Logo volton

Elektricien Schiedam - De specialist op het gebied van elektra!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Schiedam geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Schiedam:

Monteurs met jarenlange ervaring

Voor al uw elektra problemen

Ook voor stroomstoringen

Neem direct contact op!

Op zoek naar een allround elektricien in Schiedam?

Perry

Favicon

Wie is Perry?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Perry, aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik werk al vele jaren als elektrotechnisch installatiespecialist. Bij mij kunt u klantvriendelijkheid en vakmanschap verwachten. Ik vind deze aspecten belangrijk bij het helpen van mijn klanten. Als u een vraagt heeft, bel mij en ik help u verder met al uw vragen.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Schiedam.

elektricien Schiedam

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend.De elektricien van Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Schiedam!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Elektricien uit Schiedam: waarmee mogen we u helpen?

Het werk van onze elektricien uit Schiedam is zeer divers, waardoor onze elektricien u met uiteenlopende werkzaamheden van dienst kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van elektra bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning, het onderhouden van het elektriciteitsnetwerk in huis, het aansluiten van nieuwe groepen in de meterkast, enzovoorts. Door de hulp van de elektricien uit Schiedam in te schakelen wordt de kans op complicaties minimaal. U moet er toch niet aan denken, dat u te maken krijgt met een kortsluiting of stroomstoring? Zeker een kortsluiting kan behoorlijk gevaarlijk zijn, als u bedenkt dat een kortsluiting in het ergste geval in een brand resulteert.

Voor welke klussen kunt u de hulp van onze elektricien uit Schiedam goed gebruiken? Het maakt hierbij niet uit of de klussen binnen of buiten uw woning moeten worden uitgevoerd. U wilt immers ook over verlichting en elektra kunnen beschikken in een losstaande garage of een tuinhuis.

Het belang van onderhoud aan uw elektriciteitsnetwerk

Regelmatig onderschatten woningbezitters het belang van het uitvoeren van onderhoud aan het elektriciteitsnetwerk in hun woning. Toch is dit erg belangrijk! Wanneer de elektriciteitskabels niet regelmatig op slijtage gecontroleerd zouden worden door de elektricien uit Schiedam, kunnen deze versleten raken. Hierbij kan de binnenzijde van de elektriciteitskabels bloot komen te liggen, wat vergaande gevolgen kan hebben. Reden genoeg om tijdig te hulp van de elektricien in Schiedam in te schakelen. We raden woningbezitters doorgaans aan om het onderhoud eens per twee jaar uit te laten voeren.

Over Volton

Volton is actief in Schiedam en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in SCHIEDAM:

Bedrading aanleggen

Elektra onderhoud

24 uur per dag bereikbaar

Aansluitpunten installeren

Elektricien nodig? Bel Perry!

Groepenkast vervangen rondom Schiedam

Eigenlijk zouden enkel erkende installateurs een groepenkast moeten mogen vervangen. De veiligheid en stabiliteit van het elektriciteitsnet is immers van groot belang. Veel apparaten in huis hebben elektriciteit nodig om überhaupt te kunnen functioneren en bij gevaar ligt het risico op elektrocutie en kortsluiting op de loer. Ook kan ondeskundige aanleg resulteren in regelmatige overbelasting van de groepen, waardoor de stroom regelmatig uit kan vallen. Uiteraard wil u dit het liefst voorkomen.

Erkend installateur zorgt voor deskundigheid

Een erkend installateur kan niet alleen de groepenkast op een deskundige wijze aanleggen, maar kan tevens uw gewenste situatie uitdenken en van een concreet plan voorzien. Dat lijkt voor de hand liggend, maar het indelen van bijvoorbeeld de groepen kan toch nog vrij lastig zijn. Juist door de jarenlange ervaring en het goed nadenken over de groepenindeling, kunnen onze elektriciens de kans op problemen zo ver mogelijk terugdringen en kunnen ze ervoor zorgen dat u nu, maar ook in de verre toekomst, ongestoord van uw woning kunt genieten.

Eén van de manieren waarop dat wordt bereikt, is door proactief met onze klanten mee te denken. Zo kan het misschien een goed idee zijn om direct voor één of twee extra groepen te kiezen zodat er in een later stadium, wanneer er bijvoorbeeld een kinderkamer wordt gecreëerd, niet opnieuw een elektricien langs hoeft te komen.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
groepenkast
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting oplossen in Schiedam

Het kan zijn dat u een vermoeden hebt dat er ergens in uw huis sprake is van een kortsluiting. Doorgaans is dat niet zomaar een vermoeden, maar is de kortsluiting op te merken door de aanwezigheid van een stroomstoring. Ook al kan een stroomstoring meerdere oorzaken hebben; het kan zomaar zo zijn dat er werkelijk een kortsluiting gaande is.

Aardlekschakelaar beschermt bij gebreken

Als het goed is doet de aardlekschakelaar hierbij zijn werk. Deze schakelaar schakelt direct de stroom af wanneer er ergens stroom weglekt. Hij merkt dit al op in een fractie van een seconde, waardoor de kortsluiting in de kiem wordt gesmoord. Deze schakelaars zijn verplicht in elke woning sinds de jaren 70 van de vorige eeuw. Daarvoor waren deze schakelaars niet verplicht, en we zien dan ook dat er voor de invoering van deze schakelaar veel meer woningbranden optraden dan nu het geval is.

Toch is een kortsluiting heden ten dage zeker niet zonder gevaren. De aardlekschakelaar kan om wat voor reden dan ook bijvoorbeeld niet werken of er kunnen andere problemen ontstaan. Het is daarom belangrijk met enige regelmaat – bijvoorbeeld eenmaal per maand – de aardlekschakelaar op een juiste werking te controleren. Schakel dan ook altijd een elektricien in wanneer u vermoedt dat er een kortsluiting gaande is.

Elektra aanleggen rondom Schiedam

Bij de aanleg van elektra is het verstandig om een aantal uitgangspunten vast te houden.

Allereerst staat natuurlijk de veiligheid centraal. Wanneer de aangelegde elektra niet veilig is, kunnen er al snel weer problemen ontstaan. De regels rondom de aanleg van elektra zijn niet voor niets zeer streng te noemen. Er zijn tal van wetten, regels en normen waar een elektricien zich aan moet houden om ervoor te zorgen dat de installatie als veilig te beschouwen is. Een voorbeeld hiervan is de verplichting van de aardlekschakelaar, welke in 1975 is ingevoerd. Sindsdien is het aantal woningbranden fors gedaald, waardoor de veiligheid van woningen dus aanzienlijk is verbeterd. Het moge duidelijk zijn dat naleving van deze wet- en regelgeving ten zeerste gewenst is. Onze elektriciens zullen deze normen dan ook strak handhaven en goed naleven om problemen in de toekomst te voorkomen.

Het heden en de toekomst

Daarnaast is het ook van belang dat rekening wordt gehouden met de toekomst. Onze elektriciens beschikken over veel praktijkervaring waardoor ze proactief kunnen meedenken over uw situatie nu, en in de toekomst. Daardoor kunnen we soms anticiperen op wensen die mogelijk nog kunnen opdoemen en bijvoorbeeld alvast een extra groep aanleggen wanneer u een gezinsuitbreiding en dus babykamer verwacht.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst nodig in Schiedam?

De storingsdienst van onze elektriciens staat dag en nacht paraat om alle storingen met spoed te kunnen verhelpen. Mocht u dus last hebben van een stroomstoring, dan helpen wij u graag verder. Uiteraard plannen we een afspraak waarbij we recht kunnen doen aan uw wensen en dus ook zo snel mogelijk langs kunnen komen om de problemen weer op te lossen.

Urgente problemen krijgen urgente behandeling

We houden hierbij rekening met de aard van de storing. Natuurlijk wil u dat we bij een stroomuitval sneller langskomen dan bij minder urgente problemen. Het uitbreiden van een groepenkast of het verzorgen van een aansluiting voor krachtstroom kan doorgaans nog wel wachten tot de volgende werkdag, terwijl het niet hebben van elektriciteit in de woning toch wel vrij urgent te noemen is.

Mocht u niet goed kunnen inschatten op welke termijn uw probleem verholpen dient te worden, dan helpen onze elektriciens u daar uiteraard graag bij. Neem daarom ook zo snel mogelijk contact met onze elektriciens.

Daarom staan we u graag terzijde, met raad en daad, dag en nacht. Dat is dus echt 24 uur per dag en 7 dagen per week!

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Rotterdam
Vlaardingen
Delft

Over ons.

Volton zorgt in Schiedam voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektricies inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 010-7640896.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts