Elektricien Rijswijk - Elektrostoring is uw vakman!

Elektrostoring lost al uw elektra problemen graag voor u op! De elektricien werkzaam in Rijswijk geeft u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Rijswijk:

De vakman in uw regio!

Storing of kortsluiting?

Ervaren vakmannen

Bel direct!

De hulp nodig van een professionele elektricien in Rijswijk?

Perry

Favicon

Wie is Perry?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Perry van Elektrostoring, aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik werk al vele jaren als elektrotechnisch installatiespecialist. Bij mij kunt u klantvriendelijkheid en vakmanschap verwachten. Ik vind deze aspecten belangrijk bij het helpen van mijn klanten. Als u een vraagt heeft, bel mij en ik help u verder met al uw vragen.

Bij Elektrostoring kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Rijswijk staat klaar om u te helpen.

elektricien Rijswijk

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Rijswijk!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Elektra aanleggen met de elektricien in Rijswijk

Voor veel woningbezitters is het aanleggen van elektra een lastige en ingewikkelde klus, ondanks dat u op internet verschillende instructievideo’s en stappenplannen kunt vinden. De elektricien in Rijswijk helpt u graag bij het aanleggen van elektra in en rondom uw woning! Het is erg belangrijk dat de aanleg van het elektriciteitsnetwerk in uw woning op een nauwkeurige wijze gebeurt, om te voorkomen dat u met een kortsluiting of stroomstoring te maken krijgt. Hoewel de stappenplannen op internet vaak duidelijk beschrijven hoe de elektra kan worden aangelegd, wordt hierbij geen rekening gehouden met de mogelijke fouten die mensen maken. Denk bijvoorbeeld aan een niet schone ondergrond, kabels die erg dicht bij elkaar in de buurt liggen, etc. Dit kan vergaande gevolgen hebben!

Lichtaansluitpunten en stopcontacten plaatsen

Naast de mogelijkheid om de elektra aan te laten leggen door de elektricien in Rijswijk, kan de betrouwbare elektricien in Rijswijk u tevens van dienst zijn bij het plaatsen van nieuwe lichtaansluitpunten en stopcontacten. Wellicht bent u momenteel bezig met de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning en wilt u nieuwe kamers voorzien van aansluitpunten voor de verlichting. Het is voor de elektricien in Rijswijk een kleine moeite om deze voor u te plaatsen, als de elektra aangelegd is.

Mocht u de elektra zelf hebben aangelegd en nu te maken hebben met een kortsluiting of stroomstoring, dan komt de elektricien bij u in de buurt deze graag voor u verhelpen. Vaak is het vervangen van de beschadigde elektriciteitskabels voldoende om het probleem te verhelpen.

Over Volton

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling.

De elektricien werkzaamheden in RIJSWIJK:

Elektra aanleggen

Verlichting installeren

Spoedservice

Hulp bij kortsluiting

Elektricien nodig? Bel Perry!

Groepenkast vervangen in Rijswijk en omstreken

Het vervangen van de groepenkast is een klus die slechts eens in de zoveel tijd geklaard hoeft te worden. Een groepenkast kan immers vele jaren mee gaan dankzij de lange levensduur. Dat betekent echter niet dat elke vervangen groepenkast ook echt aan vervanging toe was omdat de levensduur verstreken was. Er kunnen namelijk meerdere redenen zijn om een groepenkast te vervangen.

Waarom de groepenkast vervangen?

Een reden om de groepenkast te vervangen kan zijn dat de groepenkast niet langer aan de moderne eisen van de tijd voldoet. De eisen op het gebied van veiligheid worden steeds strenger en dat is natuurlijk niet zonder reden. Er komen steeds meer nieuwe inzichten om technische installaties veiliger en betrouwbaarder te maken. Juist omdat groepenkasten zo lang mee kunnen gaan, is het noodzakelijk dat de eisen zo streng mogelijk zijn, zodat de groepenkast ook in de toekomst veilig kan en zal zijn.

Wanneer de groepenkast echt niet meer voldoet aan de veiligheidseisen en het eigenlijk niet meer de moeite waard is om de huidige groepenkast aan de eisen te laten voldoen, is het aan te raden om de groepenkast te vervangen door een nieuw exemplaar dat wel aan de nieuwste inzichten voldoet.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Last van kortsluiting in Rijswijk?

Het optreden van kortsluiting kan levensgevaarlijke gevolgen hebben. Bij een kortsluiting is er sprake van weglekkende stroom, wat uiteraard niet de bedoeling is. Vaak is dit weglekken het gevolg van een apparaat dat niet meer goed werkt, of van een fout in het elektriciteitsnet.

Wanneer dit eerste het geval is, een defect apparaat, is het vaak al voldoende om het desbetreffende apparaat te vervangen of in ieder geval te laten repareren. Het is ten zeerste aan te raden om het apparaat niet langer te gebruiken doordat dit dus levensgevaarlijk kan zijn.

Soms is het echter wat minder voor de hand liggend en kan er een probleem in de stroomkabels aanwezig zijn. Het is nu heel wat lastiger om het probleem te traceren en op te lossen.

Laat een ervaren elektriciens de problemen oplossen

Het is dan ook over het algemeen zeer verstandig om een ervaren elektricien de problemen op te laten lossen. Vaak heeft hij in een mum van tijd de problemen gevonden en duurt ook het oplossen van de problemen niet zo lang als u er wellicht zelf mee bezig zou zijn.

Elektra aanleggen in Rijswijk

Het aanleggen van elektra is een klus die vaak wordt onderschat. Er komt immers behoorlijk wat expertise bij om de hoek kijken. Elektra aanleggen is veelal een kwestie van logisch nadenken, maar dat is natuurlijk niet het enige. Het is bij uitstek iets waarbij van alles mis kan gaan en waar je dan ook zeer voorzichtig mee moet zijn.

Zorg voor een ervaren expert

Een expert met veel ervaring kan de elektra op een deskundige wijze aanleggen. Dat is erg belangrijk omdat elektra tegenwoordig goed wordt weggewerkt. Kabels worden veelal in de muren verstopt waardoor je er eigenlijk nauwelijks nog bij kunt komen wanneer er iets mee aan de hand is. Het moet dus in één keer goed gaan.

De aangesloten elektriciens bij Volton kunnen niet alleen nieuwe elektra aanleggen; ze kunnen u ook helpen met de renovatie van een woning en een bestaand elektra netwerk nakijken, controleren en eventueel (deels) opnieuw aanleggen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een wat oudere woning. U weet dan zeker dat de woning een veilig elektra netwerk heeft en de kans op storingen dus zeer gering is. Het is belangrijk om aan de moderne veiligheidseisen te voldoen, en door een expert in te schakelen bent u daarvan verzekerd.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • De elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst in Rijswijk

Het grote voordeel van een storingsdienst is dat deze te allen tijde bereikbaar is voor welk probleem dan ook. Zolang het euvel maar gerelateerd is aan elektriciteit. De aangesloten elektriciens bij Volton staan dag en nacht voor u klaar. Niet alleen doordeweeks, maar ook in de weekenden en op feestdagen. Wilt u net op Tweede Kerstdag het gourmetstel aanzetten wanneer de stoppen er uit springen, dan komen de elektriciens graag uw probleem verhelpen. Indien mogelijk kunnen ze u zelfs al telefonisch het een en ander adviseren, zodat u tijdelijk geholpen bent en dus weer snel verder kunt met het feestmaal.

Stroomstoringen zijn soms lastig op te lossen

De meeste zaken die bij onze storingsdienst terecht komen, zijn stroomstoringen. Deze kunnen heel diverse problemen hebben en de oplossingen zijn dan ook lang niet altijd even voor de hand liggend. Gelukkig hebben de elektriciens niet alleen veel kennis van zaken, maar hebben ze ook veel praktijkervaring, waardoor ze uw probleem snel op kunnen lossen. Vrijwel alle problemen zijn ze al eens eerder tegen gekomen, waardoor een oplossing snel voorhanden is. Neem daarom in het geval van een stroomstoring zo spoedig mogelijk contact op met de storingsdienst. Ze zijn er om u weer te helpen en licht te scheppen in de duisternis.

Werkgebied

U kunt bij ons ook terecht in: Delft, Voorburg, Nootdorp, Leidschendam, Den Haag

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • De elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts

Neem contact op met Perry

U kunt mij inschakelen voor alle soorten elektriciens werkzaamheden. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor inschakelen voor onderhoud en reparatie!

Wie schakel ik in?

Elektrostoring
KVK: 27241274

Over Volton

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 070-7820800.