✓ 24/7 te bereiken

✓ Ook voor spoed

✓ Wij komen direct

✓ Elektrotechniek

✓ Kortsluiting verhelpen

✓ Elektra experts

Elektricien Spijkenisse - Voor al uw elektra!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! Elektricien Aan Huis uit Spijkenisse geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Elektricien Aan Huis in Spijkenisse:

Kwaliteit staat voorop

Van meterkast tot aansluitingen

Vakkundig maatwerk

Hulp bij nood

Op zoek naar een gekwalificeerde elektricien in Spijkenisse?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Elektricien Aan Huis, dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! Elektricien Aan Huis in Spijkenisse staat klaar om u te helpen.

Uitstekende service van Elektricien Aan Huis

Service staat bij Elektricien Aan Huis hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. Elektricien Aan Huis is u graag van dienst in de omgeving van Spijkenisse!

Overtuigd? Bel elektricien in Spijkenisse voor een afspraak!

Onze elektricien in Spijkenisse helpt u stroomstoringen te voorkomen

Heeft u regelmatig last van een stroomstoring in huis? De kans is groot dat uw elektriciteitskabels versleten zijn geraakt, dat oude elektrische apparaten kapot zijn of dat u op andere plekken in huis onderhoud aan het elektriciteitsnetwerk uit moet laten voeren. Onze elektricien in Spijkenisse staat voor u klaar om u van passende hulp te voorzien! Zo kan de elektricien in Spijkenisse versleten elektriciteitskabels voor u vervangen, kan de elektricien u helpen bij het vinden van de bron van een stroomstoring en kan een elektricien u wijzen op oude elektrische apparaten die vervangen moeten worden. Om de kans op een stroomstoring in huis zo klein mogelijk te maken, is het raadzaam om regelmatig onderhoud aan de elektra in huis uit te laten voeren. De elektricien in Spijkenisse raadt mensen aan om hun elektra zeker eens per twee jaar te laten onderhouden.

Wat doet de elektricien bij het uitvoeren van onderhoud?

Tijdens het uitvoeren van onderhoud aan de elektra in uw woning, zal de elektricien alle elektriciteitsdraden controleren op slijtage. Waar nodig worden de kapotte elektriciteitskabels vervangen, zodat de kans op een eventuele kortsluiting geminimaliseerd kan worden. Ook loopt de elektricien in Spijkenisse alle elektrische apparaten in huis na. Wellicht zijn sommige elektrische apparaten, zoals een oude wasmachine, een koffiezetapparaat of een oude waterkoker, aan vervanging toe.

Tot slot zal de elektricien in Spijkenisse altijd naar de staat van uw meterkast kijken. De meterkast dient als het kloppende hart binnen uw woning, doordat de binnenkomende stroom vanuit de meterkast over de verschillende ruimtes in uw woning verdeeld wordt.

De werkzaamheden van Elektricien Aan Huis in Spijkenisse:

Stroomuitval verhelpen

Krachtstroom installeren

24/7 spoedservice

Samenstellen groepenkast

Over Elektricien Aan Huis:

Elektricien Aan Huis is actief in Spijkenisse en helpt u als klant met al uw problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Elektricien Aan Huis voor u paraat!

Spijkenisse groepenkast vervangen

Tot vervanging van de groepenkast wordt meestal besloten wanneer de huidige groepenkast niet langer mee kan komen met de eisen die tegenwoordig aan elektrische installaties worden gesteld. Ook komt regelmatig de reden langs van uitbreiding van de groepenkast. Dit hoeft echter doorgaans geen probleem te zijn en hoeft dan ook niet te leiden tot het vervangen van de groepenkast.

Uitbreiden of toch vervangen?

Een groepenkast kan immers doorgaans nog prima worden uitgebreid. In het algemeen kunnen er eenvoudig nieuwe groepen worden bijgeplaatst. In enkele gevallen is dit echter niet mogelijk en zal de groepenkast wel degelijk moeten worden vervangen. Dit kan het geval zijn als er veel oude materialen zijn gebruikt, waardoor het bijwerken van de groepenkast, zodat deze aan de laatste eisen en normen voldoen kan, duurder uitvalt dan het vervangen van de groepenkast.

Een voorbeeld hiervan is de aardlekschakelaar die sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw verplicht zijn. Voor die tijd was de aardlekschakelaar niet verplicht en we zien dan ook dat de veiligheid van woningen sinds die invoering sterk is verbeterd. Daarom is het van groot belang dat er alsnog wordt overgegaan tot het aanbrengen van aardlekschakelaars wanneer deze op dit moment niet in woningen terug zijn te vinden.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

In Spijkenisse last van een kortsluiting

Indien u een vermoeden hebt dat er een kortsluiting in uw woning gaande is, doet u er zeer verstandig aan om een professional op dit gebied langs te laten komen. Er is een reële kans op gevaar wanneer een kortsluiting niet of op ondeskundige wijze wordt verholpen. Zo bestaat er een gevaar op brand. Uiteraard wil iedereen dat graag voorkomen.

Ervaren elektriciens verhelpen kortsluiting sneller

Om die reden raden wij dan ook iedereen aan om een elektricien met veel ervaring naar het euvel te laten kijken. Uiteraard staat onze storingsdienst ook gewoon voor u klaar wanneer u buiten kantoortijden te maken krijgt met een kortsluiting.

In de meeste gevallen lijkt een oud apparaat de bron van de kortsluiting te zijn. U kunt dit in uw geval vrij snel merken doordat na inschakelen van het apparaat direct de stroom uitviel.

Mocht dit daadwerkelijk de oorzaak zijn, dan is het uiteraard aan te raden om het oude apparaat te vervangen of te laten repareren. Indien het probleem te zoeken is in de elektriciteitskabels, verdient het de aanbeveling om een gecertificeerd elektricien naar het probleem te laten kijken.

Storingsdienst staat paraat in Spijkenisse

Het kan altijd gebeuren dat u te maken krijgt met een storing die eigenlijk niet tot morgen kan wachten. Het is dan zaak dat er dan zo snel mogelijk een elektricien langs komt om uw problemen op te lossen. Zeker tijdens de feestdagen wil u immers lekker kunnen gourmetten en in een koud weekend is het wel zo prettig dat de CV ketel gewoon goed werkt.

Elektriciteit tegenwoordig onmisbaar

Schroom daarom ook niet om de storingsdienst in te schakelen voor uw problemen. Een probleem kan voor u al vrij snel urgent zijn. Ons hele leven draait immers om elektriciteit. Wanneer we geen elektriciteit hebben valt een boel luxe weg, wat heel vervelend kan zijn. Neem daarom voor elke spoedeisende klus contact met ons op. Het gaat doorgaans om stroomstoringen, waarbij de storingen veel uiteenlopende oorzaken kunnen hebben. Te denken valt aan overbelasting, kortsluiting of een storing in de wijkcentrale. Uiteraard kunnen er ook andere spoedeisende storingen zijn die de storingsdienst voor u kan verhelpen.

 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?
 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring

Elektra aanleggen bij Spijkenisse

Bij de aanleg van elektra is het uiteraard van groot belang dat de persoon die de aanleg verzorgt, veel kennis van zaken heeft. Door veel parate kennis te hebben van elektra en alles wat daar verder nog bij komt kijken, kan de aanleg op een veilige en verantwoorde manier plaatsvinden. Dat is echter niet het enige voordeel wat een erkend elektricien met zich mee kan brengen.

Flinke dosis praktijkervaring

Onze elektriciens beschikken namelijk ook over een flinke dosis praktijkervaring. Hierdoor weten ze precies waar mensen in een later stadium mee te maken krijgen. Zo zien we regelmatig een geval voorbij komen waarbij men toch spijt heeft van de geringe omvang van een groepenkast. Een kleine groepenkast is voordeliger dan een grotere groepenkast, maar toch is het vaak aan te raden om een of meerdere extra groepen aan te leggen. Wanneer men dan na gaat denken over een gezinsuitbreiding of bijvoorbeeld een sauna wil laten plaatsen, hoeft hiervoor niet langer weer een extra groep aangelegd te worden. Het biedt dus zeker voordelen om vroegtijdig over de toekomst na te denken en onze elektriciens kunnen daar goed bij helpen. Dat is dan ook een groot voordel van onze erkende elektriciens.

Werkgebied

Over ons.

Elektricien Aan Huis zorgt in Spijkenisse voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ons ook bereiken bij spoed. Onze spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komt zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u ons inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 085-7827564.

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Elektricien Aan Huis?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts