Logo volton

Elektricien Rotterdam - Volton is uw specialist!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Rotterdam geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Rotterdam:

Vakbekwame elektriciens

Elektrawerkzaamheden

Altijd klantgericht

24-uurs service

Hulp inschakelen van een ervaren elektricien in Rotterdam?

Perry

Favicon

Wie is Perry?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Perry, aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik werk al vele jaren als elektrotechnisch installatiespecialist. Bij mij kunt u klantvriendelijkheid en vakmanschap verwachten. Ik vind deze aspecten belangrijk bij het helpen van mijn klanten. Als u een vraagt heeft, bel mij en ik help u verder met al uw vragen.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Rotterdam.

elektricien Rotterdam

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend.De elektricien van Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Rotterdam!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Oude stoppenkast vervangen door Elektricien in Rotterdam

Woont u in een verouderde woning in de omgeving van Rotterdam en wilt u uw oude stoppenkast laten vervangen door een moderne installatie? Dat doen de elektriciens van Volton maar wat graag voor u. Om er zeker van te zijn dat uw groepenkast aan vervanging toe is, kunt u onze elektricien in Rotterdam eerst een inspectie uit laten voeren. Op deze manier weet u zeker of uw groepenkast daadwerkelijk vervangen moet worden.

Elektricien in Rotterdam voor professionele hulp

Wanneer onze elektricien van Volton van mening is dat uw groepenkast vervangen moet worden, kunt u hier maar beter niet te lang mee wachten. Wij raden u niet aan om de elektrische installatie in uw meterkast zelf te gaan vervangen. Dit kunt u alleen doen wanneer u weet hoeveel groepen u nodig heeft, welke fase u moet hebben en hoeveel aardlekschakelaars uw nieuwe installatie moet bevatten. Indien u hier geen verstand van heeft, kunt u maar beter onze elektricien in Rotterdam inschakelen.

Veilige aansluiting door Volton

Wij van Volton zorgen er niet alleen voor dat de nieuwe groepenkast op de juiste methode geplaatst wordt, maar zorgen eveneens voor de aansluiting van de elektriciteit. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de nieuwe installatie veilig wordt aangesloten en naar behoren werkt. Onze elektricien in Rotterdam zorgt ervoor dat de stroom gelijkmatig verdeeld wordt, zodat u meerdere apparaten tegelijk kunt gebruiken.

Over Volton

Volton is actief in Rotterdam en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in ROTTERDAM:

Hulp bij storingen en kortsluitingen

Stopcontacten aanleggen

Dag en nacht bereikbaar

Meterkast vervangen

Elektricien nodig? Bel Perry!

In Rotterdam de groepenkast vervangen

Vervanging van de groepenkast kan om diverse redenen noodzakelijk zijn. Een van die redenen kan zijn doordat de groepenkast niet langer voldoet aan de voorschriften op het gebied van veiligheid. Een voorbeeld daarvan is het ontbreken van een aardlekschakelaar; deze is sinds de jaren zeventig verplicht in iedere woning. Wanneer dit in uw woning nog niet het geval is, bestaat de kans dat de complete groepenkast vervangen dient te worden. Dat klinkt als iets wat nutteloos is en enkel een gevolg is van bureaucratie bij de overheid, maar niets is minder waar. Een aardlekschakelaar waarborgt de veiligheid van het elektriciteitsnet en kan brand en elektrocutie bij kortsluiting voorkomen. Dat is dus best een legitieme reden om tot vervanging van de groepenkast over te gaan.

Redenen voor het vervangen van de groepenkast

Het vervangen van de groepenkast is echter niet altijd noodzakelijk. Het kan bijvoorbeeld ook goed mogelijk zijn om de groepenkast uit te breiden als deze qua omvang niet langer aan de wensen van de bewoners voldoet. Door de groepenkast uit te breiden kan er bijvoorbeeld een sauna in de woning worden geplaatst, kan men overgaan op elektrisch koken of kunnen in de keuken eindelijk de oven en waterkoker tegelijk gebruikt worden. Er kunnen dus tal van redenen zijn om tot vervanging of uitbreiding over te gaan.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Wat te doen bij kortsluiting in Rotterdam

Kortsluiting is iets waar toch nog met enige regelmaat bewoners te maken hebben. Lang niet elke kortsluiting is te voorkomen en lang niet elke kortsluiting is het gevolg van ondeskundige werkzaamheden aan het elektriciteitsnet. Soms is dat echter wel het geval en dan wil u uiteraard een deskundige elektricien langs laten komen die de problemen kan oplossen. Een kortsluiting moet immers altijd zo snel mogelijk verholpen worden om te voorkomen dat het kan escaleren en er mogelijk gevaar voor brand of elektrocutie kan optreden.

Achterhaal oorzaak van kortsluiting

U kunt zelf enkele stappen volgen om te controleren waardoor de kortsluiting precies wordt veroorzaakt. Hiertoe bekijkt u allereerst de groepenkast. Wanneer de stroom uitvalt, zal doorgaans de aardlekschakelaar afgesloten zijn. U schakelt dan eerst alle groepen in de groepenkast uit en schakelt vervolgens de aardlekschakelaar weer in. Nu schakelt u één voor één de diverse groepen weer in. Wanneer de aardlekschakelaar er weer uit springt, weet u dat het probleem in de laatst ingeschakelde groep terug is te vinden.

Schakel nu alle apparaten in die groep uit en haal ze uit het stopcontact. Schakel nu weer de groep in. Als de aardlekschakelaar nu weer uit gaat, zit het probleem in de bekabeling. In het andere geval zit het probleem hoogstwaarschijnlijk in een van de apparaten.

Elektra aanleggen rond Rotterdam

Bent u toevallig bezig met een aanbouw, een verbouwing of misschien zelfs met nieuwbouw? De kans is dan groot dat u ook ergens elektra aangelegd wil hebben. U kunt hierbij denken aan verlichting, wandcontactdozen, maar ook aan meer complexe zaken als een alarmsysteem of een elektrische kookplaat.

Onze ervaren en deskundige installateurs kunnen uw elektra aanleggen op een wijze die niet alleen geheel met uw wensen overeen komt, maar die ook recht doet aan de moderne eisen van de tijd. Tegenwoordig worden er veel eisen gesteld aan de elektrische installaties; onze elektriciens zijn zich dat ten volle bewust en zijn ook van die eisen op de hoogte.

Wij denken graag met u mee

Daarnaast zullen we graag met u meedenken over de exacte uitvoering van uw wensen. Mogelijk zijn er oplossingen voorhanden die recht doen aan uw wensen en bovendien bepaalde voordelen hebben, waar u zelf nog niet aan gedacht hebt. Door onze jarenlange ervaring weten we waar men zoals tegenaan loopt zodat wij u daarvoor kunnen behoeden. We weten inmiddels welke voor- en nadelen gepaard gaan met bepaalde opties, zodat u de beste oplossingen kunt werken. Uiteraard kunt u ook een deel van de elektra zelf aanleggen zodat wij het complexe gedeelte voor onze rekening nemen.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Onze storingsdienst in Rotterdam

Een stroomstoring in uw woning is uiteraard uiterst vervelend. We hoeven dat niemand te vertellen. Iedereen die wel eens met een stroomstoring te kampen heeft gehad – en wie is dat niet? – zal beamen dat het een zeer vervelend fenomeen is. U wil immers gewoon lekker warm kunnen zitten bij een functionerende CV ketel. U wil kunnen koken op de elektrische kookplaat. En u wil uiteraard lekker televisie kunnen kijken wanneer u daar zin in hebt. Het is vervelend wanneer dit niet kan vanwege een storing.

Oorzaak voor stroomstoring soms lastig te achterhalen

De oorzaken van een stroomstoring kunnen zeer divers zijn. Er valt dus niet in zijn algemeenheid te zeggen hoe een stroomstoring opgelost zou moeten worden en wanneer er precies sprake is van een spoedgeval.

Gelukkig staan onze experts altijd voor u klaar. We bieden een storingsdienst die echt altijd bereikbaar is. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan we klaar om uw problemen te verhelpen. Onze ervaren elektriciens maken hierbij gebruik van de laatste technieken en de modernste hulpmiddelen om een stroomstoring zo snel mogelijk bij de bron aan te kunnen pakken. We werken hierdoor zeer efficiënt en kunnen elke stroomstoring oplossen. Neem voor een afspraak direct contact met ons op.

Werkgebied

Over ons.

Volton zorgt in Rotterdam voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektricies inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 010-7640516.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts