Elektricien Roermond - Ervaren en vakkundig

Onze aangesloten elektriciens lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektricien werkzaam in Roermond geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Roermond:

Echte specialisten

Oplossingen bij kortsluiting

Elektra specialisten

Snel en voordelig

Heeft u een vakbekwame elektricien in Roermond nodig?

Wij zijn Volton

Favicon

Op dit moment is er helaas nog geen elektricien actief in deze regio. Heeft u geen klus, maar een algemene vraag over Volton of bent u zelf een elektricien? Dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Volton is een elektraplatform dat in Nederland actief is. De elektrabedrijven die bij Volton zijn aangesloten, zijn gespecialiseerd in het aanleggen van elektra, het oplossen van kortsluiting en het uitvoeren van meterkastwerkzaamheden. Daarnaast kunt u hen ook inschakelen voor het vervangen of plaatsen van een groepenkast.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Roermond staat klaar om u te helpen.

elektricien Roermond

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Roermond!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Hulp bij het aanleggen van elektra? Bel de elektricien in Roermond!

Vindt u het lastig om zelf elektra aan te leggen in uw huis of bedrijfspand? Wilt u deze taken liever uitbesteden om complicaties te voorkomen? Of bent u om een andere reden op zoek naar de hulp van de elektricien in Roermond? De aangesloten elektriciens bij Volton staan voor u klaar! De elektricien in Roermond heeft een ruime expertise in de aanleg en het onderhoud van elektriciteit in en rondom woningen. Ook buiten uw woning wilt u wellicht elektriciteit aanleggen. Denk aan de verlichting aan de buitenmuur, verlichting voor in een tuinhuisje of een losstaande schuur, enzovoorts. De elektricien in Roermond staat voor u klaar, om u hier hulp bij te bieden. Zo weet u zeker dat elektra op de juiste wijze aangelegd wordt.

Kritieke punten bij de aanleg van elektra

Bij de aanleg van elektra kan veel fout gaan. Denk bijvoorbeeld aan kabels die te dicht op elkaar komen te liggen, kabels die bij de aanleg beschadigen, enzovoorts. Op het moment dat de binnenzijde van een elektriciteitskabel met de binnenzijde van een andere elektriciteitskabel in contact komt, zal er een kortsluiting ontstaan. In het ergste geval resulteert een kortsluiting in een brand. Reden genoeg om de kans op deze complicaties zo klein mogelijk te maken en tijdig de hulp van de ervaren elektricien in Roermond in te schakelen!

De aangesloten betrouwbare elektricien in Roermond helpt u echter niet alleen bij het aanleggen van elektra. Ook voor het onderhouden van de elektra in huis kunt u op ons rekenen.

Over Volton:

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra.

Elektricien nodig? Bel direct!

De elektricien werkzaamheden van Volton in ROERMOND:

Storingen verhelpen

Elektra onderhoud

Altijd bereikbaar

Aansluiting van groepenkasten

Groepenkast vervangen in Roermond

Er komt van alles kijken bij het vervangen van de groepenkast. Zo is het allereerst al zaak om na te denken over het aantal aan te leggen groepen. Wanneer u op dit moment tevreden bent over het aantal groepen, kan dat de vraag beantwoorden. Menigeen is echter bij wat langer nadenken niet tevreden over het huidige aantal groepen. Soms kunnen twee apparaten niet tegelijk worden ingeschakeld zonder dat de stop er uit springt. Dat is een teken dat de groep overbelast is en het dus verstandig kan zijn om een extra groep aan te leggen. De problemen zijn dan verholpen.

Denk aan toekomstige wensen

Ook moet er worden nagedacht over toekomstige wensen. Misschien hebt u nu genoeg aan een bepaald aantal stoppen, maar wilt u over een aantal jaren bepaalde zaken aanschaffen waarvoor extra stoppen noodzakelijk zijn. Het kan dan verstandig zijn om direct bij het vervangen de groepenkast groter te laten maken. De installateur is er dan immers toch al, zodat de kosten voor een extra groep kleiner zijn dan wanneer er achteraf nog eens extra groepen aangesloten moeten worden. Mocht u nog twijfelen over het aantal aan te leggen groepen, dan kan een elektricien u daarbij uiteraard van deskundig advies voorzien.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting regio Roermond

Helaas zal bijna iedereen wel eens met kortsluiting te maken hebben gehad. Vaak is het in een vroeg stadium nog onduidelijk of er sprake is van kortsluiting of overbelasting. De symptomen zijn namelijk grotendeels gelijk: de stroom valt immers uit. Toch is er een groot verschil tussen een kortsluiting en overbelasting. Bij een overbelasting zal de stop er uit springen en blijft de aardlekschakelaar gewoon geactiveerd. Bij een kortsluiting zal er geen stop springen en schakelt de aardlekschakelaar de stroom af. U kunt dus eenvoudig uitsluitsel krijgen door naar de aardlekschakelaar te kijken. Wanneer de aardlekschakelaar er uit is gesprongen en zichzelf heeft uitgeschakeld, is er sprake van een kortsluiting.

Lokaliseren van de kortsluiting

Vervolgens is het zaak om de kortsluiting te lokaliseren. Dat kunt u als volgt doen. Allereerst schakelt u alle stoppen uit en de aardlekschakelaar weer in. Schakel nu één voor één de stoppen weer in. Op het moment dat de stroom weer uitvalt kunt u zien welke groep voor problemen zorgt. Dit is namelijk de groep die als laatste is ingeschakeld.

Neem contact met ons op om een deskundige elektricien vervolgens naar de problemen te laten kijken om zorg te dragen voor een duurzame en veilige oplossing.

Elektra aanleggen rondom Roermond

Het aanleggen van elektra is een klus die u het beste maar uit handen geeft. Een ervaren elektricien kan immers op vakkundige en deskundige wijze de elektra aanleggen. Het werken met ondeskundige mensen kan tot gevolg hebben dat er gevaar optreedt. Niet alleen kan de installatie gevaar opleveren door het ontstaan van bijvoorbeeld kortsluiting, het kan ook dat door ondeskundige aanleg er in de toekomst veel kosten gemaakt moeten worden om de schade te herstellen.

Zo kan het zijn dat de groepen onjuist worden ingedeeld. Hierdoor zullen sommige groepen onderbezet zijn er daardoor onnodig ruimte innemen, terwijl andere groepen juist overbezet zijn waardoor de stop er snel uit kan springen.

Goed opgeleide elektriciens

Onze goed opgeleide aangesloten elektriciens hebben kennis van zaken en weten wat ze wel en niet moeten doen. Door het continu bijscholen en actief meedenken met de klant, kunnen ze heel resultaatgericht ingezet worden en focussen ze zich altijd op een mogelijke oplossing die zo efficiënt mogelijk is voor de klant.

Eén aspect van het actief meedenken met de klant, is het oog hebben voor de toekomst. We houden graag rekening met uw wensen nu, maar ook die in de toekomst. Mogelijk wil u in de toekomst extra groepen laten aanleggen en kunnen we hier nu alvast voorzorgsmaatregelen voor treffen om de kosten op een later moment te beperken.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • De elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst in Roermond

Hebt u toevallig last van een stroomstoring? Of is er plotseling een kortsluiting opgetreden? Misschien denkt u er op dat moment zelf over na om het probleem op te lossen. Dat wordt over het algemeen echter niet aangeraden. Het is immers van groot belang dat een storing door een expert met voldoende kennis van zaken verholpen wordt. Een stroomstoring geeft in het algemeen al aan dat er iets helemaal niet goed zit. Het is daarom belangrijk dat een expert naar de kwestie kijkt om verdere problemen te voorkomen.

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Gelukkig is onze storingsdienst een 24/7 storingsdienst, wat inhoudt dat onze storingsdienst altijd bereikbaar is voor spoedeisende zaken. Het is soms lastig om in te schatten wat precies een spoedeisende zaak is. In het algemeen kunnen we zeggen dat het probleem echt niet tot de volgende werkdag kan wachten. Een stopcontact dat niet goed meer werkt of een uitbreiding van de groepenkast zijn typisch zaken die in het algemeen wel tot de volgende werkdag kunnen wachten. Een stroomstoring is dit echter vaak niet en zal dan ook al snel spoedeisend zijn.

Werkgebied

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • De elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts

Neem contact op met de elektricien

Volton is een landelijk platform voor elektriciens, wij zorgen ervoor dat iedere inwoner van Nederland eenvoudig een elektricien kan vinden. Er is echter in jouw woonplaats nog geen elektricien beschikbaar, maar hier wordt hard voor jou aan gewerkt.

Openingstijden

De elektriciens zijn 24/7 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen ze GÉÉN extra tarieven)

Over Volton

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 085-7827564.