtaansluitpunten na een paar weken opnieuw moet laten verplaatsen. De elektricien in Pijnacker kan hierbij met u meedenken, om samen tot de meest logische oplossing te komen. Op basis van uw wensen zorgt de elektricien vervolgens voor het plaatsen van de lichtaansluitpunten en stopcontacten.

Vindt u het lastig om de verlichting vervolgens zelf aan de lichtaansluitpunten te bevestigen? Geen probleem! Ook voor deze klus kunt u op de hulp van de elektricien in Pijnacker rekenen.

Over Volton

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling.

De elektricien werkzaamheden in PIJNACKER:

Verhelpen van storingen

Grondkabel plaatsen

Spoedservice

Werkzaamheden groepenkast

Elektricien nodig? Bel Perry!

Groepenkast vervangen rond Pijnacker

Het vervangen van de groepenkast is een zeer deskundige klus. Hiervoor komt veel vakkennis om de hoek kijken, maar ook een flinke dosis ervaring is zeker niet onnodig.

Uiteraard moet een groepenkast voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid. Hierdoor weet u zeker dat de groepenkast echt veilig is en de kans op ongevallen zo gering als mogelijk gehouden wordt. Het is daardoor echt nodig dat de persoon die de groepenkast aanlegt, beschikt over de meest actuele kennis op dit vakgebied.

Vakkennis en praktijkervaring

Het wordt daarom ten zeerste aangeraden om een expert de groepenkast aan te laten leggen. Hierdoor weet u zeker dat de aanleg van de groepenkast op een veilige en verantwoorde wijze plaatsvindt.

Maar dat is niet het enige. Een expert kan namelijk ook proactief met u meedenken over de aan te leggen groepenkast. Zo komt er bij de indeling van de groepen behoorlijk wat praktijkervaring om de hoek kijken om er voor te zorgen dat de groepenkast na verloop van tijd alsnog aan de eisen van de bewoners voldoet. U wil immers toch niet dat na een paar maanden blijkt dat sommige groepen te zwaar worden belast waardoor de stop er telkens uit springt, terwijl andere groepen nauwelijks belast worden?

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien verhelpt kortsluiting rondom Pijnacker

Alle kabels die voor de geleiding van elektriciteit in de woning worden gebruikt, zijn voorzien van een laag die dient ter isolatie. Deze laag zorgt ervoor dat de koperen binnenste delen van de kabels niet met elkaar in aanraking komen. Wanneer dit het geval zou zijn, kan er immers kortsluiting ontstaan. Bij kortsluiting komen dus de twee kabels tegen elkaar, waardoor de stroom als het ware ontsnapt en voor heel veel warmte zorgt. Door deze warmte kan er brand ontstaan; iets wat uiteraard zeer onwenselijk te noemen is.

Schakel niet zomaar de aardlekschakelaar in

Wanneer uw woning is voorzien van een aardlekschakelaar – deze is in de meterkast te vinden en sinds 1975 verplicht – dan zal de aardlekschakelaar zichzelf uitschakelen en zo de stroom blokkeren. De stroom valt dan uit in de woning, waardoor brand kan worden voorkomen.

Het is daarom zaak dat de aardlekschakelaar niet zomaar weer wordt teruggezet wanneer er sprake is van kortsluiting. Hierdoor kan de kortsluiting immers verder gaan en kunnen er alsnog nadelige gevolgen ontstaan.

Laat daarom altijd een expert met veel kennis van zaken naar de kortsluiting kijken en het probleem verhelpen.

Elektra aanleggen in hartje Pijnacker

Een klus die eigenlijk bij elke verbouwing om de hoek komt kijken en toch over het algemeen vergeten of schromelijk onderschat wordt, is de aanleg van elektra. Men meent het er vaak nog even bij te kunnen doen. Op de laatste dag wordt in alle haast nog even een setje stopcontacten aangelegd – bij wijze van spreken.

Het belang van een juiste aanleg

Dat is echter zeer onverstandig. Het aanleggen van elektra is tegenwoordig een zeer belangrijke klus. In tegenstelling tot vroeger – we hebben het dan over enkele decennia terug – worden tegenwoordig alle elektriciteitskabels nauwkeurig weggewerkt in de muur. Wanneer de muur dus eenmaal af is gemaakt en de kabels weggewerkt zijn, kun je er eigenlijk niet meer bij komen zonder hak- of breekwerk te verrichten. Daarom moet de elektra direct al goed worden aangelegd.

We zijn grotendeels afhankelijk geworden van een goed functionerende stroomvoorziening die veilig en betrouwbaar is. Door de aanleg van elektra over te laten aan mensen die er dagelijks mee bezig zijn, kan de veiligheid van de stroomvoorziening sterk worden verhoogd. Uiteraard is het ook mogelijk om een bestaande installatie door te laten lichten en na te laten kijken door een ervaren elektricien.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Onze elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst regio Pijnacker

De storingsdienst staat altijd voor u klaar. Als we het hebben over ‘altijd’, dan is dat ook echt altijd. 24 uur per dag, 7 dagen per week. 365 dagen per jaar dus; inclusief zon- en feestdagen. Wanneer u last hebt van een stroomstoring, doet de elektricien zijn best om die zo snel mogelijk weer op te lossen.

Problemen waar u zelf even niet meer uit komt

Er kunnen veel problemen optreden op het gebied van elektriciteit waar u wellicht zelf geen raad meer mee weet. Een stroomstoring komt altijd op een ongewenst moment. Het is niet als een willekeurige klus van een handige klusser waar hij maanden de tijd heeft om zich in de materie te verdiepen, adviezen in te winnen en rustig aan kan doen omdat er verder toch geen druk achter zit. Wanneer de stroom is uitgevallen heeft dat grote gevolgen voor de huishouding. Het normale leven wordt verstoord en daarom is het belangrijk dat een storing zo snel mogelijk wordt opgelost. Gelukkig kan de storingsdienst de meeste problemen in korte tijd verhelpen zodat u weer ongestoord kunt genieten van het moderne leven. Neem daarom snel contact op met de storingsdienst wanneer zich problemen voordoen.

Werkgebied

U kunt bij ons ook terecht in: Delft, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Zoetermeer, Rotterdam, Rijswijk

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Onze elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts

Neem contact op met Perry

U kunt mij inschakelen voor alle soorten elektriciens werkzaamheden. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor inschakelen voor onderhoud en reparatie!

Wie schakel ik in?

Elektrostoring
KVK: 27241274

Over Volton

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 015-7810549.